utklädnad ffs

ARRRRRRRH! jag är en PIRAT MUAHHA

..i väntan på mary dajje och my, dricka sig hära sen vidare för att röjaa waha

ingen rubrik

lalala har jobbat idag ju som vanligt, sen kom mary och mötte upp mig så åkte vi till mig. tog sen en cigg med natta sen back to me again. har kollat gamla bilder från när min kära mor var ung och skrattat galet mkt, samt åt min kära bror som gjorde värsta minerna på alla bilderna från när han var spädbarn. han ser ut som en apunge.

nu ska vi kolla film sen deckaa så vi kan vakna i någorlunda tid imorgon, åka och handla lite kläder (studiebidraget har nu kommit till mitt konto) sen imorgon kväll blir det utklädnad med alkohol och partaj! shoho halloweeeeen




i love it! enjoy

back in the days

shiit vad jag saknar våran fjortistid, när man var 14-16(?) år, man hade så jävla kul och sket i ALLT! nu bryr man sig för mkt. eller inte bryr sig men man har lärt sig lite vett och etikett liksom.. kommer ihåg när vi satt på en buss fram och tillbaka från kl 8 på kvällen tills sista bussen halv 1, och vi körde plingleken: när bussen stannat skulle man plinga varannan gång så att dörrarna hela tiden öppnades och den som blev utslängd förlorade. och det roliga var att alla hängde ihop, vi var säkert 30 pers på bussen och nu har man kontakt med kanske.. 5 av dom?? man behövde inte göra något för att ha kul.

aja, nu får man roa sig på annat sätt haha. ska åka och jobba nu, och min kära mary tar sällskap med mig för hon ska suula. och idag är det ett sådant väder som man helst inte vill gå ut i, men man har ju inget val..

kärlek


min bananahammock och jag

hahaha



hon satsar på poet-karriären!

faan vad illa!

fucking bumbibjörnar, makes my life a living hell. blir helt knäsvag och de lyser upp min dag så underbart.. jag hatar det!

romrom <3

var idag hos mormor och åt middag med bror, och mormor är så rolig.. när jag ska gå ut och ta en efter-maten-cigg på balkongen blir hon jätte orolig och verkligen RÄDD över att jag ska ramla ner från balkongen? men lilla hjärtat jag är inte 2 år längre?..

det är så gulligt ändå att för mor/far-föräldrar blir man aldrig äldre eller vuxen. mormor kan komma på sig själv ibland med att nästan prata bebisspråk med mig. och så är hon så himla orolig och blir helt sorgsen när hon ser mina piercingar och tatueringar, för jag är ju hennes barnbarn. mamma är inte alls så, hon förstår ju att jag blir äldre, så varför ska det vara så med mormor? haha tycker det är så sötttt

en helt vanlig dag




kalle och hans klätterträd.. (som nu finns bara i fantasin, vilket förklarar bilden)

featuring million stylez



jag blir knäpp, får så mycket minnen från alla låtar! jag älskar youtube, helt klart den bästa sidan som någonsin kommit till i denna värld.

klassikernas klassiker!


=)

feel free to get angry angående mitt tidigare blogginlägg, min blogg - mina åsikter, om ni vill uttrycka era: skapa en egen blogg.
(eller kommentera om ni känner för det)
och avundsjuk? icke

behövde få detta ur mig..

idag när jag jobbade kom det in ett överklasspar till cafét och jag verkligen kände deras nedvärderande blickar och de var snäppet till otrevliga, och jag undrar hur stockholm egentligen kunnat bli uppdelat på ett sånt sätt, att överklass ungarna som lever för att komma in på de fina ställena på stureplan kan se ner på de som har mindre pengar. bara för deras föräldrar har mycket pengar ska de ha någon slags status? om this rich bitches kommer till förorten är de ingenting, precis som att om förortsmänniskorna kommer till stureplan blir de nekade på direkten och inget värda.

nu påstår jag inte att det endast är överklass slynorna (urrsäkta ordvalet) som ser ner på förortarna, jag menar jag har också väldigt mycket fördomar. kring människorna som pratar med östermalms-svenskan.

allt de gör är att sitta på arslet och få allt serverat på silverfat, det enda dom någonsin har kämpat för är att få högre anställning och ett bättre betalt jobb, och då syftar jag på de som inte har ärvt massa cash och alltså inte gör ett PISS, medan invandrare kämpar för att få ett jobb överhuvudtaget. som reklamen säger:
det är större chans att få jobb om du heter markus än om du heter muhammed.
(detta är då min åsikt, jag försöker inte påtvinga den till någon annan)

det är ett fucked'up system, varför ska pengar och ursprung ha något med personuppfattning att göra? varför ska märken på kläder ha en avgörande betydelse om du blir accepterad eller inte? jag nöjer mig med mina kläder från gina, h&m och förr även second hand shit, och jag strävar inte efter mer. jag är uppväxt med ont om pengar, känslan att kunna klara sig själv, BEHÖVA jobba, och lära mig att stå på mina egna ben. jag är hellre en människa som nöjer mig med lite än en som alltid strävar efter mer.

