jag ser dom leeee


& alla sjunger en sång

ETT STORT GRATTIS TILL MIG PÅ MIN 19ÅRS DAG!! muahaha

om sisådär 2 timmar kommer mormor mamma och mina bröder hit på tårta och kaffe, och kära ni: det är jag som har bakat tårtan! hur den än smakar är jag stolt. ett stort steg, min första tårta! med jordgubbar.. muuumms

imorgon blir det utgång med mina älsklingar, nivå först där jag kommer bli bjuden på shotar HAHA sen dem bow. får se hur jag kommer må på lördag men man får faktiskt fucka ur en gång om året.

har storstädat i hela lägenheten så nu chillar jag gött här med min musik och längtar tills om 6 dagar = yppsaaala!! jag och mary jane har nu förbokat biljetter till campingen så nemas problemas det där med campingbytet, vår plats är spikad! resten av folket håller vi tummarna för. peace out och sjung en sång för mig

the day before my b-day

min bloggning kommer verkligen i perioder. märks att jag inte försöker få cash för det här. i alla fall så har veckan i sig varit nice, förra veckan också. helgen var galen i lördags, direkt efter jobbet åkte jag till rålis och mötte upp claudio alicia och hennes kusiner på endags latinofestivalen och chillade där till bra musik och glatt folk. efter gick vi till nivå och där hookade vi med några killar från förra årets reggaefestival och hade det galet nice.

senare blev vi sjukt taggade jag och en av alicias kusiner så vi drog vidare till dem bow och dansade oss löökiga. jag och alicia köpte randiga glasögon på festivalen och jag råkade få med mig dom in på dem bow och jag kände mig som värsta kändisen då flera stycken ville ta kort med mig och mina glasögon hahah och dom passades runt hela kvällen, och tillslut stod min vän dj'n med dom på sig, niceeness


ramin väldigt full och jag soo flyyyy

och imorgon kära ni, fyller jag hela 19 år! helt värdelöst men ett steg närmre till 20! så på fredag blir det utgång tillsammans med tjejerna (och killarna om dom vill?) så vi ses på stockholms vägar!

URF's camping flyttad

http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=5-AV_ID=936024,00.html

och som grädden på moset kommer det vara förbjudet att ha partytält.. känns helt synd det här

jag skrattar idag

jag var med några killkompisar ikväll hos en av dom och softade och drack på hans altan. och hur dom behandlar tjejer är fan svinit. hur dom hämtar tjejer endast av en anledning är helt sjukt. det är som att tjejer och killar skulle vara från två planeter. som att killar finns för att känna kåthet och tjejer är där för att lindra det. hur killar vräker ur sig komplimanger endast för att få en i säng. som ikväll, det hade varit en fest i närheten hemma hos en av deras andra polare och där hade 8 tjejer blivit utslängda. då säger mina idiotvänner att "vi hämtar hit dom, ta fram drickat vi ska supa dom under bordet". What THE FUCK!? och när man pratar med en kille måste det betyda att man langar? vad hände med att tjejer och killar ska kunna vara Vänner med varandra, att man inte behöver vilja ha sex bara för att man för ett moget samtal.

blir så fucking less på det här. och jag menar absolut inte att dra alla killar över en kam men majoriteten av de killar jag har träffat så är alltid deras första tanke att ha sex med en. när jag ser en kille tänker inte jag genast direkt att jag vill få honom i säng. jag gillar att ha killkompisar, älskar att ha killar runt mig. det är skönt att ha någon av ett annat kön som man kan samtala med och föra diskussioner. men det är som att i princip alla killar har en baktanke med allt dom säger och gör. jag är tamejfan feminist skulle jag tro. VAD HÄNDE MED JÄMSTÄLLDHET!? vad hände med att vi tjejer faktiskt också är människor, vi är människor som man kan skämta med, som man kan umgås med. VI ÄR INTE NÅGRA JÄVLA MADRASSER! fyfan pallar inte filosofera och uttrycka mig mer med detta, ville bara få skit ur mig.

usch. nu ska jag sova!

it's just such a pity

hade världens mardröm inatt och tror att det är mitt undermedvetna som försöker få fram sin talan. och jag säger bara: LÅT DET VARA UNDERMEDVETET! vill inte veta, vill inte vara med om det, vill inte känna. usch tvi och fy. så, klart.


