30 april en gång om året

nu är mari påväg hit så ska vi föra lite fort sen rulla in till stan, hoppas alla får en ruulig valborg!!



 ********************************
Tors 30/4: Valborg Special
********************************


När alla har dragit till landet drar vi till Mango Bar. Upplev valborg som man borde göra, med massor av sköna människor, drinkar, musik och världens bästa drag! Det är bara valborg en gång om året så ring alla du känner nu för att planera sommarens kanske roligaste event!
Plats: Mango Bar, Sveavägen 36, hötorget. Välkommen!

Sammanfattning:
*Adress:
Mango Bar, Sveavägen 36, Hötorget (T-Baneplan)
*Datum: Torsdag, 30:e April, 22:00 - 03:00
*DJs: El-Bravo, Capo (Stora golvet) L-Flow, (Lilla golvet) Gäst DJ på övervåningen: Dutty P (Även kallad Smutsiga P) och vid hans sida Super Mario Brotha (Även känd som Djungel George)
*Kostar: 100SEK. Musiktilar: Hip-Hop, RnB, Reggaeton, Dancehall, Soca, Latin and u know the rest..

****(Kom 2 betala för 1 till 23.00, Skriv upp dig på gästlistan www.dembow.se)****
*Ålder: 20år min (Medtag giltig legitimation)
*Kontakt och frågor: 0736779427, [email protected]


valborgsmässoafton

jaha så har det gått ännu ett år och så var det dags igen - valborg. ännu en "högtid" då 14 åringar passar på att bli så fulla så att dom stupar, utan anledning. nåväl, så var man väl själv när man var 14, ska inte dömma.

själv ska jag strax åka iväg och jobba för att sedan stressa mig hem igen för att fixa iordning och sedan dra ut på den stora staden och dansaa. det står mellan dem bow eller ett underground ställe i Solna, hmm får se senare, inte så bråttom än.

nu ska jag hoppa in i duschen och sen steka lite på balkongen tills det blir dags att rulla in mot jobbet.. peace


how do you feel?

damn it! tänkte ta mig en liten powernap när jag kom från skolan idag så jag skulle orka plugga sen - sov i 2 timmar, vaknade precis. hur ska jag kunna somna i tid inatt, fan fan fan..

nåväl, sitter här med min musik i väntan på att emelie ska svara på vilka sidor vi ska läsa till svenskan. peace


så det ska vara


Förintelsen - Historia

Förintelsen är namnet på den systematiska utrotning av 6 miljoner judar .

Nationalsocialisterna propaganda för antisemitismen gav inget nämnvärt politiskt inflytande under 1920-talets senare del. Vid riksdagsvalet 1928 vann de endast 12 mandat. Trots det svaga politiska stödet hade propagandan indirekt stärkt antisemitismen. Den ekonomiska kri- sen 1930 blev en succé för dem. 1933 nådde Nationalsocialisterna med Hitler som ledare riksdagsställning och snart var de ensamma herrar över tyskland. Direkt efter det att Hitler gripit makten genomfördes en utrensning av judar ur statlig tjänst. Han förbjöd också all anställning av judar i statlig tjänst. Man stiftade lagar som skulle begränsa judarnas fria yrkesval. Den 1/4 1933 utfördes en bojkott mot judiska affärer. Bojkotten avslutades samma dag men fortsatte i det tysta och ledde till att många judiska företag fick avvecklas. Judarna berövades på olika sätt på sina poster. En social deklassering genomfördes av judarna och de utsattes för hån och övergrepp av den tyska befolkningen. Fram tills denna tid hade alla judefientlighet aktioner letts av det nationalsocialistiska partiet, men i september 1935 gjorde staten sina första riktiga ingripanden.

