political

"All  women all over the world are shaving their pussy's today in support of OBAMA.
Their message to the world: " READ OUR LIPS: - NO MORE BUSH!"


- nämen seriöst nu. Burn George Bush!

ligger hos ...

.. min älskade emelie och lyssnar på never gonna be the same, väldigt fin låt.





väntar på att let's dance ska sluta på 4an så att den nya faktiskt helt okej serien Samantha ska börja =) ligger och myser här i sängen och har skrattat och pratat och blir så glad av min kära vän!

nu ska vi se tv heeerrrrååååå

shalala

saknar att ha dator hemma =( kan inte snoka längre eller va inne på youtube eller läsa saker eller prata med folk eller skriva eller allt.. uschabuscha..

återgå till praktiken


update

chillar återigen på min praktik, snart är min lunch slut. åt fett god wook med nuudles och chilisås, namnam. var i förrgår med gaby och köpte biljetter till Bob Marleys celebration konsert i Tyresö, så nu är det klappat och klart =)

imorgon ska jag vara uppe på Galaxen och hjälpa till på årskurs 6-7 disco.. kommer bli kul, haha. marris ska också med mig dit och stå i kassan och sånt där.

inget mer nytt för min del, ska träffa roni idag också som kom hem från Irak igår efter att varit borta i 1 månad och ska även få johannas adress till där hon är så jag kan ha kontakt med henne =) aja ha det gött

beeaaautifuuuuuuuuul



åååååååååh jag vill va däääär!!!

bara massa skit

sitter hos min kära amanda nu och kollar på en film om 9/11 som är väldigt intressant. bara reklamerna som gör mig förbannad. vi har haft det jätte mysigt, lagat tacos, löst korsord, kollat på film, och nu sitter vi och kikar på den här, löser korsord i reklamerna. imorgon är det skolan som gäller med spanska och psykologi, and thats that

aa o min mp3 har börjat fucka den har väl virus eller ngt, skit störande fan. har ju inte min dator hemma men kan koppla min mp3 till mina högtalare så jag ändå kan ha min kära musik vid mig men nu har den börjat svika mig och sånt pallar man inte..

wellwell det var det, shoho

lördag damdam tata

sitter hos natta och har precis sett två filmer, med också mary och mathilda som jag inte träffats sen i somras, så roligt att träffa henne igen! gårdagen var fartfylld och så jävla rolig, mest lyckade kvällen på länge, bortsett från att jag blev av med min plånbok med mitt nyköpta sl+ kort, bankomatkort, leg, sjukhuskort, yes the whole motherfucking shit med andra ord. typiskt mig eller vad?

var på city krogen igår till en början med amanda, nikki, cassie, filip sen kom även två till polare till cassie så rörde vi oss till dem bow där vi festade natten lång.

måste bara skriva också att igår på praktiken kom polisen förbi för dom är vänner tydligen till de som jobbar där. och en av ungarna som var där då frågade polisen:
"om man mördar någon får man oftast livstid i fängelse.. men när det är krig, då får man döda hur många som helst utan att få något straff. varför?"
så jävla smart fråga!! och polisen hade Självklart inget bra svar på den frågan. helt rätt tänkt av grabben!

aja ska återgå till tv tittandet med mina muppar, have a nice evening folks!

fredag den 16e

"praktikanten, praktikanten,praaktikanten".. vad mer kan man säga? haha.. under mina dagar här på fritidsgården har jag hunnit med att slänga ut två killar, hunnit börja tjafsa med dom samt att bli vän med den ena av dom igen. varit nära på att slänga ut ytterligare två killar. spännande, spännande. i like the action here.. och personalen är ju underbar, mina gamla fritidsledare också.