I freakin' love music!


diana king shy guy is the shit


I don't want no fly guy
I just want a shy guy
Thats what i want yey
You know what i want yey

Oh lord have mercy mercy mercy
Di man dem in a di party party party
Di ole a dem sexy sexy sexy
Watch dem just a
Follow me follow me follow me

Everywhere me go di man dem a rush me
Yes a whole eep a pretty boy wah fi love me
A me dem love yes a me dem love

True them know me sweet and me sexy
Everywhere me go me say me ever ready
A me dem love yes a me dem love

But I don't want somebody
Who's loving everybody
I need a shy guy
He's the kinda guy who'll only be mine

Chorus:

Oh lord have mercy mercy mercy
Di man dem in a di party party party
Di ole a dem sexy sexy sexy
Watch dem just a
Follow me follow me follow me
Have mercy mercy mercy
But none a dem no move me move me move me
Shy guy a weh me wanty wanty wanty
Only him can make me irie irie irie

Roughneck man me no want none a dem
Beat up me body lick off me head top
Me no want none a dat
Me no want none a dat
Big things a gwaan fi all di shy man dem
Wat to be my love and wat to be my friend
Till the very end till the very end

But I don't want somebody
Who's loving everybody
I need a shy guy he's the kinda guy
Who'll only be mine

(Repeat Chorus)

Have mercy mercy mercy
mercy mercy come on

Shy man we wanna here you put ur hands in the air
and then make me i you if you wanna
none of them me no wanna see
you this one dedicated to all the shy man crew..(2x)

But I don't want somebody
Who's loving everybody
I need a shy guy
He's the kinda guy who'll only be mine

(Repeat Chorus)

Shy guy Shy guy Shy guy

you got do badunk badunk badunk


varken positivt eller negativt

A wise girl kisses but doesn´t love,
listens but doesn´t believe,
and leaves before she is left.

you wanna be starting something

yeaah, helgen som varit har bestått av jobb jobb jobb och jobb.. och lite entertainment -
i torsdags åkte jag och sanna till nivå och satt där ett tag innan vi åkte till gullmars och mötte bana och some fjortisbrud som var med henne. vi blev hämtade och åkte ut till djurgårn där banas 'polare' har en fet båt där vi satt och softade med bra musk och alkohol.
i fredags - jobb.
i lördags - var hemma hos en kompis här i sollentuna med han och hans två kusiner + hans pappa. dom dansade salsa och hinkade, jag drack vatten och tittade på haha. är en riktig torrboll i och med att jag jobbar. idag har jag också jobbat men nu äntligen kommer jag vara ledig fyra dagar I STRECK! känns sååå sköönt!

nu väntar jag på att klockan ska bli 00.30 då paradise hotel börjar. haha det är så sjuuuukt program! men så himla underhållande att titta på. ciao


we are the ones who make a better place

så bra låt! ryser i hela kroppen



OCH FÖRRESTEN.. idag fick jag reda på att jag har en halvbror i jugoslavien som är sisådär 34 år då pappa blev förälskad i en kvinna i jugoslavia under en resa tillsammans med hans föräldrar innan han träffade mina två andra halvbröders mamma.. knas knas knas vet inte om jag ska skratta eller gråta :S

och ursäkta mig att jag skrev jugoslavien då för er besserwissar men ni vet vad jag menar?!