Nu antogs Nürnberglagarna. Genom dessa lagar berövades judarna sitt tyska medborgarskap, judarna förbjöds att knyta äktenskapliga eller utomäktenskapliga förbindelser med tyskar och det förbjöds att anställa tyska hembiträden. 1938 gick Nationalsocialisterna över till allmänt och öppet våld. Systematiskt plundrades judiska hem över hela Tyskland. Hundratals synagogor brändes ned till grunden och i massor fördes judar till de första koncentrationslägren eller förmåddes att utfattiga lämna Tyskland. Vidare uteslöts judarna från affärsliv och hantverk, stängdes ute från den allmänna fattigvården och förbjöds att beträda allmänna bad, parker och lokaler.

På våren 1939 tvingades de arbetslösa judarna till hårt arbete. De hänvisades till bestämda kvarter som de inte fick lämna. År 1941 blev alla judar tvingade att bära den gula Davidsstjärnan som kännetecken. Målet för den politik som fördes var att skilja judarna från det tyska folket i överenskommelse med den raslära som Nationalsocialisterna gjort till sin. Den skulle också leda till att inom Tyskland pressa ned judarna till ett föraktat pariaskikt eller tvinga dem att utvandra. De metoder man tillgrep för att nå sitt mål hade många slående likheter med medeltidens judeförföljelse och hade delvis direkt kopierade mönster från densamma.


Den expansion tyskarna genomförde under andra världskriget ledde till att de antisemitiska åtgärderna överfördes till bl.a. Österrike, Polen och Nederländerna. I Italien infördes till följd av vänskapsförbindelserna med Tyskland samma undantagslagar som i Tyskland fast något mildare.

Krigsutbrottet 1939 ledde till en ytterligare skärpning av de antisemitiska aggressionerna inom Tyskland. Hitler utpekade i sina tal judendomen som andra världskrigets egentliga anstiftare.

jag får ont i hela kroppen när jag läser det här.

wawaweeewaa

i torsdags efter jobbet åkte jag till dajje där pogah natta o mary var o softade, gled sedan hem till mary med henne där jag sov kvar (ledig från skolan i fredags) på dagen drog vi till stinsen och jag köpte lite nice grejer, gick förbi mig o hämtade lite grejer sen drog vidare till mary där vi fixade oss å sen drog vi uuuuuuuuuut. hade gaalet roligt faktiskt, roligaste på länge. dansade bort aaallt mitt smink och det är så niiceee!! det är ett tecken på att man har haft kul när allt smink är borta framåt morgonkvisten

igår mötte jag upp bana i stan, drog till nivå o sen mötte upp några andra o sen till väsby på den keffaste lokal festen jag nånsin har varit på. drog till mina bröder istället där jag och ena brorsan satt och drack öl och pratade fram till 4 på morgonen. sen imorse blev jag väckt med en örfil av kära bror, jag frågar vad troru att du håller på med? han svarar glatt: var glad att du inte är en kille för isåfall hade du fått en lårkaka! quee??

åkte skakis till jobbet och har varit där hela dagen, skit stressigt. var tvungen att ta en cigg.. SKÄMMS PÅ MIG! aja ska kolla på tv nu tills det är läggdags, ciao

just like a pill

älskar desperate houswives! dramatiken, haaha så roligt att skratta åt det. men man blir tragiskt nog helt inne i det också för den delen.. har pluggat i reklamerna och sådär, samt ett par timmar på det också, provet närmar sig. blev klar också med två inlämningsuppgifter, måste verkligen komma ihåg att ta med mig dom imorgon!!!

hatar verkligen när mamma jobbar natt. bror somnade för läänge sen, så jag har varit vaken helt ensam ett bra tag nu och jag skrämmer upp mig själv hela tiden. nu tillexempel, det har åkt förbi en bil utanför porten säkert 5 gånger och jag vet att det är samma bil för bromsarna gnisslar, och den bromsar ner hela tiden och kör sakta sakta förbi.. uhaa tänk om det är någon maffiaboss som ska lämna ett åsnehuvud vid min kudde???