fucking fördomar



ett litet tillägg:
jag drar inte alla efter en kam, SÅ fördomsfull är jag inte

bloggtorka

jävla bumbibjörnar, vad trött jag blir på dom! jag dör ju hela tiden, det är inte rättvist

jag antar att jag inte kommer att blogga så mycket på ett tag nu, inte för att jag leker känd och att någon blir ledsen för att jag slutar skriva 5 inlägg / dag, men har kortslutning i min hjärna. har inte ens speciellt mycket att klaga över längre, trist

jag är så braaa

vilket flyyyyyyyt jag haaaaaaaar. var på ett ställe igår i gamla stan och när jag kom ut märkte jag att jag hade tappat mitt busskort med mitt leg i så sa till vakten och han sa att jag skulle höra av mig dagen efter (idag) om någon lämnat in det i baren eller så, och fick ett mail idag där det stod att mitt leg PLUS BUSSKORT finns att hämta woohooooooo im the king ffs!

utöver det har det inte hänt så mkt i helgen, var och käkade middag igår med mina tre retsamma bröder + faster och mina två småkusiner. kul att umgås lite med familjen

haappy hallowwweeeeennnn..snart..

ja så kan det gå






















pluggilurr

gjorde nyss klart provet som jag krigat för och det gick fett bra! blir förvånad om jag inte får minst VG! och naturkunskaps provet gick också bra, svarade på alla frågor utom en så borde få högre än G där också.
så nu är det bara svenska provet tills imorgon, och jag ska jobba idag efter skolan så jag undrar hur det provet kommer att gå.. ej okej iaf ..

imorgon vill jag gå uut, i need to have some fun efter en hård vecka av plugg och dåligt humör. det är iaf spikat att vi ska ut på lördag, putte fyllde ju 20 i tisdags så vi ska fira honom.

jag vill tipsa om min kära vän blondinkalle som vi hoppas blir en oseriös engagerad bloggare HAHAHAHAHA

who gives a fuck!



blir så jävla trött på alla texter om dessa ointressanta kändisar här och där. vem fan bryr sig om den flirtar med den, den är otrogen med den och den dansade med killar en utekväll? VÄLKOMMEN TILL DET VERKLIGA LIVET!
kan dom inte ägna sina tidningar / hemsidor och text tv till viktiga saker, som faktiskt gör någon skillnad. prata om svält i världen, kvinnomisshandel, våldtäckter och misshandel självklart bland killar / män som händer DAGLIGEN och andra viktiga saker som går att förändra om folk bara lägger lite tanke och uppmärksamhet åt rätt håll!

maaan can you help me

min katt, goa sixten (stefan om du vill), har legat bredvid mig under hela tiden jag har pluggat och diggat med till min musik. störtskön är han, speciellt när han springer i sömnen.

har pluggat sönder mig idag, kom på idag att utöver the big fucking test imorgon och inlämning av en uppgift som skulle vart inne idag (men jag var inte i skolan idag) har jag omprov i naturkunskap imorgon också och prov i svenska på fredag, tror jag kommer dö av överanvändning av min hjärna. dom behöver inte bomba oss med plugg hela tiden, snälla ge oss lite andrum vafaan tänk på oss som jobbar också :(

slutklagat för nu, back to the studying

katternas pappas barn

jag har varit lite småförälskad i honom sen nikola för två år sen spelade den där jävla cupids chokedhole hela tiden, men nu när jag tittade på videon till clothes off är jag ju kär som aldrig förr, det pirrar ju i magen på mig. jobbigt med kändis-kärlek må jag lova!

























































helt ärligt, hur kan man vara så FIN! i don't get it!! habbagabba HONOM ska jag stalka hahaha
...hans ögoon.. jag är död..


muahahahah

Det var en polis som jävlades med en skurk på kåken.
- Jag ställer dig en gåta, sa polisen. Klarar du den släpper jag dig fri. Förstått?
- Mmm...
- Vad är det som har 4 hjul och rullar?
- Lätt! Det är en bil, svarade skurken.
- Jo, men du svarade inte rätt, för du sa inte om det var en Audi eller Volvo. Vi tar en till. Vad är det som har 2 hjul och rullar?
- En motorcykel?
- Njaaaa.... Du sa aldrig om det var en Yamaha eller Honda.
- Men shit, suckade skurken, okej, här har du en gåta av mig. Vad är det som går runt på gatan och säljer sig?
- Hehe lätt! skrattade polisen. Det är en hora.
- Jo, men du sa aldrig om det var din mamma eller din syster

the creeps



it keeps coming down on either side, bleeding in my mind
waiting for the creeps to kill my last believes

walking to the claim, the creeps calling my name
they get me everytime, I'm bleeding and I'm getting..
we go split before my eyes. increase, double size
lease out my brain

am I insane
to go on down to the creeps


ja gillar ju


som fisken i vatten

i can't believe you just said that

ej okej

jag är sämst när det kommer till att plugga.. allt annat är mycket roligare, som att tända, släcka, tända, släcka en lampa och upprepa det till 10000 så är det ungefär vad jag gör just nu

im kind of confused

det absolut bästa med tisdagar är ju som sagt desperate houswives, och nu jävlar var det mer dramatiskt än någonsin hahah jag döör av gaarv så överdrivet och så jävla braa
men jag fattar inte.. vadå 5 år senare.. är det slut nu eller :S

nu ska jag fortsätta kolla på tila tequila säsong 2 på mtv.se, också häärligt överdrivet

tisdag e en onödig veckodag

har varit i skolan som vanligt sen gick jag och anki till kultur för att plugga och jag satt med våra fucking instuderingsfrågor i TVÅ TIMMAR innan jag blev klar och jag SKREV AV ankis svar. provet är på torsdag så hur f*n ska jag hinna plugga om bara avskrivning tar 2 timmar???
ska äta nu iaf sen plugga plugga och plugga... fan

