just got paid and i got a little money to burn!

Soooooooooo, whats UP!?

Tänkte att nu fan ska jag dra tummen ur och skriva ett jävla inlägg. Har ingen som helst koll längre på vilken dag som är vilken, så kände att jag måste hålla mig själv uppdaterad om vad jag gör på dagarna?

Det jag då minns klart och tydligt är förra helgen då tjejerna festade hos Mathilda, sen kom våra andra tjejor: Emilio, Claudio och Jimmy samt två kompisar till dom.. jag gav upp tidigt, gick och la mig vid halv tre tiden, vaknar upp och går förbi donken där jag får en ansiktsmålning som en TIGER! (ja, jag var fortfarande full). Går tillbaka till Mathilda och totalvägrar resa mig och pallra mig hem för en snabb fix och sedan dra mig till Edsberg för att.. festa!??

..med ingen som helst ork i kroppen drog jag upp till Barawi där Johanna, Jessica och resten av Edsbergsbusarna var. Vatten blev till öl, öl blev till vin, vin blev till sprit och bakishet hade övergått till fylla. FYFAN säger jag bara. Dagen efter gled alla vi slöfockar, Biffen, Iwan, Citty och jag, ner till Johanna där vi låg Heeeela dagen och glodde på massa serier, filmer (gick dock inge bra då Johanna pratade på som aldrig förr), käkade kebabrulle, godis, drack oboy, apelsinjuice, fanta.. JA, om jag får säga det själv: En riktigt tung alla-hjärtans-dag!

Veckan som gick var det skola, gym, skola samt gym.

Nu i helgen: I fredags firade jag bror som fyllde hela 31gubbar, käkade mer kebab, sen pallrade mig upp till Viby hem till Dajana där vi tjejerna softade till en början med vin (för deras del, jag var nykter hela helgen) och spelande! Körde ett skitroligt spel som heter med andra ord, som charader fast man ska förklara.. Sen kom massa snoppar dit, och det orkade vi inte riktigt med så vi blev rätt asociala. Tog första bussen hem vid 6-7 tiden på morgonen, käkade frukost och sen sov väldigt gott.

På lördagen gick jag ut i snöovädret hela vägen till Natta (tar ca 10 min..) där vi + Kimberly drack kaffe och väntade skjuts av Nikola till DONKEEEN! Och som den gamla Akalla-donken anställd jag är fick jag gratis mat och ett glatt humör. INGET uppskattas så väl som gratis mat! Efter det åkte vi till Dajana, kollade en konstig "skräck"film, sen begav vi oss hemåt igen för att göra som de allra flesta gör som inte festar - Sova.

Sen har hela denna vecka gått ut på att längta till fredag då jag får sportlov som det då kallas.. Sportande lär det inte bli, längtar bara tills fredag om en vecka då
T-fucking-O-fucking-K kommer till BERNS! Vilket jääävla liv det kommer att bli! Även fast jag såg dom i Uppsala i somras betalar jag lätt för att se dom igen. Tror inte att någon förstår hur Grymma dom är. Förstod knappt själv hur bra dom var förns jag såg dom live. Bara för detta tänker jag nu slänga in några låtar med mina kära T.O.K-män och gunga mig bort till TV'n för att slå mig ner på soffan tills jag somnar. Eller nånting..

Fred ut mina tappra läsare och mitt tappra jag som faktiskt orkade skriva en hel jävla bok här. Allt går visst om man vill!





♫♫ Enjoy ;)

<3



Bloggtorka. Accept it.


RSS 2.0