måste sluta kolla på filmer.. alla slags filmer.. im geting crazyy

so.. SLEEP TIGHT allemans fred

my eyes are reed (8)

gårdagen var jätte mysig hos dajje med natta mari mathilda o pogah, jag sov kvar sen så jag och dajje låg och tittade på She's the man, och jag var helt inne i filmen och tyckte att den var jätte rolig för jag var så övertrött, har aldrig gillat såna där filmer men nu var den rolig haha. köpte också en ny mobil igår, minneskort på 2 gig och självklart ett par sjyssta hörlurar till,
dom man får med är så keffa =)

hemma nu och ska plugga till provet på torsdag men min kära mor har städat undan mina skolgrejer på ngt helt otroligt omöjligt ställe och hon vägrar svara på telefonen jag får panik???????? AAAAAAJAAA IAALLAFALL!!

se så fin den är!


let love rock your life

helgen -

i fredags firade vi ju natta. åkte (självklart) till nivå och förade innan vi drog till.. viper.. har varit där en gång tidigare och då hade jag faktiskt roligt men denna gång, äh fyfan vad kefft det var! jag marris och natta stannade i inte ens en timme, vi drog därifrån vid halv 1 kanske? medan marica och kimp stannade kvar. jag säger då det, om jag ska ut nånstans tänker jag bara gå till dem bow eller andra ställen där de har DANCEHALL. folket som är på andra ställen är så tråkiga och seriösa, dom dansar endast för att se porriga ut, inte för att ha kul. USCH

i lördags åkte jag mary natta pogah till dajje och sen kom dajjes kusin martina o hennes pojkvän dit, med sig hade dom vattenpipa så vi chillade med den samtidigt som vi tittade på slumdog millionaire. riktigt bra film, kan galet rekomendera den!



idag var det jobb. fick sådan ångest! folk satt på uteserveringen o stekte medan jag slavade.. hatar att jobba när vädret är fint, plus att det blir en jävla massa folk på det.

imorgon är det skola igen. veckan kommer vara fylld av plugg. läxor ska va klart plus ett prov på torsdag, när ska detta ta slut?

nåväl, ska bort från datorn så att mamma kan sätta sig, ska själv kolla lite på tv tills jag blir tillräckligt trött för att röra mig mot sängen. logiskt eller inte, sov gott

my lovely papi

oj då. nu slog det mig att idag är det exakt 7 år sen pappa dog. jäklar, har verkligen inte tänkt på det. så jag tillängnar detta inlägg till min kära far.
* 1951-06-15 * 2002-04-18



jag älskar dig!

god morgon världen


vi behöver inte ändra nånting


god morgon datanördar

grymma jag lyckas försova mig till historia provet idag för att jag satt uppe till kl 3 och pluggade till det. bara jag som ser ironin i det hela?

dagen blir fartfylld. det är inte farten som dödar, det är smällen. eller som vi cowboys brukar säga:
it's not the fart who kills, it's the smell!

måste glida iväg till sollentuna c för att fixa lite till brorsan samt köpa hårfärg, har tröttnat på mitt röda hår vill ha det svart svart SVART igen. saknar det som fan.



blir så glad av den här låten. se ut i det fina vädret - sol. lyssna på låten - sommarkänsla. båda tillsammans - LYCKA! jag älskar låtar som man blir glad av, gaahhh musik är mitt liv. om jag fick välja mellan blind och döv hade jag fanimej valt att vara blind. *ta i trä*

OVER AND OUT

uppsala reggae festival..

...bring back love in the heart of the people



Artist släpp #2
Greetings URF massive!

Trots ekonomiska svårigheter, besökartapp och rekorddåligt festivalväder 2008, så blir det en ny upplaga av Uppsala Reggae Festival till sommaren 2009 – den nionde i ordningen sedan starten 2001.

Uhuru Production, som drivit Uppsala Reggae Festival (URF) de senaste två åren, har försatts i konkurs, efter en ovanligt regnig festival 2008 som genererade ca 6000 färre besökare än sommaren 2007.

