happiness!!

jag ska fucka uur ikväll och ha så jäävla kuuuuuul!!!!!

image47
image48

intressant.

som jag har skrivit innan så är väl mitt liv jävligt intressant eftersom att så många som jag absolut inte vill ha något med att göra, och dom vill inte ha något med mig att göra, kan inte låta bli att prata om mig, besöka mig osv. vad är det för fel på er? om ni har en åsikt stå fast vid den! jag gråter inte över att vi inte är vänner längre för jag bryr mig inte. är det så svårt att förstå? varför kan inte ni sluta bry er då? det är ju uppenbart att ni saknar mig eftersom att ni söker sätt att ta upp kontakt med mig. get real - det funkar inte så. visst att ni är helt körda i era nerknarkade huvuden och att ni inte fattar hur man tänker påriktigt, men om ni säger att ni inte vill ha något med mig att göra, om jag säger att jag inte vill ha något med er att göra, stå förfan fast vid det då! för jag mår så jävla bra utan er, är så trött på er och eran skit. och eftersom att allt händer av en anledning, att jag ens lärde känna er, är väl för att jag ska förstå att jag mår så jävla bra med bra vänner och att jag är stark själv. jag behöver ingen som trycker ner mig. så stick långt härifrån, jag hoppas att ni dör på vägen.
image46

För mycket luft.

folk har för mycket luft när dom sitter bakom en dator och kan vara anonyma. du vet vart jag bor, du vet vilken skola jag går i, du har mitt nummer. vad är du rädd för?

Nyår.

vaknade nyss och är redan stressad inför kvällen..

23:23

var hos dajje idag och softade sen kom marina och vi åkte och solade. har dock inte blivit brun.. pengar i sjön.. men värt ett försök ;) åkte sen hem för att komma igång med mitt rum! har nu börjat spackla och ska börja måla imorgon. har varit så lat men nu känner jag att jag vill få ordning på allt och att det ska bli klart. var på ikea i förrgår också och köpte en massa nya saker till rummet, och det kommer att bli sååååå mysigt! kommer bli skönt att trivas i sitt rum igen och vilja ta hem vänner.. längtar =)

Svar på tal!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jobbade på två olika McDonald's , var på två rättegångar, upplevde Norrland (det var inte alls massa gubbar som satt och drack norrlands guld hela tiden!!!)..
Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte att jag hade några..
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, bekanta i alla fall.
Dog någon som stod dig nära? Nej som tur är!
Vilka länder besökte du? Var i Grekland, Finland och reste även runt lite grann i Sverige..
Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Hmm.. skulle i så fall vara ett jobb med bra betalt!
Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? Måste ha varit 10 juli, då vi satt i tanto och drack och lyssnade på Jr. Kelly och 11 juli (dagen innan vi åkte till Grekland) då jag och Mariana var på skansen och såg Sean Paul uppträda. Samt den 12-20 juli då vi var i Grekland. BÄÄSTA!!!!!
Vad är det bästa som hänt dig år 2007? Att bli av med svaga vänner som man inte har mått bra av, samt att jag verkligen har börjat ta tag i skolan nu och att jag började i en ny klass, ny linje, och har lärt känna så mycket underbara människor!
Största misstaget? Då jag inte har tänkt innan handling.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja.
Bästa köpet? Måste vara Grekland resan som jag Kämpade för!
Vad spenderade du mest pengar på? Cigg, alkohol, shoppingrundor och dylikt.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag och mamma har fått så bra relation och att jag kan berätta allt för henne och att hon alltid ställer upp för mig!
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Ferige - Glamorous, Ken Ring - Snart hemma, Collie Buddz - Blind to you.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket gladare!
Vad önskar du att du gjort mer? ..
Vad önskar du att du gjort mindre? Never regret anything that made you smile.
Hur tillbringade du julen? Med mamma, mormor och storebror.
Blev du kär i år? Nej.
Favoritprogram på tv? Desperate Housewives, Scrubs, Simpsons, Family Guy, Miami Inc.
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Nej, snarar "motsatsen till kärlek är inte hat, utan likgiltighet". Det är många som jag har gått från att älska till att inte känna Någonting för.
Bästa boken du läste i år?
En faktabok om våldtäkter, men man blir jävligt förbannad när man läser den!!
Största musikaliska upptäckten? ..
Något du önskade dig och fick? Oj, jaa faktiskt.
Något du önskade dig men inte fick? Ja, men det är inget att må dåligt över!
Årets bästa film? Har sett många bra, kan inte komma på någon..
Vad gjorde du på din födelsedag 2007? Drack i Rotebro i Alles lägenhet och sedan åkte vi till en skit tråkig fest i Helenelund och fick gå hem därifrån.. blää.. hade hellre stannat hemma!
De bästa nya människorna du träffade? Vääldigt många! Speciellt mina tjejer från BF! KÄÄÄRLEK!!
Hur skulle du beskriva din klädstil år 2007? Det är väldigt till och från.. klär mig efter humör..
Vad fick dig att må bra? Min mamma och mina bröder, och bra vänner! Sen har jag mått bra av att spendera tid utanför Sollentuna.
Vilken kändis var du mest sugen på? Nick Cannon.. :$
Vem saknade du? Hemlissss...
Favoritmånad? Älskar juni och juli!
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Eftersom att allt händer av en anledning, så nej..

