tisdag igen

hade nästan inga lektioner idag heller kändes det som, fick sluta 11.45 idag istället för 15.15.. var och blev intervjuad idag ju, eller fick fylla i några sidor papper såhär ja och nej, sen ibland, sällan, kanske, ofta, alltid svar haha fett komplicerat men jag fick gratis kaffe + 300 kr på åhlens för "besväret"..

JAG FICK STUDIEBIDRAGEEEEEET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅHHHH så glad jag blev :D:D:D woohooooooooooooooooo då har jag VERKLIGEN råd med min tatuering
(den 8e oktober;), plus att gå ut i helgen och fira kimp's isaaac som fyller år =)

jag och anki var och pluggade idag också i kultur, men blev inte sådär mycket pluggande som vi hade tänkt oss eheheh.... och desperate houswives har börjat igen, säsongspremiär idag och det är redan sååå dramatiskt!! tycker att det är charmen med det hela, att det är så sjuuka grejer som händer så man bara garvar åt det.

imorgon har vi inga lektion, men som min mentor säger; "det betyder inte att ni inte ska vara i skolan"! ..hmm? errhh.. vi har två grupparbeten som ska vara klara på torsdag och fredag, så vi i min grupp iaf har kommit överens om att dela upp arbetet och jobba hemma istället så att alla får sova ut och jobba i sin egen takt! så det så MALIN!!

nu ska jag kila ut med hunden sen är det scrubs timee.
(förresten, visst blev min blogg niiceeee med en heeelt egen ipod där ;)))))

shalalaloom

sitter i skolan nu, kommunikations lektion - reklamanalys. vet inte vilket företag jag vill arbeta om.

kollade precis om studiebidraget kommit och det har det då inte =( too bad soo saad...

idag ska jag möta en kvinna från maria ungdom på ett fik i sollentuna, hon vill intervjua mig och jag har ingen aning om varför, har aldrig haft med socialen / maria ungdom eller något i den stilen att göra så det blir en överraskning..

sen ska jag anki och kanske emelie(?) till kultur och plugga, vi har ett prov i övermorgon i ffs ju. det skulle ha varit imorgon egentligen men har blivit framflyttat, vilket känns skönt.

nu kommer min lärare så back to busisnesssss

yes sir!



böghög

sitter i skolans bibliotek nu med anki, börjar jobba kl 4 så ska snart gå och käka sen ner till teds tattoo och boka om en tid, sen bär det av till jobbet.

var på rättegång idag, blev dömd till 30 kr dagsböter, 50 dagar. plus 500 kr till brottsoffer lalala, så där rök 2000 kr. fett synd

hade spanska "prov" idag också, hade inte pluggat till det för var ledig idag från skolan egentligen men kom hit ändå för att jag vill inte missa några spanska lektioner eftersom vi har dom bara 1 gång i veckan. så anki fick sitta och hjälpa mig i smyg hoho.. imorgon har jag prov i naturkunskap och i övermorgon har jag prov i förskola skola och fritidshem, knasssss.. får stanna uppe hela natten och plugga..

himlen är oskyldigt blå

Himlen är oskyldigt blå som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå är himlen så oskyldigt blå.

När vi växte upp, lekte livet, vi var evighetens hopp.
Det var helt självklart att vår framtid skulle bli oförbrukat fri.
Somrar svepte fram, jorden värmde våra fötter där vi sprang
Rågen gungade, och gräset växte grönt.
Hela livet var så skönt.

jag kommer alltid tycka att Ted Gärdestad var en underbar människa, han har nog dom vackraste texterna som en svensk man har skrivit. may him rest in peace

lööw it

så sköön


kaalyymnoos



ÅÅÅÅÅH HJÄÄÄÄLP vilka FLAAASCHBACKS jag fick nuu!! ååh neeeeeeeeeeej =(=(

knas

e fett trött på din stil och att du tror att du har förändrats?

helgen var nice

ohh myyy gooossshhh vad sliten jag är. alkohol är verkligen inte bra för kroppen!!! ska sluta leka nu att jag har mer pengar än jag har och sluta festa hahaha det kostar för mkt och tar föööör mkt på kroppen och energin.

i fredags hade vi värsta häärliga middagen (som syns på bilden, DÖR för sushi) sen blev det nivå (som sagt billigast är bäst) med nadja klara och nadjas polare, vi skulle vidare men alla ville dra till olika ställen och ingen ville kompromissa så det slutade med att jag och nadja åkte till kebabhouse skit packade vid 2 tiden och käkade haha.



på lördagen jobbade jag. det var en helchill dag, knappt några gäster alls. efter jobbet åkte jag hem, kimberly tjatade lite smått på att jag skulle komma till harrys, vilket är en rockbar, där jag ej hör hemma... när jag fått reda på att dom har billig öl där drog jag dit ändå och drack lite sen mötte jag klara och alex och vi drog till dem bow och dansade natten igenom., så jävla niiceee. dom har verkligen den skönaste musiken där, det man vill höra när man är ute och annars också.

träffade där två killar som gick i min skola förut, så fick sällskap på nattbussen. fast dom ville självklart gå och köpa cigg innan och käka å sådära så var inte hemma förns vid 5 nån gång har jag för mig.. vaknade vid halv 4 idag, fett seeeent. nu väntar jag på att emelie ska komma hem från gävle (tror jag att det var?) så ska vi dra till kista.

imorgon är jag ledig från skolan, ska på rättegång för att jag gav en tjej en örfil, helt seriöst vad är det för fel på världen? dom gör något åt en örfil som sker 10000 ggr dagligen, men en våldtäckt går knappt igenom? riktiga kuksugare

nej nu ska jag duscha bort min bakfylla

trams on a friday

shuuullulu de e caaashfloooowwwwwww.. igår fick jag min lön, var i kista med emelie my och natta och handlade kläder och annat trams, sen åkte vi hemåt, emelie och jag åkte till mig och softade ett tag till simpsons och family guy sen åkte vi hem till henne och sov, skola idag.

