damdamdaammm

nejmen OOOJDÅÅÅÅÅ, hugo fick rosing, COULDN'T SEE THAT COMMING HUUUHHHH??

nu, stunden ni alla har väntat på......*trummvirvel*

.....DESPERATE HOUSWIVES!!

"Solen är den varmaste platsen på jorden"

fuuuck jag håller på att bli sjuk.. fett ont i halsen o seg i hela kroppen, pallar inte va sjuk fan..

aanyway, hade hål i 3 timmar och 20 minuter idag (som vanligt), gick till centrum och käkade sushi, kollade runt på lite kläder, köpte några väldigt fina t-shirtar med sköna tryck på, ett armband och ett halsband, MY STYLE!

& PÅ LÖÖRDAG FYLLER CARRO 18!!! (förgrattar henne lite här höhö..)

ska inte sitta här mer, funderar på att lägga mig och sova bort sjukan?

peace


just a quicki

har sovit sen kl 5 till för ungefär till för en halvtimme sen, undrar hur jag kommer kunna sova inatt..

har en sån här skön "må bra känsla" i kroppen, känns som allt bara flyter på som det ska, skön känsla må jag lova. veckorna bara går och sommarn närmar sig. sista veckan nu i skolan sen är det påsklov, niiceee!!

hade pyskologi prov idag ju, gick sisådär men kommer iaf få g, det vet jag. var hur mycket som helst att plugga men sen när provet väl las fram var det 8 frågor, hmmm.....

aja ska fortsätta kolla på my name is earl nu, och allt gott som kommer efter, jag älskar vardagstv!!

peeeace out



feeeel it!

dessa rikemansghetton!

Bara 130 dagar till URF 2009, 6-8 Aug

livet leker, i love it!

idag var min pappas kusin och hans mamma på besök hemma hos oss, tog en fika och pratade en massa blaj, trevligt var det. har pluggat som ett djur men allt känns så intressantare än pluggandet - låg och stirrade på en fläck i taket i ca 40 minuter tills jerry smsade mig och frågade om jag ville komma ut på en cigg, och det gjorde jag. dock inte på en cigg då det idag har gått 3 veckor i mitt rökfria liv!

vi bestämde också att vi ska ses imorgon för det var så jävla längesen vi verkligen umgicks så det ska bli helmysigt.



me liikeeeeeee.

kryssning 8-9 april, vi ses där!


"vilken planet ar du ifran?"

folk beter sig

det var en skön dag på jobbet, trevligt folk som kom dit som man kunde skoja med och fördriva tiden lite. efter jobbet åkte jag hem till natta, där jag + mathilda är nu, om ett tag ska nattis och jag till edsberg för att träffa roni och resten, chilla bara. skulle jobbat imorgon egentligen med tog ledigt för jag måste plugga till ett stort psykologi prov på måndag.

har pratat lite nu om hur tragiskt det är med 18-19 åringar som snackar lika mycket skit om folk som man gjorde när man var 13-14, och att dom här 18-19 åringarna som jag syftar på inte ens står för vad dom säger. min åsikt är att om man inte står för sin åsikt, för vad man säger, så kan man lika gärna hålla käften! folk tror att man inte får reda på saken men hur mycket hjärna har man när man snackar skit om en person till en människa som är bra vän med den här personen? folk borde växa upp. okej om man fittade sig när man var yngre men folk som springer runt och beter sig som snorungar när de börjar bli vuxna är ju bara skevt. aja, fick mig en syl i vädret nu, at my blog!

bye


ta åt dig

usch, jag avskyr verkligen folk som tycker synd om sig själva! patetiska h**!

confrontatioon

torsdagen bestod av fika med grynet och JOHANNA som var hemma över dagen bara, och jag hann träffa henne =) samt med hennes mamma och bror.
gårdagen bestod av mys hemma hos grynet på eftermiddagen och med kattungarna som hennes whiskas fått som bara är 3 dagar  gamla.. åh jag döör dom e så söta!! på kvällen tog vi en öl på hägges, jag citty, grynet och amanda.

idag är det slit som gäller, ska strax till tåget för att åka till staden till jobbet, slutar vid 8 ikväll så kommer väl va hemma igen om ca 10 timmar. bah.. =(

ajaa ha en härlig lördag folket

folk har ingen respekt

i look around and all i se is SNAKES snitches and fake ass bitches!!!

