Släpp allt och bli dum

Men tjaaaaaa.....

Mina tjejer kom hem i söndags, Mary och Mathilda, så vi har softat hos mig i måndags med Gaby Alicia Claudio och Jimmy och grillat, sen bara vi tjejer igår och grillade igen. Haft fett fint väder och min Mexicobränna är på plats - mer eller mindre.

Är ledig nu fram till måndag så ska försöka träna varje dag igen. Idag ska jag träffa Kimberly när hon slutat jobbet vid halv 4, innan dess tänkte jag ta en långpromenad här från Helenelund längs Edsviken and so on. Jag och Alicia gick skönaste rundan i måndags och det är skönare att gå ut och gå än att träna egentligen..

Och på lördag är det valborg, så vi kommer softa hos mig innan vi rör oss någon annanstans.. kommer tydligen va tungt väder i helgen också, längtar.

Trodde jag hade mer att säga än det här men vad ska man göra.
Ciao

PEACE

Jag har haft så skööna dagar!

Grillade med Meli Alicia Sanna och Dajje i torsdags hemma hos mig, sen gick jag Meli och Alicia ut och klubbade, va rätt dött på stället men vi hade fett kul och dansade galet ändå, det blir vad man gör de till!

Vaknade dan efter hos mig, gick och satte oss på uteserveringen i Helenelunds pizza där vi satt klistrade i solskenet i två timmar, tungt. Gick hem till mig, satt ute i solen, började fixa oss, åkte till Nivå (skulle ba dit en snabbis egentligen för vi skulle till en lokal sen i Bergshamra där Summerjamfolket var men vi fastnade), drog sen till Skogskyrkogården till ett Dubstep ställe, TUUUNGTTTT!!! Hade så fuckin' niiceeee, jag visste att jag gillar dubstep men jag hade inte insett att jag Älskareee!!

Det stället stängde kl 6 men vi åkte lite innan så vi hann med 5.20 tåget från centralen hem till min sköna säng. Så vi käkade, gjorde korv med bröd, sallad och sen gick och deckade.

Vaknade idag av värsta solskenet!! Makes me craaaazy. Käkade frukost ute i solen, gick sen till tåget och åkte varsinna håll för jag jobbar natten idag, så slutar kl 13 imorgon då jag ska till mamma och äta påsklunch med henne bror och mormor.

Har som sagt haft fett sköna dagar, jag älskar solen!!

Köpte förresten en tung bikini också och några tubtopar, bikinin skriker rosa! LOVE IT.
Haha its all looove today.
Ska börja lite sakta men säkert med middan här på boendet, kommer bli en feet räksallad med parmesan/citron dressing och sen ska jag ta med mig boendena ut i solen, en promenad längs vattnet lutar de åt.

Ha en skön lördag! Ta hand om er

Glad påsk då.

Sitter på jobbet ute på söder, började kl 7 imorse, och det är så sjukt lugnt! Dom flesta boendena har åkt hem till sina familjer nu över påsk så har bara två boende hemma. Jobbar till kl 15 sen ska jag kika lite i stan efter några nya tubtopar - någon som vet vart dom har vanliga enkla och rätt billiga?

Igår var jag inne i stan med Alicia och Meli och åt glass i Kungsan, riktig sommarkänsla! Sen kom Angelo förbi och då blev det även några klunkar Corona i solskenet.

Ikväll ska jag Alicia Meli och kanske några andra av tjejerna grilla hemma hos mig med lite vin och sen ska vi ut! Viva la sun!

Märker hur mycket bättre jag mår av solen, kände mig helt deprimerad efter Mexico att komma tillbaka till kyla, snö och slask men nuuu leker livet igen! I Freakin' Love It!

Ska ta och arbeta lite nu tänkte jag, stryka lite påskdukar och så.. Oh yes, detta får jag cash för ;)

Peace out!!


Åh, älskade Mexico <3







Alla grabbar säger shooo



Har haft min första lediga dag på väldigt länge. Har varit så sjukt sliten så att jag har känt mig sjuk och inte haft någon kraft i kroppen, så denna dag har varit väl behövd!

