sista dagen 2008

somnade 8-9 imorse, vaknade någong gång på eftermiddagen? stressade lite smått, som tur var hämtade mamma mig från johanna så jag hann köpa cigg och liknanade eftersom de flesta affärer är stängda såhär dags en dag som denna. ska ta en skööön dusch nu sen packa ihop allt och dra till amanda för att fixa mig för kvällen, äta god middag och sen festa in det nya året!

hoppas alla får en riktigt tung kväll, gott nytt år!


så klokt!

"Titta aldrig ner på någon om du inte håller på att hjälpa honom upp."

det här citatet var ju helt galet, det är en livsfilosofi! gillar det som fan, om bara alla kunde få in det i huvudet?

aja, nu ska jag upp till johanna o chilla, peace out

tröttnar aldrig -

lets chaange the wooooooorld!!!



oooooja jag har länkat till den här för bara några dagar sen men OM den är bra!!
åhhh jag ryser i hela kroppen!

lite om 2008 -

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? aa
2. Höll du några av dina nyårslöften? minns inte mina löften dagen efter nyår så ingen aning?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? jaa älskade melli med sin underbara dotter!
4. Dog någon som stod dig nära? vila i frid farmor <3
5.Vilka länder besökte du? sverige..

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? inget jag kan komma på
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? 30 juli då jag fyllde 18 haha
8. Vad var din största framgång 2008? att börja på ett jobb där jag trivs, som en andra familj till mig
9. Största misstaget? minns inte
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? förkyld och så bara men jag överlevde :D

11. Bästa köpet? min biljett till reggae festivalen 2008
12. Vad spenderade du mest pengar på? cigg..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? våren gjorde mig överlycklig, och snart är den här igen!!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? oj, det är många. speciellt alla från festivalen, det får mig att blicka tillbaka som bara den.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare =)

16. Vad önskar du att du gjort mer? hållt saker som jag lovat mig själv
17. Vad önskar du att du gjort mindre? ville sluta röka..
18. Hur tillbringar du julen? med de närmsta i familjen
19. Blev du kär i år? nää bara kändiskärlek haha
20. Favoritprogram på TV? family guy som åsnorna har tagit bort???

21. Bästa boken du läste i år? snabba cash!!!!!!!!!!
22. Största musikaliska upptäckten? inget nytt
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? 18 år räckte gott och väl ;)
25. Något du önskade dig men inte fick? minns inte..

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
var i halmstad med kimberly <3 på min dag kom även mamma och bror ner. bästa födelsedagen!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? nää faktiskt inte =)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? väldigt egen höhö
29. Vad fick dig att må bra? mamma, bröderna, mina älskade vänner. ord kan inte beskriva
30. Vilken kändis var du mest sugen på? ahhhh travis från gym class heroes, så HET.. och beenie man för han e så seeexxiiiggggg

31. Vem saknade du? mina bröder
32. De bästa nya människorna du träffade? de på jobbet, underbara människor! samt mina två nya chefer, hjärtan av guld!
33. Hur kommer nyårsafton spenderas? först middag hos amanda, sen är det många alternativ!
34. Ditt mål för 2009? skulle vilja sluta röka men tror faktiskt inte att jag skulle klara av det, vill nog inte fullt ut
35. Vad längtar du till år 2009?
svårt att svara på.. nytt år, nya möjligheter!

buserier

kom precis hem från att ha stoorstädat på jobbet sen kl 4 idag, helt galet! trodde att det skulle gå på en timme men icke. skrubbade väggarna, tog bort allt från alla hyllor och städade och skrubbade, diskade onödiga saker och allt bara gläänser nu! vi var 6 pers, och ändå tog det så lång tid. fan om någon kommer klaga sen!

var hos johanna igår och chillade med de vanliga, när alla drog somnade johanna och jag låg och kollade sköna serier på hennes dator. den sönderspelade men ej uttjatade låten med tanya stephens - what a bam hittade jag inte på youtube så kan tyvärr inte dela med mig av den som jag ville nu så kör en annan gammal goding istället!


livet vore enklare utan rubriker

dagen har varit fylld av seghet från min sida. åkte med amanda in till stan vid 4 tiden, kom precis hem. har känt mig som ett levande lik, inte ens orkat bry mig när folk har stressat till sista dagen av mellandagsrean och de har gått in i mig och alla andra pågrund av sin egoism. vi gick till en mysig resturang/pub och käkade värsta mealet, aaasgott! notan låg på 500 kr, så svaret på varför man aldrig går ut och käkar middag är: det kostar för mycket!

det pågår en konflikt i mitt huvud just nu om jag ska åka till norsborg för att träffa en vän, gå till beppe där jerry och folket är, eller att åka till edsberg där johanna och resten har det trevligt.. hmm..

aja jag lämnar er här med bizzy bone you sick people


helt tom på rubrik

god natt era datanördar!


sommar 2009!

kikade runt lite på bloggarna på mina länkar och kom (som vanligt) in på Rebel Music's hemsida och får en gaalen överraskning! Don Carlos, fd medlem i Black Uhuru, och Alpha Blondy kommer till Uppsala Reggae Festival 2009! såå taggad, varför kan inte tiden bara gååå och shit vad jag kommer sitta och stirra in i datorn i månader för att se när artistsläppen kommer!!

Bara 220 dagar till URF 2009, 6-8 Aug......

en bok skriven av moi

allt jag ser vart jag än kollar är eiffeltornet? helt sjukt hur hjärnan kan spöka när man har fått för lite sömn. sitter här hemma och försöker samla ork att röra mig till sängen för att sova - men det är så sjukt tråkigt att gå och lägga sig!!

ikväll efter hägges iaf åkte jag och jerrpan till edsberg och träffade angelo och hans kompis en snabbis innan vi gick till johanna, där till våran förvåning ingen var? jerry har nycklar dit så vi stod för en gångs skull i en tom lägenhet. det visade sig att johanna och roni var nere för att hyra film så vi mötte dom, hyrde Half Past Dead 2, den var skön faktiskt men ganska överdriven då jag inte tycker om Överdrivna filmer. gillar mer realistisk shit. förutom tecknat.... såg på filmen iaf, jag lyckades tappa ciggen i mitt hår så det började eldas upp lite smått haha, de har kommit fram till förresten att jag är omedvetet en pyroman. förklaringen till detta är ju då att i förrgår då vi festade hos johanna råkade jag elda upp snöret till hennes digitalkamera, och efter denna incident började en ostbågepåse brinna som låg på bordet och eftersom att jag var den enda som satt vid bordet anklagade alla mig, men jag var trots allt inte (medvetet?) skyldig...

imorgon är en ny dag och då jag och resten av packet kommer att vara utvilade tills dess planerade iaf jag och jerry att dricka. men frågan är hur saker och tankar hinner förändras innan dess, behöver nog vara utsövd ordentligt tills nyår.

planerna inför nyår kommer fram sakta men säkert och det verkar som att det kommer bli en skön kväll, så slipper man den stressen och pressen dagen innan!

aja nu ska jag återgå till mina viktiga buisness haha sov sött people



en något deppig låt av medina, jag vet att jag gillar låtar med känsla men jag vet!

