were going on a cruuuise

NU BLIR DET KRYSSNING!!

in my homeland and im feeling so alive

Shit.. Jag loggade in och tänkte att nu jävlar ska jag blogga! Men vet ni vad.. jag PALLAR INTE! Fick en fet lön idag, så nu bär det av till Staden för att inskaffa lite kläder.. På onsdag blir det kryssning, CRAZYNESS. Ciao

TO BE STRONG STAY STRONG LET NOBODY CRUSH YOU

.

söndagen den dagen

Whats new pussycaaat.. Hade världen chillfredag, somnade vid 12-halv 1, dagen efter vaknade jag vid 10 och låg kvar i sängen till 3 ungefär, somnade om, låg och tänkte, kollade tv, lyssnade musik.. Helskönt, så skönt att vara ledig! På kvällen åkte jag och Mary till Kista, sen direkt till Franca som fyllde 22 där vi drack och åt tortillas och hade en helmysig kväll. Gick till station och mötte Sanna, drog sen till Stinsvillan där hela Sollentuna var som vanligt.. Hade bara en allmänt trevlig kväll.

Håller nu på att laga mat innan jag ska till Sanna och träna! Det är allt på tiden haha. Jaja, hade inte så mycket intressant att berätta, ciao.

imorgon är det fanimej fredag!

Sooo whats new? .. Jag och Mary åkte till Fridhemsplan igår och mötte upp Sanna, gick och köpte mitt nagellack som jag har tjatat på i en evighet som kostar 135 kronor på make up store.. Ett vanligt jävla nagellack med lite glitter.. Och även fast vi var Säkra på att det var Det nagellacket jag köpte så visade det sig när jag kom hem att jag hade köpt fel. Fuck, 135 kronor åt skogen.. Detta betyder att jag måste spendera sammanlagt 270 kronor på mitt nagellack.. Skoja inte om det SVIDERR!! Efter det åkte vi till Kista, planerade på att gå på bio men inga sköna filmer gick så istället gick vi till Kista grossen, köpte massa godis, åkte till mig och kollade Simpsons.

Idag.. Snart, om en timme, ska klassen gå på bio.. Prinsessa ska vi se, fast den inte verkar speciellt bra. Jaja, bio blir det iaf. Efter det är det jobb som gäller, nära dit har jag också då vi ska catcha Sergel bion.

NUUU måste jag göra mig iordning i min seghet medan jag pumpar Sizzla - Formula som aldrig förr och skriker mig hes. Det som är roligt med musik man inte hört på ett tag, texten är fortfarande fast i hjärnan så even though its been a while, kan jag hela utantill haha låter som att jag känner mig fett stolt, men menar bara: Sjukt hur hjärnan fungerar.. Ciao..


nothing compares to you

Åååååååååh vad jag har slitit och kämpat och packat upp och fixat och donat och ääntligen är jag 99% procent färdig! Har en flyttkartong kvar bara, och den är proppad med kläder så det ända som krävs imorgon är att jag ska orka lägga in allt i garderoben. Mitt rum är galet fint nu med nytt skrivbord, min dator på plats igen med mina feta högtalare, I LOVE IT ! Och all min musik!! Har ju inte haft min dator sen i februari på grund av vissa omständigheter.. Men den saknade bebisen står nu fint där den ska <3

Imorgon har vi mössprovning så snart har jag min studentmössa tryggt i famnen. Borde kännas skönt men jag känner nästan bara stress.. Har tre ämnen att tenta och jag undrar hur fasiken jag ska hinna? Jaja, ska upp om 5 timmar så känner att det är dags att sova nu..

Denna låt är guldvärd förresten, har haft den på repeat i ett par timmar nu.. Det märks att det börjar bli vinter, usch. Sov så gott kära Sverige!


bok nummer 20, kapitel 1

Så, vad hände med denna utdöda blogg? Jo, såhär är det. Jag har inte haft så mycket på hjärnan mer än jobb, plugg och att ta vara på min fritid så har inte känt ett sådant behov av att direkt på min lediga tid skynda till datorn för att hinna skriva ett blogginlägg. Och just därför är det 1 vecka och 4 dagar sedan jag senast bloggade. Så, för att uppdatera er och mig lite av vad som har hänt under denna snart två veckors långa tid är:

Förra helgen festade jag sönder både fredag och lördag, just för att det var min lediga helg. Och på veckodagarna innan det spenderade jag min mesta fritid antingen hemma hos Sanna eller hos Mathilda. Dessa veckodagar har jag packat och storstädat, slängt och inhandlat, för att i torsdags flyttade jag hem igen och Jasmine flyttade till en 1a. Igår tog jag det lugnt hemma och grät sönder mig till Lilja 4-ever, innan jag gick och la mig för att bli väckt klockan 5 på morgonen av en utan-orsak-skrikande mamma, som inte tog någon hänsyn alls till att jag skulle upp och göra mig i ordning inför jobbet klockan 7. Efter en stressig dag på jobbet åkte jag och Mariana hem till Sanna där vi målade oss med militärfärger i brist på roligheter, tittade på film och nu sitter jag här hemma helt ensam då mamma jobbar natt och min bror antagligen är ute och röjer i stan.

Sådärja, känn er nöjda och belåtna av mitt ytterliggare bevis på att jag lever. Lär gå och lägga mig snart så att jag är tillräckligt levande för att orka med morgondagen, jobb 9-20 igen. Men! Inga negativa vibes då jag är helt nöjd med att vara ledig heeela nästa helg för då blir det utgång och allmän chillnani. Och i och med att jag under mina lediga dagar ska spendera min tid till att packa upp och göra i ordning här hemma igen kan ni inte räkna med en massa blogginlägg, jag skriver enbart när jag har tid och när jag känner att jag har något att säga.

Och på tal att ha något att säga:

Jag vet nu att detta har tynat bort men vi hade i veckan en disskusion på samhällskunskapen om hela grejen med att betala för kronprinsessans bröllop, och dessa argument som kom upp när jag tyckte att man kan skänka dessa pengar till fattiga länder istället för att betala för ett bröllop som hon gott har råd med att betala ur egen ficka, var att "hon representerar faktiskt Sverige när hon åker runt i världen och visar sig". Ja men tjena, har kvinnan någonsin sagt att hon vill ha något i gengälld? Hon har aldrig sagt, och Vi, det svenska folket, har aldrig skrivit på några papper om att hon ska få cash för att frivilligt åka runt och visa upp sin fula nuna, så jag tycker att alla ni som inte har en vettig förklaring till att den never-ending-cashflow-Viktoria-som-gott-kan-punga-ut-egna-pengar ska få sitt feta bröllop betalt kan svälja era åsikter i hopp om att något som ni kan argumentera mot kommer på tal.


Nu jäklar ska jag sova till Etana, peace..


RSS 2.0