lördagen

seeeeg daaag.. var i kista idag med selua och planerade nyår å sådäraa och gick runt och kollade lite. är så jävla trött, vet verkligen inte varför. är det hela tiden även fast jag sover länge.. jaja, skumt. fett rooligt på nyår längtar verkligen!!  VI SKA HA SÅ JÄVLA KUL :D mahaahh ..
och ikväll är det fest, ska kanske gå får se.. det väger mellan att sova eller att festa. och jag tror starkt att jag kommer sova istället, jag vet att jag är skum men så kan det gå vettu!

fucking hat'az

Fuck what you heard, recognize what you see.
This isn't about you, it's about me.
If you dont like it, then close your eyes.
Cause all you haters need to realize.
You can hate me or you can love me.
But in the end ONLY GOD CAN JUDGE ME!

just the other day.

yeeah igår va jag, emelie och våran son barre i väsby centrum och jag köpte nyårs kläder, skiiiit fint linne. långt, svart, lite u-ringat med silverpaljetter längs brösten typ, sen leggins som jag ska ha till. och nytt smink, fick ju ett kickspresentkort i julklapp också. så är klappad och klar till nyår

woohoo köpte mig också en mp3 av jasmine, känns så skönt eftersom att jag slarvade bort / tappade / glömde / blev av med min för några månader sen. har saknat att pumpa bra musik i hörlurarna! satt hemma hos jasmine igår då och fikade och möös, och idag åkte den jäveln till göteborg. vill också :( fett skönt att komma bort från stockholm, träffa nytt folk och festa där. lite avundsjuk på henne.. well well glad för hennes skull i alla fall!

väl hemma satt jag i lugn och ro och la in låtar på mp3n då emelie ringer mig och vill att jag ska komma till märsta, så ja jag åkte och träffade henne och evelina, och vi.. ja.. jag vill inte ens skriva om det HAHA! men det var ett minne, längtar tills skolan börjar så man kan mobba några lite haha (emelie förstår) sen var vi hemma hos evelina och käkade väldigt mycket mat och sen deckade vi.. somnade väldigt sent och vaknar av att hela sängen vibrerar på grund av min telefon som Citty terrar, (tur det)

vi bestämde oss för att ha en myskväll :) vi möttes och gick till statoil och köpte smått och gått och chillade hos henne till Sjätte Sinnet och någon riktig B-film. blää. sen deckade Citty som var ute på stan hela natten innan.

myyyyyys att umgås med henne innan hon somnar :D kom hem nyss och nu klagar min bror på att det låter för mycket när jag skriver så.... ska väl gå bort från datorn. efter att jag slängt in två bilder, en på Jasmine tagen av den duktiga fotografen Citty, och en på stjärnan själv! lööööw

& drivkraft

Jäääh kurdisk fest och efterfest. det går att ordna för tillsammans blir det roligt. HAH! det blir en bra start. hoppas ni andra ramlar som dominobrickor och spretar på benen så dom går av. väck är vad du är, och hoppas att du förblir så tillsammans med dina jämlikor. sluta frusta, snyt förfan!
och sen har vi det där fågelljudet som tillkommer med vännerna, helt seriöst, har du inget annat bättre för dig? du har ett grovt handikapp som inte ens går att få diagnos på för hela du lever av det och du är körd. körd körd körd! hoppas föresten att du blir påkörd och aldrig mer kan ställa dig upp. bli förlamad för i helvete, så hoppas jag att du blir så våldtagen och felfifflad i ditt huvud så du aldrig mer kan tänka klart. och såna som du är såna som aldrig förtjänar en chans överhuvudtaget. hoppas det kör sig, ordentligt. att du aldrig mer kan ta dig upp igen. vet du varför? för du är en så svag människa. eller människa är fel ordval, för du kan inte vara mänsklig. såna som du borde aldrig ha blivit födda. dom borde bli uppskjutna i arslet eller nåt för det är såna som du som gör så att såna som jag vill döda någon, vet du det? om jag ger dig ett skott i nacken när du är förlamad och spräckt, skulle det vara jätte lågt. för du skulle inte kunna försvara dig själv. jag får psykos av att skriva det här. det är jätte förvirrande. men jag hoppas iallafall att du dör, det är vad jag vill komma fram till. och du också! och du med. cut your wrist and say goodbye little darling. fuck off and die, du är för ful för mig och din morsa går för en hundring!