hägges hålan

nej nu ska jag till hägges med jerrpan, hon ska käka och jag är fett sugen på en öl..... muuuummss...

dagboken

lyssnade som fan på den här låten i 13-14 årsålder och några år där, då garvade vi till låten men när vi spelade den igår blev vi fett deppiga. den är inte rolig nånstans, bara hemsk. usch


cold as ice

tog nyss en cigg och heeelvete vad kallt det är ute! sitter fortfarande och skakar för att det är så kallt, när blev det såhär illa?? nyss kändes det som höst och nu är jag på antarktis och väntar besök av isbjörnar..

söndag hela dagen

uppe med tuppen idag igen wohoo vaknade för ungefär en halvtimme sen, det lönar sig att sova hemma för man kan sova längre då eftersom ingen väcker en. förutom mamma.. hade kunnat sova minst 3 timmar till men icke. idag blir det till att tvätta sen att träffa mina små töser and so on.

måste fixa i mitt rum också men känns inte så kul? lite väl jobbigt tycker jag.. jag uppskattar min ledighet nu utan skola och jobb så lååt mig chillaaa :D



don't hate the player, don't hate the game
hate the 'troop, man, we take all blame!

as the generation comes and goes

youths dem cooooooooold med älskade älskade fina richie spice pumpas sönder o jag e så på topp och uppskattar varje dag med mina älskade!! allas kärlek och närhet haha jag e så glaaaaaaaaad att jag har de vänner som jag har, de som alltid e här utan att dömma och anklaga, de som lever för nuet och mår bra över de dagar de får, det finns inga ord

ni har inga vänner förens ni känner som jag känner. och emelie bjernegård, du är en av de vänner jag känner så för, och anki alfonso och kimberly klumpeduns. jag uppskattar och älskar er som fan även om vi knappt ses nu när vi har lov.

jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR för alla er!!! KÄÄRLEK

peace and love

sitter hos chris nu med mina kära vänner och hinkar, är full redan nu, alla vi är det. tror att anledningen är att ingen av oss har sovit speciellt mycket den senaste veckan.

jerry och johanna jag vet att ni nu sitter bredvid mig när jag skriver så bli glada nu haha! shit vad ni betyder för mig och åren som gick utan att vi umgicks så mycket med varandra är helt galet. är så grovt tacksam att ni finns, ni betyder världen för mig!!!! ALL KÄRLEK I VÄRLDEN TILL ER, det finns för få människor som ni!


och så är min älskade mary hemma igen, bara tanken på att hon är i samma kommun som mig får mig att känna mig lättad. jag älskar er haha det märks att jag e full vaaaaaaaaa
¨
FRED UT

burning spear spelas i högtalarna

# 17:00 Best of Miami Ink.
# 18:00 Family guy
# 18:30
Family guy

oohh SHIIT vad glad jag blev nu!!! wohoooooo ska lägga mig i säängen o samla lite kraft,
se på FAMILY GUYYYY sen upp till johanna shaaalalalaala

lördag någon gång i december

hem ljuva hem. var igår på hägges ett tag med jerry johanna barawi tobbe mm alla gamla häggviksklassare, medan våra små edsbergs barn var i johannas lägenhet och softade. efter några öl drog vi, jag jerry johanni, upp till henne där vi softade ännu en natt. väcktes hela tiden av tjejernas jävla yatzi spelande ahah dom väägrade låta mig sova fan ska peta på en och grejer så tillslut tröttnade jag så gick upp kl 11 imorse, somnade någongång jag vet inte när.. är helt trasig nu asså. mamma ringde mig vid halv 12 och kom och plockade upp mig så åkte hon jag och mormor till kista och åt lunch

ikväll blir det till att träffa johanna och de igen hahah kommer kännas fett konstigt sen när skolan börjar då jag inte kan bo där på i princip heltid.



aaaaaand im oouuuttttt

bone thugs

tung tung tuuuung!!!!!!!!


kom hem precis efter en tripp till kista. åkte med filippa, och jag hittade en t-shirt med bambi på haha asså jag e seriöst knäpp, jag köpte den? ska ha på mig den ikväll och försöka hämta tillbaka mina hjärnceller. köpte även en tröja med fett flummiga färger som va skit ball och hade ett peacemärke på ryggen, me like. ska träffa folket idag igen, ska till hägges och ta en öl eller två. får se sedan vart natten för oss

fredag en dag i veckan

sliten sliten slet slet sig. wosaah .. nackdelen med lov måste ju vara att när helgen väl kommer är man för trött för att göra någonting för man redan har festat en vecka i streck. my skulle bjuda mig på en utekväll egentligen men jag paaallar inte, är så himla seg så det finns inte.

var hos johanna igår igen med henne jerry sen grabbarna, minns inte riktigt vilka som var där? haha. drog förbi hägges en stund där kära jasmine och kimberly och packet var, visste inte om det så blev överlycklig. vi tog lika fort som vi kom dit en taxi tillbaka till johanna och festade vidare där. deckade nångång vet inte när, sen jerry och johanna hade inte sovit på hela natten dom hade bakat pepparkakor och grejer hahah va keffa dom är, pepparkakorna var helt mjuka och halvätna haha. drog hem idag vid halv 11 då jerry drog till kista, vaknade för nån halvtimme sen och har verkligen väägrat gå ur sängen. blir nog till att festa hos johanna idag igen, fett skönt så slipper man gå nånstans också alla kommer ju dit istället

så skönt nu att jag är ledig från jobbet. och SHIT det är mellandagsrea!?!?!? JAG SKA TILL KISTA hahahaha men jag vet inte med vem oj nu måste jag ringa runt lite heeeeeeeeeeejdå

keep it comming

så har urfuckningen fortsatt. efter julmyset hos mormor igår drog jag till johanna där vi höll igång hela natten, jag och hon samt alla grabbar. somnade vid 7 tiden imorse sen blev jag väckt av johanna, sen drog vi ner till mammas och roni bjöd oss på mat hoho. jag och johanna har suttit och spelat kort och så kom jerry dit, e bara hemma en snabbis nu för att byta om till mysiga kläder pallar inte ha leggins och shit när jag ändå bara softar där.

jag fick tyyngsta julklappen igår av mamma, min käära mamma! URF BILJETT!! shuulululu reggaefestivalen 2009 även bokad. ett bra tag kvar men biljetten är iaf kirrad ;) fick även parfym av bror, massa småtjaffs och pengar av mormor och mami samt världens skööönaste drömfångare av mor också! SKIT FIN. blev så jävla glad av den, mormor asgarva när hon fick sin, brorsan tackade lite oförskämt och jag hoppade av glädje för min var vit med pärlor i massa glada färger så den var såå JAG!