så det så

har precis varit ute och softat in our stuga med my och natta, de andra drog precis innan jag kom för jag e fett seg hohoho men nu ska jag kolla resten av i ditt ansikte för jag ääälskar magnus betnér han är så klockren

och jag tänkte att eftersom jag inte kommer kunna sova inatt så ska jag verkligen PLUGGA, har massor att göra ju åh så stolt jag blir över mig själv

do for love

ooh shit jag vaknade precis, har sovit sen 3 då jag kom hem från skolan. varför gör jag ALLTID SÅHÄR?!??? nu kommer jag inte kunna somna igen inatt fan fan fan.
får väl plugga eller ngt sen det blir man ju trött av..

en vanlig dag i skolan

åhåå vad vi har slutat nu. sitter i biblan iaf med ank och gör en filmanalys om en skit dålig film som jag såg typ 30 minuter av så kan knappt svara på några frågor..

ahaaha vilket humööör jag var på idag, jag förstår inte hur jag orkar. men nu är jag bara gaaalet trööööttt höll på att somna i cafeterian men då får man inget gjort ju och har mycket plugg den här veckan sen är det loov =)

funderar på att kanske glida förbi mina bröder sen, var fett länge sen jag träffade dom även fast dom bor här i väsby. aja dom har sina liv jag har mitt what to do. jag använder "frasen" what to do väldigt ofta, även på svenska. men det är ju så. vad ska man göra, det är ett bra rakt svar på ALLT. hur mår du idag? vaad ska man göra.. vad händer idag? vad ska man göra? din bror har inte hört av sig. ja men vad ska man gööraaaaa. osv osv osv .. så, tips från coachen liksom, MIG. feel free to use it wahah

god morgon nörd

wohoo för mig. lyckats försova mig till historian, men what to do, nothing. börjar nästa lektion 10.15, har spanska ggr 2 idag sen slutar jag. så.. antingen åker jag till historian och får en halvtimmes frånvaro... eller så skickar jag in att jag är hos tandläkarn eller ngt och får en chillmorgon... det medkom inget positivt med att bli myndig, bara läkarbesök som kostar och missbruk av sjukanmälan för att man kan....
.............hmmmmmmmmmmmmm??? TUFF CHOICE naae

hej jag heter sia och jag har inga hjärnceller HEEJ SIAAA

jag hade inte råd med en egen ipod så jag kirrade en åt bloggen istället hahahaha
nej nu sover jag GOD NAAAAAAAATTTTTTT faaaan det var ett jävla tjat på mig idag!!!

blood them out



wooow tänk vad coolt att ha en sån tatuering. värsta värsta ju, damtadaaaam. nej nu börjar det gå lite överstyr här, nu ska jag titta på ice age 2 och deckaaa
(fett sexiga trosor förresten haaahahha nu är ett sånt tillfälle då jag behöver en pistol)

welcome to jamrock



johanna gjorde denna för mer än 2 år sen.. och jag förstår fortfarande inte poängen med den? är det du eller jag som är knäpp?

jag föddes utan liv

"jag vill ha en sån där.. vad heter dom.. cocos-kaka.."
"hahaha.."
"vadå vad heter dom då?"
"jag har ingen aning, brun fyrkantig kaka med cocos på"
"aa det var en bra förklaring"

*tar fram kakan och ger till kunden*


"hoppas att den bruna kakan smakar!"
"men rätt fräääscht, du fick det ju att låta som något helt annat nu"
"vadå är det mitt problem att du gillar sånt där och tänker på det hela tiden??????"

jag undrar varför jag inte får sparken?


..& dagens skämt:

"vet du jag hörde en rolig historia imorse! det var en thailändare som hade köpt en ny bärbar dator, och den började lukta bränt så han hämtade vatten och hällde på den!"
"HAHAHAHAHAAAHAHAHAHA"
"visst var den bra!?"
"nej fett synd om dig gå och sov.."

jag under återigen varför jag inte får sparken?

hahahahahahah






jag dööööööööööööööööööööööööör

and thats that

igår fikade jag my och natta, gick sen och mötte putte och isac lite fort och då kom en tjacksnubbe fram och jag har nog aldrig skrattat så mycket åt någon som jag gjorde då. det finns så sjuka människor.
sen åkte vi och träffade pogah nikola och 2pac, softade sen drog jag och my hem till henne och käkade och jag deckade feeeeeeett skööööööönt.

idag har jag jobbat, riktigt roligt har varit på sånt här skratthumör som jag blir på ibland, drev sönder gästerna och det sitter aldrig fel.

ett annat exempel på att det finns fett sjuka människor var när jag satt på tåget påväg hem från jobbet. det satt två serbiska 40åriga kvinnor vid sätena bredvid mig och de avbröt mig i mitt musiklyssnande och drog fram en flaska vin och frågade om jag inte skulle med hem till dom och "prova på nya saker"? så tittade dom mig mellan bena och log och blinkade.. jag började AAAASGAAAAAAAAAAAAAAAARVA och satte på min musik igen och skrattade som aldrig förr.. haha shiit vilka psykade människor det finns..