Trots motgångarna ser URF fram emot en ny och ännu bättre reggaefestival 2009. Biljettförsäljningen har pågått sedan december 2008, (alla förköpta biljetter gäller såklart som vanligt), och flera artister är redan bokade, utöver dem redan annonserade artister Alpha Blondy (Civ), Don Carlos (Jam), har det tillkommit nya artister såsom The Heptones (Jam), Busy Signal (Jam), Ziggi & The Renaissance Band (NL), Svenska Akademien (S), Kultiration (S), Nazarenes (S), Safari Sound(S), Komposti Sound (Fin) m fl.

URF drivs vidare av festivalarrangören Malayka Music. De ursprungliga eldsjälarna i festivalen, Yared Tekeste och Adiam Kubrom, kommer att ha en fortsatt viktig roll i URF.

 -Vi hade för små marginaler 2008. Utan Uppsala kommuns hjälp hade vi inte ens kunnat öppna festivalen efter den värsta nederbörden. I år står vi rustade även om det regnar hela festivalveckan. Vi har fördjupat samarbetet med kommunen och vi får extern professionell hjälp när det gäller marknadsföring och ekonomisk rådgivning,
säger Yared Tekeste som grundade URF 2001.

För mer information, kontakta:
Uppsala Reggae Festival, 018-843 44 17, [email protected]

Bless/ URF Crew 2009-03-13 av Yared



JAG LÄNGTAR!!!

Bara 112 dagar till URF 2009, 6-8 Aug

do you love rastafari?

ibland bara ääälskar jag mitt jobb!! så sköna människor som jag jobbar med, känns helt underbart!!! har varit fast där nu i 15 månader, det längsta jag har jobbat på ett ställe.

ser fram emot helgen helt GALET! imorgon blir det utgång som sagt för att fira natta och jag skulle egentligen varit tvungen att kriga mig upp ur sängen lördag morgon för att gå till jobbet men min chef frågade om jag ville vara ledig så att jag kunde vila ut för en gångs skull, är inte det jätte snällt??? och så fyller brorsan år imorn också. eller om 1½ timme, busungen blir 21 år, känns helt stört. nyss var vi 8 och 10 år gamla och sprang runt och busplingade på dörrar och hade oss, nu är vi 19 och 21 och är påväg att bli ordentligt vuxna.. åren flyger förbi, förstår inte riktigt hur?

nu kom även mami hem från jobbet så ska gå och krama lite på henne sen plugga lite historia till provet imorn, kommer inte gå så bra.. historia är inget starkt ämne direkt men får försöka.. ciao!



något av det smartasta en människa har sagt. jag citerar Timbuktu :
"denna korta tid som vi har på den här planeten kan man inte gå runt och skapa sina egna helveten"

so much trouble in the world

after silence that comes nearest to expressing the inexpressible is music

a lot of CRAP

så var skolan igång igen och vi är nu dagar mindre till sommarlovet som närmar sig med stora kliv. veckorna flyger förbi, hinner inte ens reagera förns det är en ny månad igen. insåg idag hur brottom jag har egentligen med att fixa betyg och sånt. har sjukt mycket att tenta upp. datorkunskap (larvigt att jag fick IG, jag vet), matte A, matte B måste jag plugga om jag ska kunna bli det jag vill bli men var tvungen att ändra på min framtidsplan med tanke på att om det är kört på A fronten finns det ingen chans med B. Måste verkligen ta tag i svenska B också, har sjukt mycket grejer jag inte har lämnat in. jag ser de icke barn- och fritids ämnena som onödiga ämnen men jag måste ta och skärpa till mig!!

nog om det. denna vecka är skön iaf -
* måndag - lediga
* tisdag
- slutade 1 timme tidigare, inkl. 2 timmars hål som alltid
* onsdag - 12.30 - 15.00 istället för 08.10 - 16.00 (niceness)
* torsdag - lediga
* fredag - 8.40 nånting - 12.05

sedan blir det utgång på fredagen för att fira nathalie, kommer bli en skön kväll har jag på känn. även att bror min fyller hela 21 år. vill bara att det ska bli fredag. fan fan fan. har även historia prov då. sen prov i FSF (förskola, skola och fritidshem) nästa vecka. samt inlämningsuppgift i svenska tills på torsdag. idrotts arbete till idag. men ändå - en skön vecka. solen skiner, varför klaga?

