Charlie the freaking unicorn

Har haft en allmänt tung helg. Alicia har sovit här hela helgen och i fredags var vi ute, massa folk, och igår chillade jag Alicia och två killkompisar här hemma hos mig. Sen idag har jag jobbat och Alicia åkte hem till Södertälje, så känner mig fett ensam nu haha har vant mig att hon sover här.

Och haaaaahahaha PSYKOS serie!! Charlie the unicorn!

Jaja, får se vad denna kväll bjuder på för lustigheter. Börjar inte skolan förns 11.45 imorgon, niceness. Ciao!

förlänger fransarna upp till 70%

Yo yo yoo! Kom hem från jobbet för ett tag sen, älskade mor hämtade mig från jobbet och körde mig hem till lägenheten där Jasmine satt i porten då hon inte hade några nycklar, haha sötnos. Fick ett nytt stort täcke av mamma, ett dubbeltäcke och det är såå skönt. Och det märks verkligen hur mycket kära mamma saknar mig där hemma sen jag flyttade hemifrån, gulle.

Imorgon blir det jobb sen utgång med TJEJERNA!
Självklart blir det först nivå
(hur pinsamt det än är att alltid häcka där) sen blir det antagligen dem bow, som vanligt. Men vi får se vilket mode vi är på imorgon, det är svårt att avgöra vart man ska efter förandet. Och jag kommer få nattligt besök igen av Alicia, då jag förstår att hon inte pallar åka till Södertälje efter varje gång man varit ute i stan. Hon sov här också i tisdags då vi + Mary J kollade på Twilight, och jag är ledsen men fyfan, den var inte alls speciellt bra? Den var verkligen inte märkvärdig, förstår inte detta eviga tjat om den j*vla filmen. Plus att han var inte snygg nånstans, låt mig bara skratta åt hans bleka nuna!



Nu ska jag ta mig en godnatt cigg innan jag kryper i säng, längtar till mitt nya fina täcke. Slängde även in en sääzy bild på Alicia, MJ and mee som ni kan njuta av hahah peace

so much trouble in the world

Sitter i skolan och ska göra en broschyr om synskador i Människor i behov av stöd. Och jag hittar verkligen ingenting på internet, så om någon av mina läsare är blind kan du skriva en kommentar om hur det är. hahah ..

Idag ska jag hämta mina pengar!! Fast kommer inte få så mycket denna månad då jag var ledig blandannat när vi var i Uppsala, så har inte haft så mycket tid över till att jobba. Men kommer ialla fall ha pengar över att köpa frukost till hemmet, det är minsann på tiden!



Hahaha, från i fredags när vi var ute. Vi skulle posa på bild och det gick lite snett då alla var skitpackade så Alicia ramlade på marken då jag tappade balansen och i princip satte mig på henne, så vakten kom skit arg och hjälpte henne upp. Fyfan vad jag skratta!


utgång och URF reunion

Har haft världens skönaste helg! I fredags var jag Mariana och Alicia ute. Vi drog först till Nivå sen gled vi vidare till Dembow, där vi hookade med Patu, och Jose från ingenstans. Hade riktigt roligt och måånga bilder kommer komma upp... samt fimer när vi dansar haha ska bli väldigt roligt att se. Sen åkte jag och Alicia hem till mig och hon tjatade på om att hon ville se Bambi, så jag sätter på den filmen och det hinner gå 2 sekunder av filmen sen hör jag hur hon sover haha så vi såg den på morgonen istället..

..sen kom Mariana till mig på lördan, sen när jag och A var klara rullade vi till Sollentuna, hämtade dricka, köpte utblandning, sen vidare till Rålis där vi drack och hade riktigt roligt tillsammans med Charly, Emilio, Angelica, Franca, Claudio, Marcelo och någon snubbe till. Det kändes verkligen som att vi var i Uppsala igen. Pratade minnen därifrån, saknade, längtade till nästa år. Aaaawhh jag blir så glad av dom här människorna! Dom är helt underbara! Folket drog vidare till k2, där tydligen ingen kom in utom 3 av dom då alla andra var för fulla eller hade för mycket attityd? Aja, jag åkte hem och sov i alla fall, så jag hade det nice haha.
Vi chillare, innan alla var på plats

Dessa underbara människor


& tro mig, det kommer komma massor med bilder framöver från helgen som har varit. Jag såg säkert 15 olika kameror allt som allt denna helg. Nu ska jag sätta på nån film då det bara är skit på TV, njuta av min lediga dag sen laga fett god mat! PEACE


för jag vill ha bonus på kortet

Imorgon (fredag) - Fira Mathilda, tillsammans med Mary, Natta, Alicia osv.
Lördag - URF reunion i Rålis, hela dagen och natten lång! Längtar


Jag och Sanna efter en nivå22-kväll förra veckan, niceness!


för det är bara och endast kärlek!