fett seeg daaaag

nuuuu ska jag och natta åka och möta my, drunkna och dö. c ya

dagens,,

Humör: priima, är väldigt seg bara
Gjort: tvättat och chillat bara
Planer: åka och fika med my
Ser på: dataskärmen
Lyssnar på: musik, musik och återigen musik
Läser: folks bloggar
Dricker: kaffe och te hela dagen
Äter: nudlar idag också
Bästa: min mysiga tröja
Sämsta: jag börjar få ont i huvudet
Barn: min katt som inte kan bestämma sig om han vill vara ute eller inne
Väder: vet inte har inte varit ute på hela dagen hahah

den 18e oktober, mycket fyndigt jag vet



han är så underbar!!

looptroop



gillar som vanligt beatet i låten. förr tänkte jag endast på texter i låtar och det var de som fick låten att bli bra, men det är så mycket mer än så. okej, texten gör också nästan 100% men beeatet.. yyyfffff

bara för att jag har fett tråkigt

Du är: 15.5% fjortis

gör det seriösa fjortistestet här!



Din ålder borde vara 21.9 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

gör det ännu seriösare vuxentestet här!

åh herrehjärtanes.. är det mer synd om dom som har gjort de här sidorna eller de som gör testen? jag skyller iaf fortfarande på att jag har tråkigt!

paapi <3

vi tänker på dig alltid papi, älskar dig tills mitt hjärta slutat slå <3 looooooooovelovelove



Would you know my name if I saw you in heaven. Will it be the same If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on cause I know I don't belong here in heaven

Would you hold my hand If I saw you in heaven,
would you help me stand If I saw you in heaven
I'll find my way, through night and day cause I know I just can't stay here in heaven

Time can bring you down, time can bend your knee. Time can break your heart,
have you begging please.
Beyond the door there's peace I'm sure. And I know there'll be no more tears in heaven

ååh vilka minnen med den här låten!



Du och jag, drömmen e vid liv, om du hör mig, varför tar det lång tid? Säg vart är du?
För du försvann så väldigt fort, om du ändrar dig, så står jag och väntar vid min port..

väldigt ointressant skrivet av mig

fett störande har suttit 1 timme typ o fixat musik till min mp3 lagt in rensat och sådär och SJÄLVKLART ska min data hänga sig så jag måste starta om den. fuck it pallar inte sitta så länge igen så blir väl bara 10 låtar idag läähhhhh.h..h..

skulle träffat mathilda idag, hon hade permission men hann inte.,. trodde hon skulle åka tillbaka kl 6 men hon var tvungen att dra hem innan nu vid halv 5 så kommer inte få träffa henne igen på ett bra tag.. fan .. :/

ikväll är det kväll.. och jag vet inte vad som händer, softa bara skulle jag tro. jobbar ändå imorgon så pallar inte göra ngt, inte för att det finns något att välja på men ändå. har ju inga pengar förns om en vecka så lugna helgen liksom innan löning. tror de e ganska dött på uteställen ändå..

mamma är verkligen aldrig hemma längre på helger, värsta förändringen sen förra året bara. hon skulle jobba 2 veckor i streck på hemmet förra sommarn och då skickade hon iväg mig till norrland med marris och fick inte komma hem på 3 veckor hahahah. men nu jobbar hon / är hos vänner lite runt om i sverige, och det känns väldigt skönt att hon litar på mig nu.
hon var jätte trött idag och hade helt glömt bort att hon skulle iväg på middag i norrköping, så snälla jag gick och tvättade hennes kläder så hon slapp stressa. im a wonderful daughter eeeheheh

aaaaja nu ska jag käka upp mina nudlar sen ut på en morgoncigg.. försöker vänja bort dom, ta första ciggen ett par timmar efter att jag har vaknat för det sägs att när man vant bort morgonciggen kan man sluta lättare.. jag menar jag vill ju inte dö i lungcancer soloong

fredag eller lördag natt klockan 02:44

haha gud vad jag har tänkt på saker vi har sagt back in the days. som my's härliga;
"min dörr står alltid öppen för dig! ..förutom när den är stängd", "står han och klipper gräsmattan mitt i natten i en hel halvtimme!?" och nattas underbara svar på tal för bara snart ett år sedan när mister old uppsala sa efter att vi hade kommit in på ett speciellt samtalsämne eller något i den stilen med: "ja man kan ju inte förvänta sig så mycket mer av fjortisar", då gled natta in med: "ja vi kanske är fjortisar men vi är iaf inte 30 år och umgås med fjortisar!" wahhah vi doog

nej du nu blir det andra bullar minsan!

it's a hardnock life or how to spell it

åh vilken seg dag det har varit. pratade med emelie vid 6 och både trodde att klockan var typ 9 på kvällen. pratade precis med henne igen och shit vad vi garvar när vi pratar med varandra HAHA fortsatte skratta typ 5 minuter efter vi lagt på. ska träfffa henne ikväll nog, och så ska några hem till mary så det blir la trevligt om man träffar dom också.
nu ska jag och min kära bror gå och äta på resturang iaf, so looong suckeers

leo

Energisk, entusiastisk och positiv

Typiska egenskaper för det kinesiska tecknet häst är:

Aktiv, allert, social, självcentrerad.

Typiska egenskaper för elementet metall är:
Stark, dygdfull, krävande.

