31 maj

hade jätte trevligt igår, men lite sorgligt också. Jasmine flyttade till Göteborg imorse, så vi hade en goodbye middag för henne med utklädsel tema kändis. det var en väldig skön blandning vid bordet, 4 av spice girls, amy winehouse, carmen electra, musse pigg, pocahontas, DiLeva, kelly osbourne, Cruela de Vil.
fick ett uppträdande av spice girls också, haha såå sköna!
(bilder kommer upp så småningom)

känns skit jobbigt att hon flyttat, har känt henne sen födseln och vi har alltid bott högst 20 minuter från varandra, och nu under 5 års tid har vi bott grannar. kommer längta ihjäl mig till i början på augusti då båda vi fyllt 18, så ska jag och citty ner till göteborg och vi ska festa sönder / fira mig och Jas!

resten av kvällen stryker vi ett streck över och suddar ut. haha

jävlar marris, Alltid du & jag hahah!

Björn Gustavsson



hahahaha jag dööööööööör han e sååååå jääävla rooolig. hahahahaahah

Låten



"nattens låt". . me like this song

naaaanana

det är såå fint väder idag :D vi har fått sitta ute och arbeta på lektionerna istället för att sitta i dom varma klassrummen. och jag har alltid en sån tur, de dagar det är som bäst väder jobbar jag.. menmen money over bitches hahahah

sitter i lugn o ro och pumpar bästa mussiiiken innan det bär av till jobbet, hemma vid 11 sen ikväll då jag måste pluggaaaa nahnahnah. åhhh jag fick förresten MVG på mina två senaste inlämningsuppgifter =) och VG på en paruppgift, keep it roooollin'! tror jag kommer få MVG i slutbetyg på alla mina BF-ämnen, har bara fått VG-MVG på allt vi har gjort, känns skit skönt =)

jaja tjollahopp & njut av solen!!

walk away

jag blir så trött på mig själv ibland.. efter simningen glömde jag min väska i min mammas kompis bil, så jag har ingen sovmorgon imorn med tanke på att aallaaa mina skolgrejer ligger där i, mitt kort till skolan och min bok som jag måste läsa annars blir jag galen, så är tvungen att åka och hämta väskan innan skolan.. börrr...
kom iaf hem för en liten stund sen efter en skön promenad till statoil med dajje och marris, så härligt att det är rätt så varmt även på kvällarna så man kan gå med en tjocktröja istället för värsta jackan =) sitter med min älskade vovve i knät nu och hon är sååååå kelig nu så ska gosa lite med henne innan jag sover.
nattinatti

nattis!

& natta fan.. de e fett tomt i skolan utan dig :/ skit tråkigt.. pratade om det idag att vi saaknaar diiig och det är så tyst nu haha mer arbetsro förstååru menmen.. nu e de inte långt kvar =)

we miss you honey!
image106


en hel solig dag

idag var vi på skansen med klassen, och jag hatar skansen.. förutom i somras då jag och marris var på Sean Pauls konsert där =) enda positiva idag var iaf att vi hade sovmorgon och fick sluta tidigt. vi kom dit vid 10, fick gå fritt, sen träffas 12.45 som värsta småbarnsklassen och sen gå hem. vi satte oss på en bänk o chillade i solen bara, skit skönt.. tittade iofs på björnungarna innan o gulligulligull vad jag ville ta hem dom :D och jätterna..eller dera barn..åhååå vad jenny ska bli bonde när hon blir stor så ska jag bo där på somrarna med alla djuren..

image108image110
image109


åkte sen och käkade på mitt café med alla tjejerna i klassen, gled sen hem och låg ute på balkongen i solen och pluggade, både nytta och nöje. har sovit en timme nu, väntar på att mammas kompis ska komma så ska vi tre åka och simma..yeaaaahhhhah ..ska sen till marris och plugga lite till, eftersom att jag då är orsaken till hennes stora frånvaro(?) får jag väl hjälpa henne med att komma igång med pluggandet ;) tihi.