Så roligt, bilderna från Uppsala verkar aldrig ta slut så jag får mig ett gott skratt varje gång jag loggar in på Facebook. Men det tar på krafterna att kolla på bilder hela tiden, saknar mer och mer ju fler bilder jag ser. Nu är jag tillbaka där jag var för ett år sen, då jag började räkna dagarna till nästa festival.. fuck, 1 år kvar.. längtar mer dit än till studenten. Peace






Haha så sjukt slitet! Och på bilden nedanför ser man en klump i vårat förstörda tält och den klumpen är jag första kvällen HAHA jag hade tydligen (inget minne av detta) krypit in i tältet och sovit där tills det blev för varmt då jag gick ut och la mig på tältet istället, och där var det mycket bekvämt =)


varje dag är en ny dag

Uppe med tuppen och har varit helt redo att åka till skolan i ungefär 20 minuter nu. Hoppas att det kommer gå lika bra för mig hela året att gå upp i tid.. Redo för skolan till klockan 17.00 idag.. Ska snart röra mig mot tåget, så att jag hinner käka frukost i skolan då det är tomt här hemma. Peace

tillbaka till verkligheten del1

Har varit och jobbat idag efter skolan och skolan gick tråkigt. Helt allvarligt, jag hade värsta ångestklumpen i magen hela dagen. Vill verkligen inte.. och jag vill verkligen inte att det ska vara så många småbarn som det är nu.. Fan! Fast blev överlycklig av att träffa alla i klassen som jag gillar!

Efter skolan åkte jag som sagt och jobbade och då lös jag också upp när Alicia stod där och torkade borden haha! Så grymt roligt att hon har börjat jobba där!! Pratar med henne nu på msn och istället för att sakna Uppsala har vi bestämt oss för att längta till Dembow kryssningen i november. Det är mycket närmre dit och då kan man hålla humöret uppe när man har något bra framför sig.

Nu ska jag göra te och ta mig en cigg innan jag lägger mig i soffan och chillar hårt i väntan på min trötthet. börjar 08.30 imorgon och slutar 17.00... skjut mig baklänges


första dagen i trean förfan

Sitter här med min havregrynsgröt och känner ångesten. Om lite mer än en timme kommer jag sitta i skolan.. Fyfan! Jag vill inte, jag vill verkligen inte! Alla andra år har jag tyckt att det varit skönt att börja skolan igen men jag känner att jag inte har gjort tillräckligt mycket den här sommaren, plus att solen inte har varit framme tillräckligt mycket så det känns inte som att jag kan säga hejdå..

Wellwell, efter plugget blir det jobb och det gillar jag =) Trivs verkligen på jobbet nu och det känns helt undebart. Plus att Alicia kommer vara där när jag kommer så det är NICE! Jaja måste få i mig min frukost nu innan jag klär på mig, ciao!

kan vi inte spola tillbaka tiden 1½ vecka?

Kom hem precis efter en runda i stora stan med Alicia. Fixade in henne på mitt jobb, hon börjar provjobba redan imorgon! Så himla roligt att träffa henne, vi började direekt prata minnen från Uppsala och insåg ganska fort att det bara var en vecka sen vi kom hem?? Helt stört vad tiden går sakta när man saknar något.

Iallafall, imorgon börjar allvaret igen. Ska jobba också efter skolan men det är nice, tjäna lite pengar sådär så att jag har råd att gå ut nästa helg med tjejerna för att fira att Mathilda fyllt 18!

På fredag är det dags för URF-reunion! Känner redan hur jag saknar alla! Jag saknar att vara runt alla härliga människor, att skratta dygnet runt och att dricka öl tillsammans och snacka en massa skit. Shit vilka samtalsämnen vi hade i Uppsala. Vi pratade om precis allt!! Tänk att vara med massa killar och tjejer 5 dagar i rad, dygnet runt, förstå vilka disskussioner det blir haha! Snart är det dags för dom igen =)









& alla små bilder går självklart att klicka på så att de blir större.

