oa hela natten oa hela dan

hade världens skönaste dag igår i rålis, solade hela dagen, var där från halv 3 ungefär till kl 22. var så galet trött när man kom sem så somnade som en bebis vid 12 typ, så vaknade för en halvtimme sen helt utvilad och jag börjar inte jobba förns kl 12 idag så har all tid i världen, hinner äta frukost i lugn o ro, dricka kaffe o ta en cigg i den sköna solen. livet är allt underbart alltså! thanks for the last day my lovely friends! hoppas vi alla kan hitta en dag då vi inte jobbar och hitta på ngt igen, vore mys!!

well, efter jobbet bär det av .. ut i solen! i freakin' love it!

can you feel it

för nu är det sommar! gaalet vädeeeeeeeeer


jag spottar på dessa människor

eftersom att du ägnat din fritid till att skriva ett helt inlägg om mig kan jag ägna min tid till att skriva ett om dig.

du är inte min vän. du kommer aldrig mer att bli min vän. jag är färdig med alla människor som snackar skit, färdig med människor som inte står för vad de säger, människor som hugger en i ryggen så fort man vänder den till, jag är färdig med de som gör misstag upprepade gånger utan att lära sig, jag är alltså färdig med dig.

det roliga med det hela är att alla är trötta på dig. ingen orkar med dig och din stora käft, men ingen är stark nog att stå på sig och det anser jag också är falskt. att snacka skit om att någon snackar skit och sedan vara vän med skitsnackaren gör inte den andra människan bättre. och det jag är jävligt trött på är sätter hur folk ursäktat sig för att vara vän med dig. "men hon är sån, alla vet att hon ljuger, alla vet att hon snackar skit" jaha, så då är det okej för henne/Dig att bete sig så?

så då borde det vara samma sak att "hon hade ju sex med hennes pojkvän, då gör det inget om hon har sex med min också för det är sånt man får räkna med när man är vän med henne", eller det här med att "alla vet att han stjäl saker, men då är det bara att man gömmer sina grejer".

jaha?.. så dagens människor vill ha falska människor omkring sig? ni vill ha folk runtomkring er som ni VET är falska, som ni VET pratar illa om er, och som ni VET gör ner er så fort ni inte är i närheten. fine by me, men då ska ni fan inte komma och klaga till mig sen när denna människa, just dig som jag pratar om nu, kommer att snacka skit om er sen, som kommer att ljuga ihop historier, som bla har ljugit ihop att jag och hon var och festade med Adam Tensta. ha såna vänner omkring er, varsågoda. men Du, som kom och pratade med mig på Mango bar för nån vecka sen - jag vet hur du pratade om mig hemma hos Marica, jag vet att du satt och gjorde ner mig framför alla mina vänner. och sen att du står och blånekar det och ljuger Mig rakt upp i ansiktet och kommer med dina falska jävla ursäkter gör så att jag är ännu mer färdig med dig än vad jag någonsin trott att jag varit. jag har aldrig behövt dig. jag har aldrig behövt ditt skitsnack. du är grymt rolig att vara med men jag tänker inte vara en av dom som tar dig för det - för jag Vet vem du är, jag Vet hur du är och jag Vet vad som kommer ur din mun så fort man inte är med dig. Jag har varit där när du har snackat skit om andra, snackat skit om Alla, hur kunde jag vara så sjukt korkad att jag inte fattade att du pratade om mig med! all bullshit om att vi hade en ny start, all skit. under hela den tiden gick du och baktalade mig, gick och gjorde ner mig ännu mer, gick och sa att JAG inte är en sann vän!? men nu ska du ha jävligt klart för dig att jag kommer Aldrig mer att ha dig som vän. du är en Falsk människa och du förtjänar inte mig, du förtjänar inte någon av våra vänner. det finns en anledning till att du har så få kvar och det är just det att det du är sämst på är att vara en vän. 

always remember - de som pratar skit med dig pratar även skit om dig.  


för det är ingen vanlig dag!

jag har ikväll fått jobberbjudande på fritidsgården där jag praktiserade i våras och enligt chefen där är jag född till att arbeta med människor och all personal vill ha dit mig då jag var en riktig klippa när jag praktiserade där. tyvärr går jag i skolan ett år till så erbjudandet får vänta - eller anpassas efter mig, att jag arbetar någon/några dagar i veckan. blev väldigt glad av erbjudandet och förklaringen till erbjudandet!

och nu, stunden som alla har väntat på -
ANGELICAS 18ÅRS DAG! GRATTIS ÄLSKLING!


you got to do what you got to do

min chef ringde mig för en stund sen och skrek i telefonen: jalla jalla kom hit nu du börjar kl 3 idag jalla! ...fast jag vet att jag börjar kl 4.. men men, i really need the money, så han får väl som han vill idag.