det löser sig nog

hahaha hittade nyss det skönaste teamet på facebook!
"vi som behöver alkolås på våra mobiler"
- jag menar, hur många gånger har man inte kollat igenom sina uppringda nr och skickade sms dagen efter en fyllekväll och ångestklumpen bara växer i magen? och jag förstår inte hur allt känns såå himla smart och bra när man är full men sen när man är nykter var det världens sämsta idé. helt ärligt, kan man inte skaffa alkolås på sin mobil?? någon som vill uppfinna???

richie spice operation kingfish


ingen rubrikmänniska direkt

shit vad jag sover hårt när jag väl är ledig från jobbet. minns att min roomie kom hem fort med sin lillasyster på 7 år, och jag minns att jag satte mig upp i sängen och pratade lite med dom (klockan var 12 typ) men sen bara la jag mig ner mitt i samtalet och deckade igen..

så nu är jag vaken och sitter här återigen med min havregrynsgröt. mobilen var totalterrad av desperata människor som försökt få tag på mig. inte helt okej att kalla sina vänner desperata men det är dom utöver det - my boss & en jag råkade ge mitt nr till på fyllan.. nu är mitt kaffe klart så en cigg på det tycker jag!


tala är silver - tiga är guld

Om du inte har något vettigt att säga - var bara tyst!

love is the answer for every question

tack emelie för en sjukt mysig kväll!



shalala solen e här


and off i go to EMELIE!! ciao everybodyyyy

walk out and dance with no fear

lyckades bli fri från jobbet idag, så ikväll bär det av till emelie för att grilla och mysa och fira hennes dag. Congratz baby <3


rainy days them gone

sitter här med min havregrynsgröt och fruktar att gå till tåget - fyfan regnet bara öser ner! snäälla min kära chef kan jag inte få stanna hemma idag..? jag vill inte gå uut, jag håller redan på att bli sjuk och värre kommer det att bli pga regnet..

jaja, känns så tråkigt, emelie fyller 18 imorgon och jag är bjuden dit (såklart) haha, men kommer inte kunna komma för att fira henne då jag verkligen måste jobba. synd att folk på jobbet aldrig ställer upp när man verkligen ber dom att ta en dag åt en. aja finns inte så mkt man kan göra.. förlåt älskling <3

24 dagar kvar till uppsala reggae festival

hemma från jobbet för ungefär en timme sen, tror jag håller på att bli sjuk också för har ont i halsen och grovt ont i huvudet. känns inte helt okej då jag verkligen behöver jobba, har så sjukt mkt att betala. - hyra, mat, pengar till URF, alanya i september. waahh hoppas jag inte blir sjuk!

sitter och skriver på msn med alicia och claudio, som jag lärde känna på urf, och vi har värsta planerna till det här årets. vi är 9 pers hittils som är med på att lägga pengar på partytält och vi ska lägga upp en feet camping med namn camp väsby-sollentuna-södertälje-alby-bredäng, haha vi kör stockholm runt här! alicia har fixat tunga högtalare och har även planerat att vi ska köpa tårta från willys där i uppsala för att fira alicia som fyller år 4 dagar efter festivalen haha kommer bli GRYYMT!!

- såå, om ni mot all förmodan skulle få det tråkigt på campingområdet, leta efter ett stort gäng med glatt folk som spelar hög musik och har massa partytält uppe så bjuder vi på en öl ;) haha VI SES DÄR! :D


foto: http://uppsalareggaefestival.se

sommaren vs hösten

vaknade upp till spöregn. usch. sitter nu här i vardagsrummet i väntan på att få gå till tåget som ska ta mig till jobbet. har ett 7timmars pass idag, 15-22, känns inte allt för härligt då jag vet att det inte kommer att vara några folk på cafét i och med att det regnar. stockholmare har en viss tendens att inte gå utanför dörren då de får för sig att regnet fräter. jag däremot älskar regn, men inte på sommaren. på hösten får det gärna regna och då ska man ligga inne och bara mysa medan det åskar och regnet bara slår mot fönstret. uuh i love it.