I Ain't gonna eat, I ain't gonna sleep. Ain't gonna breath till I see what I wanna see. And what I wanna see is you go to sleep in the dirt Permanently. you just being hurt. This ain't gonna work for me, it just wouldn't be sufficient enough cuz we are just going to be enemies, as long as we breathe, I don't ever see either of us coming to terms well we can agree. There ain't gonna be no reasoning, speaking with me. You speak on my seed, then me no speak ah Eng-less, so we going to beef, and keep on beefing unless you gonna agree, to meet with me in the flesh. And settle this face to face, and you going to see a deamon unleashed in me, that you never seen. And you going to see this gangsta pee on himself. I see you D12, and thanks, but me need no help. Me do this one all by my lonely, I don't need 15 of my homies. When I see you, I'm seeing you, me and you only. We never met, but best believe you 'gon know me. When I'm this close, to see you exposed as phony. Come on bitch show me..pick me up, throw me, lift me up, hold me, just like you told me you was going to do. That's what I thought. Your pitiful, I'm rid of you All you, Ja You'll get it too

Now go to sleep bitch. Die, Motherfucker, die, Uh, times up bitch, close your eyes. Go to sleep bitch. Why are you still alive? How many times, I gotta say close your eyes and go to sleep bitch, Die, motherfucker, die...bye, bye motherfucker, bye ahh. Go to sleep bitch. Why are you still alive? Why? Die motherfucker...haa, haa, haa

arbetskraft

du förståår inte, för-för-förståår inte.
vad är det med människor och dess K-m. vad är grejen med G-esset. förstår du inte att du kommer bli V-tillsammans med dessa andra P-P-karna. dagens motto, rimmar på lotto. hoppas du får i dig för du förtjänar inte bättre. hoppa ner från något och kom aldrig mer tillbaka, sa dom och jag hoppas dom håller det dom lovade. sing-a-long and say so-long!

äntligen ^^

om 4 timmar och 22 minuter kommer min älskade söta rara mariana hem :D:D:D:D

Att vara stark.

så otroligt bra text, och det stämmer verkligen!

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas
Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den
Att falla till botten, att slå sig hårt och alltid ta sig upp igen
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast
Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit

25/12 (fantasifullt)

shuuuuuueeee....har haft jäätte myyyysigt med dajje inatt, va på statoil och köpte kaffe sen träffade vi Mher, Alex mfl. och chillade med dom och hade trevligt. sen rörde sig jag och dajje till mina hemtrakter och satte ute och pratade galet länge. jätte mysigt, har saknat henne, jäätte länge sen vi sågs! imorgon, eller idag, ska jag upp jätte tidigt och fixa mitt hår hos jasmine, och har verkligen ingen aning om hur jag kommer orka. är riktigt pigg nu men tänkte snart gå och lägga mig och titta på Futurama tills jag blir trött och äta choklad, eftersom att mitt illamående sen julmaten idag har gått över haha.. ska dricka julmust också, kom på att det fanns kvar.. ska gå och skjuta mig själv är på riktigt jobbigt humör, vill in och terra mamma och hoppa på henne eller nåt men då kommer hon skjuta mig istället och ja, det är ju bara förnedrande helt enkelt. jaja, vi får se hur det blir med den saken, tjolahopp!

image40image39


åhåå sådana söta bilder på mig och min prinsessa =)


Julafton

hade en jätte mysig tidig julafton tillsammans med Citty då vi tittade på Gay Army och käkade turkar, (väldigt roligt tyckte vi), och hade jätte mysigt i hennes lägenhet som var jätte fin! alltid lika roligt och trevligt att träffa min ängel som är så otroligt skön att prata med och har själv mycket intressant att berätta. sen idag har jag varit hos mormor och firat jul, har ju inte haft julkänsla som sagt, men den kom när vi skulle öppna paketen. fick inte så mycket, men fick det jag ville. fick bland annat Buzz frågeQuizet, som jag verkligen velat ha för det är så jäävla roooligt, av min kära bror som har blivit rik eftersom att han jobbar så mycket (själv köpte jag bara en deodorant till honom, kändes lite snålt, men är en arbetslös studerande så vad ska man göra), sen så fick jag massa pengar (behövde verkligen det, är fattig som en kyrkråtta), och sist men absolut inte minst fick jag av mamsen en tripp till Enköping för att tatuera mig hos en väldigt duktig tatuerare som har 8 års erfarenhet. så den 14/1 tatuerar jag mig! *woohooo* så nu chillar jag bara hemma och väntar på att min älskade Dajana ska komma hit så vi kan gå och köpa kaffe och snacka skit. och hennes underbara julklapp till mig är att vi ska umgås haha, hon är så fantasifull! LÖÖÖÖÖÖW

