bli blodgivare idag

Jag är en jävla Hycklare.

Jag har varit med i Rädda Barnen (då jag hade en inkomst), jag köper alltid Situation STHLM (hälften av priset på tidningens 40:- går till stadens hemlösa), jag lägger alltid, då jag inte glömmer, myntväxeln till Röda Korset när jag handlar, men jag törs mig fan inte på att ge blod?!

Min värsta fobi är sprutor i armvecket. Skit hit o dit att "men det gör ju inte ont". NEJ TACK JAG VET!? Men känslan av att ha den där nålen i min BLODÅDRA(??) får mig att må illa och obehaget i kroppen gör så att jag blir svimfärdig. Så tuff som är, och jag hatar att min kropp styrs av något som inte är jag, en känsla som jag inte kan kontrollera, gick jag till en blodbuss med min mamma och skulle ta mig fan ge blod. Men innan måste man såklart lämna ett prov så att man inte har några smittbara sjukdomar. Jag pinade mig igenom dessa tre(?) rör som skulle tas medan sköterskan talade om för mig hur duktig jag var - samtidigt som jag ville kräkas på henne och hennes lugnande ord, åkte hem, väntade, fick hem ett brev några veckor senare om att jag kan nu ge blod. Men LIKFÖRBANNAT har jag inte tagit mig dit.

Jag läste precis ett inlägg på min kompis blogg då hon skriver om att hon har varit och gett blod (eller steg 1, gett ett prov), och under hela inlägget kröp det i kroppen på mig och jag hade en äcklad min och kände hur det började snurra i huvudet.

Jag avskyr att ha en fobi. Jag hatar den här känslan som är starkare än mitt eget förstånd. Jag vill bli av med det. Det är därför jag ens satte mig i en blodbuss från början, men inte ens en pistol skulle kunna få mig att gå tillbaka. Jag AVSKYR DET!

Så. Tack för mig. Behövde skriva av mig mina äckliga känslor,
Ciao.

Förresten: Ge blod!

anytime you need a lover call on me

TJATJA BLOGGEN!! Heheheh.. 7 dagar kvar tills jag tar min efterlängtade student och igår fick jag reda på att jag har Äntligen lyckats tenta min matte från 1an, lovely. Kändes som en sten som lyfte från mitt bröst. Hatar att gå runt med stressångesten man har från skolan.

Johanna är i norrland tills på söndag så jag får bo i hennes mysiga lägenhet tills dess, och väl behövt må jag lova. Förstår inte hur någon kan komma så dåligt överens med varandra av samma kött och blod som jag och min mamma gör. Men det märks verkligen att det är på tiden att jag ska fixa en egen lägenhet, vi orkar inte helt enkelt. 20 år tillsammans, dag ut och dag in, vem skulle inte tröttna?

Har i veckan handlat ett jätte fint armband och en jätte fin ring. Örhängen är oftast "min grej" men blev lite förälskad;




Inte världens skarpaste bilder, men har inte heller påstått att jag har en grym kamera. Ringen är köpt på guldfynd och armbandet är från NOW - Väsby centrum. Armbandet representerar verkligen mig också, fred, kärlek, tro sen söta små saker där det står "happy" (vilket jag alltid är) samt "make a difference", vilket är något jag representerar. (och jag är brunare i verkligheten än på bilderna).. haha

Har några bilder från förra helgens grillning också -



Jag och mina bröder på samtliga bilder, sen gulliga Johanna också, min trogna vän. (syns på bilden på mig och Johanna mot kvällens slut att vi fått en jävla massa färg under dagen)

Ikväll ska jag och några vänner dricka vin och snacka lite skit, sen får man se vart kvällen leder. Det är alltid skönast att inte ha några överflödiga planer för då slipper man bli besviken!

Slänger in en sköön sommarlåt också, vilken får mig att vilja bli helt kär mmmmmmm...


