ge mig allt du har

någon som vill låna mig 500 kronor tills på måndag?? någon?? inte..? SNÅLT!

that day will come

aahhh så skönt med långhelg. har varit lediga från skolan sen i onsdags, och har inte jobbat heller för den delen. eller jo i torsdags förresten.. i onsdags iallafall var vi på studentskiva och jag hade skit tråkigt, dålig musik, äcklig lokal, konstiga människor (förutom mina vänner). så runt 1 vinkar en vakt dit mig och frågar hur jag mår, bra svarar jag, då drar han med mig ut och så blir jag utslängd för att jag var "för full". tyckte då inte jag att jag var iaf..

i torsdags chillade jag i hässelby och igår fixade jag mina naglar så dom e nu jäätte fina och långa. men fuckade dom igår på ngt konstigt sätt så dom ser mörka ut på vissa ställen där dom ska va vita.. knas.. går inte att förklara.. iaf, var ute igår också med bana fatou ayda nasram och några fler av deras vänner, och hade galet kul. jag äälskar att daaansaaaaa. vaknade upp imorse utan baksmälla - drack verkligen exakt exakt lagom igår, niceness..

todaay: is gonna be the day that they gonna throw it back to youuuu (8)

ooch jag och jasmine ska nog flytta ihop i ett par månader nu i juli! det kommer bli galet nice. det är helt spikat men jag måste bara se över min ekonomi lite om vad jag kommer ha råd med och inte.. pallar inte bara betala hyra sen sitta där med 100 kr på en månad..

jajajajajajajaja förvänta inte så många uppdateringar av mig iaf förens fram till hösten. PEACE


who do you think you aaare, we're living in a small woorld.
as wicked as you think you are, we're living in a small world.
as bad as you think you are, we're living in a small world.

TUUNG JAG EEE

JAG FICK VG(-) PÅ MITT HISTORIA PROOV!!!!!! :D:D:D:D:D

bästa att se fram emot




jag ryyyyser i hela kroppen!! aahhhhh jag vill tillbaka!!!!! MEN:
Bara 80 dagar till URF 2009, 6-8 Aug!!! FLIPPPPP

what a bam


åhh vilka härliga minnen med låten!! baam bam, what a baaaaaaam..

gör historia arbete nu om 60-talet, spännande. fördelen med att sitta vid datorerna här är väl att man iaf kan sätta in hörlurar på de här dåliga datorerna, så kan man snåla lite på sina egna batterier.

han har babylonsjukan

lyckan inom mig går inte att förklara, Shit det här året kommer att bli galet!! Grymt bra artister som kommer till urf i år, och det mest galna är att det kommer mer! plötsligt lättade aallt! all ångest för plugg, prov hit och dit, jobb.. som bortblåst! ahh!! kan inte sätta ord på hur jag känner men det är LYCKAA!!!!

uuuunderbaaaaaaaart!!!!!

nåväl, ikväll blir det bara chill med vänner, ingen har pengar så någon utgång blir det inte. fred ut kära folket, vi ses på URF!!!


Tredje släppet


WAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!! LYYYYYYYYYYYYYCKAAAAAAAAAAAAA
http://www.uppsalareggaefestival.se

en sång för fred


one loaf of bread

nyss tittat klart på desperate houswives och det är så dramatiskt, som alla redan vet.. var jätte trött en timme innan men höll mig vaken för att se på det så nu är jag pigg igen, always the same shit.

hade världens skönaste morgon imorse!! gick upp 7.50 och klädde på mig, gick och la mig igen 07.55 och sov till 07.35 för att gå till tåget 40, tog på mig strumpor, borstade tänderna och precis då ringer kimberly mig och frågar om jag är klar - då hon och hennes kille är utanför mig om 1 minut och frågar om jag vill ha skjuts till stationen. SJÄLVKLART! precis när jag och kimberly blir avsläppta och kommer upp till stationen rullar också tåget innan det vi skulle ta in för det var sent, så med solen stekandes och utan jacka rörde vi oss mot skolan med ett leende på läpparna. NICE!

nackdelen med mycket skola och plugg samt jobb, och ibland festande på helgerna gör så att jag inte har ork till nånting efter skolan. jag åker hem och gör ingenting, så himla lat. jag somnar i princip varje dag så fort jag kommit hem från skolan för att jag är helt slut, kan då inte somna förns sent på natten så sover alltså 4-5 timmar/natt och så fortsätter det såhär - the evil circle.. hoppas på bättre dygnsrytmer från och med imorgon!