Julhelgen

lite kortfattat om helgen då,
i fredags var jag i märsta med emelie och hennes kompis och bara tog det lugnt.
och igår, skulle jag och emelie ta bussen från sollentuna hem till mig och då såg jag roooniii på bussen som jag inte har träffat på 2 hela år för den dummisen har suttit inne. så han hade permission nu, och bjöd dit oss på kvällen för dom skulle festa. åååh vad det var kul att träffa honom, har inte varit så glad på evigheter! jag började nästan gråta, blev helt tårfylld i ögonen och skakade som en idiot och typ stammade haha.. sen på kvällen då så kunde emelie inte följa med för hon skulle upp tidigt till gävle, och ingen annan orkade heller så jag ringde honom och sa det men han tvingade dit mig iaf, och jag hade jätte rooligt för FAN vad jag har saknat honom!!!
så idag är det söndag och jag har sovit längre än jag brukar.. imorgon är det julafton och jag har absolut ingen julkänsla! det finns ingen snö ute, bara lite rutten frost, och vi har bestämt oss för att inte ha någon julgran i år så då får man inte heller värsta julkänslan. jaja, kanske känns bättre imorgon!

Jul & nyår

det här med jul och nyår är så himla överskattat. jul: öppna de få presenter man får (som jag uppskattar), äter mat, sover. nyårsafton: alla är jäätte taggade, har fixat sig i flera timmar (iaf vi tjejer) sen står man där ute i kylan och håller för öronen för alla jävla raketer som dånar, och sedan fortsätter kvällen / natten som vilken helg som helst.
jag har märkt att jag blir väldigt pessimistisk under vintertid..

Jävla barn

jag blir så jävla irriterad när jag går in på folks sidor och ser 13-14 åriga små tjejer sitta och skriva att dom hatar invandrare och att dom är rasister / nazister. ursäkta, men vad FAN vet dom vad rasism är? och dessa vidriga människor som är med i NSF och dylikt och ska sitta och värva såbarn till att gå med, eller sitter och hjärntvättar dom och försöker få med så många som möjligt i detta. smarta är dom, det kan jag inte klaga på. det är väl självklart att om man vill få någon att hata invandrare så går man till små vilsna tonåringar som inte vet vilka dom är. och ''välkomnar'' dom, tar dom i sin famn och börjar med sitt jävla bullshit! fuck them. vad är det för jävla människor! gå till en 25 årig kvinna och säg till henne att invandrare är skit och du får en riktig smäll på käften!
och detta prat om att invandrare får kriminaliteten att öka. människa, vet du vad du pratar om? vet du hur många SVENSKAR det är som begår brott? det är väl klart som fan att det finns vrickade människor från alla länder, INKLUSIVE SVERIGE, och från olika kulturer. lycka till säger jag bara, jävla idioter, tror ni helt seriöst att ni ska få ''Sverige vitt''? och vet ni ens vad invandrare har gjort för bra för Sverige? och vet ni att om man drar av skinnet från varenda människa, en från varje land, så ser vi EXAKT likadana ut! vi är alla människor, no mather if you'r black or white!
image38

mamma!

Thank you for loving me, thank you for holding me down
I know that you care for me, cuz you've always been around
All of the things you do I can never repay you
I can't imagine life without you My mama, my roll dog

oh mother, we're stronger, from all of the tears you have shed
oh mother, don't look back cause he'll never hurt us again
so mother, I thank you for all you've done and still do
you got me, I got you, together we always pull through
I love you mom
image37image36

Tack mamma för allt du har gjort och hjälpt mig med. Jag kommer alltid att älska dig, du kommer alltid att vara den som betyder mest för mig. Jag hade aldrig klarat mig utan dig!
/ Sia

bääää

och lite mindre hat nu, idag fick vi jullov och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra ikväll. funderar i och för sej på att bara hyra någon rulle och softa.. pallar inte mer, det enda jag gör är att sover och går i skolan. så nu när skolan är slut kanske man bara ska.. sova? längtar tills jag blir 18, känns som att jag har gjort allt nu, been there, done that, måste prova något nytt. vill ut och klubba, träffa nytt folk, dansa på sjyssta ställen med bra musik. endast 222 dagar kvar tills jag är 18.. hmm.. ska jag sova tills dess?