vilka horungar det finns, fyfaan. but i guess: what goes around comes around. backstabbers gets backstabbed. lite inte på någon, helt ärligt, man blir bara sviken. fittor

another day in paradise

idag är det dag 17 i mitt rökfria liv och efter skolan ska jag ner till Teds och boka tid till min fjärde och sista tatuering på ett tag iaf. på påsklovet ska vi till västerås över en dag, jag anki kimberly carro och några fler från skolan för att åka till något fångarna på fortet liknande ställe och jag hoppas att det kommer bli så kul som det låter!

wellwell, ska återgå till Folkhälsokunskapen nu, freeeeeeeed

nothing else matters

skola idag som vanligt med 3 timmars hål som alla tisdagar. spelade tärningsspel ca 2½ timme av den tiden, och jag anki och kimberly var lika skrattiga som vi brukar vara på torsdagar så det var en härlig dag ändå.

efter skolan åkte jag in till stan för att hämta min lön, mötte upp Citty och gick till café 60 och åt en grymt god ceasar sallad och pratade en massa skit, rörde oss sedan till Gina Tricot, kom dit 10 min innan stängning och vi hann hitta några fina saker ändå!

det blir kryssning den 8-9 april med mary och citty, ska bli så kul! jag har alltid höga förväntningar och jag blir aldrig besviken *ta i trä*. ska fortsätta kolla på Desperate housewives nu, fred ut!

log on girls

sliit på jobbet idag, höll på att försova mig imorse men min kära bror gick upp endast för att väcka mig, så go han är =) ska snart på en promenad med nat och sen mys hos henne i hennes nya stora säng, lovely!

nu börjar vårkänslorna komma, pirrar i hela kroppen! jag blir som kär i livet när solen tittar fram och när det är ljust på dagarna! även fast det snöar nu för stunden..




kom sommarn, koooom!!

if loooove's so niiiceeee..


rubrik ska stå här

gårdagen var helt helt okej, väldigt kul att kunna va ute med mary =) drog till nivå där vi mötte mathilda, dajana, denise och några andra tjejer för att sen rulla vidare till dem bow. hade fett kul men det första jag gjorde när jag kom in där va att slå i min hand på ngt konstigt sett så blödde skit mkt :S skumt.. aja, väl på nattbussen deckade jag och marris ordeentligt! jag vaknade av att min mobil ramla i golvet i nån kraftig sväng, då skulle vi av nästa station typ, fast vi var på fel buss så fick byta till en annan och det var fett kallt ute.......

sov skit konstigt idag :S vi va hemma vid 5 nån gång, o halv 9 vakna marris o en timme senare vakna jag. ingen av oss kunde somna om o båda va obekväma eller vad man ska säga. alkohol fuckar ens kropp asså, plus att man får ångest alltid dan efter man druckit:S SKIT SAMMA vad ointressanta grejer jag skrev nu fuck.. aaaaajaaaaaa haha peace


muuummmmaaaaaa

jag vill bakaaaaaaa =(

Morotskaka

morotskaka

En mycket god morotskaka som du även kan göra med lågt GI (se tips).
Klocka Tid: 3 timmar, varav 15-30 min arbete (beroende på om du har matberedare eller inte)

Muffins 1 kaka, ca 8-12 bitar

laktosfritt Laktosfritt -Byt ut philadelphiaosten mot soja-cream cheese.

Du behöver:

  • 3 morötter (ca 200 g)
  • 3/4 dl mandel eller nötter (ca 50 g)
  • 2 ägg
  • 2 dl socker (eller råsocker)
  • 1 tsk kanel
  • ev. ½ tsk ingefära
  • 1 tsk vaniljsocker
  • ½ tsk bikarbonat
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl olja

Glasyr:

  • 100 g philadelphiaost naturell
  • ½-1 dl florsocker
  • ev. 1 tsk citron- eller limesaft

Gör så här:

Om du har en matberedare med kniv så passar det utmärkt att använda till det här receptet på morotskaka.

Skala morötterna. Om du använder matberedare: skär morötterna i mindre bitar och lägg dem i din matberedare med kniven monterad. Häll i mandeln. Kör ca 30 sek så att det blir finhackat.

Utan matberedare: Riv morötterna på rivjärn och hacka mandeln.

Tillsätt ägg och socker. Kör ca 30 sek med matberedaren eller använd elvisp eller vanlig visp.

Häll ner oljan i smeten.