måste hitta mig ett par strumpor innan det är dax, fred ut

your the blood in my veins

det känns verkligen som att det är vinter? är sådär nedstämd som jag brukar bli då när det är så mörkt och kallt hela tiden, sitter och lyssnar på deppiga kärlekslåtar som jag egentligen inte tycker om haha. känns inte helt okej heller att deppa som på vintern då man ändå kommer att göra det om ett par månader, så nu ska jag ta mig i kragen och släpa mig själv ut på balkongen där jag ska röka min näst sista cigg från mitt fattiga paket innan jag går och lägger mig i sängen och tittar på tv. nu skrev jag verkligen Bokstavligen vad jag ska göra (fast ska även kissa och borsta tänderna)

sitter och pratar med johanna nu på msn och blev på bättre humör, ska åka till henne på gotland helgen efter jag kommer hem från reggae festivalen. saknar henne såå mkt min urgulliga vän!! fast nu skulle hon visst sova. kanske är dax för mig då att göra det som jag skrev ovan. ciao


jag menar ju det!! seriöst, jag borde lyssna på glada låtar på glada sommarn!
JÄVLA PISSVÄDER som får mig att bli såhär hahaha alla gör vågen

epilatorn låter som mördarmaskin

känns lite tråkigt att inte blogga då jag i framtiden vill kunna gå in på min blogg och se vilket liv jag (inte) hade. så iaf - igår jobbade jag 15-20, hade sammanlagt 16 kunder under hela den tiden, helt sjukt tråkigt. jag blev lämnad all by myself så fick inte gå iväg och köpa cigg ens, så när det blev panik frågade jag en tjej som satt på vår uteservering om jag kunde få en cigg av henne men det fick jag inte.. jag fick två!

åkte hem efter jobbet till min kära roomie och då vi insåg att vi satt hemma och kollade på skit på tvn en lördag kväll fick vi ryck och tog bilen till kista och gick på en helt okänd film - Drag me to hell som var en skräck-komedi. går inte riktigt att sätta ord på om filmen var bra eller inte.. den var bara jävligt konstig..

sitter här nu i jas säng medan hon epilerar benen, jävla fjant asså haha hon är fulltatuerad och har piercingar på konstiga ställen men ändå skriker hon och ajar sig när hon noppar bort håret på benen!

nää här sitter jag som att jag har all tid i världen men jag ska dricka upp mitt kaffe nu, kika lite på family guy sen är det dax att rulla till jobbet. peace in and out


everybody starts talking

sol sol sol! det är SOOL!! mina böner kom fram! wohoo!! har suttit ute på balkongen i nån timme nu och min färg börjar redan komma tillbaka, häärligt! har suttit och pratat med mamma i telefon i sisådär 40 minuter.. märks att vi saknar och står ut med varandra nu när jag inte bor hemma. och så sjukt roligt! mamma ska komma en dag till reggae festivalen för att också få njuta av musiken!

nu är min kära roomie påväg hem så ska sätta på lite kaffe till oss, sen blir det en fortsatt dag i solen då man måste passa på! ciao

sommaren är kort



Sommaren är kort
de mesta regnar bort
men nu så är den här
så ta för dig
solen skiner idag
hösten kommer snart
de går med vindens fart
så lyssna på mig
solen skiner
kanske bara idag



japp, så sant som det var sagt! men nu ska vi inte vara såna.. GOD NATT!

plattan och centralstation


you are the air that i breathe

helt ärligt alltså.. är det sommar eller VAD? orkar inte med det här j*vla vädret! vi har sommar en gång om året, kan vi inte få ha det då, snälla? menmen skyller väl på människan och växthuseffekten.. mhmm..

var iaf ute igår och dansade bort allt smink och det bara rann svett hahah freshness, men det är så det ska vara minsann. tappade min röst helt under kvällen, idag är den lite bättre men låter som att jag är i målbrottet gånger 20.. sov hemma hos mamma inatt i och med att hon jobbar en vecka i streck så hon sover på jobbet och brorsan var på hultsfred så kändes skönt att gå dit då det spöregnade imorse vid 4 när jag kom hem och busshållplatsen är närmre dit.. lite lullig som jag var blev jag tvungen att plocka bort kattskit från katten som hade bajsat i mammas säng haha stackars henne eller stackars katt som hade en skitig låda?