paahh

vad är det med folk egentligen? vad är det med folk att bry sig om andras liv? hur kommer det sig att folk som man inte har någon aning om vilka det är, vet mer om en än vad man själv gör? har människor så lite för sig att dom ens har tid att lägga ner hela sin kraft och energi till att snacka? jag kan säga det till er att ta tag i era egna problem istället för att snacka om andras! lägg din energi på dig själv och håll käften stängd för ni vet inte ett skit. och det roliga är, att när man hälsar på någon, tar i hand, nämner sitt namn så får man svaret: ahaa det är du som är sia! whaaat? vem fan är du?! och framför allt ni som tror att allt ni hör är sant. en kärna blir ett äpple, har ni inte lärt er det? när snacket går runt blir det 50 gånger värre än vad som sas från början. små barn! skaffa ett liv, bry er inte! är ni avundsjuka? är ni fel uppfostrade? blev ni tappade som spädbarn? och det sista jag har att säga, till er som inte har något liv, ni som tycker att det är roligt att gå runt och snacka om andra människor, ni som lever för att lägga er i andras liv när man klarar det bra själv; ``keep talkin' about me, you'r making me famous´´. jävla horungar..

drugs

måste bara få ur mig det här med droger.. vad är det med folk och droger? varför ska man röka på hit och dit och framför allt(!) varför tycker man att det är coolt?! och varför vill man förstöra sitt liv så grovt, när man är fullt medveten om vad som händer när man tar droger, och man blir helt jävla känslokall och bryr sig inte om någon annan än sig själv? man blir så jävla egoistiskt. som när jag såg en dokumentär på tv förut, när dom frågade en tjackbrud vad som hände med hennes kille som hon var förlovad med och skulle gifta sig med, då svarar hon:
``han fick mig att välja mellan honom, min största kärlek, och drogerna. självklart så valde jag mitt livs kärlek: drogerna´´ .
och det värsta är när man ser sina egna vänner sjunka så lågt, och var till en början skit bra människor, brydde sig om andra, hade Känslor. och nu? nej jag umgås knappt med dom, dom hör inte av sig, dom är för upptagna med sig själva.
okej visst, jag kan förstå att man testar röka på, kanske gör det nån gång, det är inte så att jag tycker att det är dåliga människor. men hur kan man låta det gå så långt? och hur kan man gå från att hata droger av heela sitt hjärta till att det blir ens liv? det ända jag har att säga är att ni går eran väg, jag går min. jag orkar inte ta ansvar över er. kanske låter elakt att säga men det är så jag, och många fler av våra vänner känner. och att ni blir sura över att vi bryr oss! ni har ju fan fel i huvudet.. "erat val, erat liv". Fine! jag låter er gå eran väg, ha erat liv. men kom inte till mig sen när det har kört sig, när ni inte har några kvar, när ni står där utan pengar.
är det så ni vill ha det?

perfekt!

åååhåå vad jag är uppbokat framför tv:n ikväll :D

20:30 Family guy
21:00 En andra chans
22:40 Sex and the City
23:15 Sex and the City
23:55 2 1/2 män

Mr Brightside

Den här låten får jag verkligen rysningar av.
Texten är så otroligt bra och jag kan lyssna på den om och om igen!



``Coming out of my cage, and I've been doin' just fine.
Gotta gotta be down, because I want it all. It started out with a kiss
How did it end up like this? It was only a kiss, it was only a kiss
Now I'm falling asleep and she's calling a cab while he's having a smoke
And she's taking a drag . Now they're going to bed, and my stomach is sick
And it's all in my head, but she's touching his chest now he takes off her dress now
Let me go!
And I just can't look, it's killing me and taking control .
Jealousy turning saints into the sea. Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis, but it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes 'Cause I'm Mr. Brightside

I'm coming out of my cage, and I've been doin' just fine
Gotta gotta be down, because I want it all
It started out with a kiss, how did it end up like this?
It was only a kiss It was only a kiss
Now I'm falling asleep and she's calling a cab while he's having a smoke
And she's taking a drag. Now they're going to bed, and my stomach is sick
And it's all in my head but she's touching his chest now he takes off her dress now
Let me go
'Cause I just can't look It's killing me, and taking control
Jealousy turning saints into the sea. Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis, but it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes 'Cause I'm Mr. Brightside´´..

The Killers - Mr Brightside

läs och lär!

``Oavsett om du just nu ligger ensam med honom i sängen, har det alltid varit någon innan dig;
och det kommer alltid vara någon efter dig! Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse
att han har sagt samma sak till henne som låg på samma plats som du gör nu
Inse det, och saknaden kan bli mindre...
Oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det alltid vara någon som är bättre
och någon som är sämre än vad du är!
För han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda,
för tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte...
Han kommer alltid att säga det du vill höra, sant eller inte sant så faller du för det oavsett
Glöm aldrig att han spelar ett spel. Spela med om du vill, men satsa aldrig allt
För det kommer han aldrig att göra´´..

Ångra aldrig.

``Never regret anything that made you smile´´.

Frågor.

PICK ONE..
1. Pierca näsan eller tungan? Har i både näsan och tungan sååå..
2. Vara seriös eller rolig? Är bättre på att rolig. (jag är en sådan som skrattar åt mina egna skämt fast kanske inte andra gör det)..
3. Dricka röd eller grön mjölk? Grön
4. Brinna upp eller drunkna? Drunkna, tycker om vatten.
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Mamma är bäst, knäpp fråga.