AJA ha det bra boys and gals

nattnöje

& som alltid på natten laddas det upp med massa låtar med skön musik. feel free to listen.






nu blev det lite mer mixed här men alla tre ger mig sköna minnen, så njut av era om ni har några till de här låtarna. wossaahh jag försvinner i mina tankar *naaanaaana*

cyanide and happiness



ahahahahha HUMOOOOOOOOOOOOOOOR



min hjärna luktar bränt

pratade precis med my i telefon, och jag saknar henne riktigt mycket!! hon har ju varit på landet nu i en vecka ungefär och jag märker hur glad jag blir av att prata med henne. hon är så förståerlig och känner mig utan och innan och därför blir allt så enkelt. på fredag när hon kommer hem ska vi ut och rööja stockholms gator! riktigt taggad på att fucka ur, sitter fortfarande här och pumpar tung musik ur högtalarna, inte konstigt att jag inte blir trött.

aaaa jag har nog kommit på anledningen varför jag inte har någon julkänsla. inte nog med att man blir äldre och julen bara är "magisk" när man är barn, utan sen pappa dog förlorade jag nog känslan för allt. födelsedagar, jul, midsommar och all sån shit. inte menat att det här ska va ett deppinlägg där jag söker efter folk som ska tycka synd om mig, för det är verkligen inte synd om mig + att jag är så över sorgen. kan bara tänka tillbaka på pappa med ett leende på läpparna, men fett kefft att han tog julkänslan också. HAHA jag älskar dig pappa det vet du min skyddsängel =) wahah jag kan vara rätt grov ibland, men de e ba' Kärlek!

God Jävla Jul..



mmmmmm come and give me your loving, sweeet sweet damian and stephen.. ahahah

18 and over

cocoa teeeaaa



wooohooo yoou'r too young to be my loovaahhh

47 minuter av julen

har tittat klart på filmen nu, är jätte pigg så kommer nog inte somna på ett bra tag. men god jul på er..

slänger också in den här gamla godingen som bara blir på så bra humör av, älskar sån musik! musik ska ge en skön känsla, man ska må bra. then i loove it!



julmust och julhysteri

mamma kom precis hem och varit igång hela dagen och kvällen med inhandling av julmat, dryck och presenter som hon har lämnat av hos mormor som vi ska till imorgon. hon hade även köpt björn gustafsson dvd, ca 2 timmars humor helt enkelt. nu ska vi sätta oss och se på den tillsammans, jag mamma och bror, som en ända stor familj.. peace out my homies and enemys

No te veo

oooh shiiit jag hade nästan glömt bort den här låten tills dess att den spelades på min dator bland all min musik som går. vilka sköööna minnen jag har med den här låten! fan börjar bli taggad på att gå ut på nyår ändå och fuuuckaaaa uur! MEN det är inte bestämt än, det väger fortfarande mellan att sova eller utgång..


beenie man ft. matematik



hahaha det där var sååå Jag på mattetentan.. fick 6/42 förresten, 14/42 var godkänt. damn it..




riktigt sköön från Beenie Man och Ms Triniti, man blir så taggad av den. faan vad Beenie Man är sexig :O haaabba gabba och dom dansar så heett

ååh vad jag tävlar



vem tackar nej till gratissaker? ;)

julkänslan, vart tog du vägen?

kom hem precis efter att ha varit i kista med min älskade emelie. har inte träffats sen skolan slutade i fredags, men det känns som att vi inte har trättats på hur länge som helst! blir alltid lika glad av att vara med min bebis, all kärlek i världen till dig <3

har varit på skit konstigt humör hela dagen idag. har varit verkligen jätte ledsen idag över att jag har förlorat all min julkänsla som jag alltid har haft på julen, nu känns det som vilken dag som helst.

+ att jag blir så irriterad på hur giriga alla människor är! folk skriver lista efter lista på vad de vill ha i julklapp, och de får oftast E X A K T vad de önskar sig. sen när slutade julen handla om att vara med de man älskar och bryr sig om? tänk på människor runt om i världen som har det sämre än vi, de blir glada om de slipper frysa, om de får mat för dagen. en önskelista? de har drömmar. jag tycker att det är så sjukt att alla människor inte har samma förutsättningar i livet, varför ska människor ha det sämre, och varför ska vi som har det så bra klaga på småsaker?
vi har något att välja på, vi kan gå i skolan och få en bra utbildning, vi kan få jobb och få bra betalt, ha ett varmt hem.

folk säger att livet är hårt - ni vet inte vad ni pratar om. så länge ni aldrig slutar kämpa så klarar ni er. och de som har det dåligt i livet och tycker att livet är hårt, det är för att ni har valt den vägen. det kan vara att man är kriminell, att man skiter i att jobba, att man sviker sina vänner så man förlorar dom - ja då är livet hårt men skyll dig själv, du gör dina egna val.

kom och säg att livet är hårt när du är med om något i livet, kämpar för ditt liv, överlever ett krig. när du inte har ett hem eller mat och vatten så att du klarar av dagen.

fucking giriga och egoistiska människor det finns, you make me sick..

klockan är halv 4,

& aaaaahh vad Sköönt! har ääntligen fått sova ut, känns i hela kroppen, fan vad SKÖNT! hade nästan glömt hur det kändes att vara utvilad..

igår gick jag ju til johanna efter jag lämnat julgranen hos mormor, hos johanna var också jerry och jennica sen kom roni och chris förbi så vi satt där och chillade. eller dom städade hela lägenheten och jag låg och kollade på simpsons följt av massa bra skit på tv 6 som alltid på måndagar.

var så galet seg så när de skulle ut på promenad vid halv 1 nån gång, gick dom med mig till bussen så jag åkte hem och soooov! idag ska jag träffa min kära emelie och käka någonstans.
imorgon är det fanimej jul??? det känns helt sjukt!! fan jag hatar julen och två dagarna efter, när ALLA affärer är stängda så man har ingenstans att göra av med sina julpengar, så kefft.. aja god jul på er, även fast jag vill vara Grinchen som stal julen


vet inte varför..

jag måste uppdatera min sköna lilla musikspelare som syns här i hörnet men jag paaaallar inte... tänkte bara säga det:S

urAnus

shiit vad sliten man kan varaaaaaa jag hatar att ha lov haha jag fuckar ur bara o förstör mig själv måste lära mig att vila. gårdagen såg iaf ut som så att jag jobbade 12-20, åkte hem och skulle precis lägga mig i sängen då johanna smsar mig och vill möta mig på en cigg samt för att få pengarna jag var skyldig henne.

så mötte henne, vi bestämde oss för att åka hem till hennes mysiga lilla 1a (knarkarkvart haha) i edsberg. men ändrade planer blev det på bussen då vi hördes med roni, så vi drog upp till hans kompis istället, också i edsberg. var där och hade roligt haha sen någongång på natten, har verkligen ingen koll när, gick jag och johanna till henne och lagade feeeeett mycket mat hahhaha assååååå så rolig hon äääär! vi gaaamade som fan, sitter i hennes säng och käkar sen börjar hon garva så hon råkar vända heela tallriken full med käk på hela henne. aaaahahhaha jag kunde inte andaas vad rooligt det var.. SKITSAMMA ni förstår inte!! hahaha

sen fick vi bråttom till bussen då vi hade helt glömt tiden, hon skulle in till stan på ngn healing?? så jag taggade hem, stannade på ok/Q8 och köpte mig en redbull för att få energikick så nu är jag här hemma nyduschad och frääääsch! ska upp till mormor snart och lämna en julgran så hon kan sysselsätta sig med att klä den. lät fett elakt men jag menar bara väl. sen blir det nog att träffa johanna ikväll igen, får se vad mer som dyker upp om vi hittar på ngt skoj

fred ut mina kära vänner och fiender


en lång dag på jobbet

fick besök igen av paul haukka från the voice, samt ena killen från snook. kändiscafé, wahah.