Började med att lägga mig på baksidan tillsammans med en kaffe, musik och boken Lasermannen. Hade 27 grader på min underbara bak(sida) och Mexicobrännan började redan titta fram igen.
Åkte sen in till stan för att träffa Mathilda och Alicia så vi gick och åt sallad på ett av stadens alla caféer. Men jag och Mathilda nöjde oss inte med det utan det blev även två latte, bakelser och en varsinn smoothie också. Nu känns det som att jag ska spricka men det var det  totalt värt. Tack Mathilda, my sugarmommaah.

Satt även en rätt ung vuxen man med lappen I am hungry framför sig så ängeln Mathilda tog tillfället i akt och köpte även en sallad till honom.

Imorgon är det återigen jobb som gäller men sen ska jag och Alicia på personalfesten på Globen! Ska bli riktigt kul, men om det inte lever upp till våra förväntningar ska vi ut och röja i Stockholmsstad efter den stora buffén.
Ser bara fram emot att få hänga med Alicia och alla andra sköna nissar som jobbar där, men får ta det någorlunda lugnt då jag jobbar kl 9-20 igen på lördag.. Oh yes, I'm a true warrior! Haha.

Nu ska jag småstäda lite innan jag lägger mig och hamnar i en sen matkoma på soffan.

Ta hand om er.


Jag och Alicia körde en Maria Montazami för några helger sen.


Tillbaka från de döda.

Det var ett tag sen jag bloggade sist.. men kände nu att det skulle kunna bli en trevlig sysselsättning. Degar mest hemma i min lägenhet när jag inte jobbar eller chillar med folket. Så en ny start så att säga, eller?

Mexicoresan var iallafall det bästa jag någonsin har gjort. Blev helt förälskad i landet och det var absoluut inget fel på att bada i karibiska havet heller! Lärde känna sköna människor från runtom i världen, så en resa till Miami så småningom med boende hade jag inte fått utan denna upplevelse.

Har hänt väldigt mycket i mitt liv men allt vill man inte öppna upp sig för på internet, men vad ska man säga - en berg och dalbana mer eller mindre.

Just nu jobbar jag extra på Globen som köksbiträde/kallskänka vilket är väldigt roligt. Fått vara med på evanemang såsom för&efterfesten till melodifestivalen samt hockeymatcher mm.
Jobbar även i Hammarby Sjöstad på ett gruppboende för förståndshandikappade vilket också är grymt roligt! Dessa människor ger så himla mycket och bara synen av allt dom uppskattar och hur dom fångar dagen ger mig så mycket kraft till att klara av mitt eget liv och fundera över - är mina problem verkligen Så stora?

Jag facineras extremt mycket av människor och förra veckan bara träffade jag ett par på tåget då jag satt och läste min Situaton Sthlm tidning som berättade att de också säljer tidningen. (För er som inte vet- en tidning skriven och såld av hemlösa där 50% av vinsten går till försäljaren och resten går till att producera nya). Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och mannen berättade att han är alkoholist och har en dotter på tio år som han inte har någon kontakt med, men som han skulle vilja prata med om han lyckades ta itu med sitt missbruk.
Under hela våran konversation pågick satt människor på tåget och tittade ut oss som om vi var utställningsdockor. Jag tror att folk i samhället är så extremt rädda för verkligheten och inte har förståelse för livets hårda sida. Istället blundar man och ser det som något konstigt att en "normal" ung tjej kan föra ett samtal och en disskution med det okända.
I och med att min pappa själv var väldigt utsatt innan han dog så känner jag så himla mycket för "dessa" människor. Och det gör ont i mig att människor måste leva i missär.
Jag och en nära vän till mig pratade om att vi ska laga en stor omgång med pastasallad som vi ska gå och dela ut till stadens hemlösa.
Jag tycker att det är så himla viktigt att vi ska hjälpa och ta hand om varandra, inte bara fly och låtsas som att problemen inte finns.
Sen kan man tänka att - dom har ju satt sig i den sitsen själva. Men alla har varit barn, det är någons son/dotter/mamma/pappa/bror/syster som sitter där. Som är så himla trasig och känner att livet är helt meningslöst så de har ingen ork kvar att ens kämpa, för is it worth it?

Nu blev mitt inlägg väldigt flytande kring många tankar, men jag tycker det är så himla skönt att bara skriva av sig ibland så att hjärnan får vila lite.

Ta hand om er därute, ta hand om varandra.
/Sia Braa


RSS 2.0