Ta fram en bunke och blanda kanel, ev. ingefära, vaniljsocker, bikarbonat, bakpulver och vetemjöl. Häll ner över oljan.

Använd matberedarens impulsknapp för att blanda försiktigt eller elvispens lägsta hastighet eller en sked för att röra runt tills det blir en jämn smet.


Häll smeten i smord och bröad rund form, ca 1 ½ liter. Grädda morotskakan i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 45 min.

Låt stå i formen 5-10 minuter. Stjälp sedan upp morotskakan på ett serveringsfat. Lägg formen ovanpå och låt morotskakan kallna.

Gör glasyren. Blanda philadelphiaost och florsocker samt ev. citron- eller limesaft. Bred glasyren över morotskakan med en kniv.

Servera! Förvara morotskakan i kylskåp.

Morotskaka med matberedare

1. (Man kan också göra detta för hand!) Lägg morötter och mandel i matberedaren och kör tills det blir finfördelat, som vi ser i bild 2. Tillsätt övriga ingredienser (bild 3) och kör tills det blir blandat.

ogräddad och gräddad morotskaka

4. Häll smeten i en smord och bröad rund bakform. 5. Den färdiggräddade kakan. Låt stå i formen 5-10 minuter innan du stjälper upp den.

Morotskaka med glasyr

6. Stjälp upp morotskakan på ett fat. 7. Bred på glasyren. Ställ sedan kallt.


äntligen fredag!

det blev visst ingen skola för mig idag, försov mig något.. ska in till stan snart och luncha med mamma på mongolisk resturang, muummaa vad gott. slänger in notch y baby ranks verme som får mig att få såna grova sommarkänslor så det pirrar i magen! ciao


Veronica Maggio




i just loove it!! märks när jag fått tillbaka en dator att jag börjar dela med mig av min musik igen, så njuut ;) sov så gott folket, imorgon är det fredag!!

ett grattis till kära Nicole som fyller hela 21 år idag! happy b-day sister, kärlek

``ge mig en chans´´


dagens nu jävlar

åh jag har blivit helt kär i en tatuering som jag ska göra på andra armen, men tänker inte lägga upp någon bild här eftersom att folk har en viss tendens att sno mina tatueringar(!!!!) så min tatuering kommer att förbli okänd.

jag har blivit värsta freaket när det kommer till tattoos, har så många jag vill göra men det är så jäävla fult att bara ha massa små tatueringar överallt och jag vill inte tatuera fett stora heller.. värsta dilemmat, vet inte vilka jag ska göra och vilka jag ska skita i.. alla har ju sin egna mening och betydelse, inte bara ngt shit som jag kommit på på en dag bara, utan mina grejer är genomtänkta. förutom den jag såg idag.. tihi.. ska boka tid så fort jag har ekonomin för det!

John Lennon - Imagine är en så väldigt fin låt att jag måste dela med mig


ps. GE MIG KÖRKORT FÖR I HELVETE SÅ JAG KAN ÅKA BIL NÄR JAG VILL HUR JAG VILL OCH HUR JÄVLA LÅNGT JAG VILL! TACK!

för att jag har tråkigt och du vet för lite

Du som liten
1. Vad hette din första bästa vän? Första var nog Jasmine, känt henne sen födseln!
2. Vad hette din första kärlek? Haha fröjdan, jäklar vad alla tjejer var efter honom
3. Vilken var din favoriträtt? Allt med ketschup.. jag älskade ketschup
4. Vilken var din favoritfärg? Blå
5. Vart bodde du? Hos mamma och ibland på helgerna hos pappa
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? Det bästa var väl när man hittade en tia på golvet under alla hyllor på OKQ8
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? När jag tappade min tia i snön, men det var lugnt när den kom fram sen på våren
8. Ville du bli när du blev stor? Veterinär.. och så ville jag heta Linda -.-
9. Vilket godis tyckte du bäst om? Såna där.. nötcreme?