SVARA ÄRLIGT..
1. Tycker du om någon? Hur tänker du då?
2. Sol eller måne? Sol på dagen, månsken på natten.
3. Vinter eller höst? Svårt att svara på..
4. Vänster eller högerhänt? Höger.
5. Soligt eller regn? Soligt.
6. Vaniljglass eller chokladglass? Choklad...

OM MIG..
1. Vad heter den du är tillsammans med?
Är då fri som fågeln.
2. Hur mycket är klockan just nu? 16.22
3. Fullständigt namn? Sia ..
4. Vart vill du bo? Greeeeeeekland!
5. Hur många barn vill du ha? 2, en pojke och en flicka.
6. Vill du gifta dig? Njaaääää...
7. Rullar du spaghettin eller skär du den? Först skär, sen rullar..
8. Har du ätit sushi? BÄSTA.
9. Favoritglass? God?
10. Humör? Trött och irriterad.

HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Kysst någon? NIX.
2. Sjungit? Sjunger lite smått just nu så Ja.
3. Blivit kramad? Jaaaaaaa..
4. Saknat någon? Neej..
5. Dansat galet? Inte det heller.
6. Klippt håret? Nej..
7. Gråtit? NEEJ =).
8. Ljugit? Neej på den med..
9. Blivit kysst? Heehhh Nej?

GREJER:
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?
Nej då...
2. Har du en hund? Jaaa
3. Sover du helst själv eller med någon? Helst inte ensam..
4. Tror du på spöken? Jaa i alla fall andar och sånt där..

så kan man också göra!

Om du känner för att prova på någonting roligt. (För killar)

Aids-Rodeo:


Ställ ditt one-night-stand på alla fyra i sängen och kör henne bakifrån.
Ta tag i hennes hår, böj dig fram och viska i hennes öra:
"jag har aids".
Försök köra henne så långt som möjligt innan hon puttar bort dig av förskräckelse.

Piraten:

Kör henne bakifrån på alla fyra och viska i hennes öra:
"Gud vad jag tänker på din mamma just nu".
När hon vänder sig om av ilska sprutar du henne i ögat.
Nu reser hon sig upp och du sparkar henne på benet.
Och då hoppar hon vilt omkring på ett ben med handen för ögat like a piiiiiiiraaaaate.
image35

Ken Ring V.S Houman Sebghati

Ken Ring V.S Houman Sebghati


Grymt bra!

Jag måste verkligen skriva ner en text från en låt av Houman Sebghati. Han är så otroligt grym på att skriva och den här låten kan man lyssna på om och om igen utan att tröttna. Man känner igen sig så mycket i den här låten. Kanske inte allt, men själva grejen att bli lämnad sådär och att inte få någon respekt, eller att man själv har betett sig så mot någon annan. Läs och ladda gärna ner låten, den är värd att lyssna på!

``Avisst jag är känslig, a jag älskar dig men i vissa stunder vill jag inte ens se dig för du får för mycket luft!
Tro inte så mycket, förstår du. Bara för din röv är större än din hjärna ska du inte tro så fucking mycket.
Bara för att jag tog din fucking oskuld ska du inte tro nåt, visa respekt!
Skälet till att du inte visar nån fucking respekt är att du inte fattar varför jag gillar dig. Skälet till det är att du inte vet ditt eget värde.
Du grät när du trodde att jag tittade ner på dig, du grät för du trodde att jag skrattar åt dig, men när jag kommer, då skiter du på mig, och det är lugnt, det är lugnt, men ring inte till mig när du står på torget och fryser utan pengar och be mig komma upp till soc för att skrika på nån. Be nån annan fucking horunge göra det, jag är inte rätt horunge för ditt jobb.

Gör vad fan du vill, jag skiter i det nu! Men gå inte och snacka bakom min rygg och sen låtsas som att du är äkta. Spela inte mangaz för du vet att jag knullar dig.
Jag vet att du tycker om mig, för det behöver du inte dissa mig när du träffar mig med någon annan, fattar du?
Du behöver inte försöka bränna mig, tro mig jag har brunnit, det räcker.
Jag vet att du inte bryr dig, jag vet att du är ego. Om du hade brytt dig, då hade du funnits där när jag var nere på din låga nivå. Du hade svarat i din fucking lur när jag kommer ut från häktet. Du hade varit en vän.

Du är så kluven, det finns inte! Lycka till med det där. Du är grym, representera orten nu, gör det.
Jag vet nu varför du valde mig, men du vet inte varför jag valde dig.
Du fattar inte, eller hur? Du fattar inte!
Jag har hjärta, det är det du inte fattar. Jag har hjärta´´..