sitter här hemma nu med färg i mitt hår och ögonbryn. gled förbi kista efter jobbet, köpte lite grejer, fler julklappar till mami, lite smått sådära. samt lite grejer till mig själv. ska ner och tvätta alldeles strax sen blir det sussa sött för natten, jobb imorgon 12-20 och behöver ta igen lite sömn sen nattens bravader. have a nice saturday

alkohol är inte bra

riktigt fuuucked up kväll igår waaahah. träffade johanna och jerry och drack fan jag börjar dricka för mkt nu måste lugna ner mig, sen iaf när vi åkte från stan och jag skulle egentligen hem åkte jag till edsberg för att träffa mary någon gång vid 5 imorse?? så gick vi upp till ronis kompis där dom var och nedas o angelo. jag var jäätte full och skulle dricka vatten så ska jag ta glaset som jag trodde var mitt sen när jag har "vattnet" i munnen säger angelo: det där är inte vatten aaaahhah. DET VAR VODKA! REEN! ihih jag spottade ut det i glaset igen så det blev helt grumligt och äckligt så han inte kunde dricka mer haha. somnade iaf vid 8 någongång sen vaknade vid 11 och väägraade resa mig upp så softade där med grapparna samt mary i telefon som taggade någong gång vid 9-10 på morgonen. sitter här hemma nu och fruktar en dag på jobbet, jag mår INTE bra idag ahhaha

en kille igår i stan gav mig sitt visitkort för han ville bjuda mig på en utlandsresa bara jag och han i ett varmt land över nyår? eehh absolut???? folk e bara för roliga ibland

träffade citty på nattbussen också gud vad glad jag blev har inte träffat henne på skit länge!!

haha jag trodde HELA kvällen igår att någon hade snott min mp3 men inte mina hörlurar men nu när jag kom hem såg jag att jag lämnade min mp3 hemma igår men tog hörlurarna med mig.. jag är ju bara för rolig, det blev en klaad överraskning.

aja nu måste jag fixa mig lite, gästerna på jobbet kommer bli rädda om jag ser ut som jag gör nu haha PEACE OUT

kvällens sköna planer

kom hem precis från kista, amanda köpte julklappar till hennes pappa och bror bara sen var vi klara fast det tog ett jäkla bra tag.

efter många om och men har jag bestämt mig för att ha en hemmakväll och bara ta det lugnt och samla kraft så att jag orkar jobba några dagar i streck nu från och med imorgon. kanske dock glider ut en sväng med tanke på ett telefonsamtal jag fick för en liten stund sen.. ehehhe.... bli nyfikna för det borde ni vara ;);)

20:00 Simpsons
20:30 Simpsons
21:00 Film

Surviving Christmas
Amerikansk romantisk komedi från 2004. Det blir både galet och förödande när den rika företagsledaren Drew Latham beslutar sig för att hyra en familj över julhelgen. Drew har tröttnat på att fira jul ensam och ger familjen Valcos ett erbjudande de borde ha sagt nej till. Deras irriterande gäst och hans orimliga krav gör julfirandet till en mardröm.

I rollerna: Ben Affleck, Christina Applegate, James Gandolfini, Catherine O'Hara.
Regi: Mike Mitchell.

inte en sådan slags film som jag vanligtvis brukar titta på då jag mest tycker om gangster & dansfilmer samt disneyfilmer (ja, bra blandning) men jag får väl ge det en chans så jag kanske kan skapa någon som helst julkänsla?

sedan runt 23 ikväll får jag se om min kväll får sin vändning

peace out

det efterlängtade lovet

hade avslutning idag i skolan och fyfan vad skönt det är! så har man klarat av ännu en termin och är snäppet närmre till sommaren. jag och johanna åkte till rotebro och åt när vi slutat, sen åkte jag till marris och har varit här nu sen 11-12 idag. somnade och sov till 2 sen kom hennes mamma in och sa att jag inte får sova bort dagarna.. .heheh...

ska till kista snart med lampe, sen ikväll vet jag inte vad som händer, funderar på att bara ta det lugnt men annars blir det antingen utgång eller chillkrök hos natta i kungsholmen med tjejerna. aja får se hur jag känner om ett par timmar, får bara för mig att klockan är mer än halv 5 med tanke på mörkret..

fred ut


18e december

i skolan höll jag mitt tal idag i exakt 10 minuter samt några minuter för diskussionsfrågor som jag tog upp. jag var nervös som FAN, stod och skakade som jag vet inte vad, även fast det bara var inför sebastian, patrik och ludde. efter talet var jag fortfarande skit nervös och mitt hjärta slog fort som bara den, så sa min lärare att det var helt klart ett MVG! skoja intee om jag blev glad!! har fruktat det här talet i veckor nu men så gick det så bra ändå. hon sa att det inte märktes när jag pratade eller när jag använde kroppsrörelser att jag var nervös, jag hade en stark och bra röst och ett bra kroppspråk och talet blev intressant osv osv. jätte nööjd =) hon sa bara att jag pratade lite för fort men det förstörde inte talet och man hörde klart och tydligt vad jag sa. heheh... fick VG i slutbetyg på den här kursen iaf, kommunikation

har jobbat idag som varje torsdag och det gick som vanligt. skit störande när jag satt på tåget hem, en tjej på ca 25 och hennes mamma satt och stirrade på mig hela resan. jätte jobbigt, tycker inte om när folk tittar mig i ögonen under en längre tid och de satt så i 20 minuter!!

skitsamma

SOV GOTT IMORGON FÅR VI LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV VIVA LA VILUNDA ahahahah

för mycket plugg

jag blev precis klart med alla 5 arbeten som ska vara inne tills imorn! fan vad skönt!! trodde att jag skulle få sitta hela kvällen med det här men det tog bara(?) 3 timmar & så sitter jag och är jätte nervös igen inför talet imorgon.. fast det är ju iofs bara inför viktoria, jenny och patrik (vi ville inte göra i helklass så vi får göra i smågrupper) så det borde släppa när jag väl står där.. hoppas jag..

efter skolan följde Miriam med mig till centrum så köpte jag lite småsaker, örhängen, smink, tröjor och sådära som kändes nödvändigt för stunden, sen åkte jag hem för att plugga plugga plugga. är ju klar med arbeterna men imorgon har jag en andra chans till mitt prov i matte som jag missade förra veckan, så om jag får godkänt på provet imorgon så har jag godkänt i matte, och det skulle vara underbart, så det blir mattepluggande några timmar framöver..

igår åkte jag ju till natta så lagade vi mat sen, fläskfilé, ris och bearnaisesås och åå så gott det var haha sen kom mary så gick vi och tog en cigg med nikola och hagop, sen bastade vi och jag och natta tyckte att det var överdrivet varmt HAHA det var jätte roligt att basta igår. gick till nats igen, somnade halvt i hennes säng sen gick jag hem och sov gotteligott för natten.