Lejonet har tillräckligt med praktisk förmåga för att kunna göra något kreativt och vettigt av sin entusiasm. Han känner instinktivt att hans plats är på toppen och beter sig därefter. Vital, varmhjärtad, givmild och storsint, därför har han också många vänner. Tendens att överdriva och förstora allt de gör. Dominant och kan även bli arrogant. Stolthet och en inneboende värdighet skiner kring lejonet. Utpräglade skådespelartalanger, vilket gör att lejonet, även vid trängda situationer, kan hålla masken. Han ger inte vika, men går heller inte till motangrepp. Principfast och konservativ, har svårt att ändra åsikt när han en gång bestämt sig för något. Varm, tillgiven sexualdrift.

Lämpliga yrkesval: Alla som fodrar ledarskap, ex. PR-man, teaterdirektör, producent, eller de som har med juveler att göra, ex. guldsmed.
Fysiska kännetecken: Kraftig, stolt hållning och tjockt hår.
Känsligaste kroppsdel: Hjärtat

....eerh aa.. för man kan utgå från ett stjärntecken att man får tjockt hår? inte i ens gener? där hade dom väldigt fel. fel fel fel. resten stämmer väl in till 80% ungefär.. det får ni klura ut själva!

 


dagens..

Humör: de e bra trött bara
Gjort: sovit och pluggat lite
Planer: handla med mamma
Ser på: mina nudlar
Lyssnar på: musik
Läser: bok i engelska som e läxa
Dricker: red bull
Äter: i loove my nuudles
Bästa: ledighet från jobbet!
Sämsta: min tatuering flagnar
Barn: din mamma?
Väder: stanna-hemma-hela-dagen-väder

silence i kill you

och håll käften för nej jag skolkar inte, det finns något som kallas sjuk

riktigt idiotiskt!

inatt innan jag somnade glodde jag runt lite på text tv och såg värsta texten om att en svensk man har blivit dödad i kriget i irak. who the FUCK gives a FUCK?! det passar bra att skriva om EN människa som dör i krig bara för att han var svensk, har ni lagt ner tid på att skriva om de tusentals som har dött som varit irakier??
vad hände med världen, helt seriöst. tänd ett ljus för den svenska mannen, men skit i de irakier som dött, förlorat sina hem, tvingas fly landet. may him rest in peace den där svensken, men om det ska bli ett jävla liv över honom, tänd ljus för de andra också och deras familjer. helvete!

happy day

åå vad lycklig jag äär!! var helt inställd på att jobba imorgon, trodde VERKLIGEN att jag skulle göra det så idag när jag jobbade kollade jag mitt schema och jag är ledig tills på söndag YEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSS väärsta lyckliga känslan det pirrar i min mage som att jag är kär eller något. faaan vad nice. imorgon ska jag och mami åka och handla ett par nya skor till mig, mina läcker vilket jag kände idag i ösregnet, och så ska jag köpa en skiiiiit fin tröja som jag suktat efter ett tag nu.

nu ska jag dricka mitt te och luffa runt på datan peeace

chilenarbjörnarna eller bumbibjörnar

mariana tycker att alla chilenare ser ut som björnar och att dom är släkt precis som lejon och tigrar..

yes we can!


mina små bebisar



well yes, ofcourse i love my tattoos!

jag kan trycka en bok av det här

mysgos med natta och mary i den stora staden. på vägen hem satt det ett gylligt barn framför mig, kanske 3-4 år gammalt och det fick mig att tänka tillbaka på när man var liten. faan vad roligt allt var då, allt var nytt och spännande och dagen var gjord när man fick sitta med en pinne och plaska i en vattenpöl i 3 timmar. allt var så enkelt då, det var väl när man var 6 år ungefär som man började få riktiga vänner, och redan då blev allt komplicerat. jag minns hur jag och kimberly brukade tjafsa med varandra, varför minns jag inte, men det slutade med att senast dagen efter ringde vi varandra och sa förlåt och så var allt bra igen.
fast jag får nog mer ångest över att bli gammal än att vara där jag är nu. jag börjar få panik inför framtiden; vem kommer jag att vara, vart kommer jag att jobba, kommer jag trivas med mitt jobb? kommer jag någonsin bli ekonomisk, kunna betala hyran och kommer jag att fortsätta plugga vidare så jag kan få ett bra betalt jobb?
jag vill också ha barn men kommer jag någonsin bli mogen nog till det? jag menar det är ju världens ansvar, ett liv att ta hand om. jag som är bäst på att tappa bort saker, kommer jag glömma barnet på bussen??

men jag orkar inte tänka för mycket på det, nu är nu och jag har ett bra tag kvar innan jag blir riktigt vuxen. jag menar jag är en bit på vägen, jag är inte längre en fjortis som hakar upp mig på saker, tjaffsar inte längre över saker utan lägger allt bakom mig - livet går vidare. jag är inte osams med någon utan människor som jag bråkat med är helt vanliga människor för mig, ser jag dom ute så reagerar jag inte mer än att om jag sett en vanlig tjej/kille gå på gatan. och då anser jag att man kommit en bra bit i sin utveckling.

som vi pratade om idag, att de som engagerar sig för mycket i det förflutna fastnar där och kommer inte att gå vidare, de fastnar liksom i utvecklingen. så jag är glad att jag är den jag är och att jag lätt kan skaka av mig saker som har hänt och enkelt glömma de människor som jag inte har eller vill ha något med att göra. jag tror att i och med att så många nära till mig har gått bort har jag lärt mig att saker som händer inte är så stora, det finns värre saker än det skit som dagligen händer en. på ett sätt har det varit bra för då lär man sig att ta allt med en nypa salt, och att inte ge upp, just hang in there för allt blir bättre sen. så för att sammafatta denna text: jag är den jag är och jag är så himla nöjd med mig själv, hur jag tycker och tänker och att jag utvecklas på så sätt en normal människa ska.