jag är så glad att jag bytte linje så att jag får gå ett år extra i skolan. att jag slipper ta studenten i år. har redan panik inför studenten 2010, hur fan skulle jag gjort om jag hade tagit den nu? ska återgå till mitt tv tittande innan den nya dagen och nya problem imorn. peace

wuaahahah jag dööör!


it's a lovely day, just got paid


waaahhah skönaste bilden på mari. hon sov inget på hela natten och på dagen såg man henne Alltid sitta/stå/gå med ett sexpack Gin i handen. så fort det tog slut; ner till taxfreen igen.

jobb igen imorn, skulle vara ledig egentligen men min chef fick ngt ryck och ska åka till london imorn(?) så jag måste väl ställa upp för en gångs skull..

ikväll var jag mari kimp och natta på hägges och chillade lite, sen vidare hem till natta för att prata massa strunt och bara mysa. jag tror att jag har blivit pollenallergiker förresten.. så fort jag går utanför dörren blir jag övertäppt i näsan. knas.. nog om skit, ska sova snart så jag pallar med morgondagen. efter jobbet blir det en jävla massa tvättning och sen plugg för kung och foster. ciao

the cruise of hell

det har tydligen stått väldigt mycket om att kryssningen som jag var på var en riktig bråkkryssning? plus att andra av mina vänner som var där som jag inte åkte dit med sa att det var bråk överallt vart man än tittade - jag såg ingenting? förutom på tunnelbanan då hela vagnen fick flipp samtidigt och kastade sig på varandra. folk. DN

igår iaf blev det chill på hägges med "farmor" och "farfar", jack och mari tills att natta kom då jag och mari åkte med henne till stinsvillan bara för att ta något att dricka. träffade väldigt mycket folk där man kände och musiken var verkligen för hög, fick fett ont i huvudet iaf, och jag är inte den som brukar klaga på hög musik men om det är karaoke som det var igår så är det tillåtet.

ska glida till jobbet nu iaf, jalla

equal rights and justice for all (8)

solen skiner, livet leker! det är något visst med solen, man blir så glad och känslorna flödar, så sköönt! ska äta påsklunch/middag om ett tag med kära mor och bror, sen blir det hookning med älskade dajana, sen framåt kvällen blir det väntan på att natta ska komma från flygplatsen och hämta upp oss med taxi så ska vi fira kära tanten som fyllde 18 i måndags! niceness

ångesten kommer med solen, att inte va ute så nu; jag och ni som läser detta inlägg: ut förfan!!

katternas mammor fan


..and it's more to come..

little miss sunshine

är ett levande lik fan, den här kryssningen har tagit hårt på mig hahah. var jävligt roligt iaf, träffade på några grabbar som vi festade med förra kryssningen så dom festade vi med nu också, sen en jävla massa annat folk. träffade på basse från klassen haha, samt en jävla massa folk som jag inte visste ens skulle åka. men roligast var fan mewe dagen efter, han hade blivit kastad i fyllecell och på morgonen när vi gick till taxfreen satt han på en bänk och sov hahahha riktig luffare. någon hade tydligen tagit hans säng, stackarn.

vid 7-halv 8 var vi vid frukostbuffen och gamade, och jag kan inte sluta tänka på juicen jag drack där, det var något av det bästa jag har druckit namnam. sen upp till hytten, jag sov nog 2-3 timmar bara, vaknade och började hinka direekt. mari och pierre hade inte sovit ngt alls så gick upp till dom haha helt galet. drack sista ölen vid 8 igår kväll, var hemma vid kvart i 9, deckade stenhårt och sov till nu. har vaknat till ibland och mått fett kefft asså, men nu e de bättre.