nu är det bara 2 dagar kvar till jullovet, men jag får ångest över att jag ska jobba fan. vill vara heeeeeelt ledig och inte behöva hålla koll på dagarna och vilken tid det är, men det fungerar tyvärr inte så. funderar starkt på att sitta inne på nyår, helt ärligt. dajje är på, mary är på, natta är på (har jag för mig?) så vad är problemet? nyår är bara så himla överskattat, alla är skit taggade på tungaste kvällen på året men så är alla bara för fulla, man minns ingenting från kvällen, man är på någon riktigt keff fest och undrar varför man inte bara åker hem och sover - jo för att det är nyår. och det är exakt därför man inte ska gå ut över huvudtaget. kände i och för sej såhär förra året också såhär ca 2 veckor innan men sen vände det och jag var lika taggad som alla andra så jag får se hur det blir. men hojta till om ni vet någon bra film man kan se på nyår tillsammans med massa mat och godis haha



naaaaaaaasty giiiiiiiiiiirl

ingen desperate idag

sitter hemma hos mina bröder här i väsby, slutade tidigare idag och ska hem till natta men hon är inte hemma förns vid 4, och jag slutade vid 2 typ, så ska börja röra mig härifrån snart så ska vi basta och äta middag (nat tar hand om mig när mamma jobbar natt hihi)

skulle hålla mitt tal idag på kommunikationen men det fanns inte tillräckligt med tid kvar på lektionen så jag hann inte (och det tackar jag för) för jag blir så jävla nervös när jag ska stå längst fram i klassrummet och prata inför folk. shit jag förstår inte hur jag kan vara det, jag är så pratig annars och kan säga vad som helst när som helst till människor men jag kan inte stå framför min klass som känner och är skit bra kompis med 90% av dom, vad är felet???

aja nog om det. såg precis att the bodyguard kommer på tv ikväll, lätt att jag ska se den! var skit länge sen och har för mig att den är riktigt bra. good afternoon bitches

kvällsrutin

# 22:30 Weeds
# 23:05 Scrubs
# 23:35 Scrubs

sen ska jag sussa sött för åå så trött jag är men kan inte somna så gott utan min kvällsrutin - scrubs.

folk är myglare

gick till lampe idag efter skolan sen rullade vi in till stan och mötte my, gick och hämtade ut mitt leg och bankomatkort (någon hade lämnat in det på SL-hittegodsavdelning i centralen men dock tagit pengarna + busskortet, chockerande???) och fick betala 40 kronor för att få tillbaka det som är mitt!??!!?

åkte sen till mitt jobb för jag skulle fråga om förskott så käkade vi där sen åkte vi till kista och jag köpte mig lite kläder. fick världens huvudvärk så jag och lampe åkte hem så nu sitter jag här och ska krypa ner med en kopp te snart, efter att jag har fixat mina naglar som ser helt satanistiska ut, fick ngt ryck hos lampe att måla mina naglar svarta men det är verkligen fult med det, man ser så arg och självmordsbenägen ut. usch. aja sov gott


bra journalist!



och låt oss alla slänga våra tofflor på honom!

mary på piller

haha inatt innan vi somnade käkade marris sömntablett, hon har fått det av läkaren för att hon inte kan somna så få inte för er saker nu. och hon får småhallicar av dom, så hon tittar på mig jätte länge och ser allmänt skum ut så jag frågar henne:
"ser jag konstig ut?"
"nej. (nån sekunds tystnad) har du vingar?"

haahahah jag dooog asså va rolig hon var. jag dajje och mary tillsammans igår, ej den bästa blandningen men roligt var det haha


söndag woho

sitter hos marris, kom hit inatt och sov, blev väckta av hennes mamma imorse vid 12 nångång med lussebuller och varm choklad haha fett söt. sen somnade vi om till 3.. har bara varit här, tittat på Barbershop 2 och Desperate Houswives avsnitt så nu mina kära vänner vet jag vad som kommer hända i nästa avsnitt moaahahha..

imorgon har vi historia prov men jag behöver inte satsa på det ändå, kommer få IG i slutbetyg där med tanke på hur skoltrött jag har varit och historian har ju inte direkt gjort mig piggare.. skönt nu att vi går bara denna vecka sen är det lov, ska jobba ganska mycket på lovet men jag är ju trots allt beroende av pengar.


jag tror förresten att jag är omedvetet kär i en kille. jag har drömt om honom 3 nätter i streck nu, jätte konstigt haha. men minns typ inte hur det känns att vara kär så jag kanske är det HAHAH

Fronda ger minnen

Fronda. minns tiden då man var 14-15 år som han spelades sönder i både högtalare och lurar. vilka minnen jag får, det är bara en av de positiva sakerna med musik: det känns som att man kommer tillbaka till just den tiden då man lyssnade på just den låten. blir helt varm i kroppen, nog var det bra förr men livet går vidare och människor förändras. tyvärr.


början på ett nytt dygn

var i skolan idag och vi hade lucia på morgonen sen efter kollade vi på Crash i kulturhuset som har sin egna lilla förortsbio. riktigt bra film, synd bara att vissa snorungar, ja jag syftar på er nya 1or som tror att ni är så avgudade, inte kunde hålla sin käft stängd så man kunde böla på de sorgliga scenerna utan att bli förbannad. efter tittade vi på American History X, eller jag såg bara 1 timme ungefär av den för sen bar det av till jobbet. seg dag där, förutom att my och natta kom förbi och käkade lunch med mig. efter jobbet skulle jag hem, men på min station kom nikola och dajje och hämtade upp mig, körde mig hem så jag kunde byta om sen skjutsade nikola oss till Väsby där vi mötte Chiro och några. sen gick vi mot tågen, jag och dajje gick skilda vägar, men vi möts nu igen på MSN och spelar röjj-flagor och jag är kungarnas kung på det så hon är modig att våga utmana mig.

imorgon ska jag jobba igen, efter det blir det film med mary (natta,dajje,my mfl.?) och sen är jag ledig på söndag, HÄRLIGA FRIHET! måste även passa på att tacka mina kära vänner som dag efter dag ringer/smsar och väcker mig på mornarna för de inte vill att jag ska fucka upp min skola, TACK anki (min personliga väckarklocka), kalle (sms-terroristen) och kimberly (ring-terrorsitan) för att ni hjälper mig att komma i tid till skolan! även om ni inte alltid lyckas så; försöka duger. KÄRLEK



lovely Alborosie.
"If love makes me sick I don't wanna be cure"

I'm a Hustler

skit seg dag idag, känns som tre dagar har gått. ska lägga mig och försöka sova så jag verkligen kommer i tid till skolan imorn. vi har lucia shit i aulan 8.20, sen mys och fika i klassrummet sen är det två filmer vi ska se, Crash och American History X. har sett den sista minst 20 gånger så lite tröttsamt att se den igen.. men har redan sagt till min mentor att jag måste gå en timme tidigare ungefär för vi slutar egentligen 12 på fredagar men eftersom det är filmer imorn slutar vi runt 15, och jag börjar jobba då så jag får gå ändå. efter jobbet blir det bara hem antar jag eller träffa mary och natta och ta det lugnt.