var hos läkaren också på löwet, hade tydligen inte vatten bakom trumhinnorna som vårdcentralen påstått :S har dåligt lufttryck eller ngt i den stilen.. förstod ingenting.. fick en hemläxa iaf i 2 månader, annars blir det operation om det inte blir bättre.

ska gå och sova lite snart, ikväll blir det utekväll igen med klaaaara bla, får se vilka andra som dyker upp. imorgon är det jobb jobb och återigen jobb.. men de e som alltid niiceeeee!! gillar ju att jobba nuförtiden sen vi bytt chef. vår nya chef e wuunderful och fett rolig att jobba med.

nej nudu din vårrulle ska jag glida till sängen SHO (med ironi i ordet)

gaddepaddefadde

nu blev det förvirrande va va va och du vet inte riktigt vad du ska tro för du tror ngt som inte ens stääämmer och jag kan inte göra mer än att le åt det! haaaaaaaaaaaahaa

.....jag gör min tredje tatuering om ca 2 veckor hihi :D

myyraaan



hon är lätt att älska =)

too bad sooo sad

jag & dajje fick oss ett gott skratt, eller vad säger du ;)

marley was a great man

kollar runt på youtube (som alltid) på videos och drömmer mig bort.. tänk att få upplevt en live konsert med Bob Marley! jag är så avundsjuk på de som har varit med om det. helt underbart måste det ha varit, hans musik går rakt in i hjärtat.
om legenden fortfarande hade varit vid liv hade det varit ett av mina måsten i livet. men jag får väl fortsätta drömma mig dit istället..



and may you still rest in peace.

andrahands hyrare med skulder upp till öronen

Jag står i hotellobbyn och ska checka in, då ringer det i min mobil. När jag rycker upp den ur fickan råkar jag köra armbågen i bröstet på tjejen som står bakom mig.
Båda rycker till och jag säger:
 "Om ditt hjärta är lika mjukt som ditt bröst så vet jag att du förlåter mig".

Tjejen svarar:
 "Om din kuk är lika hård som din armbåge finns jag på rum 827"


waahahah nu börjar mina tomma ord komma i bloggen fast det är ngn annans ord. jag har fett tråkiiigt, har nyss kollat på simpsons och family guy. jag och min bror döör av gaaarv när vi kollar family guy, vi har samma sjuuka humor!! DET är ngt vi har i generna. lovar, det finns ingen roligare att titta på det med än honom, vi garvar på exakt samma ställen.

ska nog ta en promenad, fett skönt nu när de e mörkt och lite kyligt ute att lyssna musik och bara gå dit näsan pekar, inte ha ett mål liksom. älskar det!

dont you dare

tänk på dina handlingar innan du handlar, för dem här sekunderna som nyss passerat, kommer aldrig mer komma igen..
and thats why you never should regret anything that made you smile!! SÅ DET SÅ

mamma mia

pratade precis med min faster och har nu fått pengar överförda till mitt konto som jag ärvde av farmor. pengarna skulle egentligen gått till hennes barn, pappa och hans syskon dvs, men eftersom att pappa inte heller lever så blev det uppdelat på oss 4 barn, så har några tusen extra den här månaden =) efter regn kommer alltid solsken.

låter fett hemsk när jag skriver det här men det känns så skönt när man kommit över en sorg och inser att livet går vidare.

skräp

var precis ute med min hund och hon har en tendens att ALLTID sätta sig och skita vid skyltarna där det står all rastning av hundar förbjuden, men eftersom att jag är en sådan härlig sollentunahem boende så plockar jag alltid upp efter henne. så ingen skada skedd

...min katt ligger nu i min säng och snarkar. han är fett söööööt



bilden är dock tagen för ett tag sedan när vi låg och mös i soffan

romantiken är död

och så levde dom lyckliga i alla sina dagar -
....efter skilsmässan


jag är nog den mest oromantiska personen man kan hitta, har det bara inte i mina gener. kom med några öl och ett paket cigg så faller jag för dig.

bara för jag har fett tråkigt

Lovar du att vara ärlig?: mm
Du heter: Sia
Smeknamn: pooki haha
Låt just nu: Lutan Fyah - what we need
Om du röker: aa
Beroende av: cigg och mamma
Favoritkaraktär(er) i bok: älskar alla karaktärer i böcker för när jag läser bestämmer jaaag hur dom är annars muahah

Vem behöver du mest just nu:
mamma.. väntar på att hon ska komma hem med nya smaker te
Vad tror folk om dig: att jag har adhd eller liknande
Stämmer det: näää

Vad får du oftast komplimanger för: mina ögon
Vad säger du för att imponera på någon: bryr mig inte om att imponera ngn
Hur imponerar man på dig: om man klarar av att stå på sina ben..
Brukar du skratta för dig själv? aaalltid

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "störa sias musik :D"
Vilken är din favoritmålning?: don't care about that
Vart bor du: sollentuna kommun
Trivs du där: hahahahahahahahahahahahaha

Äger du några converse: nej =)
Festar du mycket: blivit mer på senaste tiden
Vad har du för mobil operatör: comviq kompis, kompis!
Är du allergisk mot något: näää

Har du haft sex idag: nope
Nästa mål i ditt liv: ..måste vara körkort
Hur svarar du i mobilen: oftast hallå men beror vem det är som ringer
Vem ringde du senast: mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: kom ner och hämta kassar

Antal sömntimmar inatt: 5 typ
Sov du ensam: siii
Tycker du om din pappa: aa
Brukar du komma i tid: aa men oftast inte till skolan:/

När mår du bra: nästan alltid, men mest när jag lyssnar musik
När blev du fotad senast: idag
Vanligaste färg dina kläder: naturfärger typ
Vad tycker du om fötter: inget speciellt, att dom är smutsiga
Är du aktiv i skolan: im trying
Vem/vilka saknar du just nu: ingen speicell

=)

kasta inte sten i glashus - döm inte andra när du själv är likadan - lek inte perfekt när alla vet att du inte är det.

i din mun

inte till den här heller

var i skolan idag, en lektion hade vi ju som sagt sen grupparbete. efter skolan åkte jag och marris hem till mig, jag duschade och sådär, sen åkte vi in till cafét och fikade med klara my natta och kimberly. tänkte ju hämta mina pengar idag om det gick, men får göra det imorgon istället.

så imorgon ska jag shoppa loss lite grann om jag har råd, beror på hur mkt jag får. har fått låna ett headset av natta nu iaf så har musiiik igen :D thank you ma'am!!

ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga lite....... kommer nog somna tidigt ikväll hoppas jag. behöver mycket sömn, somnar för sent på nätterna alla andra dagar, nån gång får vara nog.

helgen närmar sig..

nej jag har verkligen ingen rubrik till den här

jag har bara en lektion idag som började 10.20, dumma jag går inte på den. tänkte gå men sen hittade jag inte mitt busskort och när jag hittade det var nyss så kommer ändå missa hela lektionen.
måste ändå åka till skolan, har grupparbete som vi ska jobba med idag eftersom vi har 3 håltimmar från dom lektionerna idag, vi måste bli klara de e därför. skit tråkigt, vill bara va hemma och ta de lugnt men de får bli efter skolan.

och så tycker jag att det är skit roligt med människor som är stora i orden och leker maffia men i verkligheten vågar dom inte ens titta på en annan människa.

i feel so sorry for you guys


...& igår gick jag till natta, my kom dit sen också som hade varit i skogen tidigare och till våran besvikelse fick vi gå ensamma igenom som vanligt istället för skrattandes tillsammans. hahah jag vet inte vad jag ska försöka få fram för det är inte så mycket egentligen, men som en och en annan onsdag så måste jag till skolan ändå för att skissa upp vårat dagis WOHOOO..



och imorgon får jag mina efterlängtade pengar, jag ska leva livet i helgen!!

förbjuden frukt



ååh vad jag älskar den här, ryser under hela låten. blev kär i den första gången jag hörde den, 4 år sen, har fortfarande inte tröttnat.

<3 babyy



plötsligt kom tystnaden
jag visste ej vad jag skulle säga
du såg så bestämd ut att jag inte kunde insistera
samla alla mina krafter
försökt ej o gråta
jag sa att jag förstod
fastän det var en lögn
och jag lät dej gå

hahaha

lite roligt är det ju trots allt;


Kvinnlig vänskap

En kvinna kommer inte hem en natt. Morgonen efter säger hon till sin man att hon sov hos en väninna.
Mannen ringer de tio bästa väninnorna: Ingen har sett frugan under natten.


Manlig vänskap


En man kommer inte hem en natt. Morgonen efter säger han till sin fru att han sov hos en vän.
Frun ringer de tio bästa polarna: Åtta stycken bekräftar att hennes man sov hos dem, två påstår att han fortfarande är där.

rappakalja

...vet inte om jag har skrivit att jag tappade min mobil för ca 2 veckor sen.. fett jobbigt, har inga nr och ingen har mitt nr men det är iofs nice :D så slipper man folk utan liv som ringer runt för dom inte har bättre saker för sig. kommer bara ge det här numret till mina nära vänner som jag VILL ska höra av sig, sen resten som bara hör av sig ibland får helt enkelt ta och plinga på min dörr istället om dom ska fråga hur jag mår muahahahahhahahahahahahah

rest in peace

jag som var så glad att min mp3 fungerade även fast jag kastade den i marken upprepade gånger, men nu har den lagt av. may you rest in peace. mina dagar kommer nu att vara jobbiga utan musik, damn.. måste köpa en ny för den här lönen tror jag, skit i allt annat. mår seriöst dåligt när jag går hemifrån utan musik.

helvete

vad folk kan vara störande. om jag har sagt att jag inte vill ha ngt med dig att göra och att du inte ska höra av dig, varför försöker du gång på gång ta till sätt att få kontakt med mig? mer självrespekt än så har jag, så draaaaaaaaaaa

traffic jam

haha emelie, vadå du och jag när man hör den här låten :D



jag är så totalt mobbad. nej det är jag inte alls men ändå. jag har en blogg för att lägga in musik typ, men det är niiceee, musik är det bästa en människa kan höra.. uppfinna.. vara med om fan vet jag, älskar iaf musik och sen får det förklaras hur det vill.

det är dexter på tv, har aldrig sett det och har inte planer på att se det heller. väntar verkligen på att scrubs ska börja, det är min kvällsrutin att decka till det, sover som bäst då.

haha mamma satte upp några grejer i mitt fönster som lyser grönt, hon tyckte det var fett fint men när hon varit ute och tittat in i mitt fönster sa hon att det såg ut som gröna lund eller nåt.. och ville ta ner dom.. men nu har jag hunnit bli kär i de vackra lysande sakerna så NEJ JAG VÄGRAR.
jag behöver ta ett piller eller nåt för min hjärnskada, ciaoo

woosaah

ooh mamamama vad jag gillar den här låten, aaaaaaarrrhhhh vad häärlig den är


pictures



1a bilden, utekväll för att fira sabrinas födelsedag, de andra bilderna: igår.
och den här gudomliga bilden på våra muffins som jag dajje och marris bakade när vi hade slappaste veckan i början av sommarlovet, haha tööng den va!




