fått skumma sms och okända människor som addat mig på facebook? jag borde inte vara tillåten att dricka alkohol... aja ska duscha och göra mig fräsch nu inför en dag på jobbet, sen blir det mys och film hemma hos citty. PEACE

så var det dags ännu en gång

ännu en dag. får ångest när det är fint väder men jag sitter inne. ska nog gå ut på balkongen och försöka få lite färg fast det är inte lika kul att sitta ute längre när jag inte röker.. lyxproblem

idag är det kryssningsdags då, är så otaggad så det finns inte. men försöker peppa mig själv och tänka glada tankar att det kommer kännas heeelt rätt när vi vart nere vid taxfreen o hämtat upp dricka, kopplat in högtalarna och börjat pumpa tung musik och när vi träffat alla godingar. uhu nu pirrade det till lite, det kommer bli tungt!

nu måste jag packa ner högtalare, ipod, ipodladdare så jag INTE glömmer det, då mördar jag mig själv. kvällens viktigaste - min musik!

hoppas alla får en skön lill-lördag, och för resten: jag kommer festa för 30 pers så känn det!



jr kelly pumpas högt och bra

"if love so nice tell me why it hurt so bad, if love so nice tell me why im sad"

fuck vad jag hatar vad alkohol gör med kroppen. varje andetag är som 1 mils springande. fruktar torsdagen som fan, jag har ju en tendens att bli för full på kryssningar, mhmm. fast det roliga är att varken jag eller min omgivning märker att jag är så speciellt full, det är däremot dagen efter då jag undrar hur kvällen var med tanke på att jag inte minns någonting? fast tar dagen som den kommer, så torsdagen får bli som den är menad att bli - i believe in vad som händer var menat att hända.

ikväll orkar jag inte göra nåågonting, har inte masat mig upp från sängen en enda gång (om man bortser från då jag suttit vid datorn ca 20 min allt som allt) ska kanske gå promenad med mary jane och dajje om jag orkar klä på mig och gå ut i kylan.. dajje fyller ju då 19 år idag, ett stort grattis till en oviktig siffra!

nu är det dags för sängen igen och all skit som finns på tv, peace

är det lov så är det

gårdagen var jätte trevlig med dricklekar och härligt sällskap hemma hos cassie/claes, med dom, kimberly, mary, marica och några till. natten slutade på statoil, som alltid. fick då bekräftat av mannen som jobba där att vi är där nästan allt för ofta, eller?

imorgon bär det av: ut på finskt vatten! längtar som bara den. men nu ska jag återgå till mig säng och Simpsons

ciao!

aaaaaaaaaangel



mysigt som fan hos carro igår, middag med pastasallad, brieost, kex, tårta, skumpa och massa myyys, skit synd bara att jag inte kunde följa med ut sen, men jobbet går ju först.. skit trött nu efter jobbet idag ska sova snart nattinatt folket

så kom inte hit med eran babylonpolitik



Säg godafton kriminalinspektör förlåt att ögonen är röda
Men vi har ett litet party på G allting e som det ska vara
När Governer andy å Jr Erik rockar fett, männskorna blir glada
I lokalen är det knökat å hett å arrangören han badar

Så kom inte hit med eran babylon politik
Tror att ni ska kunna stänga av vår musik
Konstapel bäng bäng bäng vill bomba där remmen
Nästa helg vi e tillbaka igen

Kan inte tona ner, våran reggaeprofil
Tona ner, våran reggaeprofil
Babylon kan aldrig nånsin tona ner
Ne babylon kan aldrig nånsin tona ner
Dom kan inte tona ner, våran reggaeprofil
Tona ner den, Våran reggaeprofil
Babylon kan aldrig nånsin tona ner
Ne babylon kan aldrig nånsin tona ner
Rub-a-dub
Vi bjuder på en rub-a-dub-a stil å har en reggaeprofil
Håller micken hårt i handen och skjuter aldrig nån sil
Kommer för att väcka varje stad till liv
För varje kvinna, varje man ett enda alternativ
Kan inte längre stå å se hur saker och ting
Förvandlas till ett fiasko utan målriktning
Jag säger vett och etikett är inte värt någonting
I en värld lika rund som en hockeyrink