åååååhhhh juste, i lördags och i söndags har jag varit och handlat massaa klääder och jag är såå glaaad att jag jobbar så jag har råd med sånt nu!! så himla skönt att tjäna egna pengar för då kan man spendera dom på VAD MAN VILL. i löööööööööw it!! köpte faktiskt massa klänningar, har aldrig på mig det annars men i sommar så kommer jag att synas med klänning. köpte också linnen, t-shirts, nagellack, lite somriga ögonskuggor och annat smått och gott, jätte bra

toppen av trädet!

chalalalalalalaaa chalalalalalalaaa weeeeeeeej laalala.
jag mår bra du mår bra alla mår bra, livet rullar allting rullar allt e braaaaaaaa.. ända nackdelen är......att jag ska upp och jobba om ca 6 timmar..
nooo i dont orkar för nu är jag inte ens trött så kommer ligga och vrida o vända i sängen ett tag ..

menmen jaaaaaaaaaag klagar inte :D

bra start

vad är det för fel på människor som aldrig ger upp på onödigt patetiska frågor & saker fucking mammaaaknullaarreeee i dont orkar med dom blääggfhh

nu ska jag ut i solen! :D

Bob Marley <3

image100

jag finner inga ord..

good and bad shit

bra grejjer

+ skolan går bra
+ jag har fått mer löneförhöjning på jobbet
+ jag träffar folk oftare som jag förr inte såg på år och dar
+ sommaren är nära
+ ca 4 veckor kvar till lovet
+ midsommar på åland är bokat och klart
+ min dator har minskat på virus
+ jag har lärt mig att skrämma bort folk vid rätt tillfälle
+ jag och mamma ska börja simma på mornarna
+ jag får cash om ca 1 vecka
+ jag har äntligen hittat en bra bok
+ jag ska få nya kläder
+ min födelsedag närmar sig
+ jag ska åka utomlands i sommar
+ min musik gör mig på bra humör oavsett vad
+ jag är ledig från skolan imorgon

inte så bra grejjer

- det är hela 4 veckor kvar till lovet
- jag jobbar för lite så får för lite pengar
- nu skiter sig midsommar firandet hemma hos mig
- min dator har en egen vilja när det handlar om av och på sättning
- jag råkar även skrämma bort folk när jag ej har viljan
- min bok är snart slut
- jag får inte köpa nya kläder nununu!
- mina hörlurar är halvtrasiga
- jag hittar inte kvittot till mina hörlurar
- det regnade idag..
- jag har nog inte tillräckligt med pengar för att kuna försörja mig utomlands
- jag jobbar imorgon.

söndag

hade riktigt mysigt och trevligt i söndags. åkte först till kista med marris och gled runt lite, sen åkte hon hem och jag åkte till my där hon och alle var.
vi fixade oss lite smått, åkte sen till en resturang med kina buffé och käkade oss fuullaaa (jag lovar att the chaineese hade lagt något i maten för jäävlar vad vi skrattade), sen gick vi till Rigoletto och såg den spanska "doukumentär skräckisen" Rec. har hört från många att den var sååå himla lääskig och att de aaaldrig skulle vilja se den igen.. errhhhh jag tror att dom sov 90% av filmen.. jag som är riktigt känslig för skräckfilmer och tycker typ att scary movie är läskigare än läskigast hoppade bara till ca 2-3 gånger, annars satt vi bara och skrattade, filmen var som en parodi på dawn of the dead..

efter filmen var vi taggade på att gå ut så vi åkte hem till my och fixade oss sen vid 12 gick vi till After i gamla stan. vi satt och drack, pratade med lite folk, sen blev my uppraggad av vakten så vi satt med hans gäng och blev bjudna på alkohol och sen när dom stängde vid 3 ville dom dra med oss till stureplan....eheheh.....oj vad jag inte känner mig hemma där..
iaf så var det ett problem, endast alle var över 20 och det var dock 20 års gräns där, men vakterna som hade kontakt med andra vakter i stan fixade in oss så vi drack och dansade, hade faktiskt roligt. även fast jag var omringad av scaaby snobbar, hade som tur var en mycket trevlig serb att prata med hoho.