muums

television

# 20:00 Simpsons
# 20:30 Family guy
# 21:00 2 1/2 män
# 21:30 2 1/2 män
# 22:00 My name is Earl
# 22:30 Dexter
# 23:30 Scrubs
# 00:00 Scrubs
# 00:30 Spin city

bara jag som älskar vardagstv på 6an woohoooooo

så perfeeekt

FUUUUUUUUUCK VAD BRAAAAA JAG MÅÅÅÅÅR :D:D:D:D
tror inte jag kommer få nån vinterdeprission i år, SHIT det känns nu att allt är påväg i rätt direction, jag NJUTER av mitt liv!! jag älskar mitt liv!! så hiiimlaaa skön känsla!! och jag och emelie kom in på dancehall, jobbet flyter på som alltid, skolan e bara chill, måste plugga imorn men annars e de nice, pluggar ju spanska nu som jag velat göra som sagt sen jag hoppade av den i 7an. och jag börjar göra saker igen på fritiden, tar tag i saker som jag vill göra, har fett sköna människor runt omkring mig, härliga vänner, no bullshit. jag LEVER!

mobbaaad

waahaha folk vet för lite om det dom påstår sig kunna

måndag kväll(?)

aaaajuste jag skulle jobbat idag egentligen men slapp göra det för dom har inte ändrat på schemat än, vi har ju att bara 1 ska stänga nu ist för 2, och på schemat är det fortfarande 2 personer uppskrivna ikväll, så det löste sig för min del wohoo
har bara degat hemma sådär efter skolan, ska nog bara göra det också. blev fett ledsen idag, jag och marris trodde att det var fredag men så kom man på att det är måndag......

..........må veckan gå fort!!!!!!!!
jag och mamma bråkade imorse, mitt morgonhumör + att jag var bakis och tvungen att gå upp kl 7 på morgonen, så hon är fortfarande lite grinig på mig.. men lagade ändå jätte god mat till mig, så tack mamma. vi är som katt och hund ibland men äääälskar varandra för det :D:D ...katt och hund var iofs en konstig jämförelse med tanke på att min katt och hund alltid går ihop.. men SKITSAMMA

drinken orgasm

när vi var ute igår pratade vi med bartendern och han berätta att det finns en drink som heter knullskum haha och så tipsade han om den här filmen, en tung bartender, som gör drinken orgasm,



fett nice att vara bartender!! någon gång i framtiden ska jag ta en bartender kurs för sisådär 10.000 kr på ibiza eller vart det nu är.. har alltid velat bli bartender, så mooonneeeeyyyyy

första dan

aaaaahhhhhh jag är helt sluuuut idag.. inte nog med att det är måndag, kom också hem lite för sent för att vara måndag nästa dag. jobbar idag också FAN funderar på att sjukanmäla mig..
aja jag måste jalla till skolan

sunday that day

sitter hemma med dajje nu, ska snart hem till henne och hämta hennes leg, sen åka in till stan och möta my som ska bjuda oss på öl på nivå, ska käka lite också. hon är tillfälligt hemma, åker tillbaka till uppsala på antingen onsdag eller söndag. ska bli nice att se henne, det var ett tag sen nu..

önskar att det vore helg igen, sitter här och pumpar tung musik, fett taggad på att dra ut men söndag är ju trots allt en söndag.. skola imorgon också, hade kunnat dra till något ställe men har spanska *2 imorgon så har inte tid att missa lektioner pga att jag är bakis, så får väl vänta tills nästa helg då det är LÖÖÖNIIINGGGG!!!! woohooooooo!!
fixar antagligen mitt hår om martina, dajjes kusin har tid, ska göra förlängning igen, så fucking trött på mitt korta hår.. aja nu ska vi rulla, shoohooo

blååå blåååååå

HAHA och nu när jag pillade runt på youtube hittade jag den här
HAHAAHAHHHAHA MY VAD SÄGER DU!? hahahaha


21 september

igår åkte jag in till jobbet och mötte marris så följde hon med och käkade innan jag började, sen åkte hon hem och jag började mitt paasss.. dagen gick bra, var bara så jävla vaarm hela tiden, blir alltid det om jag druckit dan innan. efter jobbet åkte jag iaf hem, duschade och klädde på mig och sådär och 15 min efter att jag kommit hem var jag påväg till tåget igen, fett snabb jag vet. åkte till märsta och träffade emelie och elinore och några till. jag och emelie pratade om schmö, gick till statoil och drömde oss bort att vi var där med våran härliga produktion HAHA.
men idag är en ny dag, är hel ledig, första helgen på jag vet inte hur länge som jag har en dag fri. underbaaart.



slänger in den här låten också för han har en så jävla skön röst!!

runaway love



..& vad jag gråter till den här..

good morning

hade kul igår fan. lite mindre kul idag.. ska jobba igen och jag vill bara ligga i sängen och dra mig hela dagen. igår iaf åkte jag och mötte klara så drog vi till nivå och drack, sen kom cassie och hennes polare dit och träffade oss så vi satt en gäng och hade det skit trevligt. träffade fett mkt välkänt folk, bla eliiiif från min gamla HR klass, fett GLAD jag blev!! träffade även grabbar från festivalen, och annat nice folk.
jag cassie och hennes polare christal drog iaf vidare sen till dem bow, livlöst på fredagar, inte alls speciellt mycket folk men så jääävlaaa niceee musik där!!! hade aaaaaaskul, jag lovar så länge jag får dansa till skön musik e jag uppe bland molnen, skiter i vad det är för ställe, hur mkt folk eller vad som helst. MUSIKEN. och då jag blev heelt galen var när heritages tell me how come spelades, wooohhooooo. och sizzla.. whah jag flög

ska iaf dricka upp mitt te nu sen åka till jobbet, dom har tagit bort våra luncher på helger och att man bara ska stänga EN person istället för TVÅ :O så ska åka in lite tidigare och käka frukost och dricka det goda kaffet innan jag börjar. heeippaa

weekend

fick ett sms av klara idag att jag ska med henne ut ikväll och att hon ska bjuda mig för jag har ju inga pengar. gulle klara =) ska försöka få tag på nadja också som vi träffade på festivalen, hon frågade om jag skulle med ut ikväll för hon fyllde 21 igår, så hoppas på att få möta upp dom också, vore riktigt roligt!
tar just nu hand om min sjuka mamma som jag bäddat ner i soffan med filt och en kopp te, och nu ropar hon på mig så måste gå!