Houman Sebghati - Linda

Ecstasy

Have you ever noticed that I'm not acting as I used to do before?
Have you ever wondered why I always keep on coming back for more?
What have you done to me? I'll never be the same, I tell you for sure.
You really are my ecstasy, my real life fantasy.
Not that I'm complaining,
A more beautiful vision I have never seen.
If you don't mind me saying, a lifelong ambition to fulfill my dream.
What have you done to me?

ATB - Ecstasy


annan dag påsk.

hade en jätte lugn och mysig lördag med emelie, http://www.semlur.blogg.se, då vi tittade på Shrek och degade och fettade oss =)
och den där åsnan i Shrek är så jäääävla klockren! och emelie sov över, och även natten till måndag, och vi låg och tittade på avsnitt av Greys Anatomy, som jag aldrig har tyckt om förut men gud vad bra det var, och drack cola som aldrig förr (iaf jag eftersom att emelie är svag för cola som är hennes ``prince charming´´ så hon är nog van vid cola-drickande).
snart är det jullov och jag funderar starkt på att stanna inne på nyår.
har någon konstig känsla att jag kommer bli träffad av en raket eller något och dö.
okej, inte bokstavligen bli träffad av en raket, men bli påkörd eller nåt och hamna i koma och då kommer jag vara så gott som död.
menmen, får se hur jag känner då, det är trots allt två veckor kvar.
TJOLAHOPP!

fredagen

JAG SKA ALDRIG MER DRICKA ALKOHOL!!! fy satan vad dåligt jag mår idag. och då ska vi inte prata om hur dåligt jag mådde igår, fyfan! tack sanna och mariana att ni tog hand om mig när vi skulla åka hem, haha.

men det var kul igår, fram tills dess att jag blev liiite fööööör full. det började med att jag, sanna och my var hemma hos mig och lyssnade på musik och fixade oss i lugn och ro, sedan rörde jag och sanna oss till sollentuna och käkade, mötte martina och sen tog tåget för att åka till farsta på inflyttningsfest. åkte dit med dom plus rebecka och mariana. väl framme skulle vi få vårat vita vin som vi hade 'beställt' men dom hade köpt fel så vi fick dricka rödvin..hmm...det var nog därför jag blev som jag blev(!!), vi dansade och hade jätte roligt, tills jag märkte att jag hade druckit för mycket. minns inte så mycket mer än att vi gick på nattbussen, minns inte när vi tog tunnelbanan, sen kommer jag också ihåg färden från avstigning och till min port. jag stod där utan nycklar, kall, full, UTELÅST, och ville bara upp och tvätta av mig sminket, fyllekäka och sova. så jag var tvungen att stoppa en bil för att fråga om jag fick låna telefonen så jag kunde väcka min bror så han kunde komma ner och öppna.
väl hemma började jag laga mat och deckade på soffan. jag vaknade sedan klockan halv 10 av att det stank rök i hela lägenheten. jag hade deckat med spisen på och pastan hade brunnit.. fy.. aldrig mer alkohol!!
ikväll hoppas jag att några vill joina mig på en filmkväll, jag ska ta det lugnt nu fram till nyår!

tack för att ni stod ut med mig igår, och förlåt till han som fick städa dagen efter..

image30image31image32image33

och stackars mher som jag tvingade följa med och äta mat med mig idag och fick höra mitt tjat om hur dåligt jag mår på grund av ångest och för mycket alkohol, men det är smällar man får ta om man är kompis med mig ;)

blää

vill bli lika highteck som sanna, http://thebutterfly.blogg.se, på att blogga men jag kommer nog aldrig komma ikapp henne.. :(

image29

flashbacks

nää nu får jag snart panik.. vill verkligen åka tillbaka till Grekland, det var den bästa resan jag har varit med om!
nu när det har blivit så kallt och tråkigt i Sverige vill jag bara spola tillbaka tiden och sitta där i baren med en Gordons Space i handen och bara njuuuuuuta!
det var så otroligt vackert där, och clubbarna(!!) var helt galna! och som den tur vi har lärde vi känna ägaren till den största clubben där, http://www.club-loca-gr, så vi fick gratis inträde och gratis drinkar tills vi inte längre kunde stå upp. det var grymt bra musik och vi dansade heeela natten.
vi var så sönderfestade på dagarna att vi låg hemma på hotellet och sov bort solen, så var tyvärr lika blek när jag kom hem som när jag åkte.. men minnen håller längre än en solbränna!
kan tipsa er om att åka till Kalimnos, Massouri. god mat, trevligt folk och bra partyställen!


remember..

