Detta fält måste fyllas i

Tänker fan dra tummen ur och börja skriva här igen. Skriver nån gång varannan månad att jag ska göra det men nu känns det som att det är allvar. Hatar som sagt att inte veta vad jag har gjort för mitt minne är helt kefft när det handlar om att minnas dagarna som gått.

Så what to say? Har sköna tider framför mig. Våren är äntligen här, sommaren är på g, studenten är på ingång och om 95 dagar är jag gammal nog att handla på systemet.
Men för att inte hoppa allt för långt fram i tiden så ligger det till såhär att: jag ser fram emot onsdag då Salong Betong kommer att ha en fest med livetatuerande, uppträdanden från Näääk, Kartellen, och Jerry från Hoffmaestro Ametist från SR Metropol som DJ's, bland andra. Kommer att bli riktigt grymt då det alltför sällan händer bra grejer i Stokholmsområdet. Mycket på g hela tiden men sällan saker som blir lyckat så jag hoppas helt enkelt på en skön kväll.

På fredag är det Valborg och Sussie fyller 20, så det blir till att ha en rolig kväll med dansande hela natten, för att kopiera Patu's text till 100%:

"STOR FEST TILL KL 05 PÅ MORGONEN PÅ VALBORG! PLATS FÖR 1000 PERSONER! Plats: Nöjespalatset - Brommaplan Tid: 21-05 Ålder 18+ FÖR ALLA! Entre: 100:- DJ L'FLOW & DJ PATUU - GÄST DJ FRÅN FINLAND: DJ SLIM KIM (URBAN) Live on stage : TWANG SYSTEM - EL ESPECIALISTA - CHORIZO RECORDS! Musik: CUMBIA - SALSA - MERENGUE ...- REGGAETON - PLENAS - DANCEHALL ...- SAMBA - RNB - HIP HOP - SOCA, BE THERE!"

& alla lyckliga känslor och all musik blir mycket bättre nu när klockan är 8 på kvällen och det fortfarande är ljust ute, så ett tips till alla er deppiga människor där ute - gå in på youtube, klicka fram Hoffmaestro & Chraa - The Storm så ska ni se att livet blir bättre.

Märker på mig själv att jag har glömt lite hur man skriver i en blogg, fumlar runt från ämne till ämne, frågan är om det är mig eller miljön det är fel på haha nej men allvarligt talat så är min hjärna på en helt annan plats än jag själv vill att den ska vara på men det är också soft, så länge jag mår bra. Men nu har jag ingen aning om vad fan jag skriver om, så nu ska jag ta en promenad till Johanna, där det blir fruktsallad och filmmys, perfekt för en söndag som denna.

CIAO!


some good and nasty dancehallmusic just for you.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0