Ha en grymt skön dag/kväll mina vänner och fiender, kända som okända.
Peace to all y'all!

Hypocrits all over the place

Sitter i skolan på teknisk psykologi lektion och gör en sista analys innan betygen sätts. Analyserar datorer, väldigt spännande.....

Hoppas folk har haft en lika skön helg som jag har haft i det sköna vädret som har varit. I fredags var jag, Kimberly och Johanna på Paddys i Sollentuna och tog nån öl innan vi hamnade på en hemmafest i Häggvik med Johannas brorsa.
Dagen efter blev vi, jag, bror och Johanna, upphämtade av mina två andra bröder för att åka till Väsby till deras vänner för att sola, dricka och grilla. Kom dit vid 14-tiden och var där till 5 på morgonen då jag fick en betald taxi hem, tack bror. Hade en soft dag i solen, spelade fotboll, tung musik i feta högtalare, sen bad i sjön vid husen.

Så igår, något bakis, åkte jag och en av mina bröder till min kusin och åt middag med min faster och min kusin och hennes små barn, riktigt trevligt med en familjehelg. Sen cyklade jag till Johanna, softade, skjutsade henne på min pakethållare (haha) hem och sov. Riktigt oldschool att cykla, men skönt och går så mycket fortare än att ta bussar och tåg överallt.

Så idag ska jag vara här i skolan men lär åka hem tidigare då jag fortfarande känner mig bakis sen i lördags, helt sjukt.

Jaja, over and out.

Summerlovin'

Välkommen till sommaren i Sverige!

Haft en sjukt stressig vecka, mycket plugg och mycket sommargrejer som skulle fixas. Har varit och lämnat in och hunnit hämta min cykel efter punka i bägge däck, tagit mig ungefär 3-4 år att lämna in den heheee.. (a) I'm only human...
Handlat lite schysta örhängen från H&M; tre par av samma vara fast i olika färger: ett par gröna, ett par persikofärgade och ett par gula, och det är vanliga runda som snäckskal, fast dom är såklart av plast och ser tyvärr lite för plastiga ut.. men för 20:- styck klagar jag inte!

Imorgon är det fredag vilket innebär (Daamdam daaaaam) MÖSSPÅTAGNING! Bättre sent än aldrig, Right!? Sen på kvällen blir det kanske utgång, om jag pallar, och på lördag blir det en heldag ute i solen med grill och dricka tillsammans med mina äldre bröder och deras kompisar. Ska bli riktigt soft!

Och i helgen var jag i Örebro och hälsade på La Familia från pappas sida, alltid lika mysigt att träffa släkten som tyvärr inte händer alltför ofta..

Har lax i ugnen, ska koka lite bulgur, lägga in zuccini och broccoli i ugn också sen ÄTA!! Så jävla hungrig! Och som det syns på vad jag ska äta så har jag (som många gånger förr) BESTÄMT mig för att äta nyttigt framöver. Vill ju inte punka mina däck på cykeln på grund av att jag Inte körde på glas..

..Så se upp alla ni i Sollentuna, min plingklocka funkar inte men kedjorna på cykeln gnisslar, så var uppmärksamma! PEACE!





































Awesome!

Svensk hiphop är så underskattat. Lyssna och njut.

Mohammed Ali - Porten


Aleks - Andra porten

Rastafari anthem

Love this song!
Kapten röd - Trasig.


Sleep tight, don't let the bedbugs bite..


Detta fält måste (alltid) fyllas i

Sol, HALLELULJA!

Kommer ha en soft vecka.. Försov mig igår så blev ingen skola för mig, idag var vi på bio och såg "Last song" som var helt okej men inget att se på bio, och imorgon är det vanliga lektioner men är, som alla andra(?), ledig tors-söndag. Kommer bli en tung helg också om allt blir som planerat, och ännu bättre ifall vädret håller i sig.