var nyss nere på en cigg med dom + nikola och mher, och honom har man inte sett på snart ett halvår, helt galet! aja slänger in den här låten HAHA jag får groooooooooova minnen av den! kan inte sluta le!! =)


då började pengarna (inte) rulla in

idag har jag haft min blog i ett år och har inte fått ut något speciellt av den, inga pengar som blondinbella och inte 10000 besökare om dagen, men jag gör saker för min skull och som firande av det länkar jag till mitt allra första inlägg: ---->

hail the king

nu laddas det upp igen av många låtar, känner att jag inte delat med mig av mina låtar på ett tag nu. och ni som inte gillare, too bad.  och ni som gillare, lyssna o njut =)


backshot



jag älskar att jag inte tröttnar på vissa låtar <3

Shottas

"Rastafarikillarna Biggs och Wayne har gått i livets hårda skola och tillsammans slagit sig fram på brottets bana. Utpressning, mord och narkotikalangning är vardagsmat för de två barndomsvännerna och de drömmer om ett bättre liv långt ifrån Kingstons hårda gator. Mot alla odds lyckas Biggs och Wayne ta sig till Amerika där de fortsätter sin kriminella karriär. Men kan de knäcka Miamis undre värld?

i rollerna: Ky-Mani Marley, Spragga Benz, Paul Campbell & Wyclef Jean"


den var tyyyngre än jag minns den, om du inte har sett den så se den! uuhhh



gud vad jag grinar till filmen.. jag är så känslig och jag blir så kär i Spragga Benz i filmen hihi

ännu en torsdag..

..and a lovely song by S.O.J.A <3



hårdplugg idag då. blev ingen skola för min del idag, kände mig inte så bra imorse. får prata med min mentor imorn om varför så hon inte tror att jag börjar skita i skolan igen. så har pluggat arslet av mig idag för att inte komma efter med något, ska plugga nu i en halvtimme till sen ska jag kolla på Shottas som kommer på tv1000. såg den filmen för ungefär två år sedan men minns inte speciellt mycket från den. den här veckan har ju gått så grovt segt så ska bli skönt med fredag imorgon, även fast jag ska jobba direkt efter skolan till klockan 22, sen blir det arbete även på lördag men ledig på söndag som är skönt, måste få vila ut ordentligt då, ta tillbaka alla krafter som jag förlorar pga skolan + allt plugg nu innan vi går ut på lov. ska satsa hårt igen på bra betyg, vet att jag kan måste bara lära mig att orka! aja nu blev det verkligen världens ointressantaste inlägg men som jag har sagt så många gånger förut - jag tvingade dig aldrig att läsa det. peace out my friends and enemys.



just do it!

jag följer med trenden, så jaaalla och gör detta test så kanske du får en bulle

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0812101940021697&a=1&

(på fråga 9 är frågan: vem bor jag tillsammans med?)

nostalgi

somnade där nån gång runt 6 tiden, vaknade nu ikväll vid 11. trodde verkligen att jag skulle lyckas sova hela natten men icke. så snart ska jag lägga mig igen och försöka sova för är verkligen inte trött men min hjärna fungerar inte om jag är vaken hela natten.

mary skickade gamla bilder till mig ahahh jag har skrattat så mycket! och när vi var så gamla var det verkligen "neej vi är inte fjortisar assoohh vaahh?" aaaahahah så kollar man på vissa bilder och jag döööör vilka fjortisar vi var! vi var dock inte som dagens fjortisar som ska vara totalblonderade med 20 kilo foundation i ansikte + läppar som satsar hårt på fjällräven och tofflor typ, vi var mer sket i alla, fett uppkäftiga, gick ut i pyjamas byxor någon gång och jag minns när my gick till skolan med sina vargtofflor HAHAHAAHAH! vi var lodisfjortisar, smutsiga mjukisbyxor och shit, men det var tider det, skulle inte tacka nej till att vara där nu för jävlar vad kul man hade!


1. jag och mary. 2. jag mary och my, haha jag DÖR!
3. l-l-l-laadies!

okej det här var inte de grova bilderna men jag vet inte om jag har tillåtelse från de andra att lägga upp dom hahaha jag tror inte jag pallar bli stämd i år inte. och det som är så synd är att jag såg typ äldre ut när jag var 14,15,16 än vad jag gör nu haha men vad ska man göra! och man kan aaaldrig tro att my är 15-16 på de här bilderna!! all grown up =)

så jävla synd

vad är det för fel med människor som gör bort sig, snackar skit och blir påkomna, gör fucked up saker, inte står för det och leker någon fucking martyr?? stå för vad du gör! lek inte bättre än någon annan för om du gör bort dig tar det ett tag att få folk att förlåta och glömma! men om du drar på ett kaxigt ansikte, inte kan prata med människor om det utan bara ljuger och ljuger och ljuger (kan hålla på ett bra tag med hur mycket du ljuger) tror du då att någon människa någonsin kan ha respekt för dig igen!? så låt MIG skratta åt DIG!! HAHAHAHAAHH FALSKA ****

SKITSAMMA människor som du är inte ens värda att slösa tid på men det är just därför jag gör det för jag STÖR MIG SÅ GROVT!!!!

hade iaf trevligt med min vänner idag, möttes på tåget, jag dajje och mary så mötte vi upp natta i sollentuna, natta köpte lite stuff sen gick vi och käkade sushi, mums så gott det var. sitter här hemma nu och är helt död, så himla trött. ska somna tidigt ikväll. kör varannan kväll vaken till 3-4 på morgonen, varannan somna innan 8-9, det är så jag pippar mitt dygn. men det finns värre saker att tänka på än det

fred ut

9 december!

..idag fyller min kära bror många år, 28 år, Grattis! väckte honom imorse med ett samtal: tjaaaa grattis!! hur känns det att närma sig 30, GUBBE?!
kärlek i massor, älskar dig och önskar dig många många många fler år av lycka!


(oohh.. det skulle inte sitta fel med sommar nu)

i'm just being honest

ååh vad jag somnade igår, orkade inte ens se klart på simpsons och då är jag TRÖTT.

var i skolan idag som vanligt, blev något förbannad för att Folk snackar så mycket skit och Folk inte står för vad dom säger. försök inte gömma dig bakom dina lögner, sanningen kommer alltid fram.

efter skolan åkte jag till natta där dajje också var, sen kom marris och så bastade vi jäätte sköönt, svettas som fan gör man bara så det är nice att det finns dusch iaf hoho. sen lagom till desperate housewives gick vi in till natta igen, och det var säsongsavslutning nu och jag blir KNÄPP!! men fortsättning följer nästa år..

ajuste, jag och kimberly hade nationella idag, muntligt i engelska. det gick jätte bra! kändes skit bra samt att läraren gav oss beröm och tyckte att vi var riktigt duktiga, och det känns alltid skönt att höra!

ska lämna er här så ni kan återgå till en intressantare blogg, but i don't give a *PIIIP* hahaa

kärlek



woho har kommit lite bilder från kryssningen, men jag är så jävla dyng på varje bild så jag känner inte ens igen mig själv HAHA men slänger in den här på mig och min my.