"det är i motvind och inte i medvind som en drake föds"
- älskar det citatet, tänkte bara dela med mig lite.

ikväll blir det utgång. selua, min kära vän fyller 19 idag fast hon ska inte med ut haha vi ska fira henne nästa helg. ska röra mig hemåt nu efter en skön och fartfylld men ändå lugn vecka. peace out och en trevlig helg till er

kunde inte varit bättre



me and my gals back in the days, kimberlys 16 års dag.
det var tider det, tider då alla höll ihop.
ren nostalgi bild

damdamtaaa

e på praktiken sen tidigt i morse och ska alldelles strax hem för att sova. tänkte bara skriva hej hahahahah

no name on this shit

shit vad antalet besökare sjunker när man inte skriver ngt. jag har mina läsare faktiskt, helt otroligt. kommer börja tjäna storkovan här alltså hahahah... neej då..

sitter i skolan nu igen efter 3 veckors ledighet. har spanska lektion och ska skriva ner massa grejer på datorn. har druckit för mkt kaffe idag och fått koffeintablett av dajje så min hjärna är som att jag sovit hela livet. helgen var nice, fredagen bestod endast av arbete sen på lördan blev det utgång. vi var på nivå sen skulle lampe och jag möta de andra och dra vidare men lampe mådde inte så bra efter allt hon druckit så hon spydde i princip bara blod..? så jag pratade med en sjukvårdare i telefon och allt löste sig för detta var inget allvarlig, så jag tog med henne hem till mig och så fick hon gå och sova. dagen efter bar det iväg till jobbet igen, sen hem och tittade på A lot like love som gick på 4an, och deckade skönt efter den.

idag har jag första lektionen i psykologi och jag hoppas att den här kursen kommer att leva upp till mina förväntningar. sen ikväll ska jag basta med natta och imorgon blir det praktik 6 veckor fram, förutom på måndagarna då vi kommer ha spanska och psykologi i skolan.

aja nu ska jag återgå till det jag egentligen är här för att göra, ciao!!

beroendeframkallande

står på jobbet nu på min chefs bärbara, har ingen dator hemma längre i några månader pga lite grejer. så kommer ej kunna skriva här, även fast jag har gått och blivit beroende haha.

var på kryssning med lampe iaf i förrgår till igår och det vr helt galet och riktigt kul!!

men nu kom det folk så måste bort från datorn peeace outtt

when will people learn?

varför är den här planeten den kallaste platsen i universum?
- pga människan.

varför bryr sig ingen om sina medmänniskor? vi är från samma värld, one world, one love, one unity!




Bob Marleys födelsedag

"Reggae Kungen Bob Marley hyllas på födelsedagen

Den 6 februari 2009 skulle Bob Marley fyllt 64 år. Det firas med en glad födelsedagskonsert på Energikällan i Tyresö/Stockholm med häftigaste liveup artister. Och för första gången till Stockholm kommer en av Jamaicas mest respekterade conscious reggaesångare/dancehall deejee COCOA TEA ( Calvin Geoge Scott ) alongside TURBULENCE & Step By Step Band från Kingston. GOVERNOR ANDY komma att välja Bobs allra bästa samt även låter från hans eget kommande album!"

FREDAG 6/2
ENERGIKÄLLAN, TYRESÖ
SOLKRAFTSVÄGEN 23
ÅLDERSGRÄNS: 18 år
PRIS: 180 sek
19.00 - 03.00



Vi ses där!! =)


live and learn

"guns don't kill people, people do"..

my meditation

började städa vid halv 9, har städat klart mitt rum nu för ungefär 30-40 minuter sen. helt gaaaalet vad jag har fixat här, möblerat om så det är jätte myysigt, sorterat, slängt massa skit, torkade väggarna faktiskt haha, dammsugit OCH sopat, skurat samt bytt sängkläder. och vädrat i den här iskalla kylan, gjorde korsdrag i lägenheten. frös som fan men nu är det lätt värt det, its so freeesh!!

kimberly kom vid halv 10 och hjälpte mig med städningen. kan dock erkänna att vi tog en paus för att se lite på björn gustavsson moahh.. aja nu ska jag göra te och sätta mig under fläkten (vägrar gå ut i detta väder) för en cigg sedan sätta på nån rulle och bara myysa i mitt fräääscha rum!! sen sova för att orka jobba imorn..

solong suckers =)

i have nothing to say

kom hem från jobbet för en liten stund sen. det var jätte lugnt idag så vi hann bli klara med aaaaaaaallt kvart över 6 typ, så jag fick gå efter en halvtimme! (slutar egentligen 8) så det var jätte skönt och jag får ändå betalt för tiden jag var på väg hem hoho.