Nu
1. Vad heter din bästa vän?
 Har för många bra vänner så kan inte peka ut en enda som en bästa vän
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Vadå kärlek?
3. Vilken är din favoriträtt? Sushi är nog det allra bästa!
4. Vilken är din favoritfärg? Blå och grön.. och gillar starka färger
5. Vart bor du nu? Hos mamma
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? Det har hänt mycket bra under åren, kan inte riktigt sätta finger på något speciellt.
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? Pappas, farmor och farfars död tog hårt på mig (självklart). Men tiden har läkt alla sår!
8. Vad vill du bli? Barn igen..
9. Vilket godis tycker du bäst om? Tycker bättre om glass faktiskt.

the cruuise






har nog aldrig haft såhär ROLIGT 24 timmar i streck! blev så galet taggad nu så jag och mary ska nog haka på eventet till kryssning den 25/3 ahhaah jag får aldrig nog!


det svänger!



jag älskar musik <333 aahhhh jag blir som knäpp av bra musik!

dag 11 i mitt rökfria liv

hade bara 2 lektioner idag så slutade vid 12, hängde kvar i skolan för melli och hennes man och dotter var på besök så roligt att träffa dom! tog tåget in till stan för att jobba, kommer till jobbet och då har dom ändrat schemat utan att höra av sig till mig??? så jag var ledig idag så åkte till sollentuna och mötte upp marris, köpte lite grejer sen rullade hemåt. känns helt underbart när jag tittar ut, SOLEN HAR ÄNNU INTE GÅTT NER OCH KLOCKAN ÄR SNART 6 PÅ KVÄLLEN!! shit vad skönt det är, bara sköna tider framför oss nu, shit vad glad jag är att solen äntligen tittar fram!

morgondagen består av en lektion, 10.40-12.05, historia. känns jävligt onödigt. sen framåt eftermiddagen glider jag till marris för att fixa sig lite, dricka lite alkohol sen åka in till staden för att festa loss och fira hennes födelsedag, hoppas på en tuung kväll =)


ska ner till tvättstugan nu och hänga upp min tvätt, fred ut kära vänner och fiender som läser min blogg

greejjer grejer!


...141 dagar kvar.....

reggae profil



& dag 10 i mitt rökfria liv!

folkhälsokunskap

•-          Som lärare bör man skit på sig och kleta ner sig med äckliga byxor alla dagar om året för fjortisar dras till personer som luktar illa. Och man klibbas fast. SÅ . därför måste man gå på lektion! MAN KOMMER INTE LOSS!!


högsta gradens humor.


dag 8 i mitt rökfria liv

min kära mary little jane fyller hela 18 år idag!
GRATTIS älskade vän <3 äntligen kan vi gå ut tillsammans min underbara



är hon inte fin min 18 åring :D massor med kärlek!

dag 7 i mitt rökfria liv

sitter här på gotland och har haft en helmysig helg med min johanna. trevligt folk här, och lika knäppa och konstiga som vi! haha .. hemfärd snart, ska käka lite lunch och så sedan röra oss in mot Visby för att fika innan båten går.

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeråå

dag två i mitt rökfria liv

jag kämpar på med att inte röka, och har inte rört en cigarett på hela veckan. två dagar är många dagar men fler ska det bli!

är hos min kära emelie, har sett filmen Four Brothers, som är så jäkla bra. får sovsällskap inatt av min kära ems, och imorgon bär det av till naturhistoriska riksmuseet med klassen, ska bli skit kul! älskar det museet, att gå och titta på mamutar och djur i Afrika och sånt. hihi

biljetten är nu bokad så i helgen bär det av till gotland! jag ensam på en båt 3½ timme utan att röka.. ack, stackars passagerare.. ciao

nothing special

sitter hos natta efter en tuff dag i skolan, skön runda i kista, häärlig bastustund och hårfärgning.

har slutat röka sen igårkväll, jag vet att ni tänker: men det är ju ingenting! men efter att ha rökt ca 1 paket om dagen i 6-7 års tid så är det jävligt svårt, har hunnit gråta 4 gånger i skolan, haft raseriutbrott samt skakat för att jag varit så jävla röksugen. humöret är något mina vänner och de i min omgivning kommer vara tvugna att stå ut med fast det kan dom gott göra för att jag inte ska få lungcancer

ska snart hem och sova, imorgon blir det en hålfull dag i skolan - 3 lektioner är inställda. känns lite väl onödigt men behöver all närvaro med tanke på att jag måste ta ledigt på fredag för att åka till johanna till hennes hem på Gotland över helgen, ser verkligen fram emot att träffa henne och se hur hon bor.

byeeee

Här kommer en liten utmaning..

Kopiera detta till din blogg, utmana några personer och berätta för dem.
Varje svar måste börja med din första bokstav i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, man får inte hitta på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar på samma bokstav som ditt, får du inte ge samma svar som han/hon gjorde.
Du får heller inte skriva samma sak två gånger eller skriva ditt eget namn som svar.
Lycka till!