torsdaag

idag har jag varit jätte pigg och glad hela dagen fram tills sista lektionerna typ, blev helt plötsligt jätte trött. åkte iaf hem till emelie med henne och carro, låg i hennes säng och degade, kollade tv och så somnade jag och sov sköööööööööönt i typ en halvtimme, hade tydligen snarkat haha.
sitter hemma nu nyduschat och fräääsch och dricker te, ska kolla på nån film så småningom. vi fick idag veta hur många procents frånvaro vi har haft denna månad och jag är uppe i 28%......knaaaaaaaaaas... fattar inte hur.. tror inte att vissa av mina sjukanmälningar via internet har gått igenom, så bye bye studiebidrag... och för er som inte vet så får man indraget bidrag om man har över 20%..

klantarsle som alltid!

skolarbete

muaaahha sitter i skolbiblioteket nu, har kommunikation lektion. ska arbeta med reklamanalys, lite roligt faktiskt. skulle slutat lektionen 10.05 egentligen men slutar 09.05, har skolfoto fast ska absolut inte vara med =) tänker bara vara med på spexfoto, helt onödigt att vara med på något annat.
så får väl glida runt i skolan medan de andra blir plåtade.

igår var jag och emelie i kista ju och käkade, sen åkte vi hem till elisabeth i märsta, satt och pratade lite grann sen tog jag och emelie en promenix hem till henne. låg och kollade på tv, käkade godis och drack cola hoho sen deckade vi någon gång vid halv 2.
imorse väcker emelie mig med ett: "siaaa.. klockan är kvart i 7 nu vi måste gå upp...." jag svarar att det är fett kallt i rummet och att vi går upp snart. 2 minuter senare armbågar emelie mig i ryggen och säger siaaaa gåå uupp du ligger längst ut. haha JAA så då gick jag ju upp

aja nu måste jag fortsätta söka om reklamanalysen

badadadong

sitter här hemma i min ensamhet i väntan på att emelie ska bli klar hos veterinären med sina hundar så vi kan åka till kista och äta middag. jag och emelie pratade idag i skolan att det var feeeetttttt länge sen vi träffades på fritiden, vi umgicks ju hela vinterlovet typ och sen efter skolan nästan hela tiden, fattar inte vad som hände, så nu ska vi äta och sen röra oss till hennes märsta antagligen för jag ska sova där inatt, vi glor väl film eller ngt annat trevlans =)

peeeeeeaceeee

nothing to say

blir man glad eller blir man glaaaad


barn utan framtid

har folkhälsokunskap nu, grupparbete tillsammans med mia och malin. bra mia att vi kom i samma grupp hoho. vi ska skriva om köttproduktion, förstår inte riktigt vad men så är det..

slutar om 1½ timme.. för dagen då så det är tur det iallafall. hatar vilunda, hatar den här skolan. så jävla dålig. det är som en djurpark här fan. fast älskar min klass.. iaf 95% av klassen. hade inte gått kvar om det inte vore för den, Tack =) <3

som den va

mitt hår blev verkligen svart.. haaahaa.. ärsch färgen går ur

houman

kvar i ungdomen, växte aldrig upp korrekt – förknippar fortfarande rädsla med respekt

houman sebghati, jag älskar hans låtar, hans texter, hans sköna röst. kan lyssna om och om igen på hans låtar, tröttnar inte. hans texter stämmer så in i verkliga livet - det är det jag gillar.

har den här även i något äldre inlägg men tyst och lyssna!



ingen beskrivning

den helgen då jag har fått min lön ska jag till uppsala för att träffa my och vi ska ut och röja stan hoho. ska ta med mig alkoholic så vi kan föra innan och skivor till stackarn som är i uppsala utan musik =( jag lider med dig..
my har varit ute i kohagen så vi kommer ha det trevligt på dagarna där och niiiceeee på kvällarna. får hoppas att uppsala har sköna ställen som man har hört att det finns där.

min kära mor ringde mig nyss och frågade vilken hårfärg jag vill ha, klagade igår på att mitt hår såg grönt ut, så ikväll blir jag mörkbrun igen. åh så jag älskar min mamma. inte bara för nu men för att hon är så himla underbar, och hon har precis tatuerat sig igen, efter att självklart frågat om jag skulle tycka den var fin och det blev den =) min goa mammaaa my lovely friend <3

..fick en sen 18 års present också för sisådär 2 veckor sen, en drinkbok, skit fin! 1001 cocktails, hur man gör dom och sen är det fina bilder på hur dom ser ut också. läntar verkligen tills jag får egen lägenhet, ska ha bar och massa dricka så att man kan bjuda på något gott när folk kommer över. och så ska jag ha världens mysigaste vardagsrum..och sovrum,. ohhh vad jag vill inreda en lägenhet!! den skulle bli galet niceeeee,



kairo shalom

wohoo vad roligt att idag gick vi runt i skogen ju, var faktiskt roligare än väntat. jag kalle och kimberly var i en grupp och kalleponken fick då läsa kartan för vi vet inte hur man gör =)
vi skulle gå under ett elektriskt staket in till en hästhage för att gena lite, och kimp råkade stöta till med sin fot så vi trodde att inte elen var på med tanke på att hon inte fick ngn stöt. så hon ville känna på staketet och tog handen på, sen hoppar en chockad kimberly bakåt och låter som att hon ska börja grina och säger att den var ju visst på.. jag vågade inte gå under då, rädd att mitt huvud skulle få en stöt eller nåt så emelie och sandra kom till undsättning då dom tog min halsduk för att trycka ner staketet så alla glatt kunde gå igenom. kimberly trampade då i hästskit hahah



on our way to the forrest, paparazzi bild
kalle, jenny, jag, kimberly, emelie, anki & sandra

har sovit när jag kom hem så kommer vara vaken länge inatt också, fuckar mitt dygn helt otroligt det funkar inte i längden har jag märkt..

