You dont understand

Ingen direkt nyhet att jag är sämst i stan på att blogga.

Men, har haft en skön vecka som varit som inleddes med Chile - Schweiz på måndan på Mesogios i Medborarplatsen, och efter Chiles seger så firades det! Och nej jag är inte chilenare men man måste ju stötta sina vänners hemländer!
Jobbat på som vanligt sen firat midsommar + Chile - Spanien matchen och igår badades det i Edsviken - Badberget sen mys hos Johanna.

Idag är jag uppe med tuppen fast jag är ledig, ska bila idag till Tyskland och SUMMERJAM! Håller på att tvättar det sista nu, snart banken och växla pengarna till euro, sen så småningom.. Kl 14.00 i Sundbyberg ska vi alla mötas och sen bär det av.

Bil i 16-20 timmar, enda stoppet blir vart vi nu är kl 20.30 för att det såklart ska ses Chile - Brasilien matchen!

Jaja! Nästa gång jag vaknar kommer jag vara på campingen vid sjön och må FETT BRA!

CIAO


i mitt hjärta finns ni kvar!

Grattis pappa och morfar, 15/6, och grattis farmor på namnsdagen.
Vila i frid, jag älskar er!
<3

We still be friends forever.

För att jag tog studenten!! Tro mig, den där ölen smakade SEGER!
Tack BF07 för alla dessa år, ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.
Jag älskar er.














Bitch please

Den som bloggar mest i stan måste vara jag de hähä.

No time for fun times, är helt slut efter jobbet så går oftast och lägger mig så fort jag har duschat och gjort matlådan för morgondagen. Men nu är det helg! LEDIG! Och så är det självklart dåligt väder, usch.

Var hos Sanna igår på hennes studentmottagning, wohoo. Jätte mysigt. Kom hem och deckade stenhårt vid 12.tiden. Ska åka och byta ett par skor idag som har gått sönder, hade hoppats på fint väder så att man kunnat chilla i Rålis men icke..

Ciao,


Musik is my drug

För att fira att det är fredag och att jag slipper gå upp vid 04.45 imorgon så lyssnar vi tillsammans, ALLIHOPA, på Gyptian för att sedan övergå till..



..OOOOOOLDSCHOOOOOOOOOOL!!!

Arbetarklass

Uppe innan tuppen.. Började jobba igår, ufffft vad slitsamt tidigt man börjar. 6.30 ska jag vara ombytt och klar på kontoret ute i Rissne, så måste gå hemifrån om en halvtimme.. Men som tur är så varar det bara i tre veckor, sen är det semester, sen på igen i en månad, semester, några veckor till sen är jag klar. Hade aldrig orkat med ett sånt här jobb på hel-heltid.

Tog studenten i fredags också, FLAKET ÄR DET BÄSTA JAG HAR GJORT! Fyfan vad nice det var!

Aja, frukost nu, ciao.

Wave 'em like you just don't care

Satt ute på min balkong idag i solskenet och lyssnade på Metropol, och så kommer denna låt; T.Q - Westside, som jag spelade sönder för fleera år sen!!

Vilken jävla nostalgi-kick jag fick av låten, såå braa!

 

Mwhihihi snart börjar Desperate Houswives, efter det blir det promenad så att jag sover gott. Lika bra att vara pigg de sista -två- skoldagarna. IIH det pirrar i magen, SNART TAR JAG STUDENTEN!! Det har äntligen börjat slå mig! Som när jag hade fyllt 18 var jag fortfarande lika nervös när jag skulle köpa cigg även fast jag hade giltigt leg och allt.. men nu slipper jag ens tänka på att köpa cigg
- fem veckor och två dagar sen jag slutade!


Tänkte lägga in en låt men det blev en bok -

 

Peace!


He was a Great man.

"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for".
- Bob Marley.





































Peace sign up / Index down

Travis McCoy, Gym Class Heroes, Lookin' all säzy and stuff..

 


Turbulence - Cloud nine

Sommar och sol, studenten på fredag, börjar jobba på måndag, fyller systembolaget om 56 dagar, sen har vi allt gott som sommaren bjuder på och alla betalda semesterdagar.
I like!

Ut i solen datanördar!!!!


RSS 2.0