Och så måste jag bara lägga ett: FAAAN jag vill verkligen tillbaka!! Ta mig tillbaka i tiden nununu!!!


what will it take my love

Gjorde den här för ett tag sen men känner för att driva tiden lite i väntan på att min mat ska bli klar. Och vissa saker kanske har förändrats.. hmm a game for me only

OM DIG:
Du heter? Sia Braa
Du är född? 30 juli
Du bor? Sollentuna kommun

Du gillar? Saker/människor som gör mig glad
Du älskar? Min familj, mina vänner, musik och människor i allmänhet
Du hatar? Svaga människor, folk som hatar föör mycket, skitsnack & Falskhet.


SVÅRA VAL:
Mobil eller mp3? Har mp3 i min mobil så mobilen. Fast musiken är det viktigaste.
Myskväll eller festkväll? Beror helt på vilket humör och med vem/vilka
Tjejkompisar eller killkompisar? Blandat. Kan vara skönt att umgås mer med killar för att slippa skitsnack, fast mina tjejer snackar inte skit då man sorterat bort skitsnackarna!
Krulligt eller platt hår? Jag vill ha krulligt..
Långt eller kort hår? Långt hår är fiiiint

FRAMTID:
Hur många barn? 2 eller 3
Namn? Tänker inte dela med mig av mina fina namn.. + har inte killen en talan om saken?
Gifta dig? Nej!
Arbeta? Behandlingsassistent
Bo vart? Fortfarande i Stockholm. Efter att ha pluggat i en annan stad kommer jag nog sakna fina stora Stockholm.

FAVORIT:
Låt? Just nu: Serani - No games 
Person(er): Mina vänner och min mamma/bröder.
Dag? Så länge jag är på bra humör så struntar jag i vilket
Kläder? Kläder efter väder. Eller humör.. that's the way ahaa ahaa i like it!
Musik? Reggaeee, dancehaall and some hiphop! Mest reggae
Mat? Sushi!! Fast just nu väntar jag på att min goda kyckling ska bli klar. Mums!

DIN DATOR:
Hur många ikoner har du på skrivbordet?  5
Hur många är online på din msn?  15
Vart står din dator? Framför mig
Har du Bilddagboken? Nej
Har du Facebook?  Ja
Har du Playahead? Nej
Hur många bilder? Tror verkligen inte att jag orkar räkna ut det oändliga..


jag tvingar dig inte att läsa

Yoo you internetpeople.

Chillar här hemma med Natta Mary & Kimberly. helgen har varit lugn med mys hos Mathilda med vin och mat, samt filmkväll och massor med jobb. men det är skönt, skolan börjar snart och då tar man verkligen vara på helgerna så jag känner ingen brådska.

Har verkligen inget att skriva, kände bara för att visa att jag lever. eller något...

& jag vill verkligen tillbaka till Uppsala! saknar alla människor, all musik och basens slag som dunkar i marken. men här ligger jag, med bra musik i högtalarna och bra vänner omkring mig så jag är nöjd, heelt nöjd! skulle dock inte klaga på något live-uppträdande direkt i hemmet..

sleep tight, peace


i got some money to burn


we're living on a prayer

jobbade igår och dom har ett helt nytt koncept nu med sallad, tacos, burritos, wraps, potatissallad - aaallt!! och salladerna plockar vi själva efter deras behov, riktigt frääscht fast känner hur lite jag kan, och med ny kassa och allt. fast börjar redan lära mig efter första dan så efter att ha jobbat idag också kommer jag nog kunna det mesta!

Sanna och Mary kom till mitt jobb och käkade precis innan jag slutade så efter det drog vi till kungsan där det var ung08 med bara massa 14 åringar, fast jag hade fett kul!! Ison och Fille & Junior Natural uppträdde! tyckte väldigt synd om Jr Natural att precis ha kommit hem efter uppträdande på reggae festivalen och uppträda till det där.. youths don't know good music! han tillägnade en av sina låtar till URF, då blev jag glaad!!



efter det drog jag Sanna och hennes killkompis till nivå där vi satt och drack lite och hade det allmänt nice. sen rullade vidare hem. ikväll uppträder DanJah, och jag vill verkligen se honom så funderar på att dra dit, fast efter jobbet ska jag annars till Sanna och chilla med en bra film och massa mys.