respekt



aa jag gjorde den här själv på en hemsida en kväll när jag hade tråkigt. roligt att folk gillar mitt konstverk ;)

wtfffff

assååå vaaaaaaaaaa när var hur i had no idea


måndag igen

hade spanska muntligt förhör idag, jag och anki fick prata med varandra medan våran lärare satt och lyssnade. anki fick såklart MVG =) asbra, och jag fick VG vilket jag inte trodde att jag skulle få haha
..har varit på skuuuummaste humöret idag, ni som tycker att jag är knäpp annars skulle sett mig och anki idag alltså, vi borde fan låsas in! eller så borde dom placera henne på ena änden av skolan och mig på den andra när vi är såhär som vi varit heeeela dan hahah. älskar måndagar, så jävla sköna lektioner!! historia på morgonen, inte sådär jätte roligt men helt okej, sen två lektioner spanska och på vårterminen blir det också psykologi tillagt. NIICEEEEE.

imorgon är det friluftsdag så vi ska springa i skogen och irra omkring, läsa karta och sånt som jag verkligen inte kan.. kommer gå vilse i skogen. och anki den jäveln ska inte komma pga hennes knän, inte bra :/


och idag är det första avsnittet av I ditt ansikte, med Magnus Betnér kl 21.55 på 5an, spiiikat att jag ska se det!! han är ju så klockren.. älskar reklamen till det programmet när han går fram till greenpeace och säger i megafon:
"det är ju hela idéen med djur, att man äter upp dom"
muuaaha jag kommer ha ruuuuligt.



2½ män har börjat nuuuuuuuu så ska se på det tack och hej ät leverpastej

ison & fille

OOOH SHIIT haha sitter och kollar runt på youtube, galet länge sen jag hörde den här låten med ison & fille, highwon.
får väärsta flaschbacks, lyssnade på den här från 6an - 9an typ, wahah


eeeen måndag

åå vad jag har historia nu.. jag och kimp ska ju göra en tidslinje om medeltiden men båda är lika trötta på att göra massa skit som verkligen inte är intressant så hon sitter och googlar bilder på mat, för hon är jätte hungrig haha och jag sitter här och... ja, jag gör ingenting. trallar runt lite på våran skolas hemsida och inget annat. ska titta på family guy avsnitt nu :O kom jag på att det går! tjollahoppsansa

& så var den slut

bästa boken jag någonsin läst!! shit, dom sista sidorna, mitt hjärta har aldrig slagit så fort och hårt förut, och hela boken i sig spänning rakt igenom. fett synd att den är slut nu, snabba cash - läs den, du kommer inte att ångra dig.
kommer en film dock.. tänker inte se den.. dogge "doggelito" ska spela i den.. ingenting emot honom men kommer inte kunna ta den seriöst. plus att det kommer förstöra hela boken om jag ser filmen..
- bok nr 2, aldrig fucka upp. samma författare,
"Jens Lapidus debutroman Snabba cash är en av 2000-talets mest omtalade och sålda böcker. Med läsare i alla grupper. En exportsuccé som hittills sålts till 18 länder, däribland England och USA. Nu kommer uppföljaren. Det är nya karaktärer, helt nya huvudpersoner. Men det är samma Stockholm, samma undre värld, samma bossar i toppen. Juggebossen Radovan härskar fortfarande. Och nu, i Aldrig fucka upp är det även snutarnas stad, de verkliga snutarnas verkliga stad".

jag rös när jag läste detta;
"jag är inte troende eller religiös. men värdigheten, den mänskliga värdigheten. vakten höll på att trampa på mannens heder och därför också på min. det var inte för Jesus jag gjorde det utan för heder."

kärlek och respekt, ska det vara så jävla svårt?

snabba cash

oh shit vad spännande det är.. har 50 sidor kvar nu i snabba cash men vill inte läsa klart den, då e ju spänningen borta.. jag e helt hyper för de e FEEEEEEETT SPÄÄNNANDEEEE... tillbaka till boken..

damdamdam

sitter nu här, väldigt bakis, ej redo att åka till jobbet.. but you got to do what you got to do.. igårdagen var helt okej till en början men sen blev det bara överdrivet.. sabbe fyllde år så dom skulle till chaplins..dit jag har sagt att jag aldrig mer ska sätta min fot igen.. men åkte iaf. kimp, jerry och alla var där så taggade dit iaf och hade det nice, dansade och hade det kul, förutom en massa äckliga killar som vägrade gå så kimp lekte flippad och att hon var min flickvän HAHA dom gick på det :D så blev man lämnad ifred.
vi gick ut och rökte, jerry fick inte komma in igen för dom tyckte hon var för full????? vilket hon absolut inte var. dom sa att hon skulle gå och äta ngt så vi drog till donken precis bredvid där hon tröck i sig en hamburgare, men ICKE hon var fortfarande för full? dumma jävlar.. kimp och alla drog för en av deras polare fick inte heller komma in för dom trodde att han hade spytt haha vakter leker så jävla mkt.. tycker inte om dom. jag gick iaf in för jag skulle hämta mina grejer, men då kom det några brudar som jag hade pratat med tidigare när vi var ute och rökte och tvingade mig upp till dansgolvet. samma gamla visa igen, äckliga killar som bara blev fööööör mycket, tog mitt pack och drog och mötte jerry.
hon skulle vidare till ngt annat ställe så jag taggade hem. på vägen till nattbussen började min mp3 fucka upp sig, en knapp var intryckt så alla låtar fortspelades framåt, så jag slängde den i marken så hela skiten lossnade så har nu en fullt fungerande, ful mp3 :D jag är mkt nöjd!!!