stället där stängde 5 så vi drog till närmsta 7eleven för att köpa cigg, där vi började prata med dom som jobbade där och helt plötsligt hade det gått en timme och jag stod ute och matade fåglar med dagens bröd som de på 7eleven skulle slänga, men jag tyckte istället att fåglarna på stureplan skulle matas för Knappast att de uppstoppade som bor där nånsin skulle stanna upp en sekund för att vara lite givmilda..
när klockan hade blivit halv 7 fixade alle en svarttaxi som körde oss till hornstull så vi kunde komma fortare hem till my, och taxi chaffisen fick för sig att han och jag skulle gifta oss...??? det finns mycket roligt folk där ute!

vi kom iaf hem till my och alle deckade direkt, men eftersom jag skulle upp till skolan efter en timme kände jag att jag inte skulle sova så jag och my spelade på hennes playstation till kl 8, då jag hoppade in i duschen för att känna mig något fräsch för att kunna vistas i skolan och rörde mig sedan mot vääsbyyy, somnade på tåget och höll på att missa min station...
kände mig som ett levande lik när jag kom till skolan, skulle ramlat ihop på golvet så åkte in till my igen istället, somnade på tåget och höll på att missa min station igen, gick långa vägen till mysan och sov 2-3 timmar, sen gick vi och åt på donkeen =)
åkte sen hem och sov hela 16 timmar inatt.. åå vad jag behövde det!

åkte till marris efter skolan idag och tog det lugnt, tittade på desperate houswives som bara blir mer och mer dramatiskt för varje avsnitt men jag äälskar det ändå!!
är ledig från skolan imorn tihi men ska dock jobba klockan 4.. jag lyckas alltid vara ledig de dagar jag ska jobba, får aldrig en hel dag att bara vara.. gud vad jag längtar till sommarlovet!!!!

jalla bye

the weekend

wouwou i fredags lånade jag världens mest uppslukande bok, "snabba cash", som handlar om kokain branschen och att det är ett spel mellan liv och död och grejer, och shiit vad bra den är! jag kan inte sluta läsa den!!
var iaf tvungen att slita mig ifrån den i helgen när jag skulle ut haha..

på kvällen i fredags iaf var vi hos natta och drack, jag natta mary johanna henke dajje, sen åkte jag och träffade my och alle i rotan, somnade på soffan sen tog nattbussen hem hoho.

igår jobbade jag och haha när jag skulle larma på cafet när vi skulle gå, så hade dörren stängts igen för långsamt (rörelselarmet går igång efter 30 sek) så larmet började tjuuutaaaa över hela sveavägen och jag skämdes som FAN när jag fick ringa upp min chef för att berätta det....
.....men det var lugnt sen när hans son kom och fixade det =)

åkte iaf hem och fixade mig, mötte sen mary och natta så åkte vi till edsberg hem till erik och var där med lite folk.
eller jag gick senare och träffade klump ett tag och sen gick tillbaka till edsberg, promenerade fett mycket inatt hoho.

och nu sitter jag häär och väntar på att kaffet ska bli klart, ska ut och röka bara sen lägga mig och lääääsaaaaa =)

hahaha

En blondin ringer till sin pojkvän och säger:
"Kan du komma över och hjälpa mig. Jag har ett jättepussel. Och jag kan för mitt liv inte komma på hur jag ska göra."

Hennes pojkvän frågar: "Vad ska det bli när det är färdigt då?"
Blondinen säger: "Enligt bilden på lådan så ska det bli en tupp"

Pojkvännen bestämmer sig för att gå över och hjälpa henne.
Hon släpper in honom och visar honom alla pusselbitarna på bordet.
Han tittar på bitarna en stund. Sen tittar han på lådan. Sen säger han:

"För det första, det spelar ingen roll vad vi gör. Vi kommer aldrig att kunna sätta ihop de här bitarna till något som liknar en tupp."
 
Han tar hennes hand och fortsätter: "Nu tar vi en drink och sen..."
Han suckar djupt
" ..... sen stoppar vi tillbaka alla Corn Flakes i paketet."

knas

"jag ljög för en överkåt tonåring för att det passar min image"

isåfall var det omedvetet.

noooo

jävla skitväder det blev idag då!! uschiaamej

*************

laaalalala jag är ledig imorgon från skolan, sköööönt, hoppas på bra väder så man kan ligga ute i solen, börjar dock jobba kl 16 men hinner några timmar iaf för måste upp tidigt och plugga ändå.

