för fan!

jag kom på nu att jag borde faktiskt få cash för att ha den här bloggen uppe.. det visas jävligt mycket reklam på den!?

gogo

åhåhåhåhåhåhå vad ensam jag känner mig nu men väntar väntar väntar på att anki och dajje ska komma och hämta upp mig, så ska vi åka en runda sen ska jag och dajje ta en långpromenad såhär på natten och prata skit hoho.
jag saknar verkligen cittyy..:( kom att tänka på det nu när jag skrev promenad på natten, vi brukade ju alltid ta dessa tripper till statoil och köpa cigg och mat :( så länge sen nu ju vi ens träffades.. synd att våra jobb och liknande krockar.. jaja får ta tag i det snart!!!!
PUSS OCH KRÄÄÄÄÄÄM

20 mars

"en människa tar så lite plats på jorden, mindre än ett träd i skogen.
men tomrummet efter en människa kan inte ens en hel värld fylla"

Vila i frid farmor, ett sista farväl imorgon.. Jag älskar dig.

Myysaaan

Myyyyyyyyraaaaaaaaan
:) välkommen hem!
image95

Mysan är hemma nu, efter flera år känns det som, fast hon var "bara" borta i tre veckor!
i lördags, 8/3, skulle natta och jerry komma hem till mig och när jag skulle gå ner och öppna porten hade my gömt sig och sen "hoppade" hon fram. och jag som inte hade en aning om att hon kommit hem, eftersom hon skulle överraska mig, blev som tokig och kramade sönder henne och visste inte vart jag skulle ta vägen så jag började bita henne i kinden och riva henne i pannan.. hohoho.. ^^ she is here to Stay!

JAG ÄLSKAR LIVET

JAG ÄLSKAR LIVET OCH DE MÄNNISKOR JAG HAR ATT GÖRA MED!!!

jag hade inte kunnat må bättre, varje dag är som ett nytt äventyr. får vara med om så mycket roligt och träffa så roligt folk. jag njuter varje sekund! och TACK alla ni som finns, och ni som tar åt er ska ta åt er(!!), jag ääälskaar liiiiiveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!!!!!

RSS 2.0