sitter i skolan nu iaf och arbetar om mitt tal jag ska hålla. tror att jag ska hålla ett tal om alkohol och dens effekt, samt hur "bara" helgdrickande kan bli till För mycket.

back to work, have a nice tuesday

när mörkret faller

sov hos emelie inatt ju och shit vad trött jag var imorse. höll precis på att somna om men emelie puttade mig haha och jag sover alltid längst ut så hon kör med den här: du får gå upp först du ligger längst ut. vilket är FETT jobbigt för jag kan inte bara "ta mig i kragen" och stiga upp på morgonen. men vi kom i tid till skolan iaf så det är huvudsaken. är jätte trött nu för somnade vid 4 någon gång, gick upp kvart i 7 imorse så jag kommer decka snart.

hade möte idag med rektorn och min mentor pga av att jag har missat lektioner sen var jag sjuk så har väldigt hög frånvaro nu, men efter att ha pratat med mig var min rektor inte orolig längre höhö. han är verkligen snäll, han är ingen som ser en elev som en elev utan han ser oss som människor, som det Ska vara!

....& gott folk. det är endast 1½ vecka var till jullovet! riktigt skönt. kommer dock jobba väldigt mycket men är ju så skoltrött nu så mycket mer än lagom för ett lov tycker jag! god natt

punkt slut

kom precis till emelie efter att ha varit i sollentuna och köpt chips och dip och cola. ska sussa sött i hennes sköna säng i natt. nu ska vi myyysa och kolla på film SHO

shit väx upp fan

riktiga bitches. seriöst vad fan yttrar ni er för och säger saker om människor sen drar ni på ett helt annat ansikte när det väl gäller? om du inte kan stå för vad fan du säger ska du inte öppna din käft från början! men varsågod och bete dig som en fucking snorunge för när allt kommer omkring är det Du som kommer stå ensam kvar.

nu förstår jag vad folk menar när dom sagt hur du är. fucking barn

i can't believe it

det blev inte så mycket sömn ikväll ändå. dajje ringde, hon hagop och nikola kom utanför mig på en cigg, sen åkte vi till statoil där vi mötte pjano och packet.. dom skjutsade hem dajje sen softa vi utanför henne ett tag sen släppte dom av mig hemma också. blev fett pigg på vägen, fan.. så sitter här nu med min musik i väntan på att bli sömn-trött. är trött som fan men det är bara för att min kropp är död.

och åh vad jag gillar den här låten, jag blir så glad av den!



aaa och jag kom på hur ska jag ta mig till jobbet imorgon nu när jag inte har ngt busskort eller pengar? fuck varför ska folk vara så fittiga och ta busskort och skit börja jobba och tjäna egna pengar tro mig det känns bättre om man köper saker själv. fuck

HAAAAAAAAAAHAHAHAHA


lördag, känns som söndag

haha mamma satt vid datorn, och jag låg i min säng här bredvid och kollade på tv. jag tänkte inte själv på det men jag låg tydligen och muttrade för mig själv att det är sån skit på tv och dom borde tänka på folk utan liv som vill se ngt bra, jag låg och garvade åt mig själv och sa att jag är patetisk, låg även och klagade oavbrutet på mig själv för att jag alltid dricker alkohol även fast jag vet att jag blir fucked up dagen efter. när ska jag lära mig..

har varit en feett jobbig dag. spelar ingen roll hur mycket vatten jag har druckit; jag mår inte bättre! när jag lägger mig i sängen ligger jag bara och sparkar och kan inte bestämma mig HUR jag ska ligga. mina bakisdagar är klagodagar, jag klagar över allt.

ska ta en cigg nu sen kolla på film. får väl Sitta upp i sängen så jag iaf kan bestämma hur jag ska ha det.




lämnar er med charmiga Beenie Man, har han inte världens finaste colgate leende!



fred ut

|͇̿ ̶͇̿ι |̶̿ ̶̿ ̶̶̿̿| |̿ V ̿| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |͇̿ ͇̿ ͇̿| \ ͇ / |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿|

          -

horlördag

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan varför lyckas jag alltid vara så klantig faaanfanfan!! det var en lyckad kväll igår fram till dess att jag tappar mitt fucking busskort med mina pengar i, mitt leg och bankomatkort. jag tänkte verkligen inte på det när vi drog till huset i gamla stan, hade min hjärna någon annanstans, så när jag väl står där och ska ta upp mitt leg kommer jag på att jag tappat det 30 minuter tidigare. FAAAAN HUR LYCKAS JAG!!!

aja så vi kunde ju inte göra annat än att dra därifrån, vi kom in på nån engelsk pub där dom inte var så noggranna med leg, kände mig som en 15 åring som blivit insmugglad på ett hak för första gången. lampe och my drack en varsin öl där sen drog vi. så komiskt att vi pratade om fjortisperioden i våra liv och så kör jag en fjortis-sia-kväll igår.. men det pratar vi inte om!

ska snart åka och äta med jerrpan sen är det sängen som gäller. ska jobba imorn, första gången på en vecka, så måste vara lagom utvilad och tro mig det är jag inte idag

sho

fredag 5e december

som vilken annan dag som helst idag i skolan. åkte sen till sollentuna, hämtade ut pengar, köpte cigg, åkte hem och deckade på soffan till kl 5. galet skönt, älskar att sova när jag kommer från skolan.

bara segat nu dom här 2½ timmarna, duschat, fixat mig i seg takt. lite kvar men klar med sminkningen. haha hade musik-KRIG med min bror precis. han har tagit högtalarna till min data och kopplat in dom i sin som är i vardagsrummet. och ingenting går rätt för mig om jag inte pumpar hög musik så jag satte mig också i vardagsrummet med surroundsystemet, la in en skön skiva med lite reggae/dancehall style, satte mig i soffan för att sminka mig. då börjar min bror pumpa hööög rock ur sina fucking högtalare, och rock för mig är som reggae/dancehall/ragga/hiphop osv.. för min bror, så han blir skit irriterad. jag försöker överrösta hans musik så höjer, sen höjer han, sen höjer jag till MAAX och lika snabb är han så våra grannar måste undrat vad för medicin vi käkade till middagen - rock blandat med reggae? waahah kriget slutade iaf med att jag (självklart) vann. för jag använder mig av min sköna avstängning - när jag hör ngt irriterande ljud, musik, röst eller vad som helst så kan jag stänga av och fokusera mig på det som jag Vill höra, så jag satt och chillade till min musik medan han bara störde sig. I'm the king I know!

AJA nu blev det en bok som jag verkligen inte har tid med, ska till tåget om en timme typ och måste fixa lite här hemma. have a nice evening!