& jag kan verkligen inte sova nu..
är inte det minsta trött. somnade vid 17 idag och sov till klockan 20, och några få timmar på eftermiddagen får mig pigg på kvällen, plus att jag dum som jag är dricker kaffe när jag vaknat, även fast jag vet att jag blir vaken på natten av det.
..och jag var med anki på min praktik idag efter skolan, eller min fd. praktik som vi hade 5 veckor i mars/april.
jag hade min praktik hos mammas kompis som jag känt sen jag var liten, hon är dagmamma och jag har saknat henne, och barnet något otroligt!
var så mysigt att vara där idag och jag längtar verkligen tillbaka.
längtar också till dagen, långt fram i tiden, då jag får egna barn.
är så sjukt barnkär så det går inte!

..jag passade också på att hämta mina omdömen därifrån och dom var vääääldigt bra =)
hon var jätte nöjd med mig, känns jätte roligt!

mathilda, jag avundas dig.. och ditt sätt att prata i telefonen.. när du ska vara extra koncentrerad.. det är inte många som klarar av det trycket.. peace to you my broe!
"jag kommer schem hem"
heheheheheheheheehhehehehehehee

ååååååååååh jag måste bara dela med mig av min gläääädjeeeee!!
jag hade en jäätte bra låt på min dator som jag hade innan den kraschade men jag kom verkligen inte ihåg vad den hette, men har äntliiigen, 1 år senare, hittat den!
åhhåååå jag dansar runt av gladhet.

carlooos santaana ft. många, beror på vilken version man vill ha =)




jag har tänkt på en sak..
..att jag har verkligen ingenting att klaga på längre och det känns så himla sköönt.
det är som att allt flyter på som det ska, och speciellt nu när det är sommar. man mår sååå bra!!
solen skiner och alla bekymmer man inte ens haft försvinner.
jag längtar verkligen till sommarlovet!! och det det är bara 1 månad kvaaar!!
ska bli såååååå skööööönt att inte ha några krav på sig, att bara kunna njuta av varje dag som går. ska nämligen ta ledigt 2 månader från jobbet så jag slipper jobba på sköna sommar dagar/kvällar, får visserligen leva fattigt tills jag fyller år men det är det lätt värt!

hahahh shit lördags asså..
hade först skit mysigt i tanto med my, klara & några, sedan mötte jag upp natta och mathilda för vi skulle till edsberg till en kompis o festa lite grann..
och natta, haha hon var som mitt lilla barn. hon blev heeeeeeeelt väck, och jag fick springa mellan henne och alla andra som var där, det gick inte att lämna henne ensam en sekund alltså,.
haha men jag älskar dig för det natta, du har din charm!
& jag varken vill eller orkar gå in på några detaljer under kvällen, men det var chill iaf och skönare där än om man varit hemma, så jag är nöjd =)

hohoho

jag har tänkt över det jag skrev tidigare, att jag borde få pengar för att reklam visas på min blogg, men jag tar nog tillbaka det. det är nästan ingen som vet att jag har blogg ändå så inga besökare = inga caaaash för the reklaaam

söndagen den dagen

fysatan vad hemskt det är att jobba när det är mer än 20 grader ute! och saatanaa vad varmt det blir .. usch.. kommer bli jätte jobbigt i sommar, det är ju ändå "bara" vår nu :O

heeheeeeee

sitter hos nattis nu och väntar på att hon ska komma ut från duschen, så ska vi till kista för jag är så generös och ska bjussa på maaaat. foodcourt heere we come laaaalalala

bäää

guud så skönt väder det har varit de här dagarna!! igår var jag i skolan, slutade kl 12 så åkte hem och schteekte på balkongen (så nu ser jag ut som en tomat) sen åkte jag till mathilda där marris och natta var, de hade grillat och satt på mathildas altan och drack öl, så vi satt där o drack lite sen åkte vi till vallentuna för att festa med några som marris känner. vi kommer dit.. ja, dom är inne på nåt hak i vallentuna och fyfan haha vi hade krigat oss dit verkligen, för våra bussar matchade aldrig varandra. sen missade vi nattbussen hem för marris var för seg för att komma till den, nej marris jag skyller inte på dig, jag skyller på abbe (A). så vi fick vänta i en timme.
så under den timmen hjälpte jag och mathilda en full kille att sätta sig i "fältvandrarnas" bil. och vi, 5 pers, skapade vår egna lilla gatufest.