och jag kommer aldrig gå ut igen!! shit vad kallt det är!!! eller jo.. det kommer jag men jag kan ju tala om att nu ska jag städa och möblera om mitt rum så jag kan bo in mig här ordentligt nu när det är så kallt och jag kommer endast gå ut då jag ska jobba eller ska till skolan! eller i nödfall.. som jag anser är viktigt.. haha. på onsdag blir det KRYYSSNING!!! så de e nice. och då kommer jag gå ut.... aja, till nu, kvällen kommer va chill, mamma åkte idag till hennes bästa väns landställe så jag ska bara njuta av att vara ensam. fast bror är hemma..

igår gick jag till hägges ändå för min kära vän jasmine åkte tillbaka till göteborg idag så var tvungen att spendera igår med henne på hennes sista kväll i stockholm. for now dvs.

och nu till en av de bästa låtarna genom tiderna, White lion - When the children cry



redhead siur

me and my beloved mary jane för snart ett år sen. och den filuren sover nu och vägrar vakna och jag vill verkligen prata med henne =( hahaha förreeesten jag fick ett ryyck för en timme sen, gick till coop här vid mig och köpte hårfärg så nu är jag RÖDHÅRIG!! jag gillar impuls-sia



och kom igen nu och njut med mig till what a bam!

old times sake



det var ett tag sen den här spelades men så spelades den upp i min spellista bland all min musik och den är lika bra som den alltid har varit, och så blir man så glad av den =)

dj ironik - so nice

om jag mot all förmodan någon gång skulle bli kär skulle jag nog vara såhär smörig hahahah för jag är en sån patetisk människa :D men texten är faktiskt fin.... (a)


you really are my ecstasy

aah en hård dag på jobbet. nää.. men somnade inatt vid 1, vaknade sen vid 5 tiden och var jätte pigg.. fick ligga och pressa mig till sömns så somnade om igen vid 7-8 och fick sova till 9. så nu är jag jätte trött men får inte somna med tanke på att jag ska jobba igen imorn 11-20.. jag är nu ett steg närmre att ha en "normal" dygnsrytm, mission will soon be completed!

kvällen kommer inte ha några tokiga bravader, tänker vara hemma utan att gå utanför dörren på heeela dagen och kvällen och natten, det är så kallt ute så man fryser till is efter 1 sekund.. ååhhh jag vill sova nuuuuu men måste vänta uschiamej så jobbigt.




wahahah

fan.. tänkte länka så att folket kunde rösta på Looptroop på grammisgalan men såg precis att de redan är ute ur leken.. damn it =(

jag vill också!

kikar runt lite på älskvärda youtube och kom in på första scenen i Step up 2 filmen, och det är så nice! folk här blir rädda när de dansar, men om någon hade kommit på tunnelbanan om jag var på den hade jag älskat det!



och på tal om tuunga dansare, här är en riktigt grym dancehall tränare som lär ut här i stockholm,
Sara Galán:



Unconditional love

vaknade idag igen vid halv 5 någon gång, stressade upp till mormor för vi skulle äta middag där. "flydde" efter maten, åkte till kista och köpte lite kläder och sitter nu här hemma igen. måste försöka sova inatt eftersom jag jobbar imorn, eller så satsar jag på att inte sova alls i natt och gå och lägga mig tidigt imorgon istället, vill få tillbaka den normala dygnsrytmen. har inte sett dagsljus på 2 veckor så min hjärna har ställt in sig på mörker så jag blir aldrig trött och det är jätte jobbigt!

det är inga bra filmer på tv ikväll tyvärr, och har redan sett alla som vi har här hemma. det är ju iofs fredag idag men orkar inte gå ut plus att det är för kallt haha gud vilket dilemma vad ska jag ta mig till. det här är min personliga klagar-blogg som dock är offentlig men mamma orkar inte höra på mitt gnäll längre så nu får ni läsa det istället hah!



och så blev jag genast på bättre humör <3

det finns många smarta människor

"Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden".

hur underbar är inte den här låten!