ända nackdelen med att jobba är ju för det fina vädret, no way att jag kommer bli brun i sommar med tanke på hur mkt och vilka tider jag jobbar. så ni alla fria människor som sitter där arbetslösa - sola för mig med TACK!

you don't really wanna fuck with me (8)

lite skumt faktiskt, vi satt ute på balkongen här om dagen, jag jas och kimberly, och chansade hur många bloss det var på en cigg. kimberly gissade på 50 någonting, jag på ungefär 32, och jasmine på ca 27. det visade sig att det var ungefär 10-13 bloss på en cigg. wierdness..

strax ska jag gå till tåget och åka till karlberg till jasmines café och få mig en god kaffe och hålla henne lite sällskap då hon är där helt ensam + gäster, sen vid 6 ska jag vara hos mamma på middag med henne bror och mormor. det känns så konstigt att bara träffa mamma ibland. jag har nu bott hemmifrån i tre veckor och har träffat mamma ungefär 5 gånger. ska pussa och krama på henne jäätte mycket idag!! saknar min vovve också som bor hos mamma.

imorgon och i övermorgon ska jag jobba också, ledig fredag - lördag, jobbar sen på söndagen och hela den veckan. har räknat ut hur mkt pengar jag kommer få i juli och jag säger bara - Cashflooow!!  ska ta med mig en jävla massa pengar till reggaefestivalen också, pallar inte leva som vi gjorde sist haha käkade bara ravioli, jag vill den här gången kunna fyllekäka på plats istället för att äta kall ravioli. okej det var gott då men nu har jag tröttnat på det, och jag gillade verkligen ravioli innan vi åkte dit.

måste börja klä på mig nu, en god sen-midsommar-jordgubbstårta väntar också hos mamma, och har lovat min roomie att sno med mig en bit till henne haha peace out folks'

fuck the shut up

OM DIG:
Du heter? Sia
Du är född? 1990
Du bor?  Sollentuna kommun

Du gillar? Music and my friends & family
Du älskar? Good stuff
Du hatar? Svaga (de som inte står på sig) människor, de om inte står för sina åsikter, folk som snackar skit om andra, de som inte förändras, lögner och sånt bullshit


SVÅRA VAL:
Mobil eller mp3? Min mobil som har en mp3;)
Myskväll eller festkväll? Beror på humör
Tjejkompisar eller killkompisar? Båda!
Krulligt eller platt hår? Krulligt
Långt eller kort hår? Långt

FRAMTID:
Hur många barn? 2
Namn? Tänker inte dela med mig av mina fina namn
Gifta dig? Nej
Arbeta? Behandlingsassistent
Bo vart? Där jag trivs

FAVORIT:
Låt? Too many
Person(er)? De närmsta
Dag? Hela helgen, och onsdagar för att det är mitt i veckan samt torsdagar för att det då är fredag nästa dag. och tisdagar för att dagen efter det blir det mitt i veckan.. alltså alla förutom måndagar! eller inte söndagar.. då vet man att helgen e slut.. SKIT SAMMA jag tycker om alla dagar!
Kläder? Efter humör
Musik? Reggae/Dancehall/Hiphop
Mat? God mat 

DIN DATOR:
Hur många ikoner har du på skrivbordet?  11
Hur många är online på din msn?  16
Vart står din dator? Just nu i mitt knä i sängen
Har du Bilddagboken? Nej
Har du Facebook?  Ja
Har du Playahead? Nej
Hur många bilder? Massa fler när jag får tillbaka bilderna från min totalt utbrända dator =)


må de vila i frid!

vad som händer i Iran är något som vi bara läser om men som är verklighet för många.. det känns så långt ifrån för oss och vi vill inte tänka på vad som händer i andra länder då det skapar en oro för oss. jag säger bara SE PÅ VIDEORNA och SE vad lagens män kan göra. 
jag varnar känsliga.



could you be looved

får lite småpanik här. börjar jobba om ett par timmar men fastnade framför weeds här på webbtv så har legat i sängen helt död men inte kunnat sluta kolla. fuck. och nu är jag pigg igen. aja, det skadar inte att vara trött en dag på jobbet, är ändå ledig sen på tisdagen så kan sova ut då istället innan det är dags igen. på torsdag kommer pengarna rulla in så på fredag blir det utgång fast jag egentligen inte har råd men you gotta do what you gotta do..

jag längtar som fan till U R F ! ! ! ! ! ! kollat igenom bilder som alltid när jag inte kan sova och tiden har gått så sjukt fort! minns när det var typ 200 dagar kvar och nu är det, vänta ska in och kolla...
...45 D A G A R K V A R ! ! HEELT GALET! wooouuuuuu och det är bara saker som väntar. by the way, jag fyller 19 om 5 veckor. inte så mycket att fira men ett år kvar till 20 ;) niceness!!

blir inte tröttare av att vara inne på datorn så dags för shutdown.. eller en cigg på det innan. ja, jag har börjat röka igen. men bara under sommaren sen slutar både jag och min roomie ;) på tal om det.. på lördag blir det IKEA för att handla det sista till lägenheten, sen är den så klar som den kan bli! INVIGNING; jag hör av mig haha sov gott

your bringing sexy back

midsommar igår då.. försov mig till sill&potatis lunchen jag skulle ha, vaknade vid 5 tiden helt snurrig, förstod inte riktigt hur mycket klockan var. på kvällen blev det iaf utgång med mary, sanna och hennes polare, hade roligt på (som alltid) dem bow. idag vaknade jag lika snurrig, om inte mer, vid 3-4 tiden.

