Detta fält måste fyllas i

Antar att jag är relativt ensam om att vara vaken nu, dagen efter midsommar, kl 9.. anledningen till det är att jag jobbat igår, natten och slutar kl 13 idag. Var ute i torsdags så passande att jag hade värsta chilldan igår på jobbet, ingen boende ville göra ngt (bara två stycken hemma) så vi åt midsommarmiddag sen glass med jordgubbar och grädde och glodde film hela kvällen. Dom gick in till sig tidigt så jag kunde somna tidigt.
Idag efter jobbet är det midsommarlatino i Rinkeby (Eggebygård) där Claudio och Emilio ska uppträda! (G-punkten för er som inte vet). Sen blir det en tidig hemgång då jag börjar jobba igen imorgon 9.30 och borde se till att försöka packa lite då vi åker till SUMMERJAM måndag morgon! Ska bli gaalet, längtar som en idiot! Och väderprognosen har lovat oss bra väder.

Jag har haft helt sjuka helger och veckor den senaste tiden, har bara njutit som fan av att jag lever och det mesta (ska inte jinxa) flyter på som det ska nu och jag mår allmänt bra. Så skönt att vara vuxen, så skönt att vara säker i sig själv och faktiskt tycka om sig själv. Och nu menar jag gilla hela sig själv, inifrån och ut, jag menar jag måste stå ut med mig själv hela livet så inte kan jag gå och va osäker på den jag ska lita på mest.

Blir så svårt att komma på vad jag ska skriva för jag vill inte lägga ut allt i en blogg som är offentlig.. inte att jag har något att skämmas över eller att dölja men jag skriver mest för att jag själv ska minnas vad jag gjort. För att jag ska kunna gå in här om tio år och tänka tillbaka "faan vad kul vi hade då".. så kanske borde lägga ut lite mer grejer? Äh får tänka på´t..

För några veckor sen iaf var vi och såg Labyrint på Kolingsborg (jag vann gratis inträde från duvetinte's sida) och där och efter hade vi så sjuukt roligt, vi fastnade i Slussen hur länge som helst och bara larvade oss som barn och hade fett kul. Allsång vid tuben "baabeey", åkte till mig med sköna vänner och dagen efter softade i Edsviken med kubb och grillande.
Sen i veckan efter var det dags igen: Schools out i Edsbergsparken, Slag från hjärtat & Labyrint på Södra bar och Mosebacke, sen After i gamla stan och jag och Alicia levde loppan. Ooooch förra helgen Solna festival med sköna band och bra vänner.

Så nästa stopp nästa vecka nästa semester Summerjam. Europas tungaste reggaefestival. Oh yes, va avundsjuk. Haha. Nej. Var glad för min skull. Snart kommer en boende hem från sina föräldrar och vi ska ut och gå en promenad så jag borde skynda mig.. Peace outtttttaahhhh


Me&myfavourits   -   Me   -  Meli and I
babes <3

RSS 2.0