I open my eyes
Each morning I rise to find the truth far
know that it's there
I'm lucky to breathe, I'm lucky to feel, I'm glad to wake up, I'm glad to be here
With all of this world, and all of it's pain, all of it's lies and all of it's let downs
I still feel a sense of freedom, so glad I'm around

It's my freedom
Can't take it from me
I know it, it won't change
But we need some understanding
I know we'll be alright


The day I am gone and the day that I leave
I'll never regret one minute of life
Learned from the joy, I've learned from the tears
I fought through the dark
Now I see the light
Every song of everyone in every state in every land has everything to be thankful for

It's my freedom
Can't take it from me
I know it, it won't change
But we need some understanding
I know it'll be alright

Cause I wait on you, cause you wait on me
So I wait on you, we've really gotta stop
I wait on you, you wait on me
I wait on you, oh I open my eyes

Each morning I rise to find the truth far
Know that it's there,
I can't tell you how, you can't tell me why
But livin' my life is all that I care
The verdict can be sometimes bigger than me, sometimes stronger than me and hard to bear
But I couldn't care less, no stress though Jah put me here

It's my freedom
Can't take it from me
I know it, it won't change
But we need some understanding
I know that'll be alright

I know you know, I wait on you cause you wait on me
So I wait on you. You know I will always wait on you
You wait on me
I wait on you


``SOJA - Open my eyes´´

i have no idea

ååhh jag orkar inte ha sånt här förstört dygn, varför ska jag vara vaken så sent och sova så länge va Varför??? måste upp kl 9 både på lördag och söndag för att jobba hela dagen men hur kommer jag lyckas då? kommer inte ens hinna gå och lägga mig och jag hatar att vara trött på jobbet för tiden går så seeeeeeeeegt då.. shit vilka problem man kan ha här i sverige vaaa ska va glad att jag ens har ett jobb

madagaskar förresten var riktigt skön hahhaha va vi skrattade, vi var som små barn, fnittrade och hade oss. haaaaahahh rooligaste scenen i filmen var dom där flodhästarna hahah shiiit, den här låten också när han går upp ur vattnet, så våran humor!!




måste ta och lugna ner mig lite, gör mig själv bara piggare och piggare så njut med mig till den här låten med ännu en Marley, my sweet Stephen. den här låten ger mig rysningar, i love it!


what a baaam bam

om en timme åker jag och mary till kista för att se madagaskar 2, fett skönt såhär på nyårsdagen att gå på bio och bara ta det lugnt och njuta första dagen på året på ett lugnt sätt.


pra pra crappen



åh så klaad jag ääär Och jag har biljeeetten, TACK MAMMA!
http://www.uppsalareggaefestival.se

den första i första

så var det den 1 januari 2009? det känns bara för konstigt med ett nytt år såhär fort, tiden bara går, hann inte ens vänja mig vid att det var 2008 innan det blev 2009

gårdagen vart iaf lyckad! middag hos amanda till en början, hennes pappa hade värsta festmåltiden. började med hummer, räkor, king crab och efter det blev det oxfilé, klyftpotatis, bearnaisesås och grekisk sallad. även en efterrätt serverades, något lyx med vitchoklad och hallon över. efter middagen rörde vi oss mot tåget, mötte upp selua, maja och compani i stan, hade tänkt åka till slussen för att se fyverkerierna men slussen var avstängd just för att minska kaos..

så, vi och hälften av alla stockholmsbor åkte istället till kungsträdgården, och när vi skulle upp för den långa rulltrappan, och då menar jag LÅNG, tröck någon jävel på nödstopp så vi och resten av stockholm som stod i rulltrappan fick oss ett träningspass när vi gick uppför.

fyverkerierna var väl trevliga, men mest skrämmande. fan folk blir galna, kastar smällare och grejer vart som helst. efter rörde vi oss till tåget, jakan nästa. vi drog till en clubb där, det var en nice clubb faktiskt, men stannade verkligen inte länge eftersom att amanda ville röra sig vidare. så jag sa hejdå till de andra och åkte med amanda till rådhuset för att träffa några. där vart jag inte sittandes länge, åkte istället och mötte mary och natta i centralen.

vi åkte till ***** på fest(?).. mer säger jag inte, tänker inte dela med mig av vilka vi var med i början av det nya året... shame on us.. kom hem vid halv 7 imorse, låg och tittade på barnprogram ett tag men minns att jag sa högt att det var för avanserat för mig?? deckade skönt och vaknade nu. bra start på det nya året, seeghet!

aja HAPPY NEW 2009.....

RSS 2.0