wellwell have a nice daaaaaaaay

för jag har fett tråkigt

Tio saker om mig:
1. Är du singel? ja
2. Är du lycklig? aaaaa
3. Är du blond? naturligt ja, nu nej
4. Är du ledsen? nej?
5. Är du helsvensk? nej
6. Är du gravid? nee
7. Är du beroende av något? cigg och mamma
8. Är du påväg någonstans? i livet ja haha
9. Är du kär i någon? haha nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej dom var aldrig gifta heller

Åtta saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? n e j
2. Har du nånsin blivit sårad? sårad och sårad, mest besviken
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? aaa
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? nej
5. Har du kysst någon inom de senaste fyra veckorna? ja
6. Har du fått blommor av någon kille? jaa haha
7. Har du några speciella krav på en kille? fina ögon och ingen som leker tuff, eller använder sig av "abo" "bre" "lan" för dom tror att det är tufft........
8. Vill du gifta dig i framtiden? neej

10 saker två alternativ
1. Papper eller plastpåsar? plastpåsar
2. Hår eller ögon? ÖGON!!!!!!!!!
3. Katter eller hundar? har båda =)
4. Humor eller utseende? HUMOR
5. Frukost eller middag? Frukost
6. Bilar eller flygplan? flygplan...eller att åka bil när det är mörkt ute, loove it
7. Romantik eller äventyr? äventyr
8. Äpplen eller bananer? äpplen
9. Dag eller natt? natten är mysigare..
10. MSN eller mobil? msn

Tio "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? har aldrig ens försökt
2. Brutit ett ben? neeej konstigt nog
3. Gjort nåt du ångrar? never regret anything that made you smile
4. Hoppat Bungee Jump? ne men vill testa
5. Ljugit för någon du tycker om? japp
6. Ätit en hel tårta? tyvärr inte hahah
7. Försökt begå självmord? nevah evaaaah!!!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? nej men kommer göra det...
10. Velat försvinna? jaa

Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? My
2. Telefonsamtalet du fick? Myy
3. Personen du va med? klassen?
4. Djuret du såg? min vovve
5. Personen du sms:ade? Klara
6. Personen du var i en bil med? maaami
7. Klädesplagget du köpte? senaste bobban tröjan
8. Personen du var och shoppade med? mig själv innan jobbet
9. Du kysste? bry dig inte
10. Du skrev till på Facebook? emelie
11. Du slog? anki för hon dödade en spindel....
12. Underkläderna du hade på dig? trosor och bh?
13. Orden du hakade upp dig på? ....

wzuuupppp



det ser ju verkligen ut som att jag skelar på den här bilden haha .. aja sämsta jag försov mig idag till BF dagen, skansen. hade inte planer på att gå från första början men imorse när jag vaknade till vid kl 8 tänkte jag att jag ska tamejfan gå, så tänkte sova en timma till.. men vaknade dock inte förns nu.. och eftersom att hela BF var påväg hem igen då jag vaknat så var det ingen ide att åka.. hehe.....
natta är hemma nu!!! woohoooooo :D blir så glad när hon är det, även fast jag inte träffat henne än så känns det som en slags trygghet att hon är i närheten igen, bara 10 min ifrån mig. ska träffa henne idag iaf vare sig hon vill eller inte =) lovelove

i call it love


baddabing

enjoooooooooy: Family Guy =)

du e riktig tönt

aajuste jag kunde inte sova efter jag sovit sen jag kom hem från skolan (igår) så jag och my little friend mary j tog en väldigt lång tur runt i häggvik innan vi skiljdes åt för att gå åt varsitt håll och inte mötas igen. not for evaaah but for now!

kom nyss hem från mormor, somnade på soffan där när bror hjälpte henne att fixa en ny lampa eller ngt sånt.. jag snarkade tydligen, fett sliten. aaaaaaaaaaapkallt ute!!!! det är VINTER!?!?!?!?!?!!! det kommer rök när man pratar.. vintertider kom fort i år,. hänger inte riktigt med i svängarna.. thaaaaaaaats true

naturkunskap

åå vad jag har naturkunskap just nu och "forskar" om venus..veeeenus...hmm det låter roligt.. jenny valde venus... ur-anus hade varit lite roligare att bli bra på.. mahah.. vi slutar lektionen om 7 min sen slutar vi för dagen kl 3... ska va på möte hos farbror blå kl 16, sen blir det middag hos mormor med min bror. imorgon är det fredag, då ska vi till skansen, hela BF.. blää.. kommer nog vara sjuk imorgon.. sen på kvällen vill jag gå uuuut så måste försöka fixa pengar..lelele... aja nu ska jag tillbaka till klassrummet så jag kan sluuuuuutaaaaa lektionen och gå ut och röka curricurrinamnam

gooooooooodyaa

bääääääää jag har sovit sen jag kom hem från skolan vid halv 3 fram till nu, jag kommer inte kunna sova inaaaaatt.... IDOL UTTAGNINGAR WOHOOOOOO

wtf??

imorgon går jorden under?.................. http://www.expressen.se/Nyheter/1.1293738/forskare-i-morgon-gar-jorden-under

haaaaaaaaaha

waaahahh satt och kollade igenom min blogg på gamla inlägg, hade helt glömt bort det här;

när vi åker rulltrappan ner kommer en norrman fram till oss, full som en kastrull, utan en enda skråma, och berättar att han tidigare har suttit nere vid tågen och druckit kaffe, då heelt plötsligt taklampan hade ramlat på hans huvud.
vi tittar lite konstigt på honom och går vidare in i pressbyrån för att köpa lunch då Jasmine tappar sin peng och skriker då:
 "FITTKALAS"
precis då går en man förbi och säger:
"sa du till mig!?"
Jasmine svarar då leendes:
 "nää jag sa till pengen!"
han ställer sig bakom henne i kassan och böjer sig fram mot hennes öra och säger/skriker:
"KUK!"
Jasmine vänder sig om och svarar:
"japp jag håller fullständigt med!"
manen svarar då väldigt surt:
"nej asså jag sa till påsen!!"

