fyra myror är fler är fem elefanter(?)

Jajuste, blogg, så var det.. Glömmer helt bort att den existerar. Har inte haft mycket tid heller, jobbar och sliter, pluggar på som vanligt. Jobbade 9-20 hela helgen, annars softade vi hos Mathilda så lite sömn blev det också. Är helt ledig denna helg, lönehelg, så där lär det bli utgång ifall jag orkar. Jaja, iväg till skolan. Tänkte bara visa att jag lever. Ciao

what goes around comes around

Blir så jävla less på mig själv. När i helvete ska jag lära mig att jag Måste gå och lägga mig Direkt när jag blir trött för annars kan jag inte somna på flera timmar? Är helt slut i kroppen efter att ha jobbat 18 timmar i helgen, sa upp mig från gamla jobbet igår och var i skolan samt jobbade på det nya jobbet idag. Efter jobbet åkte jag och Jasmine till ICA Maxi för att hon skulle köpa hudkräm och jag skulle köpa en kalender. Vi kommer därifrån med honung, schampoo, balsam, pålägg, strumpor, kakor, armband, ansiktstvätt, hårfärg, smink, havgregryn och tandkräm.. Förstår inte hur enbart jag kunde spendera 370 kronor på ICA Maxi? Nåväl, köpte ändå grejer som behövs.

Imorgon har vi spexfoto i skolan, frågan är bara hur jag ska orka upp. Vi ska vara töntar i alla fall, och jag känner att då spelar det inte så stor roll hur trött jag ser ut, oavsett vad kommer jag att se ut som en riktig tönt, muy bien. Efter det - Fixa praktik plats på fritidsgården jag var på förra året, sedan förbi mamma för att lämna en nyckel och sen(!) är jag heeelt ledig! Ska bara njuta av dagen och somna i tid.

Fan vad hungrig jag är.. Men verkligen ingen bra idé att äta nu.. Kommer inte få i mig någon frukost då och kommer istället gå hungrig hela dagen imorgon då vi enbart har foto sen slutar vi, och då ska jag ju rulla vidare. Får drömma om mat inatt istället, kanske mättar något.

Lämnar er nattmänniskor här med en fet låt med Medina. Jag älskar den här låten. Typiskt mig att spela sönder varenda låt jag diggar..



Sam-E Vers 1
Jag gick förbi dig på stan, såg ut som du var glad
du gick med din nya som jag tror du har
och du såg mig nog innan jag vek av
försökte spela cool som att allting var normalt
men i själva verket är jag kvar i mitt skal
och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart
i mitt sagoland tar du mig i hand igen
inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen
och dom spelar våran låt som i spanien
Tar av oss våra skor och vi tar en liten dans till den
men när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte
tänker på den dan du stack - för mig: det bara fanns inte
varför kan jag inte bara ta och glömma dig
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg
inatt tänkte jag på när vi gjorde våran söndagsgrej
hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig
jag tömmer mig över dom ackorden som jag lagt
låter pianot spela ända tills det blir kolsvart
och låter stråkarna ta oss iväg till vår plats
kan inte släppa dig - det enda som jag tänker är att

REF
En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

Alibi - Vers 2
Var ett tag sen vi sågs - har knappt tänkt på't
men för två år sen var det vi
Jag gav dig en låt, skrev en melodi
du grät för att den var fin, du förlät min idioti
vi var en enhet, vi var singular
förenas på en vinterdag - det jag minns finns kvar
inom mig och det brinner svagt
kommer nog alltid vara så för allt jag har
påminner mig om dig och det känns
vill inte sälja sängen men älskling jag skäms
när nån annan ligger i den, det blir så fel
men jag måste gå vidare för egen del
det var mitt egna fel - borde gett mer
men det är lätt att va efterklok - lätt att se
i backspegeln och skilja rätt från fel
måste bara släppa dig innan det växer mer
men i drömmen är det vi mot dom
vi var lyckliga som vin och sång
så jag strosar till en solnedgång
men när jag vaknar är det tomt inombords
- vill bara somna om

REF x2
En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


jag ser oss ibland i mitt sagooland

Pigg och glad efter en lång natts sömn, and off I go to work! Tacka gudarna att musik finns, vad hade jag gjort utan den <3


kan man inte lägga en utan rubrik?

TUUUUUUNG!!!! En kille försökte nyss komma med i idol och han la bääästa: Morgan Heritage - Reggae bring back love. Om jag fick bestämma hade han gått vidare.. pga bra låtval..

JAJA peace

riktigt jävla skönt sa han på TV

Yoooooo gårdagen var niiceee och efter jobbet rullade till rotan för att möta Sanna mm. och chillade där, sen gick hem till henne och kollade tv som en hjärndöd åsna. Somnade skönt och skola idag, efter det hem till natta och softa. Nu hemma och tittar på idol i väntan på att Family Guy ska börja, nicenees..