hahahah och natta... hahahahhahahha... vi satt på en bänk utanför den där krogen och abbe och hans vän är väldigt mörka, så när abbes vän sa till natta att vi skulle till den där festen snart, tänker hon högt.. :"jävla fittneger!" hahaha oouuhhaaaaaaaaa om det där hade varit någon annan.. stackars lilla nathalie.. men han blev bara heelt paff och visste inte vad han skulle säga.."jävla fittneger??:O...fittneger...?" hahahah mycket roligt.

nu har jag suttit ute på balkongen i ca en timme för att försöka få det röda till brunt, men jag ger upp. jag får bara massa fräknar istället. så jag ska glida över till natta på en kaffe och chilla där istället. haaade=)

käärleeek !!

Tänkte bara skriva att...

image96image97image98image99

..jag älskar er och är så jävla glad att ni finns i mitt liv!!!
ser fram emot att vara med er i sommar, och att ni alla
(nej natta du ska inte utomlands på min födelsedag!!!)
är med och firar min 18 års dag :)

en vecka tillbaka

nu har jag verkligen inte bloggat på hur länge som helst, för jag har varken orkat eller haft så mycket tid till det känner jag. så jag tänkte, eftersom att mathilda nu är i duschen och mariana har gått hem, så kan jag skriva så långt bak som.. en vecka.. om jag minns allt, vi får se hur mycket jag får med.

i helgen som varit var jag, min kära mor och min bror i Norge för att hälsa på alla släktingar och för att vara på mina sysslingars två konfirmationer. vi åt middag tillsammans med hela släkten både i lördags och söndags, och jag känner att min norska börjar komma tillbaka. (har aldrig pratat norska men börjar nu förstå igen när folk pratar norska).
det var jätte trevligt, och var självklart jätte tråkigt att lämna dom när vi åkte hem i måndags.

när jag kom hem från arlanda bytte jag om och gick sen för att träffa mariana, dajana, nathalie, mathilda och jerry. vi var ute i solskenet och sen bestämde vi oss för att grilla, så vi åkte till sollentuna och köpte engångsgrill, mat och annat smått och gått och åkte till våran favorit plats Aborreberget, Häggvik. vi satt där i några timmar och pratade och bara njööt av det fina vädret!

i tisdags var jag i skolan som vanligt och sedan åkte jag och mariana till Huvudsta, hem till mathildas nya lägenhet, som för den delen var jäätte mysig!!!
vi lagade mat, chillade, satt på hennes balkong som har den finaste utsikten över stockholm! sen började desperate houswives, och för i helvete vad jag längtar till nästa tisdag för jag MÅSTE veta vad som hände!!!! gaaawwrrhhh.. sen åkte vi hem,
och jag måste bara tillägga att fyfan vad många råttor det finns i kista!

igår.. hade jag nationella prov i matte, och det vill jag inte ens ta upp hur det gick.. fy.. sen hade jag flera timmars hål så satt ute i solen och njöööööööt! åkte sen in till stan och mötte my och klara, och hennes kompis alex, var med dom i bara nån halvtimme för sen var det dags för mig att åka till jobbet.
slutade kl 22, åkte hem, sov. och idag åkte jag till mathilda, marris var redan här, och vi har solat hela dagen och gjorde pastasallad och satt ute och käkade. det känns verkligen som att vi har sommarlov, ååh guud vad jag längtar! bara några veckor kvar.

nu har mathilda duschat klart och springer omkring halvnaken.
och jag kom ihåg vad jag har gjort sen en vecka tillbaka,
yeah mitt närminne har blivit bättre!

RSS 2.0