dagen då allt var vid liv

jag lovar dig det cirkulerar så mycket skit i mitt huvud nu så jag kan inte ens uttrycka dom i ord. jag vet inte vad jag ska skriva och när eller nånting för jag har så ont i mitt huvud så det snart kommer spränga. bokstavligen. jag får inte fram det shit asså

jag är hjärndöd

shulululluuuu i övermorgon åker vi och vi kommer ha fint väder vaaarjeee daaaag :D nice nice längtar mer dit än till min födelsedag fan, konstigt. idag och imorgon jobbar jag så vet inte hur fan jag kommer hinna packa och sånt men det får väl lösas på ett eller annat sätt men bara för jag kommer va stressad kommer jag glömma minst hälften av det jag tänkt ha med mig.
så i övermorgon blir det 6½ timme på ett tåg. eller två tåg, vi ska göra ett byte i lund hoho. soooooooooooft om det e dåligt väder då iaf så man slipper få ångest på tåget fan

yeye nu ska jag åka och jobba have a nice day

jag vill ha nuuuuu

jag vill åka till mellbystrand nunununununu och jag vill va 18 nununununu

har hämtat ut mitt pass idag så kan ta sista minuten nu ifall jag kommer ha råd woohooooo. har fixat leg också, som kommer om ca 4 veckor. också niice att jag äntligen har ett bankomat kort, får hoppas på att mor min för över lite cash på min födelsedag så vi kan gå uuut o äga halmstad!!

5...dagar...kvar...till....halmstad...& 8 DAGAR KVAR TILLS JAG E 18

tell me how come

ajuste, när vi var i uppsala hade dom de häftigaste toaletterna vid tågen: DOM HADE UV LJUS. och det ALLRA häftigaste var ju att mitt oranga nagellack var UV färg, vilket jag inte hade en aning om, och herrehjärtanes vad facinerad jag blev.
...åh herregud vad mobbad jag har blivit, kolla vad jag bloggar om fan. det här är inte jag..knas

(nej jag har inte bara 4 fingrar)


och jag vet att den här låten är såå gammal men jag kommer verkligen aldrig tröttna på den, så jävla mäktig text. och morgan heritage, I'LL SEE YOU ON THE REGGAE FESTIVAAAL!!!!!!! 16 dagar kvar mannen



kung-fu panda v.s majja

...& min vackra vän blev kickad av kung-fu panda ½ sekund efter att bilden togs..



fast han hade självklart ingen chans mot rambo#2


my lovely mary jane

har inte jag världens vackraste vän?!:O


ingenting tillagt

only death are forever young

mellbystrand nästa

igår kväll va ganska nice., har inte druckit på skit länge så igår drack vi och jävlar va aprak jag blev . satt hos mig med ett par stycken och lyssnade på musik och pratade trams. hade riktigt trevligt
och framåt morgonsnåret började alla spela buzz, skit fulla, till halv 8 på morgonen då packet drog.
jag och marris gick och la oss och vaknade kl 17 idag :O sovit galet länge, och är lika trött för det.

har bokat biljetter nu till HALMSTAAAAD!!!!!!!!! så jag och kimberly åker ner till kära mellbystrand för att bada i havet, steka i solen, fira min födelsedag och bara njuta av livet. skulle varit fler som följt med men pengakriser för många (även mig) men vi kommer få riktigt trevligt ändå.
kommer spendera det första dygnet med mina bröder och deras vänner där, dom åker dagen efter vi kommit. sitter aldrig fel att få umgås med brorsorna som man knappt träffar.

så iaf åker vi den 27/7 - 1/8, vi är bara borta några dagar (pågrund av pengakrisen) men de e chill.

ska gå och lägga mig och glo tv nu, sen blir det promenix med mary jane.
och bara för att påminna: jag fyller år om 10 dagar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





chiiiiiiiiilliriiiiiiillll

mammas lilla skosula

min gooa mamma har spelat den här låten hemma hela sommaren, och nu har jag verkligen verkligen verkligen börjat gilla den, haabba


rubrik saknas för idag

iförrgåår jobbade jag och jag tycker verkligen om vår nya chef!! han e så jävla snäll, känns asbra att ha en riktigt bra chef för en gångs skull.
och igår var jag dajje natta och marris i husby med några och softade, sen drog vi till sollentuna då hagop alex och jeano kom och vi åkte hem till mig och spelade playstatioon hela naatten tills grabbarna somnade då jag dajje o marris sminkade pogah och alex, dom blev jäätte fina mohahaha.
...vi vågade inte göra på jeano för han är läskig....och gnisslar tänder...
sen åkte dom nån gång vid 6 tiden, marris och natta vid 7, och jag och dajje låg och kollade på barnprogram tills 9 på morgonen då hon var tvungen att åka hem för hon övningskör varje dag/morgon. jag somnade feeeetttt sköööööönt i sängen och blev TERRRAAAADDDD hela morgonen, slängde iväg batteriet till mobilen, ångrade mig snabbt eftersom jag inte vill sova bort hela dagen, hämtade batteriet, blev terrad igen, tillslut tröttnade jag så istället kämpade jag mig upp från sängen till soffan vid 3 på eftermiddagen. mycket starkt av mig.
sen kom min kära mor och hämtade mig och släppte mig här hemma i häggvik, har fått två tidiga födelsedagspresenter som jag var mycket nyfiken på, och det är braaa presenter =) börjar få möbler och grejer att ta med när jag flyttar hemifrån sen, skit bra ju så slipper man betala allt det själv sen.