todaaay, vet inte alltså. ska nog ut på en promenad så småningom.. well well



A good friend will come bail you out of jail..
but a true friend will be sitting next to you saying
"Damn...we fuckt up"

and the college girls goes..

jag är fullt medveten om att jag inte bloggar mycket nu och det kommer jag inte heller att göra. inte för att jag har bättre saker för mig utan jag är helt enkelt för lat. lat lat lat. tänker inte skylla på något annat.

sitter hemma hos mamma iaf och ska samla ork att städa ur mitt fd. rum samt garderob. usch, ibland önskar man allt att man hade magiska händer och kunde trolla. jasmine kommer hem snart efter att ha varit i göteborg ett par dagar, HON TOG STUDENTEN IDAG!! så vi ska fira med jordgubbar och mjölk som jag har köpt hem. kanske mixar jordgubbarna och mjölken så att det blir en god smoothie istället? hmm.. idéfulla jag.

nåväl, hittat ett tv bord nu till mitt rum så allt börjar falla på plats och snart kan vi inviga våran lägenhet till fullo! vill få upp baren som jasmine har och ställa dit alla drinkmixar, vill koppla in min tv, hänga upp resten i rummet och ååhhhhh jag älskar att pyssla i hemmet!

nu tjatar mamma på att jag kom faktiskt hit för att städa ur, inte för att datanörda mig så bäst att skynda så jag inte missar skjuts och bärhjälp från henne tillbaka till mitt place, peace out hombres

hej hopp du i blått

var igår på stinsvillan med natta kimp dajje mary marica pogah och alex, även citty kom sen. chillade där ett tag sen drog vi tjejer, utom nat och dajje, vidare till stan - det blev dem bow as always. var inte alltför mkt folk, hade gärna haft lite mer folk där så att dom kunnat öppna det andra dansgolvet menmen..

sov till kl 3 idag och vägrade helt att gå upp från sängen så nu har jag rört mig därifrån till vår kungliga soffa där jag ligger med bärbara och nu kommer kimberly, CIAO

kings of leon - closer


jag älskar bakgrundsmusiken och hans röst.. habba

flera veckor sen

shit hade nästan helt glömt bort att jag har en blogg.. har bott in oss ordentligt nu i vår fina lägenhet och jag trivs som fisken i vattnet! brukar vara mörkrädd annars men är absolut inte det här. och det är toppen att bo med jasmine, vi kommer verkligen bra överens. får ta och lägga upp nån bild nån gång på vår fina lägenhet!

har haft galet mycket för mig på senaste, och idag är min första helt lediga dag på läänge! så ska fortsätta chilla i vår ljuvliga soffa och äta min macka innan jag går ut på en cigg på vår fina balkong!!

i onsdags fan, dem bow firade 3 år och spelade på göta källare, och det var uppträdanden av än så länge rätt okända(?) svenska reggaeartister, dom var riktigt bra vissa av dom. den här låten uppträdde en av dom med och jag har verkligen hört den förr. är det en cover eller spelas hans låtar??


today is gonna be the day

IDAG FLYTTAR JAG OCH JASMINE TILL EN MYSIG LÄGENHET HÄR I SOLLENTUNAOMRÅDET!

NICENESS!!

HALMSTAD MITT PARADIS

1. HAVET 2. Kimberly & jag
3. HAVET 4. Jag & Kimberly


ge mig FREDAG & AUGUSTI

sitter här hemma och ska göra min psykologi uppgift så att jag får godkänt i slutbetyg men kan inte slita mig från musiken och jag blir så gaaalet taggad!!! på fredag bär det senare av mot MANGOO för att DANSAAAA ooohhohoo jag längtar asså känns som jag inte varit ute på hur länge som helst haha jag har fått tillbaka min lilla period då jag går ut i princip varje helg..

sitter o pratar med claudio på msn om att vi ska köra summerjam nästa år och om UURFFFF I ÅR, om partytält, att vi ska campa tillsammans allihopa och att vi ska ha en BIL där jag kan ha mina kläder så dom inte blir fuktiga och luktar bajs som sist hahaha inte för man bryr sig men lite fräääsch vill man väl vara;) ÅH VAD TAGGAD JAG ÄÄÄR!!! nedräkningen börjar REGELBUNDET FRÅN OCH MED IDAG!!!

....65 dagar till URF 2009, 6-8 Aug



KÄÄÄÄNN DEEEEEEEEEEEEN

alla snubbar vill ju vara katt

wouwoou har haft en skööön vecka!! i fredags åkte jag mamma och kimberly ner till halmstad, mellbystrand, till min stuga där vi har varit fram tills nu då vi precis har kommit hem. har haft galet fint väder, bränt min rygg tyvärr...

förra veckan var jag på Ace's skiva också och på fredag blir det flakåkande och mottagning med och hos henne, niceness! HÖRRNI; DET ÄR SOMMAR!!!!!

RSS 2.0