måste lugna nerverna i hjärnan, bli lite trött, somna i tid. fred ut

i need to tell you this



och nu tillbaka till pedagogiskt ledarskap, ciao

svenne äcklig banan

hade  världens lugnaste helg, så skööönt. på fredagen var jag med daje och packet så i lördags var jag hemma hela dagen och tog det hur lugnt som helst och kollade film med mamsen. igår jobbade jag och när jag hade slutat kom daje dit så åt vi sen kom också mher och pogah, vi chillade lite med varm choklad och te innan vi rullade mot sollentuna igen.

idag har det varit skola med kefft väder, regnade imorse när jag kom från tåget. sen ikväll blir det massa plugg också, usch.



alltså.. jag HAAAAAATAR den här låten!! och det jag hatar mest med den är att jag vet att hela stockholm kommer få det jävla syndromet att lyssna på den. och jag HATAR att man blir glad av den och att den sitter på hjärnan efter 1 sek. som glassigt låten. fy. Promoe, skäms du inte? går från Looptroop till det här.. =(

när vi glider

har suttit ute på min gräsmatta med filt och musik och massa mys tillsammans med dajje i några timmar, kom precis hem igen och hon åkte iväg med pogah. ikväll vette fan vad som händer. kanske ska till solna med bana men får se om jag pallar, ska jobba imorn. efter jobbet hoppas vi på bra väder då jag och dajje ska sätta oss vid gräsmattan över vägen från mitt café och sola!
aahh.. jag älskar sommaren, så bra humööööör!!!



värsta sommarkänslaa!! uhh sommaren är fixad, planerna är gjorda, den kommer bli gryyyymmmmm

murder she wrote

l-l-l-laaadies!! hookade ju med några av tjejerna från URF på valborg, härligt att träffa dom, gått ett tag sen vi sågs sist.
och nu ska alla hålla tummarna och be för att jag ska bli frisk!! legat hemma i två dagar nu med feber och halsfluss, ska jobba imorgon men får se hur det går? need the money, och har inte tid att missa i skolan..
- BE! gracias



bara för att jag inte pallar

Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? pratar o pratar, vi hälsar iaf
Har du sett din bästa vän gråta? jaa
Vad åt du senast? skolans korv & potatismos och morötter
Har du fått någon komplimang idag? ja för mina bröst hahahaha
Har du någonsin fått höra att du liknar en kändis? det är kändisen som är lik MIG
Har du varit med i en rättegång? japp
Är du polare med grannarna? tycker inte om mina grannar.. utom 1
Vilka länder har du bott i? Sverige

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? minns inte
Har du haft en stalker? ja man kan nog kalla det för de..
Minns du dina/din musiklärares namn? NEJ:O
Hur bra är din syn? har läsglasögon så den är ju inte bäst
Var är dina syskon just nu? en hemma hos mig, en hos sig och en jobbar
Vad var den senaste drömmen som du minns? att natta hade en egen råtta som sprang runt i hennes garderob och att den hade ett för kort ben så hon tyckte synd om den.. och att en viss person bodde i ett varuhus och snodde kläder så vi gick till vakterna men dom trodde inte oss hahah
Vem ringde dig senast? mitt jobb
Vilken tid gick du upp imorse? 07.30

Vad ska du göra i helgen? middag hos grynet som fyller 19, och jobba
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Gåre bra att betala dn 15 maj?" Ace's studentskiva!
Vem är den senaste kändisen du tog på? tu madre
Vad finns i din bakficka? en rumpa
Vad gjorde du klockan 2 inatt? försökte sova men oroade mig för mycket för svininfluensan..
Vad är det första du gör på morgonen? snoosar..
Vilket humör är du på idag? inte bra. ont i huvudet, hostar och snorar plus irriterad för att småbarn i skolan bankar på datasals väggen och springer sen iväg. folk i min skola är så tuffa
Vad ska du göra efter det här? försöka komma igång med mitt jävla psykologiarbete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

whatever you like

damn it, gått och blivit sjuk I G E N ! hostar och har mig, ont i hela kroppen, snuvig och shit. deckade på spanska lektionen, sov som en gris tills att min spanska lärare skulle börja prata och ha sig.


uuhhhh helgen var mycket rulig, dem bow i torsdags, chill i fredags, sen dem bow i lördags också hahahah har blivit lite mycket på sistonde men vaad ska man göra, lever bara en gång..¨

har psykologi nu om Könsroller - arv eller miljö? och ska göra ett pissarbete om det så måste återgå till det.. om ngn har några förslag, tankar eller idéer om vart könsrollerna egentligen kommit ifrån - holla at me, kan behöva lite hjälp i dessa sjukemanstider


RSS 2.0