the weekend

har haft en rätt nice helg förutom min tabbe då jag lyckades stuka foten när vi var påväg till nattbussen i fredags efter vi varit ute.
började med att jag gick till hägges där alla gamla var, william tobbe beppe danne jerry mette och hela faderittan då jag kom dit efter att jerry lockat mig med att bjuda på en öl haha. sen drog jag kimp jerry och nadja in till nivå och drack oss fulla och gick sedan till chapplins.. jävla myglare fan, 120 spänn för att komma in på ett skit ställe. aldrig mer. träffade iaf helt roliga killar som jag stod och pratade med mestadels av kvällen, resten av kvällen dansades det =) åkte sedan hem, träffade lite välkända människor på bussen också som man inte sett på ett tag så fick en rolig bussresa trots att kimp låg och sov. vi gick hem till mig, jag fick stödja mig på henne hela vägen från klasro då min fot var uppsvullen och blå (som den är nu med). på lördagen när vi vaknade drack vi upp 2 paket mjölk (oboy), sååååååååå goootttttt sedan bar det av till jobbet...eheheh... det gick bra att jobba även fast jag hade min fot..
..efter jobbet mötte jag upp natta och vi gick hem till mig och tittade på film, hon gick hem jag gick och la mig. sen idag var det jobb igen, fick sluta 2 timmar tidigare för idag gjorde min fot ONT! kunde verkligen inte gå så mina snälla chefer skickade hem mig =)

har en massa plugg nu som jag verkligen inte orkar med.. vill bara lägga mig i ett varmt baad och sen gå och sova men ICKE.. jaja nu har jag skrivit en hel bok..

Te Quiero

aaaaaaahh vad jag älskar den här låten!!


im so tired

wooooouwoou ikväll blir det dricka öl i staden och imorgon blir det jobb. niiiiiiceeeeeeeeee

torsdag är det idag

ankiiiiiiiii min älskling förlåt för att jag bet dig i kinden och lämnade värsta märket, men du vet att jag tycker om att bitas och jag tog i extra hårt som straff från förra året då du PUTTADE ner mig från bänken så jag ramlade på marken inför hela skolan =)
ÄLSKAR DIG MED
!!

....men..om du vill ha krig..då ska du få se på krig..ta med din armé utrustning, du vet att jag är farlig med mina tänder hahahahahah

..förresten..jag och anki är sääääääääääämst. vi skulle som vanligt när vi har ngt plugg framför oss gå till kultur för att plugga (våran egna lilla tradition) och vi sitter och fettar i oss choklad utanför i väntan på att de ska öppna. efter sisådär..väldigt lång tid säger dom att dom inte öppnar överhuvudtaget förns på tisdag hahah inget pluggande blev gjort idag alltså, men det är bra ändå :D
 
eftersom att jag har börjat plugga spanska nu hoppas jag på att kunna prata med anki om väldigt kort tid så vi kan prata hemligheter utan att någon förstår muahahahahah
PUSSS

heeees a family guyy

det känns så himla roligt att få vara med tjejerna från klassen igen, har saknat dom så jävla mycket!! träffade inte dom en enda gång det här lovet, förstår inte varför vi inte sågs :S
känns i alla fall att skolan är igång på ritkigt nu, har ganska mycket att göra det här året. har börjat plugga spanska också, ÄNTLIGEN!!!!! har verkligen ångrat att jag hoppade av spanska förut, men får ta igen det mesta nu =)

skulle egentligen åkt till norrland i helgen med marris dajje och de, sen grabbarna, men ska jobba hela helgen.. inte så värst kul men som sagt; pengar är pengar. plus att jag kommer få tid att plugga också, hade aldrig gjort det ifall jag hade åkt med till norrland så det är kanske bara bra..

ååhhhh och jag har hittat vinterns depplåt hahah shiiit vad jag älskar den här låten!!!


exaktination

nej jag har inget liv så stör inte min frid

wahahah jag e värsta påhittig ju, man kan nästan tro att det rimmar

:(:(



sa ju det :(

faaaaaaaaaaaaaaaaaan



det där var GREJJJEEEEEEEEEEEEEEEER!!!! jag RYSER... shit vad jag vill tillbaka..:( det är allt som försigått i mitt huvud de senaste 2 veckorna ..eller nästan..FÖR EXAKT TVÅ VECKOR SEN UPTTRÄDE QUEEN IFRICA!! skjut mig jag dog

se sådärja

skolan har börjat igen och allt är som vanligt.. förutom att nu går det 92OR I MIN SKOLA!! gaaaaaaaaaaahhh.. jag blir knäpp på dom, förstår inte att man själv var så liten och FJORTIS förut. fast dom här är så mycket värre..

idag blir jag brunett igen, pallar inte vara blond längre. aja kommer inte blogga på ett tag, för mkt fritid att jag inte har tid. ha det bra