nooshit sherlock

muuuuahahahah life goes on baaaaaaaaaaaaaaaaaby like 2pac himself saaaid and we gonna dance all night long in the moonlight damtadam

så kan det låta

"but i dont give a fuck" -

nu ska jag träffa nattis. och mary i think? nice hombre =)

jag har ingen aning om vad jag ska ge denna för rubrik

ingen skola idag vart det för min del, när jag vaknade imorse hade jag så jävla ont igen i mina öron och det dunkade i huvudet så sjukanmälde mig - sen gick och la mig igen. nu har jag städat mitt rum lite grann.. men mer ska det bli.. och jobbar med läxan som ska vara inlämnad imorgon.

på torsdagar har vi många bf-lektioner, + att jag jobbar efter skolan så hoppas att jag mår bättre imorgon. har fått ett nytt läkarbesök om 2 veckor för mina öron som vägrar ge sig. jävla lock!

damtadam *trumvirvel*

kom precis hem efter att ha suttit ute med my och pratat ett ganska bra tag. det slog mig att det finns skadligare saker än att titta på hitta nemo en fredagskväll hahahaha knaass

kom även på att det är snart lov! vi pratade om att gå ut på halloween, jag menar, det är väl fett nice, som my sa; dom har ju utklädnad och halloween tema på varenda uteställe i stan, så det skulle ju inte sitta fel. får ju min lön också samma dag som lovet börjar hoho så då blir det till att handla kläder och annat junk också men det tar vi då. ska kolla på spin city nu iaf sov så gott..

no name on this one

trodde verkligen att det var måndag idag, så blev fett glad nu när jag kom på att det är tisdag, för tisdagar innebär endast en sak: desperate houswives!!
jag kommer deffinitivt inte kunna sova inatt, vaknade precis efter att ha somnat efter skolan. var riktigt trött med tanke på lite sömn hela helgen, + lite dålig sömn inatt. fattar inte varför jag inte bara går och lägger mig på kvällarna när jag är riktigt trött, istället börjar jag göra andra saker som att måla naglarna 20 gånger om och hela tiden ta bort med aceton, kedjeröka, dricka 50 liter te... men SKIT SAMMA nu ska jag iaf kolla på family guy



riktigt tung låt, gillar beatet som fan

aaaaaaaaaahh

åååååååååh vad jag ska sova gott efter två timmars sömn inatt, upp till skolan och sen jobb tills nu, nattinatti

duktig idiot

kan du sluta irritera mig och om jag inte vill prata med dig eller träffa dig så vill jag inte det, ge upp fan!

walla halla malla

så blir det nivå ikväll med my hahaha förstår inte hur vi pallar. ska bara dricka lite grann, återställarbehov kom fram. får väl passa på när man är fattig att dricka som mest, eller något i den stilen. och nej jag är inte alkolist, det har bara blivit lite mycket på senaste tiden!...

som alltid är det fett synd om mina bortblåsta hjärnceller

jag tror helt seriöst att jag ska börja stalka honom, börjar bli som besatt eller ngt hahahha

lördag är en bra dag

igår var en heeelt gaaaalen kväll haha. jobbade till 22, åkte hem och packade ner lite grejer och åkte sen till hornstull och mötte my natta klara mary så jag my o klara drog till mysan och drack, de andra drog mot sollentuna
klara bara försvann, vi skulle supa till lite innan vi drog ut men så försvann hon så jag och my drog till skanstull, k2, och drack drack drack och dansade dansade dansade. störande att man inte kan dansa för sig själv där, alla ska hålla på och kladda och äckla sig, skit störande, så vi gick runt i cirklar typ för att bli av med fulla människor

sen när dom stängde drog vi med dj'n på efterfest och drack ännu mer hehheeeeh det är tamejfan illa, vaknade vid 12 "imorse" och var fortfarande full så somnade om till 2 och då var jag bakis.. har bara degat hos my hela dagen, fett skönt. ikväll ska hon antagligen ut, förstår verkligen inte hur hon pallar haha och jag ska inte göra ett piss =)

om det heter nagelakuten bör det väl ändå vara öppet dygnet runt?..

mohammed ali

yeeeey ikväll ska jag ut o daansa höhö eller .. aa om my och klara vill dansa med mig, men ut ska vi iaf! SEEEE YAAAAAAAAAAAA'LL

& alla ni som skickar sms till mig :
SLUTA MED DET! kan inte läsa dom så bara irriterande att få sms när skärmen inte fungerar! RING ISTÄLLET

hahahahahaha

"LÄGG AV! jag orkar inte..."

HAHAHAHAHHHAHAAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAAHAHAH

en vanlig dag i vilunda

historia, historia, historia... har ämnet rasism med isa och kimberly. vi tre tillsammans kanske inte är den bästa kombinationen med tanke på att den ena är nog lika skoltrött som den andra.

well well bör väl återgå till mitt arbete. som jag dock ej har påbörjat.... vill tillbaka till våran lisa som väntar på oss i klassrummet.... heheheheheheh


phil collins



han är så otrooolig!!!

loooove it

jag älskar verkligen min nya tatuering, är helt käär i den. kan sitta och titta på den i evigheter..eheheh..

oooooooooch så måste jag tillägga att jag fick väääldigt mycket dricks på jobbet idag, kan det bero min vackra tatuering?;) jag vet att jag är larvig, men det blir så när man är kär..

bli medlem och få gratis smink


he was a great man

I have a dream that one day this nation will rise up and live out the true meaning of its creed: "We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal."