- i Uppsala, jag och Alicia gick långa vägen till Willys och köpte en prinsesstårta för att fira våra födelsedagar! alla var deckade utom vi så vi käkade halva tårtan och mådde bra! värsta fyllekäket haha. fuck, jag vill verkligen tillbaka!

we need some understanding

toodaaay... ska jag åka till rotan o möta sannaa som är hemma från spanien och sen klockan 4 börjar jag jobba. det känns rätt okej för nu är jag helt utvilad. 17 timmar natten till igår, sen 10 timmar natten till idag. har tagit igen all förlorad sömn nu, ready to go again!!

är så himla glad att jag blev brun på URF, hoho men vill verkligen att solen ska kika fram igen så att man kan behålla brunheten, eller rödheten.. i mitt ansikte.. eheheh..

jag förstår inte hur jag kan vara så kär i en låt!! jag har haft den på repeat säkert 20 gånger redan och jag har bara varit vaken i en timme. serani - no games <3 (har den i ett inlägg jätte lite längre ner) ååhhh jag vet inte om jag blir glad eller deprimerad av låten haha knas. den kommer iaf vara vinterns stora depplåt!


aja nu måste jag klä på mig så jag hinner med tåget, ciaoooo



det var allt ett par hårda dagar...

kommer sakna helt galet

jag: "våra öl blev fan baxade första kvällen, fett synd"
snubbe med skånsk dialekt: "vaa e de sant??? vadå, hur baxade dom ölen??"
jag: "vadå hur gjorde dom? dom gick in i vårat tält och tog dom.."
snubbe med skånsk dialekt: "jahaaa TOG dom!! i malmö betyder baxa knulla, jag trodde dom hade knullat med era öl!"


hahahahaah skönaste killen de dääär

T.O.K VAR BÄÄSTTTTT


ta mig tillbaka nuuu


..fast jag känner mig jäkligt trasig nu

Uppsala is the shitiest shit!

kom hem igår från festivalen, sovit nu i 17 timmar så mår någorlunda bra igen, förutom min röst! och mitt ansikte, bränt sönder mig haha, det tar på huden att sitta ute från klockan 9 på morgonen till 5 nästa morgon.

festivalen var BÄÄSTAAA!!! den var lätt bättre än förra årets, så NICE!! TOK , Kymani marley, Collie Buddz vad grymma dom vaar!! Ziggi, Lutan Fyah, Hoffmaestro (även fast jag bara lyssnade några låtar av dom då jag höll på att somna ståendes, sjukt slitet) alla alla, tunga artister i år!

har haft så sjukt roligt, träffat underbara människor. fördelen med att campa 10 pers tillsammans är att alla känner någon som känner någon osv så alla chillade vid vårat camp och hade det nicee.



ja man va heeelt, shit jag vill bara TILLBAKAAA!!! efter att jag sovit mina timmar är jag återigen taggad, ta mig tillbaka till i onsdags!

today is the uppsala day

vakna för en stund sen med väärsta leendet på läpparna! today is the daaaaaay, snart kommer skjutsen och hämtar upp mig och mary sen är vi på g till reggae festivalen!! om två timmar chillar jag hårt med tältet fixat och en god öl i handen.. nniiccccceeeeeeeeeeee

sommareeeeeeeen

wooho sommaren är här! i augusti! bättre sent än aldrig, eller vad säger ni.. gick på en krigarrunda i väsby idag med claudio och mary j för att komma till rusta, skulle köpa stolar till festivalen. hittade galet sköna stolar, man fick med ett parasol som man satte fast i benet på den aahah så man kan chilla där även fast det regnar!


väntar med nöje på att det ska bli onsdag.. vill åka nu nu nuuuuu! är så galet taggaaaad!!