ikväll vet jag inte vad som händer, e aaaaaaaaaas seg så kanske softar hemma (som vanligt) men de e nice, vila e braaaaa.
aaajajajajajajaa mååste slänga in den tyyngaste låten på länge




tjooollaahopppp

inte nu igen faaaan

SHIIIIIIIIIIIIIIIT vad jag börja tänka nu!! knaaaaaaaaaaaaaas det här går inte fan. jag tänker för mkt, är för otacksam SHIIEEEEEEEEEET. men jag äär ju tacksam. som FAN, de e sant! vet att du finns för mig, vet ju det!
men gräver för djupt nu fan fan fan. ohhhh nooo

bilder från kryssningen

några keffa bilder från kryssningen 23-24/6


jag har inget internet

har inte gjort så mkt dom senaste dagarna, dom har sett ganska likadana ut. varit i lägenheten, folk (dajje, marris, natta, jeano & hagop för det mesta) har kommit och softat, spelat playstation, och älsklings dajje kom förbi med gaaalet mkt tobak och kol så vi kan äntligen chilla med vattenpipa och buuzzzz, i love that game!! haha har fått grabbarna besatta av det *mkt stolt*
och ikväll var det samma visa, satt hos mig med marris natta dajje pogah och jeano och rökte vattenpipa och kollade på sex and the city hoho.

har blivit sjuk för hagopjäveln har smittat mig (och dajje) så kände för att sova hemma hemma inatt, även fast mamma ändå jobbar en vecka i streck och är alltså inte här för att ta hand om sin sjuka dotter, så kom precis hit nu efter att mamma tog 10 minuter ledigt från jobbet för att skjutsa hem mig. åker nog tillbaka till lägenheten imorn, ska bli skönt att få sova i min egna säng inatt iaf..

det är nu 2 veckor kvar tills jag fyller 18 och jag längtar =) fast inte så mkt egentligen...har gjort allt ändå som man får göra när man är 18 så det kommer inte direkt vara ngt speciellt, men kommer ändå vara skönt.
och strax efter det är det ju reggaefestivalen, det kommer också vara nice.

ska dricka upp min mjölk, sen sova och hoppas på att jag är friskare imorn. nattinatti

jag svär det är wallah

nattas plan från fraaaaaaancee var fett sent så hon är inte här hos marris förns om 40 min.
vi, jag dajje marris och jeano, kollar på tv och planerar värsta snaaksen, ingen pallar dricka längre det blev alldeles för sent, så nu väntar vi på att herrn med bil ska komma så vi kan åka och köpa guudis och sen glo en rulle =) hoho

alla älskar marris

marris är kär i mig. hon försöker lägga in stötar hela tiden. i dont know whats up with that colombiana, (colombiano för jag bestämmer det) but its verry verry funny.



ikväll kommer natta hem iaf, =) ska sitta hos mary och natta ska tydligen supa oss alla under bordet efter hennes vistelse i frankrike, då hon har köpt med sig massa vin. (med lidingö i)

hej hopp

verry verry nicee

laaalalaa har nu flyttat in hos alle efter en hård dag på jobbet, skit mysig lägenhet har hon iaf. gled förbi systemet och köpte sig lite dricka, sitter hos mysan nu som är min tillfälliga granne och dricker lite öl, lyssnar musik och pratar gamla tider, och så kom vi på tal om den här händelsen för ca 1½ vecka sedan som var mycket trevlig!

en mysig eftermiddag hos My..

Sia: "man kan inte röka i hyttarna på båtar för dom har brandlarm"
My: "varför har dom de? båten sjunker ju allafall.."
wtf?
 
My: "men kan man inte öppna fönstrerna o röka där?"
Sia: "man kan inte öppna fönstrerna.."
My:  "men de borde ju gå om man är över vattnet!"
Sia: ".....vilken hytt är inte över vattnet......"

tror inte alla förstår det roliga i det hela men you know the ordspråk...been there, done that, and it was much moore fuuuun!!!

(THC - the public is high)


verkligen grovt synd






folk mår inte bra asså...

typ fader banan

shiiiiiiiiiiit jag har inte skrivit på typ 4 dagar o dom har gjort om väärsta mycket här juu :O:O jag förståår inte..

hade skit mysigt igår! jobbade först, morgon-eftermiddags passet hoho, sen åkte jag hem och duschade, bytte om sådär, sen kom kimberly till mig, efter ett tag gled vi till tåget och åkte hem till niklas.
sen kom raul, och då åkte vi ner till Ullis kök & bar vid station och käkade mat, kvällen special var plankstek med en norrlands guld för 140 kronor, och jävlar vad mumsig den var.

vi satt där i flera timmar och drack, pratade gamla minnen, skrattade och jäävlar vad vi skrattade.
sen hämtade vi upp marica och sen drog vi ut i skogen hahahah på promenad och gick till ett berg med finaste utsikten jag sett över berg och sjö. där vi satt och såg ut över vattnet hade vikingarna haft läger på vikingatiden, det var en jätte häftig känsla att bara se ut och se allt återskapas.
jag lovar att det var det hääftigaste jag varit med om!!

råkade ta fel skor inatt när jag åkte hem, så ska åka till kimberly och lämna hennes och ta mina hoho sen ska vi dricka cola och äta popcorn ^^

mitt internet funkar inte.. bara min brors trådlösa bredband på hans bärbara dator. jätte jobbigt, kan inte ladda hem musik :(
& i helgen bär det av till uppsala igen =)
jaaajaaaaa haadet braaa!

RSS 2.0