Inte nog med det så var jag i skolan imorse och gjorde ett datorkunskapsprov och har fixat mitt IG sen ettan. Och så tar jag studenten om tre veckor, bilar ner till Tyskland (Summerjam) tre veckor efter, några få veckor efter det fyller jag 20 och en vecka efter det är det Uppsala reggae festival (URF). Och som att inte det skulle räcka? Jo, nu är det även så att VÅREN är här! Och snart är det sommar sommar sommar! Så det finns absolut ingenting att klaga på längre..

..Om inte att jag är sjukt stressad inför studenten?

ALLA NI som ska till URF i sommar, GÅ IN på hemsidan och rösta bland vilken dancehall artist ni vill ha dit, så ska vi se till så att Mavado kommer!!

Nu ska jag förbereda mig inför en helkväll framför TV'n,
Over and out.


Seize the day

Förra söndagen ringde Roni ner mig, för han skulle utanför Uppsala och hoppa fallskärm. Så nyvaken som jag var gick jag ner till bilen och ställde in mig på en skön dag i solen. Väl sittandes där, mitt ute i ingenstans, ser jag några av killarna från Hoffmaestro & Chraa komma gåendes. Som det fan jag är av dom var jag tvungen att prata med dom. Bad sedan om en inspelning till Mathilda, då hon Bokstavligt talat skulle kunna Döda för deras musik. Tyvärr kom inte början med då Jerry "Hoffmaestro" säger ``Hej Mathilda´´. Men här är den;

Och även två bilder på Roni i sin fina fallskärmsutstyrsel;

Peace.


One more night

Lookin' all crazy and stuff. Men det jag tände förmedla med bilden; vila i frid mina fina örhängen. Fina som få men kvalité som skit. Too bad ``Glitter´´, you've lost a true customer.

Kände mig helt nere imorse när jag vaknade. Maj-månad sa dom att det var? Varför detta pissväder? Satte på lite skön musik, såklart, så känner att mitt mode är bättre nu. Imorgon blir det bio med klassen, sen är vi lediga torsdag - fredag (Kristi Himmelsfärd) så återigen är jag på bra humör.

 

Maximus Dan - Fighter (Soca warrior)

& tro mig att ni nedstämda blir på bra humör igen, WOHOO!!

GE MIG SOMMAR!!

 

 

 

 

 

 


den som väntar på ngt gott..

Om jag längtar?

..GALET!

http://summerjam.de
http://uppsalareggaefestival.se

Dom diggar min stil

Och när jag ännu är i farten och väl är inloggad på min blogg så tänkte jag lägga upp en låt som bland annat två av mina vänner har gjort. Gruppen heter G Punkten, av olika anledningar hähä, lyssna och njut!

By the way; idag har det gått två veckor i mitt rökfria liv. Jag är så stolt över mig själv!!


``Min sanning´´


I just can't stop

Sitter här och tittar på bilder från Alanya.. Skulle inte banga på att åka tillbaka, slog mig att jag bara har varit hemma en månad? Hmm.. Tiden går inte så fort som jag trodde.



Arrrhhh it makes me maad.. Tillbaka till poolen i solen och underbara (hehe) människor som vi träffade där. Jaja, finns väl bra människor i Sverige också.. Suck. Hahaha.

En liten låt i alla fall som får mig på bättre humör och gör längtan lite mindre, ENJOY!




I'm so fuckin' AWESOME!

Japp, som rubriken lyder - jag är bäst! Jag har slutat röka. Helt. Är inne på dag nio i mitt livlånga projekt. Jag rökte min sista cigg den 25/4-10. Har till och med hunnit festa och dricka öl två gånger och inte rökt ett enda jävla bloss. Det är när jag har festat som jag har börjat röka igen förut då jag har slutat, men har stått emot nu så jag känner att nu är det på allvar.

Och jag måste bara säga Big Up till nikotintuggummin, dom får mig att känna mig som en människa igen.


RSS 2.0