nääärå inte alls avundsjuk!?

alltså WOW


b-b-b-b-uuussyyyyyy


uuuuuuuuuuurfucccckkning

Med denna låt : Välkomnar jag denna underbara FREDAG!!!!


live the life you love so you can love the life you live

Har kollat igenom min blogg, när jag väl har skrivit, och jag kan minsann vara en riktig filosof, eller en poet ibland.

hela gatan vet att de e deras fel vad som sker

Åhhh vad jag har ett härligt lyckorus i kroppen. Jag älskar den här känslan, och den kommer allt oftare. Jag är så himla nöjd med mitt liv och alla kära vänner och familj som jag har omkring mig. Jag trivs på min praktik med mina 5-6 åringar, jag trivs med min arbetslöshet, och jag älskar att jag kommer att ha mer tid till att umgås med mina underbara vänner och mer tid till att satsa fullt ut på skolan. Jag gillar till och med alla människor som jag inte har lärt känna än.
JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER !

Och på fredag kommer vi hinka hos mig innan vi drar ut i Stockholms krogliv och festar loss. Så längesen vi var allihopa och bara njöt av varandras närvaro. Jag har inte ens en gnutta hat i mig, skriver som att jag käkat happypills, fan, DET GÅR BRA NU !

Fan det enda som saknas nu är min sista(?) och nästan mest efterlängtade tatuering.. Ge mig pengar!


det bästa jag har läst på länge

¨

Mannen säger till Gud: "Gud, varför har du gjort kvinnan så vacker?"
"För att du skulle kunna älska henne", svarar Gud.
"Men Gud, varför gjorde du henne så dum." "Så att hon skulle kunna älska dig."


children today no longer believing in your fairytale, hey mister babylon

Har fått tillbaka hårddisken från bärbara datorn som gick sönder 200? så har nu massor med gamla bilder och låtar, har varit riktigt roligt att kolla igenom allt från 200? och framåt! Det får mig verkligen att längta tillbaka, fan, allt var annorlunda förr. Vet inte om det är positivt eller negativt men ibland kan man inte lägga ord på sina känslor helt enkelt.

Well, är helt slut efter en dag på praktiken med mina 6åringar, och jobb efter det så ska krypa i säng nu så att det fortare blir fredag. Ciao!


Some years ago. KÄRLEK.

like a big fucking potatohead

Im just chillin' here att Mathildas place you know, while her father is listening to Sexy Bitch with that sexy piece off ass Akon.

Now she is "busringer" to our friend Mariana but she doesn't pick up, as usual.. Sometimes you just want to slap theese bithes up like THAT you know..

I don't have so much to say except that This That Mathilda is a It. You know.. A It, like a piece of crap. I don't really know whats here problem except that she loves me, but you can't really blame her. It's raining outside so we can't go out because if we did, Mathilda would be taken back to where she belongs, the rain is corroding her. Beacuse shes a Bitch. With a Big Fucking B.

Now, solong M-fuckers, a peace-sign up from Mister X.
Ciao bella.
Signing out.
Right now.
Like THAT.


enligt mathildas nyfikenhet av 118100's kunskap:

.. är jag:
Bakom bloggen siabraa.blogg.se finner vi en mycket söt och snäll tjej som bloggar så ofta som hon hinner, trots jobb, plugg, kryssningar och andra mysiga saker som inträffar i hennes liv. Tyvärr verkar hon glömma bort sin blogg då och då, men 118100 tror att hon aldrig kommer glömma bort den helt och håller.

är Mathilda:
Mathilda är en superskön tjej som tycker om Kanye West och How I Met Your Mother. Hon tycker om att hänga med sina polare och tar sig gärna en drink då och då!

som taget ur en skönhetstävlings tal

Nu fick jag en sånhär härlig känsla i kroppen. I detta väder, i allt detta mörker och den mörka vintertid som vi har framför oss, då jag som alltid känner hat mot världen och mot alla som kommer i min väg, så känner jag ändå att det är nice. Det känns som att bättre tider är påväg. Inte för att det har varit hårda tider av några speciella skäl, men ni vet den där känslan då man känner att allt flyter på som det ska. Då man känner att man gör något av sitt liv, då man känner att man är omringad av bra människor som betyder något för en och då man bara njuter av sin tid här på jorden.

Exakt den känslan känner jag nu. Jag vet inte om det är för den tunga musiken som spelas i mina högtalare, eller om det är för att helgen närmar sig. Men jag tänker inte sitta och analysera kring det för när den här känslan väl kommer ska man bara njuta. Och som min kära vän sa: när man får en sån känsla ska man förmedla den och tänka på alla människor som har det dåligt ställt, barn och vuxna runt om i världen, och skicka sin positiva energi till dessa människor så att de ska känna ett ljus i allt mörker och känslan av att deras liv har en mening.

Låt oss hedra världens befolkning och önskan om en bättre värld, som låter så jävla tacky, där alla kan vara tillsammans och dela på denna jord precis som det var menat.

Bone Thugs - Lets change the world.



lyckan bland oss

Och med detta vill jag säga - Jag Älskar människor

Ladies and Gentlemens

Varken kraft eller ork att blogga just nu. Känns så värdelöst men som sagt bloggar jag för min skull och i och med det lägger jag upp bilder från kryssningen just för att Jag ska minnas hur roligt vi hade. Även ni får alltså nöjet att se våra bilder.. Enjoy..





Och med detta, en låt som denna:


RSS 2.0