är ledig imorgon, så härligt! hade hoppats på fint väder men det kan man ju fetglömma.. ska träffa dajje och hennes lilla kusin, och dajje min kära tog körkort igår! Congratz my love. och nu - Scrubs!

<3<3<3<3


tease me baby



och ikväll blir det antagligen utgång med tjejerna, niceneesssss

heeelt jävla gaalet

KYMANI MARLEY OCH TOK KOMMER TILL URF!! GREEEJEEEER WAAH JAG LÄNGTAR!!

Bara 30 dagar till URF 2009, 6-8 Aug

everybody knows you

and off i go to work, as usual.. krigar mig till jobbet varje dag men de e nice, im a moneymaker.

efter jobbet ska jag fixa en av mina tatueringar, min fjäril, den ska bli i glada färger och ha en tung skuggning. bild kommer upp =) ciao

everybody knows you

and off i go to work, as usual.. krigar mig till jobbet varje dag men de e nice, im a moneymaker.

efter jobbet ska jag fixa en av mina tatueringar, min fjäril, den ska bli i glada färger och ha en tung skuggning. bild kommer upp =) ciao

kiss me trough the phone haha

yeah baby även fast det regnade och åskade imorse fick vi en fin dag här i stockholm med sol och chill vid vattnet. jag o natta softade ett tag med alex och elias idag innan jag gick hem och sov. har nu tagit det lugnt hemma, sanna och vivvi var här ett tag innan dom drog ut till stan för att roa sig. sitter här nu lite berusad i väntan på bättre tider - tills det blir dags att röra mig till husby för att festa med bana och compani. sanna glider nog förbi där inatt efter hennes uteliv, niceness. and coolness, flyness, säzyness and dont let me keep going..

hoppas alla får en tung fredag fast det regnar nu igen, peace

den första juli tvåtusennio

det är redan den 1a juli, det känns helt stört hur fort dagarna/månaderna går. har jobbat på som vanligt och igår efter jobbet drog jag och mary ner till rålis och softade i solen ett tag med pastasallader från mitt café innan vi gick till nivå för att vi blev sugna på lite öl. satt där och hade det trevligt i några timmar, sen kom bana och michelle dit också sen rörde sig jag och mary mot sollentuna där vi mötte kimp natta linn o så i parken, var där en kort stund, mötte sen dajje vid station innan vi drog till alex och chillade där till the love guru

idag har jag varit i centrum med mami och bror, käkade sushi, blev sedan släppt vid abborreberget där kimp nat och mary satt och stekte, chillade där lite sen nu har jag diskat och plockat lite här hemma. ska till parken ikväll och njuta av vädret. älskar sommaren, fast hatar att jag jobbar. kommer inte hinna bli brun.. men i och med att jag kommer få galet med pengar kommer jag ha råd att sola solarium HAHA jaja

wääää jag fick ngt ryck och skulle fixa min blogg men det gick ju inge vidare så den får se ut som den gör för jag pallar inte

nilla nielsen, ngn svensk skånsk tjej med sjukt långt blont hår kom in på cafét igår och började prata om att hon skulle spela in musikvideo o grejer? gav mig hennes visitkort för att jag skulle lyssna på hennes musik. hon är tydligen värsta känd men har aldrig hört talas om henne? var inte riktigt min smak på musik så det kan förklara saken

skitsnack hit och dit, ut istället ciao

RSS 2.0