Dom trycker ner oss, jag blir bara starkare
Dom kommer aldrig kunna göra mig till knarkare
Dom trycker ner oss, men (dom) blir bara svagare
Så ta ditt pick och pack å dra eller sjung med

Kan inte tona ner, våran reggaeprofil
Tona ner, våran reggaeprofil
Babylon kan aldrig nånsin tona ner
Ne babylon kan aldrig nånsin tona ner
Dom kan inte tona ner, våran reggaeprofil
Tona ner den, Våran reggaeprofil
Babylon kan aldrig nånsin tona ner
Ne babylon kan aldrig nånsin tona ner

Jr erik är glad å säger så..

Säg godafton kriminalinspektör förlåt att ögonen är röda
Men vi har ett litet party på G allting e som det ska vara
När Governer andy å Jr Erik rockar fett, männskorna blir glada
I lokalen är det knökat å hett å papa gilis han bada

För vi har stil, vi har klass å vi har rytmen i vårt blod
Vi får er dansa
Ge mig trumman, ge mig basen, ge mig takten, ge mig rytmen
Låt oss dansa
Jr Erik Governer Andy och Partillo kommer alltid få er dansa
Jag har stil, jag har klass å jag har allt som du vill ha
Så låt oss dansa

För dom kan inte tona ner, våran reggaeprofil
Tona ner, våran reggaeprofil
Babylon kan aldrig nånsin tona ner
Ne babylon kan aldrig nånsin tona ner
Nej dom kan inte tona ner, våran reggaeprofil
Tona ner den, Våran reggaeprofil
Babylon kan aldrig nånsin tona ner
Ne babylon kan aldrig nånsin tona ner

Nej dom kan inte tona ner, våran reggaeprofil
Tona ner, våran reggaeprofil
Ne babylon kan aldrig nånsin tona ner
Nej dom kan inte tona ner, våran reggaeprofil

Tona neer, våran reggaeprofil

alltså FOLK!

om ett litet tag kommer kära anki hit och vi ska fixa lite till innan vi åker till 18 åringen på middag=) skiiit fint väder idag!! och igår, värsta vårkänslorna! satt ute och drack öl ett litet tag innan vi rörde oss vidare, och hade en tunn vårjacka på och frös INGENTING. JAG ÄLSKAR DET!!!!!

åååh jag måste baaaaaraaa, en föredetta vän säljer sig som hora hahha hur har folk så lite självrespekt? hahahahhaha jag döööööööööör vad patetisk man kan vara.
IALLAFALL! nog om luft




GRATTIS CARROOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

sun is shining, niceneesss

helt Gryyymt väder ute!! slutade skolan idag vid 09.30, gick sen till väsby c och köpte presenter till carro, sen rullade hemåt. väl hemma la jag i en ny röd färg så det inte ska se så fuckat ut som de såg ut innan o nu ser det myycket bättre ut! tog en promenad med bror till sollentuna, därifrån vidare till kista. drog en vända på systemet, gick och käkade sen åkte hem igen. nu laddar jag inför kvällen, ska om ett tag till natta och dricka lite sen på äventyr!

imorgon blir det middag hos carro, sen utgång för alla utom mig och nog kimberly? vi är dom fattiga jävlarna denna helg plus att jag ska upp tidigt på söndag och jobba. sen måste jag vila inför Kryssningen på onsdag!!

aja hoppas alla får en skön vårkväll, bye

my heart belongs to mellby

åh vad härligt glad jag blev nu när jag kollade runt på bilder från min måne, där jag har min stuga, dit jag och kimberly ska i slutet av maj, dit vi ska igen i sommar, dit jag har varit sen sommaren jag föddes, dit mina farfäder har slitit för att bygga stugan och för att få behålla marken, dit där stugan har gått i arv i generationer, MIN fridstad. I LOVE IT!!