I have a dream that one day on the red hills of Georgia, the sons of former slaves and the sons of former slave owners will be able to sit down together at the table of brotherhood.

I have a dream that one day even the state of Mississippi, a state sweltering with the heat of injustice, sweltering with the heat of oppression, will be transformed into an oasis of freedom and justice.

I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character.


- Martin Luther King

here goes nothing

do i look like i sell drugs. DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCKKKKK

peace out

idaag är det en vanlig dag för idaaag är jag fett tröött och vill sova men kan inte för måste pluggaaa.... eller göra arbetee.. eller ngt......... tatuerade mig idag och ååååå så fiiiint det blev :D:D:D woohhhooo
& provet jag gjorde som jag absolut INTE pluggade till fick jag VG på!! då får man ju lite ångest, om jag hade pluggat sisådär 10 minuter hade jag tagit hem ett MVG.. ääärsh

jag har verkligen ingenting annat att tillägga

a lot of shit

sitter i biblan i skolan nu och väntar på att kimberly ska bli klar med ett arbete. fråga mig inte varför jag sitter här för vi ska ändå inte ta sällskap hem med tanke på att hon ska till marica i smedby och jag ska till tåget.
har nyss haft idrott, var uppe i gymmet och tränade lite för att bli av med min träningsvärk och det är mycket bättre nu =) känner mig inte lika stel längre så de e NICE

idag blir det plugga plugga plugga igen.. börjar tröttna grovt på det här.. och imorgon tatuerar jag mig!! jag längtar verkligen hoho


unbeliveble eller hur det nu stavas

nu har jag skrivit 303 inlägg, coolt va

dentiist

aaaaaahhhh jag har sovmorgon idag. inte tack vare gylliga lärare som ville unna oss det efter att vi har kämpat och slitit, neeej, utan för att jag har tandläkartid idag.
e det bara jag som äälskar att gå till tandläkaren?? jag gillar deras stolar, somnar alltid i dom. så känns det fett skönt sen när man får höra att man inte kommer tappa tänderna än iaf


igår åkte jag och marris efter skolan till mitt jobb och fikade typ, eller käkade haha sen började jag jobba kl 4. ååååhå vad jag deckade skönt när jag väl kom hem sen.. missade tåget med 1 min, helt seriöst EN minut, så fick stå på centralen i en halvtimme för att vänta på nästa,. skit jobbigt, tycker att tågen borde gå som tunnelbanan fan, fett ofta!! eller att dom fixar en tunnelbanestation i sollentuna . kista har en, varför får inte vi?

aamen iaf nu måste jag börja klä på mig o sådära innan jag själv somnar av mitt tråkiga inlägg jag skriver

mary jane

hemma nu från jobbet, snart bär det av till mariana för att sova hoho

alldelles för mycket nu

åå herreguuuud vilken trääningsvärk jag haaar!! fick KÄMPA mig upp ur sängen.. fyfan, jag ser inte fram emot en dag på jobbet nu

sean da paul


tattoos

4 dagar kvar nuu tills jag tatuerar mig, maamamma vad jag längtar =) jag har verkligen blivit addicted to tattoooos .. vill göra hela tiden nu, har redan 3 till på lager..

..men som min kära mor säger: om du tatuerar alla på samma gång kommer du ju inte ha någon plats att göra andra sen, plus att du kommer inte ha ngn att göra längre fram i tiden.
vill ju ha på ställen som ändå går att dölja, palla va tatuerad över hela kroppen (även om det är fint) .. så får nöja mig med mina 2, på onsdag 3 tatueringar ett tag framöver!

flaschbacks



hon är så mkt bättre live..

love



så fin

så jävla rätt!

Hej jag heter Sia och är en tönt tjej på 18 somrar som gillar söta små apor. Jag har en festlig kropp, UFF kläder, underliga ögon och rakat hår. I mina öron är reggae / ragga som musik! Om du vill imponera på mig så dyker du upp med en bra erotik-rulle och lite töntig mat samt en portion snus.

så var den frustrationen omhändertagen

aaaa och jag måste bara klanka ner på fucking sl i ett inlägg också!! jävla fittåg mot stan som alltid kommer MINST 2 minuter för tidigt??? vad är det för jävla stil

aa o nu tänker ni säkert "åh nej två minuter????" men förstår ni inte vad 2 minuter gör för en människa!! då kan man gå den sista biten i sin normala takt och inte vara stressad, men icckkeeeee!! tåget ska rulla in på perrongen TVÅ MINUTER FÖR TIDIGT OCH JAG TYCKER INTE ATT DET ÄR OKEJ!!!

och sen alla dom "fina" människorna på tåget som ger sneblick efter sneblick när någon sätter sig bredvid dom "även fast det finns en plats mittemot"??? DU ÄGER INTE TÅGET DITT HANDIKAPP!!!!

punkt.

saturday that day

igår var det skit lugnt på jobbet, rätt så skönt faktiskt men ändå tråkigt. stod mest och pratade för att få timmarna att passera. efter jobbet mötte jag upp en tjej, sara, som jobbade väldigt kort på mitt café, och hennes kompis sessen. jag lovar att sara och jag är tvillingar i själen och tänkandet, SHIT vad lika vi är!! ..förutom att hon är arab och jag är jag hahaha. vi åkte och fikade iaf på ett jätte mysigt fik som har öppet till kl 2, visste inte att det fanns sådana cafén.

