Detta fält måste fyllas i

Tänker fan dra tummen ur och börja skriva här igen. Skriver nån gång varannan månad att jag ska göra det men nu känns det som att det är allvar. Hatar som sagt att inte veta vad jag har gjort för mitt minne är helt kefft när det handlar om att minnas dagarna som gått.

Så what to say? Har sköna tider framför mig. Våren är äntligen här, sommaren är på g, studenten är på ingång och om 95 dagar är jag gammal nog att handla på systemet.
Men för att inte hoppa allt för långt fram i tiden så ligger det till såhär att: jag ser fram emot onsdag då Salong Betong kommer att ha en fest med livetatuerande, uppträdanden från Näääk, Kartellen, och Jerry från Hoffmaestro Ametist från SR Metropol som DJ's, bland andra. Kommer att bli riktigt grymt då det alltför sällan händer bra grejer i Stokholmsområdet. Mycket på g hela tiden men sällan saker som blir lyckat så jag hoppas helt enkelt på en skön kväll.

På fredag är det Valborg och Sussie fyller 20, så det blir till att ha en rolig kväll med dansande hela natten, för att kopiera Patu's text till 100%:

"STOR FEST TILL KL 05 PÅ MORGONEN PÅ VALBORG! PLATS FÖR 1000 PERSONER! Plats: Nöjespalatset - Brommaplan Tid: 21-05 Ålder 18+ FÖR ALLA! Entre: 100:- DJ L'FLOW & DJ PATUU - GÄST DJ FRÅN FINLAND: DJ SLIM KIM (URBAN) Live on stage : TWANG SYSTEM - EL ESPECIALISTA - CHORIZO RECORDS! Musik: CUMBIA - SALSA - MERENGUE ...- REGGAETON - PLENAS - DANCEHALL ...- SAMBA - RNB - HIP HOP - SOCA, BE THERE!"

& alla lyckliga känslor och all musik blir mycket bättre nu när klockan är 8 på kvällen och det fortfarande är ljust ute, så ett tips till alla er deppiga människor där ute - gå in på youtube, klicka fram Hoffmaestro & Chraa - The Storm så ska ni se att livet blir bättre.

Märker på mig själv att jag har glömt lite hur man skriver i en blogg, fumlar runt från ämne till ämne, frågan är om det är mig eller miljön det är fel på haha nej men allvarligt talat så är min hjärna på en helt annan plats än jag själv vill att den ska vara på men det är också soft, så länge jag mår bra. Men nu har jag ingen aning om vad fan jag skriver om, så nu ska jag ta en promenad till Johanna, där det blir fruktsallad och filmmys, perfekt för en söndag som denna.

CIAO!


some good and nasty dancehallmusic just for you.

onsdag 21 april


Awesome.

cover me with blankets of Music

Sitter på Dajjes baksida med hennes bärbara dator och lyssnar på Groundation, medan hon krattar löv i solskenet. Helt underbart när solen är framme och värmer en från topp till tå. Har en fördel efter att ha varit i Turkiet - färgen kommer tillbaka illa kvickt.

Väntar på sällskap av Mary Jane och Nathalie, ska spendera dagen utomhus om jag får bestämma.

Helgen då? I fredags blev det ingen grillning då det ryktades att det skulle regna, och som absolut inte första gången hade rykten fel. Så fredagen spenderade jag på en pub i Helenelund med fulla människor och jag med mitt vatten och min cola.

På lördagen firade vi på dagen min brors födelsedag - 22 år gammal blev han. Alla bröder var där, mormor samt Kimberly. Vid 7 tiden gled jag och Kimberly upp till Edsberg för att fira Johannas bror som också fyllde 22 den dagen. Vi förkrökade där sen rörde vi oss in till stan till en Irish Pub där vi hade riktigt roligt, jag och Johanna drev som fan på dansgolvet och hade en allmänt rolig kväll.

Igår begav vi oss ut i solen (jag, Johanna, Citty, Viktor, Alex, Mariana, Mathilda) och satte oss i parken och grillade. Sen gled jag och Johanna till Viktor och glodde film på kvällen med Iwan och Viking också.

Bok på bok på bok.. Men när jag väl sätter igång blir det mycket att skriva. Fast nu är det dags att återgå till solandet, ser knappt vad jag skriver för solen bländar både mig och datorn.

Peace.


Bild: Citty Olsson.


Underbar och älskad


1951-06-15 ♥ 2002-04-17

Vila i frid underbara pappa, du är och kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Älskar dig!

& solen har hittat till Sverige

Som vanligt glömmer jag bort att jag har en blogg, skäms. Och för min egen del kan jag inte ta bort den, har för dåligt minne för att hålla koll på mitt liv ensam. Behöver allt dokumenterat.

Så, whats new?

Förra veckan;
Måndag - Ångest efter att ha kommit hem från turkiet.
Tisdag - Var med Balex som tatuerade sig, sedan fik & mys i stan med Uppsala crew +- några.
Onsdag - Saxo med Angelo mfl, sedan stan.
Torsdag - Var med Grynet och hennes underbara son Vidar på en heldag. På kvällen: Elephant Man på Göta Källare med Mariana, Nico mfl.
Fredag - Eskilstuna med Nico, Mariana, Alicia & Mathilda på Hoffmaestro!!
Lördag - Middag hos Dajana för att fira hennes och Nathalies födelsedagar.
Söndag - CHILL hos Mathilda.

Och nu är det bara skola som gäller igen och längtan efter helgerna, vilket första börjar imorgon då det blir grill & drickande hemma hos Nicos kompis Nico. På lördag fyller bror 22 år, precis som Johannas bror också gör, så det blir till att fira inne i staden.

Kan bara säga det att Alanya var AWESOME. I mitt hjärta. Väl behövd semester. Ligga vid poolen i solen, läsa bok, dricka en iskall öl.. mhmm.. Sommarjobb hela sommaren nu men ska försöka komma tillbaka eller åka någon annanstans så fort säsongsanställningen tar slut. Eller ja, nästan iaf.

Fred ut vänner och fiender.

RSS 2.0