OCH HAHAHAAHHAHAH en kompis skickade precis den här till mig, några polare som står och dansar ahahahah en sen födelsedagspresent till mig ahahaha jag dööööööööör


babylon brinner

sitter i min sköna soffa här hemma och njuter av ensamheten. känns allt lite tomt utan min rumskamrat men det är även skönt att vara ensam. och jag åker snart iväg ändå och då kommer jag att vara omringad av människor så passar på.

imorgon har jag väldigt mycket att göra. mormor fyller år så vi ska dit på middag. innan det måste jag hinna åka till rusta för att köpa pressening och stolar till URF, åka till väsby centrum för att göra av med presentkortet på Now, ta en vända förbi systemet för att köpa öl med till festivalen, vidare sen till en polare för att köpa vodka som vi också ska ta med och nånstans där emellan ska jag även träffa Grynet, vilket jag ser mest fram emot! min söta lilla vän som snart föder, 52 dagar kvar, och hon har blivit jätte stor fast har inte träffat henne på aldelles för länge!! borde sova snart så jag orkar med min stressfyllda dag imorgon.. fast kommer kännas skönt när allt väl är klart så har jag hela tisdagen på mig att ta det lugnt och sova så att jag är utvilad till på onsdag då det drar igång!


my sääzy gals and me en natt på stan!

känns som att jag har massor som jag vill skriva om, saker som jag vill få ur mig men jag känner inte riktigt att jag vill skriva allt "on my mind" då jag vet att ovälkommet folk läser min blogg.. damdamdaaam. nåväl, en vacker dag ska jag starta en blogg som ingen kommer att få reda på som kommer vara där endast för mig och mina tankar.


slänger in den här låten ännu en gång just för att den är omöjlig att tröttna på och för att jag ska lägga mig och lyssna på musik innan jag sover gott, ciao

för att jag är så jävla mobbad

Jag har insett att min senaste kyss: var ganska spontan
Jag pratar: oavbrutet tills någon ber mig hålla käften
Jag avskyr när folk: ljuger och beter sig som snorungar
Min bästa vän är: min andra halva
Kärlek är: viktigt bland människor
När jag borstar tänderna: känner jag mig fräsch
När jag lagar mat: är jag hungrig
Jag tänder på: avslappnade killar som har fina ögon *dreggel*

Jag är rädd för: det oförklarliga
Den värsta känslan är: att ha ångest
Den bästa känslan är: när man lyssnar på bra musik och njuter av livet
Jag är bäst på: att få kontakt med människor
Jag är sämst på: att vakna när väckarklockan ringer
Om jag va ett djur skulle jag vara: en fågel
Min mobiltelefon är: fylld med musik
När jag vaknar på morgonen: gör jag kaffe och tar en cigg, sen frukost
Just nu tänker jag på att: jag måste gå och möta mary J

only four days to go

var ute igår och dansade, som vanligt, hade det nice. hela sollentuna var på plats, återigen som vanligt. blev lite rund om fötterna och tappade bort mina vänner ett stort antal gånger under kvällen, stod mest ensam och dansade men det är det som är underbart. jag avskyr att gå ut med folk som måste sitta som plåster på en hela tiden, därför älskar jag att gå ut med mina tjejer för vi behöver inte vara med varanda hela tiden, vi glider runt bäst vi vill. fast kände mig lite ensam igår då mitt sällskap försvann i sisådär 40 minuter och tillslut tröttnade jag och slängde iväg ett lite småkyligt sms till mary J, haha.

snart ska jag och mary till stinsen, kände att jag vill bränna bort mina presentkort på sammanlagt 1500 som jag fick i present. så skönt att äntligen få köpa lite nya kläder, har inte kunnat göra det på ett tag och speciellt inte nu när jag måste räkna in toapapper och sånt shit i min ekonomi.

& min roomie och hennes vän åkte precis iväg till Kroatien så jag är ensam i en vecka - eller fram till på onsdag då det är dags för uppsala reggae festival! tiden har gått så sjukt fort! minns när förra festivalen slutade, har i princip räknat dagarna till nästa. jag vill leva där, jag vill bo där, jag älskar människorna där! det finns så mycket kärlek och folket där har en sådan respekt för varandra. varför kan inte Sverige vara ett varmare, och då menar jag kärleksfullare, land? man får snea blickar om man sätter sig bredvid någon på tåget. "varför sätter du dig här, det finns faktiskt lediga platser längre bort". men nu ska vi inte vara såna, för om 4 dagar kommer jag att må som allra bäst, ni kommer se mig flyga bland molnen. PEACE

RSS 2.0