Morgan Heritage

sådärja, nu ska jag lägga mig och se på tv i sängen, blev piggare av att gå ut i kylan för att röka men tröttheten kommer strax tillbaka. och för er skull, gör som jag och Lyssna på den här låten. Lyssna på texten. Få sköna rysningar i hela kroppen. - Every man will be free!



sickness can't wait

det märks verkligen att jag är sjuk, jag är trött hela tiden. ska diska sen tänkte jag faktiskt gå och lägga mig för natten. blir helt galen på mig själv, hur orkar jag? jag måste börja ta tag i mitt liv haha! sov så gott



lämnar er med Sizzla, och den här låten ger mig lyckokänslor i hela kroppen, ÅH!

och så fick jag hjärnsläpp

påväg hem från skolan idag fick jag mig en glad överraskning: selua satt på bussen! har inte träffat henne på år och dar känns det som, men vi har faktiskt inte träffats sen kryssningen i somras och det är ju sjukt länge! från ingenstans började vi prata om förra nyår och vad vi ska göra nu på nyår (även fast det är ett tag kvar) och nu har vi (me n' my gals) blivit inbjudna till en efterfest i en lokal som börjar kl 03.00 den 1 januari 2009, så det är nice.

tänk vad åren går, tiden bara flyger iväg. nyss var jag 13, nästa år fyller jag 19? helt otroligt, och det känns som att det har gått på 1-2 år.


vart tog åren vägen, när gick vi alla våra egna vägar?

hela tiden tänker jag att jag har hela livet på mig, jag behöver inte ta några beslut nu, men hela livet, vad är det egentligen? jag hinner knappt med nu, hur ska jag hinna med allt annat? shit vad jag verkligen får panik inför framtiden, åren går för för för för fort! för fort!! väärlden stanna, jag vill av.. Fan

jag har roligt på naturkunskapen

Det är den dagliga dosisen som gör'et, jag är ute när gumman min är inne. Bor du hemma hos din mamma? Anna, du kan väl stanna.
Hurra vad jag är bra! Säg det i toner.. Räkna de lyckliga stunderna blott, Annmari titta in i min lilla kajuta
Jag är ett bedårande barn av min tid får jag bli din tangokavaljer? När tvenne hjärtan slår samma slag, nu ska vi vara snälla
Klart till drabbning med en enkel tulipan
Jag vet ett litet hotell Rumba


kommunikation

sitter på lektion, kommunikation, och jag kan verkligen inte komma på vad jag ska hålla tal om? det står helt still i mitt huvud och har gjort det i 1 vecka nu. känns rätt skönt att vi slutar kl 1 idag (istället för kl 3) och imorgon börjar vi 9.35 istället för 8.20, och sen är det ju helg. veckorna går underbart fort, om två veckor är det jullov och efter det är det praktik i 6 veckor och vi avslutar praktiken med en veckas lov. helt otroligt, ingen skola på 10 veckor! då kommer det bara vara 2½ månad kvar ungefär till sommarlovet, och på sommaren finns det ingen klagan från mig. livet är som det ska och man njuter av varje dag och allt känns bättre.

måste berätta om den trevliga tjejen på stationen idag. jag sitter och väntar på tåget och får en hostattack, pga min förkylning, då tjejen bredvid mig drar fram en Strepsils och frågar om jag vill ha den? helt underbart, hon räddade min dag. inte nog med att jag knappt har hostat nu utan jag får en skön känsla i kroppen när folk är trevliga även mot okända människor. sen när man går på tåget vill folk inte ens sitta bredvid en knappt för att man hostar och de kanske råkar bli smittade. kan inte folk börja bry sig mer om andra?
we're all human, when will you learn?

onsdag en gång i veckan

skola idag. skit segt. målade dörrarna röda i fritidsrummet på eget initiativ, Töng jag är dom blev fett fina. den som klagar behöver ju inte gå in där!

efter skolan gick jag emelie och carro in till centrum, jag köpte en söt liten sak på gina tricot samt nya leggins, sen åkte jag till natta och vi kollade på Top Model som stackarn följer.. jag lider med dig.. efter gick vi till hägges, käkade grekisk sallad, och nu sitter jag här hemma igen. väntar på att klockan ska bli 8 så det är dags för simpsons och efter det ska jag sova gott för natten så att jag är pigg till helgen.

i helgen ska jag ta med amanda, den nyfyllda 18åringen, ut på en natt i den stora staden. vi börjar vår kväll på nivå (ovanligt) sen ska vi vidare till en club som NI INTE FÅR VETA HAAAAHA. hoppas att det blir en lyckad kväll med tanke på att det är ju min present till henne att ta med henne ut *håller tummarna*

aja nu fuckar mitt internet snart fred ut

ännu en sjuk dag

den här dagen har inte bestått av så mycket.. vaknade till vid 10 imorse av att mamma kom hem och hade köpt halstabletter, nytt te, honung samt greys anatomy dvd så jag kan sysselsätta mig när jag är sjuk. sov vidare till 3 ungefär, bara sover och sover när jag är sjuk usch..

bara legat hemma.. sen åkte vi till vibypizzerian och köpte hem kebabrulle som jag bjöd mamsen på, käkade sen hoppat fram och tillbaka med att ligga i sängen, sitta vid datorn, ligga i sängen..

sen ringer min mobil och det är nikola som säger att jag ska komma utanför min port för att det är knas i förorten? hahah. så går iaf ut, och där är natta nikola jeano hagop och raffi som jag tar en cigg med. knasungar haha. och grattis jeano till körkortet fan!! jag vill också..

kollade på desperate med mami, och nu sitter jag vid datorn igen. ska gå och lägga mig snart så jag orkar gå till skolan imorgon. har nämligen fått ett mail av min mentor att hon inte har sett mig på närmre tre veckor?? woot????? så ska åka och prata med henne och gå på alla lektioner imorn hade jag tänkt..

aja peace

everything IS everything



Everything Is Everything
What is meant to be, will be
After winter, must come spring
Change, it comes eventually

mina skönheter



& här är mina gosigulliginullbebisar, den i mitten är den jag gjorde idag. (jätte fina tejpmärken jag vet)
den högst upp bland alla tecknen har my tatuerat på mig

I love my tattoos

barbershop e en riktigt rolig film, och jag dööör för "ricky" i filmen! OOOMMMGGG det finns inte ens ord för en människa som är så fin! han kan skapa ett helt nytt uppslagsord för dödligt fin.. och han är så gudomligt charmig i filmen wosaahhhh jag finns inte

idag iaf gick jag till skolan som vanligt även fast jag är sjuk. var tvungen att gå och snyta mig var 5e minut. slutade iaf 13.20, jag och ANGELICA gick sen och la oss i sofforna som vi var med och köpte (creds to us) och väntade på att tiden skulle gå. vid 14 nån gång gick vi till centrum och sen till teds, för det var ju idag min tattoo skulle fixas plus en ny skulle sättas på plats! FAN vad snygg den blev, är skit nöjd!! måste ha kvar kompressen i 3 timmar till, men nån gång snart lägger jag upp en bild. det är ett japanskt tecken som står för tillit iaf, och den ovanför (som my gjorde på mig för 7-9 månader sen) står för vänskap.

i fuckin' love it!


åkte sen till sollentuna, jag köpte hem sushi, och jävlar vad god den var, och ANGELICA köpte hem en kebab mmmmmm namnam. ikväll ska jag ruttna med mitt te, sova tidigt och ingen skola imorn. mamma låter inte mig gå när jag är såhär sjuk, fan jag pallar inte va hemma.. men bättre att bli frisk tycker man ju. well well well nog om dig

RSS 2.0