Jah atmosphere

massa jobb i helgen, sen har det varit chill hos mary med bla dajje. nice har det varit höhö.. jävlar  vad vi ätit ahha

idag ska jag träffa johanna som är hemma på permission i veckan, aaahh det var två månader sen vi sågs, helt galet länge tycker jag iaf! sen fram till våren ska jag hälsa på henne en helg på gotland där hon nu bor, mysgos =)

imorn iaf blir det kryssning, kommer bli helt gaaalet :D



ska fortsätta mysaaa hos mary innan man har en lång dag framför sig, ciao

inte en vanlig dag, för det är brorsans födelsedaaag

I'm in love!!



sitter hemma hos mina kära bröder nu. har varit uppe hos deras mamma precis och ätit tårta. (vi är halvbröder, delar bara samma pappa). den äldsta av dom fyller 30 år idag så många grattis till dig kära bror!! fru och barn snart får man ju hoppas, vill bli faster =)

brorsan är lite på lyset nu, en av tre, han står och lagar sin första måltid som 30åring. go han är.

imorgon är det min sista dag på praktiken.. kommer verkligen sakna att vara där. tycker så mycket om både personalen och ungdomarna, underbara människor. men har ju kryssningen att se fram emot. på onsdag åker vi. kommer inte bara att bli jag och amanda, det är jätte många vänner som också ska åka exakt samma båt som oss så det kommer bli galet med röj!!

ska vara lite social med brorsorna nu, ha en trevlig torsdag =)

kryssning med lampe!

Kryssning Stockholm - Åbo - Stockholm, M/S Galaxy

25.02.2009 (ons) avg. 19:15 Stockholm/Värtahamnen - 26.02.2009 (tors) ank. 07:00 Åbo/Åbo

26.02.2009 (tors) avg. 08:15 Åbo/Åbo - 26.02.2009 (tors) ank. 18:15 Stockholm/Värtahamnen

Hytt

1 A-Premium Hytt För 2 person(er)

2 Vuxen


så var det dags igen ^^


nuttin no go so again

aaahh... lugnt och skönt på praktiken.. inte en kotte här nu på fritidsgården. alla från högstadiet slutade för en timme sen så de har åkt hem för dan.. underbaaart!

jag älskar youtube! ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR! vad hade jag gjort utan den härliga sidan??? INGENTING. jag och mary försökte ladda ner dangerous minds (farliga sinnen) igår, den tunga filmen från 1995 som jag inte har sett på säkert 7 år, men det funkade ju inte så vi kollade på youtube och självklart(!) fanns den där! i loooooove it!!!!!!


väntar på luuunch, korv strågranoff, hahahah vet fan inte hur det stavas? hahaha vad roligt det ser ut.. aja gott ska det bli iaf.. sen kaffe och en cigg för att lugna nerverna.. har bara jobbat i en timme och det första jag fick göra när jag kom hit var att slänga ut ett gäng odrägliga och respektlösa ungdomar. men nu är det peaacefull.. ha en bra dag kära människor

coolio

"tell me why are we so blind to see that the ones we hurt are you and me"..


atliens

sitter hos mary, har precis sett filmen boog and elliott, har varit och solat idag sen ätit på mitt café, mys hela dagen. snart är det lov igen, nice nice niiceee!!! ska bli galet skönt, behöver lite vila igen, det borde vara 1 veckas lov varannan månad typ så hinner man inte bli skoltrött.. hmm.. borde skicka in något till skolverket...

aja ska inte sitta här och skriva om ingenting, fred ut


ointressant så man dör

sitter hos nattis nu som ligger i sängen och zappar bland all skit på tv. väntar på att kära mathilda ska komma hit också. snart ska jag hem och äta middag med mor och bror, "alla hjärtans dag middag". pah vilken S K I T ! har inte orkat pallra mitt arsle hem än, vaknade runt halv 3 typ, har inte sovit så länge sen jullovet så det kändes väldigt konstigt..

igår var nice, disco på fritidsgården men jag stod mest i kassan bara till cafet, orkade inte riktigt gå runt där.. tiden gick fort.. sen åkte jag och natta upp till edsberg och var med roni och de, och jag och nat hade iaf fett kul för oss själva hohoho.. sen åkte vi hem, käääkade, sov.

idag ska vi träffa några av tjejorna och mysa, dom ska dricka, jag ska vila. alla hjärtans dag är inget att fira, det finns ingen sån dag. den har aldrig funnits, ni bara inbillar er. T H A T ' S R I G H T !

byeeee

come around

eftersom att jag snart är inne på sista veckan på praktiken så var det dags att bli klar med arbetet om praktiken som ska vara inlämnad när skolan börjar. har då precis skrivit klart ett 19 sidors långt arbete om min APU plats. om jag inte får MVG på den här kommer jag gå i taket..

ikväll ska jag vara här på praktiken och hjälpa till på discot som vi håller för ungdomarna ikväll. sen får man se vad som händer, kanske utgång. ska ta en kaffe och en cigg nu sen återgå till arbetet. ciao

bam bam ba

fredagen var så otroligt skön, firandet av Bob Marleys födelsedag hade inte kunnat bli bättre! jag och gaby gled in till stan vid halv 8 tiden och satte oss på nivå och förkrökade lite innan vi rullade ut mot tyresö. väl där var det underbar stämning och musiken spred sig i både kropp och själv och livet bara lekte. träffade lite folk där som var på reggae festivalen också så det blev en härlig återförening. Governor Andy, Turbulence & Cocoa Tea , alla tre lika grymma och fick publiken att gunga =)

Lördagen bestod av myskväll med mary och en viss bumbibjörn.. är inne på min näst sista vecka nu på praktiken, sen blir det sportlov då vi ska försöka komma iväg på en kryssning igen, får aldrig nog av att vara på öppet hav!

måste förbereda för mellis nu åt ungarna, sen ska jag hålla i alla hjärtans dag pyssel, peace out!

Bob Marley's celebration party!

mysgos på praktiken. tycker om ungarna och ungdomarna här mer och mer för varje dag, dom är så goa. även de allra kaxigaste tuffingarna blir som små teddybjörnar när man pratar med dom ensam. synd bara att dom ska köra den där hårda stilen och tror att dom får någon slags respekt för det, men men dom är ju inte äldre än 15-16 trots allt, nån dag lär dom sig.

och imorgon är det dags,
Turbulence & Cocoa Tea


så mycket jag har längtat! jag hoppas och vet att det kommer bli en tung kväll med massa bra musik och sköna människor, mina förväntningar är höga!

på lördag blir det även utgång med the ladies, ut och dansa och bara ha roligt, var ett tag sen man var med alla gamla och nya vänner, så det kommer också bli riktigt nice! hoppas alla får en lika skön helg som jag kommer få =)

du förstår inte

från mig och nathalie till dig;)




haaaaaaaahaha...... 


dont haffi dread

sitter hemma hos eric nu med mary natta roni chris and so on och resten av ngt pack e påväg nu. lyssnar på kära morgan heritage bandet och njuter, har pratat minnen och bla kom urf upp och jag får sån ångest, skulle göra allt för att vara omringad av samma folk på campingen året och dygnet runt hela tiden, folk med samma åsikter och värderingar som jag har. kan bara vänta och längta på urf 2009 som jag har biljett till! life is toooo good for me some times!

måste socialisera mig med folket lite nu, ha en bra jävla lördag =)


RSS 2.0