tragiskt as hell

"it's my freedom, can't take it from me. i know it, it won't change, but we need some understanding and i know we'll be alright".. but where is the understanding?

det här är inget deppinlägg eller något, är absolut inte deprimerad. kunde nästan inte mått bättre. men jag önskar att man bara kunde fly. som i ted gärdestads - egen måne. tänk, seriöst, att ha en helt egen måne att åka till. det skulle ju vara Grymt! ens egna sacred place, ens fristad. jag längtar som f*n tills efter studenten då jag ska plugga vidare. målet är att plugga i antingen malmö eller göteborg- fatta vad skönt, gå utanför dörren utan att en enda jävel vet vem man är. är så trött på sollentuna. trött på stockholm. trött på alla stockholms förorter. man lyckas ju alltid träffa på någon man känner Vart man än är! klagar absolut inte på mina kära vänner och bekanta, jag älskar att träffa på folk som man känner men det skulle vara så skönt att bara få vara för sig själv, en helt ny start, lära känna folk från grunden och att ingen vet något om en. jag vet nog Allt om varenda ung individ i sollentuna, alla vet säkert allt om mig också, vare sig det är sant eller inte, och jag är så trött på det. att folk pratar om en, att folk får reda på saker om mig innan jag ens hinner göra dom. aja det är väl så det är att bo i en förort där människor inte har bättre saker för sig än att snacka om andra.

fast borde inte bry mig om sånt egentligen med tanke på att jag ändå får reda på saftig fakta om folk även om jag inte bett om det. bryr mig inte heller ett piss om andra människor, om vem som haft sex med vem, vem som gjorde bort sig på fyllan och inte, vem som gör dittan och dattan. låt folk vara för ifred, köra sitt eget race, göra som dom själva vill. om någon gör bort sig förlorar dom själva på det och mår nog dåligt nog utan att folk snackar om det. samma sak med kändisar hit och dit i skvallertidningar: blabla har varit otrogen mot whats her fucking name, som att jag bryr mig? okej, det är synd om bruden som blev sviken, varför göra saken värre genom att skriva massa shit bara så att äckliga egoistiska journalister och paparazzi jävlar ska känna ytterliggare pengar på det? folk är bara för tragiska. har ni inte nog med problem själva att ni måste lägga er i andras? jag spyr på er.

värsta framtidsplanen


- då ska jag råna en bank den 1 april 2010 och om det inte går igenom ska jag säga "haha din dumma sill"..

älskar låten!




och nu, Greys anatomy!

allt om inget

har varit hemma idag från skolan, min hals och min kropp dödar mig. har ont, är öm och allmänt seg. tvingade mig ändå ut och gick en promenad med marris, skönt att få lite frisk luft. gick också till stinsen en liten stund, träffade på citty som var lite lustigt med tanke på varför hon var på stinsen hehe.

sitter här hemma nu och hör tvn låta hur högt som helst, min bror sitter nämligen i soffan och kollar på någon actionskit. vi är så olika.

jag är så röksugen nu så jag skulle kunna dö. vet inte vad jag ska ta mig till. får skriva av röksuget, sysselsätta mig med något i dom ca 2 minuter som röksuget är som värst. jag vill inte få cancer och jag vill inte dö för tidigt, vill inte få rynkor, grå hy, äckligt hår och naglar bara för någon jävla pinne som man suger i sig massa rök av, men som skulle vara såå gott nu.. det är egentligen stört att jag (och antagligen alla som är beroende) tyckte att det var gott att röka. man suger i sig massa skit, massa rök, luktar apa, stinker skit ur käften.. man vet att man dör av det men ändå gör man det? nu ska jag inte leka värsta jehova eller ngt bara för att jag inte rökt på 24 dagar, men jag fattar bara inte..

aja lukta som att ni ätit skit och dö om ni vill de PEACE =)

RSS 2.0