Chiiiiiillheeelg!! VERKLIGEN!!! Jobbar 9-20 imorgon, 12-19 på söndag så det kommer bara bli att sooovaaa..
FAST! Cassi har fest ikväll och hon bor sisådär 1½ minut ifrån mig så kanske glider förbi för att säga hej till folket.. Elleer så är det något annat som kanske kommer ske men det är inget för er goda läsare. Damdamdaam!!

IALLAFALL så gick jobbintervjun bra och jag har fått mig ett schema dit nu så nästa steg blir att säga upp sig från jobbet, tjalalaaaa


tre små apor hoppade i sängen

Ojsan hoppsan, hade nästan glömt bort att jag hade en blogg.. Detta kommer verkligen i perioder. I alla fall, då kan jag ta och skriva en bok idag för att uppdatera mig själv lite om vad jag har gjort den senaste veckan(?)

I fredags sov Alicia här efter en "skogsfest" med Claudio, Franca och några, var verkligen kefft där men sällskapet gjorde det roligt.
På lördagen åkte jag och jobbade sen hem igen för att fixa, jag och Mariana åkte till nivå och mötte upp hennes gudsyster för vi skulle ha en utekväll. Väl på nivå träffade vi Claudio och Emilio, sedan Michel, så vi tre åkte med dom istället till K2 där vi dansade natten lång.. eller 1½ timme sådära, önskar ibland att klubbarna kunde ha öppet några timmar längre än bara till 3, man hinner inte riktigt dansa av sig.

Väl stängt gick vi till DONKEEN där jag spenderade min rikskupong som jag fick i dricks på jobbet ett par timmar tidigare. Där satt vi väldigt länge innan vi förstod att vi måste ju komma hem på något sätt också. Väl i centralen märker vi att vi har missat sista nattbussen så nu var det första tåget som gällde.. Fick vänta sisådär en halvtimme men om man är med Claudio, Michel och Mary kan man ha väldigt roligt under den tiden.


Mina små apor, hör inget, ser inget, säger inget! Thats that!

På söndagen var jag heeelt ledig, så sov till 16.30 sådära, blev skitarg när jag vaknade av att telefonen ringde för man inte ska ringa mig tidigt på min lediga dag, men när jag vaknat såg jag att denna person hade ringt mig kl 15.00.. Hmm.. Alkohol täär på kroppen!

På kvällen kom Mariana och några killkompisar förbi en stund, chillade, sen skickade jag ut dom och gick och soov. Har haft en skön vecka i skolan också, i måndags och igår började vi 11.45 och idag är vi helt lediga! Snart, kl 13, ska jag vara på arbetsintervju på Jasmine(min roomies)jobb, då jag känner att jag börjat tröttna på att vara på samma ställe nu i 1 år och 9 månader.. Plus att där kommer jag ha fasta arbetstider och få mer betalt! Jag är så sjuukt pengakåt så det inte är sant! Eller jag älskar att tjäna bra pengar, I'm no golddigger.

Nu ska jag återgå till mitt te och mitt pluggande, det är väl klart att skolan skickar med uppgifter istället för att bara ge en helt ledig dag.. Ciao!


en vanlig jävla muffin

Helt slut! Sitter nyvaken i min soffa, Mathilda gick nyss. Var i skolan och hade BF-dagen då vi hade tipsrunda, hoppade i sopsäck och kastade stövel.. Ja, barn och fritid var det.. Ska snart åka och jobba men är så himla trött! Vill verkligen ringa och sjukanmäla mig men det är inte värt en arg chef bara för att jag är trött..

Jaja, imorgon är det fredag och den här veckan har gått så fort. Helgen kommer bli lugn, men antagligen reunion#2 på lördag, haha. En reunion på en reunion.. Eller något.

Måste slänga i mig någon mat innan jag rullar, ciao

alsa la mano si te gusta marihuana


YEEEEEAAAH BAAAABYYYYYYYYYYY

the way you make me feel


ding dong - man a gaallis

Holaaa sitter här hemma med musik i högtalarna och dricker min C-vitamin. Har projektdag hela dagen, så lediga från skolan men måste ändå glida förbi där då jag glömde mina grejer i skåpet igår.

Fick ett samtal från chefen igår vid 5 tiden, då han bad mig komma in och jobba halv 7 - 8. Nödvändigt att kriga sig dit för en och en halv timme men snäll som jag är gjorde jag det. Sanna kom in och mötte mig lagom tills när jag slutade, då vi softade lite vid parken där på en bänk och jag hällde i mig en sallad. Rörde oss mot Sollentuna där vi mötte upp Alicia, in på ica för chips och dip, sen åkte vi skilda vägar.. Eller Sannie åkte hem medan jag och Alicia åkte hem till mig och glodde tv, innan vi deckade håårt. Blev väckt av henne för nån timme sen innan hon åkte till jobbet och även fast jag hade velat somna om gick det inte.. Fuck jag pallar inte åka till Väsby för bara några pappers skull! Gahbe..

Slänger in två bilder från i fredags då vi var ute, enjoy, Peace!


Mariana Claudio & jag

Vi!

i see your true colors shining through, thats why i love you


RSS 2.0