Gentleman 14/8





ååh vad grym han var, men saknade den sköna URF stämningen som då inte fanns där..

never gonna be the same

"Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye

I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side"

ni alla som har försvunnit ifrån oss, må ni vila i frid.
& minnena kommer alltid att finnas kvar

yeeaahhhh

shiieeet vad sliten jag äär! blir aldrig pigg fan. kom hem för en stund sen efter att ha jobbat hela dan, så snart bär det av till dajje på kräftskiva =) ska pimpla i mig lite kaffe innan så jag piggnar till hoho

finns inga ord

jag vet inte vad jag ska skriva om längre, känns som att jag flyger och att alla ska förstå mig utan att jag säger något. jag svävar verkligen, ingenting är som det var innan och allt är bättre nu. flaaashbacks you know. livet rullar på och det här behövdes för att man skulle synas uppe bland molnen. jag jobbar fett mkt nu, jag e duktig jag vet. har redan tjänat ihop ca 4000 av att bara jobbat några dagar, tack löneförhöjningen!
har fått de flesta bilderna nu från URF, slänger in dom här nere så kan ni som inte va där få en känsla av, fast ni kommer aldrig förstå, av hur wuuunderful det var.
skolan börjar om en vecka, kan man fly på något sätt?????????



jag var fotografen, tack för det, vill inte veta hur jag skulle sett ut asså hahaha
& på torsdag blir det fint väder hoppas jag då vi ska sätta oss ute och dricka och sedan gå på gentleman, jag marris och de störtsköna södertälje tjejerna!

öka förståelsen - Metro

jag läste smartaste saken i metro idag påväg hem från jobbet. det borde få folk att tänka, de som har skumma åsikter om invandrare osv...

"Att en svenska tvingas söka asyl utomlands för att rädda livet borde öka förståelsen för asylsökande flyktingar i Sverige".

det är så dom ska tas

"vart försvann din humor"

morgan heritage =)


& bilden is my copyright, JAAA vi var så nära honom!! aahahh=)



MÄÄÄÄÄNNISKA DU FÖRSTÅÅR INTE!?!?!!!!!!!

hemma från uppsala:(

reggae bring back love in the heart of the people -

vi är hemma nu från festivalen och jag vill inget hellre än att åka tillbaka.. jag har aldrig träffat så mycket trevliga människor och jag har aldrig varit såhär sliten i hela mitt liv haha. det är bara ett år kvar tills nästa festival och TRO MIG jag ska dit!!
bilder kommer upp så småningom

uppsala, here we come!

HERRÅÅ ses på söndag, jag ska ha såååååå niiiiiiiiiiiiiceeeeee!!!!!! :D

- Gentleman 14/8 DON'T FORGET!!!!

jag blir knääääpp!

FÖRSTÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRUUUUUUUUUUUU





& maaaaaaaaaassa fleeeer, JAG KOMMER FRW#¤½"#%)"¤%=")=)%)¤!!!!! GE MIG TOOOORSDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG

äntligen äntligeeeeen!

2 DAGAR KVAAAR TILL UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURF!!!!!!

bobban marley

it's just love -

min mor är bra

jag tatuerar mig om drygt en månad, igen.
fick det i födelsedagspresent, tack kära mor <3

hoppsan sa fallera



hemma från mellby

jag är tillbaka nu efter världens bästa vecka i mellbystrand. har haft det sååå kul med min kära klumpeduns.

första kvällen sitter vi och äter på en uteservering, det kommer en geting och kimberly flaxar och flyger upp från stolen. hon säger då att det fattas bara att hon ska råka spilla ut sin cola. vad händer inte 2 minuter senare? hahah jag har aldrig skrattat så mkt tror jag.

vi har solat och badat och grillat och spelat yatzi och haft det uunderbart.
i onsdags, på min 18 års dag, kom min mamma och bror ner också för att fira mig med champange, presenter och middag på resturang. (min första lagligt beställda öl hohohoh)
sen skjutsade hon oss in till halmstad (och i bilen frågar min bror: hur mång mil är det till halmstad? kimberly svarar:..hur många bilar det finns i amsterdam? sedan innan vi kliver ur bilen säger mamma och bror: ta det lugnt, var försiktiga. kimberly säger: ja man kan ju bli våldtagen och rånad. jag "skriker": VA?! våldtagen i en månad??? humooor) vi satte oss på en jääätte stor och mysig uteservering/bar med tak och värmelampor, jätte hög musik och massa goda drinkar.

hade en väldigt trevlig kväll =) kom hem inatt/igår kväll, då jag mötte upp natta i centralen sen åkte vi till långholmen och träffade några kompisar, drack, hade det nice i sommarvärmen och vädret idag kan pippa sig själv. och ikväll är det personalfest, sen blir det uuut och festa *woohoooooo*

yeye nu ska jag äta frullebulle




& tack alla gullerumpor för alla fina grattis sms, samtal, inlägg osv :) lots of love!

RSS 2.0