sommar 2009. not for you, just for me.

Varför jag lägger upp svettiga och äckliga bilder är att jag är i Södertälje hos Alicia och måste på något sätt få med mig bilderna hem, och då det var uppladdningsproblem på Facebook var detta den enda utvägen. Så JA jag vet att jag har dansat mig svettig men I don't give a fuck så lägg en kommentar om det om du vill men då gör du bara bort dig. PUNKT.


god jul for fuck sake

Fick mig tunga presenter detta år! Cash så jag kan överleva, en skön morgonrock som jag bostavligt talat kommer att leva i, Uppsala reggae festival biljett (i år igen, tack mamma <3), en underbart doftande duschcreme, väckarklocka som det flyger iväg en propeller på som man måste upp och leta efter och sätta tillbaka för att det ska sluta låta (exakt vad jag behöver som är så extremt morgontrött och vanligtvis stänger av klockan i sömnen), samt silikondroppar och annat smått & gott.

Så jag önskar er alla en god jul. Snart blir det en promenad till Johanna där hon och jag ska fira våran egna jul med lite alkohol och mys!

it's all about living your Own life!

Från oss alla, till er alla - en riktigt fet låt!


Kände väl att nu är det dags att skriva något här, ett ytterligare bevis på att jag lever. Så, whats up? Jag har jullov men njuter inte ett dugg, är arbetslös numera så känner hur det kryper i kroppen men det positiva av det är att jag nu har tagit mig entimmespromenader varje dag, så motionen har jag hållt uppe.

Invigde lovet med utgång i fredags, i lördags var det en bakisdag hemma hos mig med Mathilda och Mariana då vi laddade på med pasta carbonara, chips & dip, ost & kex och till det: cola. Tur att man inte är bakis varje dag för då hade jag bokstavligen rullat fram.

Sen har jag enbart promenerat, softat hårt och i måndags Kista med Alicia, då hon köpte julklappar och jag suktade efter nya kläder men hade dock en tom plånbok då jag inte har någon inkomst längre.. Förutom studiebidraget: 1050 kronor, och jag som är van vid att röra mig med 5-6000? Im a survivor! Haha dessa jävla lyxproblem..

Igår blev det lite mys och pepparkaksbakande i Jasmines fina lägenhet. Då hon varken hade kavel eller pepparkaksformer fick vi använda oss av våran underbara fantasi. En plastrulle blev en kavel, och pizzadelare, knivar, glas och sugrör blev pepparkaksformer.

Och imorgon är det julafton.. Tackar gör jag att det finns snö och mamma som julpyntar här hemma annars har jag tappat känslan helt. Allt var bättre förr, då man var liten och såg fram emot allt. Det jag ser fram emot nu är att spendera tid med familjen och äta god mat - inte fasiken bryr jag mig om julklapparna, tycker nästan bättre om att ge än att få, även fast jag och bror har kommit överens om att inte ge något till varandra då vi båda sitter utan jobb.. Men men, vi firar jul två gånger till innan 2012 så vi hinner allt!

Nu ska jag dra tummen ur arslet och ge mig ut i snön på en promenad tillsammans med MIG och min MUSIK! En bättre kombination finns inte. Men innan det.. Lite bilder från Ziggi, fredags, måndags, och mina och Jas fina pepparkakor! Peace.




den sjukaste kvällen jag varit med om

Okej.. Det här är det sjukaste jag har varit med om! Igår var vi på Ziggi och Maikal X som uppträdde på Kägelbanan, där även Million Stylez oväntat uppträdde. Efter konserten och allt så blir det som en vanlig klubb där, och Ziggi(!!) står lutat mot väggen o chillar. Helnöjda börjar vi prata med honom, ta bilder och sådär. Sen frågar han om Mariana vill följa med på efterfest, så vi, Alicia, Mariana, Sanna, Therese, osv går backstage med dom (där det första jag gör är att välta ut en red stripe) och sedan när vi blir "utskickade" av vakterna därifrån för att dom ska stänga så följer vi med till deras hotell. Så vi chillar där och lyssnar på musik, softarrr och lyssnar när nån snubbe intervjuar dom.

En helt jävla sjuk kväll! Så himla stört, fuck alltså. Innan vi kom på plats fantiserade vi om att vi skulle bli medbjudna på efterfest och grejer, och vad händer? JO DET! Maadneeeesss!!!! ..och så hände på plats något heelt sjukt som jag inte kommer skriva här för att ta hänsyn till en viss person;) Flippat!

Bilder kommer självklart komma upp (så fort Therese har laddat upp bilderna).

Och så slänger jag även in två låtar med den grymma Ziggi, fuck vad fin han är!


Och en med Maikal X:


min pinsamma-alkoholpåverkade sida

Hahaha måste berätta om min flaschback från i fredags natt..
Gick från Sollentuna station hem till mig vid sisådär 6 tiden och på den vägen, som är en annan väg än vad jag vanligtvis brukar gå, fick jag för mig att jag bodde i porthuset innan mitt riktiga.. Så jag gick upp för trapporna och ställde mig för att försöka låsa upp "min" dörr. Då jag märker att min nyckel inte funkar öppnar jag brevinkastet och ropar: "hallåååå maaaaamma öppnaaaråååååå". Då svarar "min mamma" väldigt trött och nyvaken: "hallå...jaa jag kommer..." sen när denna nakna kvinna öppnar dörren och kollar frågande på mig och säger "du bor inte här?" och jag ser att denna lägenhet inte alls var inredd som våran, så förstår jag att jag har gått fel.. Med svansen mellan benen sprang jag därifrån och var väldigt glad när jag väl hittat hem.

Fyfan vad alkohol gör med en och fyfan vad full jag var haha detta har Aldrig hänt mig förr, jag hittar Alltid hem!

that sweet gurusound



Länge leve helgen! Tills den tar slut på söndagen.. Festade rejält i fredags, igår bara heelt chill i Flempan i Jessicas nya lägenhet, tv tittande och livsnjutning. Idag, vaknade, gjorde några mattetal inför tentan, sen degat hemma, håller på att bli sjuk.
Imorgon - börjar 11.45 egentligen, men måste till skolan 7.45 då kära Per-Arne har ställt upp på att ha mattelektioner med mig och Kimberly så att vi ska klara av mattetentan sådär efter 2½ år.. Snällt av honom.

Ska dra i mig en cigg i mina hostiga lungor innan jag återgår till att lyssna musik, kommer nog somna tidigt idag fast försöker vara vaken till Paradise Hotel. Jaa jag följer det(!!!!) haha. Peace out friends and all of you haters.

hur mycket som snurrar i universum

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till 10
4. Gör samma på varje fråga.


Vad skulle du göra om din pojkvän var otrogen? Okej vare fullt där nere oxo
Vad säger du alltid till din bästa kompis? Haha trög
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss? Vem är pricken som väver
Vilket sms blev du mest berörd av? Börjar få grus i ögonen!
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Jag har öppet hus vad gör du i sollentuna
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? Aa bra jag fixar
Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom? Känner mig som smuts

RSS 2.0