image21
vi vet alla att livet är hårt,
men som sagt, när allt går fel,
och du vill lägga dig under täcket,
och aldrig mer komma fram igen,
tänk då positivt,

för det hade faktiskt kunnat vara värre! =)

långtråkig torsdag

så var det lucia idag då.. har haft en väldigt långtråkig dag i skolan. först hade vi "lussemys" som jag självklart försov mig till, efter det hade vi ett extremt långtråkigt luciatåg i aulan där alla tjejerna försökte att överrösta varandra så det var inte några nyfunna stjärnor direkt. sedan såg vi på filmen När mörkret faller. den har tre olika berättelser i sig och är väldigt långtråkig, men har ett bra budskap. sen såg vi på Hata Göteborg. (jag lämnade salen efter 20 minuter då jag märkte att det bara handlade om några svenska pojkar som tyckte om att slåss).
efter det somnade jag inne hos skolsyster eftersom att jag endast sov två timmar inatt. sen luffade jag, marris och sanna i väsby centrum och tittade på kläder.
kom nyss hem och ska snart gå och lägga mig för natten.



tänkte försöka uttrycka mig lite bra här, mina tankar och så..
jag har gjort många misstag i mitt liv, vissa ångrar jag mer än dom andra.
men nu vet de personerna som jag vill ska veta om det och jag har alltså inte längre något att dölja och de vet vad jag har gjort för fel och jag är glad över att inte behöva förneka eller att ljuga om det längre.
jag är inte en sådan människa, jag går att lita på.
vet inte riktigt vad som har flugit i mig när jag har varit såhär.
kan bara säga att det är en ny Sia som skriver, a new fresh start.
ska i framtiden tänka innan handling och inte riskera att förlora någon för något som inte är värt det.
det värsta straff man kan få är att leva med samvetet och tro mig,
det kommer jag att göra tills dagen jag förlorar minnet.


sådärja.. hoppas jag uttryckte mig bra och att de som ska förstå förstår vad jag menar och vad jag syftade på. Förlåt.
nu ska jag gå och nanna kudde, god natt!!

imorgon är det lucia

``there will come a point in your life when you realize
who really matters, who dosent and who never did.
so forget about the people from your past because
there is a reason they didnt make it to your future´´
...

image19

 

jag hoppas verkligen att ni vet att ni betyder.
(även de som ej är med på bild här, så vet ni)


legender och poeter.

image17Kände att jag måste ta med dessa ord som kan hjälpa dig i svåra tider, `smile for me´ av rapplegenden Tupac Amaru Shakur:

``in life - theres gonna be some stuff you gonna see
t
hats gonna make it hard to smile in the future.
but what ever you see, trough all the rain and the pain,
you gotta keep your sense of humor,
you gotta be able to smile trough all of this bullshit´´.


2pac - Smile for me






image20Och så har vi våran svenska poet Houman Sebghati

``män som slår kvinnor har ju fan fel i huvudet,
så enkelt är det! man kan tänka, okej,
en eller två bitchslaps
på någon kaxig orre ute på krogen,
men att slå sin tjej eller något, den man älskar,
då är det bögvarning! varför? varför slå sin tjej?
ahaa.. kanske för att man innerst inne vill ha en penus i erectus!´´

Houman Sebghati - Vad skön man e


MARIO V.S NINJA

En väldigt skrämmande serie, gjord av två amatörer, känsliga läsare varnas.

Mario V.S Ninja


image10image11image12
image13
image14image15

(det skall finnas en till bild men den är ej lämplig även för okänsliga läsare, så jag kan endast meddela att båda dog)
fortsättning kan följa ifall ett liv uppstår efter döden.

en tråkig tisdag kväll. (i väntan på desperate houswives)

baby throw you legs out the windom. remember on the balcony?
bend over baby, bounce on me and let me hit it where it counts and flee.
remember me?
I get around and I'm haunted by my temptation, sexual participation, my motivation.
even though I like the way you work it you don't deserve it,
cause you walk around acting like you'r perfect.
took a while, but i finally got it,
and like a boss playa, bitch you ain't doing me no favours!
fair exchange.

let me tell you that's the way its gotta be.
open up your eyes baby, recognize a player.
give it up to me.
a fair exchange in the game,
you can do the damn thang, bang, bang



ja, man kan väl inte se på saken att jag tänker skriva 'dagbok' i denna blogg, det är väl mer texter och citat som jag tycker är bra. men någon gång kan jag väl slänga in en bok om hur min dag har varit.

och eftersom att jag nu vet hur man lägger upp en bild så kommer det en jäkel här:

image2

ett tappert försök..

har inte riktigt förstått det här med blogg ännu, har sett att folk har haft såna här och har velat skaffa en egen..
så.. nu har jag gjort det men vet inte riktigt hur man bloggar, så som titeln säger; ett tappert försök!;

image1

Good friends we have, Oh, good friends we have lost along the way.
In this great future, you can't forget your past.
So dry your tears I say.
No, woman, no cry. No, woman, no cry.
Little darling, don't shed no tears.
No woman, no cry.

Bob Marley - No woman no cry.

RSS 2.0