1. Vad heter du? - Sia
2. Ett ord på fyra bokstäver - Soft
3. Flicknamn - Sandra
4. Pojknamn
- Simon
5. Yrke - Sjuksköterska
6. Färg - Svart
7. Klädesplagg - Strumpor
8. Mat - Svamp
9. Sak i badrummet - Schampoo
10. Stad/Plats - Stockholm
11. En orsak att vara sen - Sov för länge
12. Något man skriker - Saaatan
13. Film - Sjätte sinnet
14. Något man dricker - Saft
15. Band - Soldiers of Jah army
16. Djur - Snaaakee
17. Gatunamn - Skälbyvägen
18. Bil - Saab
19. Sång - Somewhere over the rainbow

Jag utmanar:
emelie, anki, lampe, jerryy

nej jag kunde inte hålla mig till historian och den här fucking dagboken, jag ger upp..

den femte marsss

147 dagar kvar till jag fyller 19, dock ingen ålder att fira men ett år närmre till 20
154 dagar kvar till URF 2009, 6-8 Aug, jag kunde inte längta mer!

..livet rullar på bra, veckorna går fort och det är nu bara 15 veckor kvar till sommarlovet!
sitter i skolan och ska egentligen skriva en "dagbok" i historian, man ska vara en person från 1800talet, men då historia är ett av mina svaga ämnen går det inte så bra. jobbade och slet igår at work, samma sak blir det idag. blir också så chockad över mig själv, har kommit i tid till skolan varje(!) dag den här veckan! låter inte som värsta grejen men Ni vet inte isf hur trött jag är på mornarna och hur Omöjligt det är för mig att gå upp. jag vaknar inte av nånting men nu helt plötsligt har vinden vänt =)

imorgon är det freeedag!! ljuvligt, åååhhhhh vad veckorna går fort, niiceneeeess!!

en vanlig dag

sitter i skolan och väntar på att få sluta lektionen. har håltimma sen i 1 timme och 40 min.. och på tisdagar kommer vi ha, som på onsdagar enligt schemat, hål i 3½ timme 6 veckor framåt.. jävligt onödigt om jag får säga det själv, man går väl till skolan för att gå på lektioner?

chefen ringde igår så jag ska jobba idag också, och imorn. har lite plugg jag måste ta tag i, skriva lite grejer så får väl göra det på vägen dit och sen vägen hem igen.

hittade tyyngsta tatueringen som någon okänd har, men avundsjuk blir jag!!!!



fick tillbaka ca 5 arbeten som vi gjorde innan vi gick ut på praktik, högsta betyg på alla, känns riktigt bra =) blir så stolt över mig själv hoho.. ska gå tillbaka till klassrummet nu så vi kan få sluta, sen lägga mig i soffan och vila lite.. niceness ändå med hål, en liten stund iaf..


back to school ones again

kryssningen var heelt galen! 2100 pers var ungdomar, resten 800 var barnfamiljer. vi festade gaaalet och dagen efter vaknar jag upp med en blåtira som håller i sig än idag. en kille fick ngt flipp och gav mig en feeet box, riktig idiot. förstår mig inte på killar som slår tjejer. anyway, hade kul iaf. bilder kommer upp när jag pallar
på morgonen började vi hinka igen , festade som fan i en kompis hytt och han hade med sig värsta ljudanläggningen, träffade många trevliga människor och när båten kom i land 18.15 i stockholm igen var jag full som en kastrull. åkte hem och sov nån timma sen vidare igen med nat upp till roni och compani för att chilla där. som sagt, jag fuckar ur när jag har lov..

på fredagen var det fest igen, bana och jag drog till nivå och förade sen vidare till dem bow där vi hookade med nicole, kimp, cassie och resten av packet, skön kväll förutom att bana lyckades bli utslängd. dagen efter var det jobbet som kallade, skit jobbig dag, ska egentligen inte dricka dagen innan arbete, man blir så tröög. såg förjävlig ut, blåslagen och osminkad, såg helt sönderknarkad ut, inte okej.

idag blir det friskis med anki sen antagligen plugg, måste fixa en bokredovisning till svenskan, märks att man är tillbaka till verkligheten.. jag får tillbaka min dator om ca 1 vecka så då jävlar blir det fler inlägg

nog för idag, ciao

RSS 2.0