hahahah det finns sååååå lustiga människor :D

bara jag som lyckas

packet drog för en stund sen och innan jag går och sover tänkte jag bara berätta om dagen för 3 dagar sen då jag kokade ägg och när dom var klara skulle jag ta bort kastrullen och självklart råkar jag (typiskt mig) stöta till kastrullen så det kom kokhett vatten på min ljumske.



muahah man ser märken från mina byxor. men iallafall, tyck synd om mig..

pill i rumpan

ännu en dag på jobbet. fick stänga med ny tjej som svimmade..stackarn.. och fick gå hem så jag fick stänga ensam..stackarn..och mer synd om mig blev när jag satt på tåget påväg hem, mina batterier på mp3n dog någon gång vid solna så fick sitta utan musik i hela 10 minuter.. förstår inte hur jag klarade det faktiskt, im addicted to music!! ehehehhh.. mor e på landet, bror e hos våra bröder så jag njuter av ensamheten..
..som dock inte kommer att vara länge, dajje marris jeano nikola och hagop är påväg hit, de har hyrt film så vi ska glo på den =) ååhhh jag lagade världens godaste köttfärssås idag, blev förvånad faktiskt, har aldrig gjort en så god förut. mina hemliga ingredienser är lök, vitlök och återigen vitlök. MUMS. så de kommer få stå ut med att jag stinker vitlök...stackarna.. haha. men som min mamma säger: "om någon inte står ut med att man luktar vitlök, så är de inget att ha!" känn på den du!
& så slänger jag in denna niiceeee låt med Jah Sun.



attans

bäää =( skulle stängt med klara ikväll på jobbet men den jäkeln har gått och blivit sjuk..... har inte träffats på jag vet inte hur länge!! wellwell what to do.. krya på sig!

is my meditation

hade en mysig fredag igår, började med att jag åkte till dajje och kollade på happy feet haha den e så klockren med chilenarpingvinerna haha. sen åkte vi till natta, gick och köpte mat från hägges, sen åkte dom och hyrde två filmer så kom marris dit också så låg vi bara och kollade film.. "chutter" och "hårda bud".. den första var en skräckfilm, alla tyckte den var dålig utom jag som är skit känslig för skräckfilmer....... hårda bud var bara psykad, var en komedi men åt helvete.
wellwell, pogah, pjanoo och nikola kom utanför och tog en cigg iaf, niiceee eftersom nattis bara är hemma över helgen sen åker hon ju igen.. no good... idag ska jag jobba, sen får man se vad som händer..
peeaceeeeee

jag älskar denna låt


long time no see

daaaaaamn jag hade lagt mig med mina vita byxor rakt i mitt trasiga solpuder HEELVETE .. varför jag alltid lyckas kommer jag nog aldrig att få svar på, jag blev nog tappad som liten. men det vägrar min kära mor att erkänna.

jag har ÄNTLIGEN fått en tid på löwet för mina öron!! woohooo har läkartid den 24 september, så snart är jag äntligen av med mina lock för öronen som har stört mig i 11 månader. eller som läkaren säger: "vatten bakom trumhinnorna som skapar ett tryck"... okaaay iaf så ska jag operera in små rör i mina trumhinnor som ska ta bort vattnet som antagligen har hamnat där efter mina långa bad förra vintern. ååh jag skulle vilja ligga i ett varmt skumbad heeela vintern....NIIIIICEEEEEE Det hade varit!! hade sett ut som ett russin men det är skit samma....

imorgon är det fredag och eftersom att jag har no money och det går ihop med no funny så får det nog bli en hemmakväll.. eller kanske inte.. får se hur det blir, jobbar iaf lördag + söndag så det blir en alkoholfri helg. det är så bra när jag har jobb! jag dricker knappt alkohol då, drack nog inte mer än 5 gånger på sommarlovet, förutom URF då...eheheh drickande 24/7 4 dagar i streck men det är så det ska vara på festival.
wellwell, it was written



"har det någonsin varit kryp i dina dreads?"
"aa vet du...en gång...satte det sig en harkrank, HÄR" (pekar på sin panna)

hahahaha skönaste killen!

tuffingen hahaha

HAHAHA ANKI JAG VAR TVUNGEN ATT TA DEN HÄR FRÅN DIG!!

KADIIIIIIIIIIIR DINA FISKÖÖÖGOOOOOOOOON


kryssning i västindien?

sitter just nu och kollar resor som jag vill göra när jag sparat ihop lite pengar, och har hittat den underbarasta kryssningen i Västindien i 7 dagar, som dajje pratat om tidigare, och resan börjar i Florida, fortsätter till Haiti, Jamaica, Grand Cayman, Mexico och tillbaka till Florida.. allt för mindre än 7000 kr!! så ska kolla upp hur mycket flyg till / från Florida kostar och sedan blir det bara att jobba, jobba, jobba så att man kommer iväg! det vore helt underbart, till skillnad mot att åka på någon charter resa så skapar man ett minne för livet.

nu sitter jag här och drömmer mig bort i höstvädret, uschiamej, det är inte så bra att göra det när man är fast här.. så ska röra mig till tvn och titta på idol, som endast är roligt under uttagningarna!!
ciao

inte ens en månad sen..

Samtliga bilder är tagna från Rebel Music






1. the shop 2. Barndomsvän med hans far 3. abbe med fler at the party trailer
4. the party trailer igen. 5. och åter igen. 6. sköna campingen
7. BEENIE MAN
8. BURNING SPEAR 9. QUEEN IFRICA. 10. Sean Paul
11. the lovely camp. 12. same, 3. the crowd

daaaaaaaaamn

min fucking fot dödar mig!!!! förlorar fett mkt pengar för jag inte kan jobba heller %¤"#¤#%"¤"&&#%¤"%!!!!!!!!!

där satt den



nadja och ismail från festivalen, fattade nu varför han var så bra på att sjunga hahaha



you seee ;);)

RSS 2.0