sen åkte jag hem och somnade som en liten bebis, har sovit i ungefär tolv timmar inatt, det behövdes!! snart ska jag åka med emelie på vår första danslession, nice bajs. sen ikväll ska jag hem till sabrina på fest, fira isaac =)



så jäävla sööt bebis!!!! vill ocksåå... eller inte än hahaha. (jag har tänkt på att jag svär fett mkt när jag skriver men knappt när jag pratar, tycker att det är lite lustigt)

fredag

jag har veeerkligen försovit mig till skolan idag. vaknade nyss, slutade skolan kl 12. fett illa :/ menmen min älsklings fras: vaad ska man göra

ska duscha o sådär sen åka och jobba så kommer hem igen vid 11 ikväll take it easy

så kan det gå

jag får en vision av att mariana ska komma lunkande i skolan helt näck med sin chill-stil och bara vara sådär lugn som hon alltid är. undrar hur folk skulle reagera?



hon e lite tuff ändå när hon ligger i min säng och tuggar på sitt halsband och diggar med till musiken! snart ställer hon sig väl upp och dansar salsa medan jag glor på tv. en vanlig kväll helt enkelt

stavfel

sitter hemma med muppmariana som har terroriserat mig och som ser just nu ut som en 80tals tjej tagen från back in the days liksom.. hon terrar mig, ja g terrar henne muahahah .. hon står bakom mig just nu men får inte se vad jag skriver. tror att hon blir väldigt nyfiken.. har skärmen avslagen så det synds inte vad som skrivs så det är väl därför det antagligen kommer bli några staavfel nu

men nu ska vi dricka te och gå ut och röka.. fast nu känner sig mongot som hemma och målar sina naglar med mitt fina oranga nagellack. fast hon får faktiskt känna sig hemma här muahah


provet idag  gick iofs feeeett bra!! det var mkt enklare än vad jag hade trott. nice, lkommer få minst g =?)

omg skjut mig

wohooo mariana fyller 18 om 166 dagar och natta om 187! åååå vad jag längtar för då ska vi uuut och busa tillsammans, plus att då kommer jag deffinitivt få sällskap på bussen hem hihihi ..men det är ju inte bara därför jag längtar... så tro inte det..
NEJ NU GÅR JAG BORT FRÅN DATORN OCH PLUGGAR!!! JAG LOVAR
(skriver detta till mig själv) gå bort, gå och plugga sia, gåå bara så svårt är det inte!
psyket nästaaaaaaaaaa

fett synd om mig jag vet

jag fyller 20 om 637 dagar! woohooooo låt nedräkningen börja till systemet! hahahahhah


jag gör ALLT för att slippa plugga har jag märkt.. har till och med börjat städa min garderob och vika mina kläder, fast jag egentligen verkligen verkligen verkligen borde plugga.. hur många gissar på att jag får godkänt på provet imorn?? va??? inte jag iaf.. fan

plugg med andra ögat

jag vet inte varför jag är så kär i den här låten, men det är jag!

i love himmm



ååå habbahabbahabba jag vet inte vad jag ska ta mig till habba gabba vad sexig han är maaahmmammm... förstår inte vad det är för fel på oss tjejer, vi verkar alltid gilla dom här "bad guys", inte konstigt att man bara blir sårad sen?

vad hände med söta pojkar, snälla gentlemän.

ärsch, tror jag håller mig till the game, han kan vara min drömprins som ska komma ridandes på en vit häst och kidnappa mig från detta tråkiga land så åker vi till cypern och lever lyckliga i alla våra dagar..

... och där dog romantiken igen

hej hopp smartskaft

oj det är ju 1 oktober idag :O snart är det julafton.. känns som att det var midsommar igår eller ngt men det stämmer ju inte riktigt..

jävla champions league som tar upp dyrbar family guy tid på tv

småbarnsfasoner

minns ni den här frasen när man var liten att "kommer man upp så kommer man ner", om man frågade sina föräldrar om hjälp efter att ha klättrat upp i ex. ett träd?
idag kände jag att jag fick min payback till mamma. jag stod i duschen och eftersom att vi endast har ett badrum i våran lilla 2a så låste hon upp för att komma in och hämta tvätt som skulle tvättas, och innan hon gick så frågade hon:
"måste jag låsa?" ja svarar jag. "men det är ju jobbigt och onödigt".
"om du orkar låsa upp så orkar du låsa igen" ;) ..hon gick därifrån och låste dörren =)

jag gillar ju


lite klurigt att se direkt vad bilden föreställer, tycker du inte?

töööng

fan vad grym jag äääär. ena grupparbetet är klart nu, mer än halva företagsskiten är klar och resten fixar jag sen för FUCK vad min hjärna e överansträngd.

nu ska jag ner och tvätta

för mycket

faaan vad mycket plugg!!!
stort prov imorgon, läxa till imorn, två olika grupparbeten ska vara inlämnade i övermorgon OCH ett eget arbete ska vara inlämnat då, tvättid idag, mamma håller på att tjata på att jag måste städa mitt rum.. jag håller helt seriöst på att bli knäpp!!
jag paallar inte!! det här är för mkt :S:S:S:S:S:S:S

RSS 2.0