50 kilos marijuana

sitter just nu nyvaken och lite trött sådära i gottsunda, uppsala och efter en icke alkoholfri kväll igår bär det snart av till jobbet, även fast man icke pallar.

marris väckte inte mig, ska inte skylla på det, men hon gjorde mig tillräckligt pigg för att inte kunna somna om -.- hon sitter just nu och läser uppsala tidningen och verkar jäätte intresserad... hon är en galen liten prick.. mycket konstig, finns ganska mycket att säga om henne men isåfall skulle jag fått sitta här jätte länge. hon snarkade lite när hon sov inatt, har inte sagt det till henne men hon kommer läsa det här sen så då ser hon det.

"man...huvud...täänka" - mariana är lite efterbliven när hon ska förklara en film...eehehehe....

vårat tåg härifrån till stockholm går kl 13.46 har jag för mig, måste hinna till statoil innan, dit vi ej hittar men som tur är får vi hjälp av the kurd, och köpa cigg.. och kaffe..åååhh nu blev jag fett sugen på kaffe..och en cigg... *DAAAMN. 
vi var tvugna att gå med flippflopp här i lägenheten imorse då mister kurd hade tappat glas i köket och eftersom att detta är en etta så visste man inte riktigt vart glassplittret kunde komma och hälsa på i ens fot. men marris dammsög upp det. och jag sorterade filmer.. lite trixig sådäraa ...ne nu du! nu kommer det antagligen inte komma ett nytt inlägg på ytterligare massa dagar-. jag går och skjuter mig i huvudet nu, ciaaaooooo

 

kompanjon champinjon

helt knäpp kryssning det blev alltså. hade fett kul iofs, men det blev knas hahaha ..

men det var värt det =) i had a niiceee time & var trevligt att träffa lite folk man inte sätt på länge ju

kommer verkligen inte på

har verkligen inte skrivit på länge höhö har inte haft tid..har varit för upptagen med att ligga i marris säng och glo film efter film efter film efter film...lelelele...

midsommar iaf, var hos lampe och drack och hade trevligt med folk, sen spelade vi kubb, mycket roligt. svenskarna mot svartskallarna och vi svenskar vann MOHAHAHAHAHA.. sen spelade jag och dajje mot varandra, jag hade en pinne kvar och skulle kasta ner kungen men jag som var lite full och såg dubbelt träffade fel kung, alltså vann dajje där efter... ja dajje, jag förlorade..hrmm..

sedan rörde jag mig till lisen där dom festade, eller där hon bodde förut eftersom hon och my numera bor i rotebro. jag och my skulle iaf dit i rotebro där dom bor nu för att hon skulle byta om, så vi hoppade upp på två cyklar och cyklade i full fart och när vi kommit fram till porten kommer my på att hon har glömt nycklarna så vi fick inte göra annat än att cykla tillbaka.

sitter nu hemma hos marris, hon fixar naglarna och jag muppar här och lyssnar på musik.
imorgon blir det kryssning med marris, selua och compani!! niiiiiiiiiceeeee, 22 timmars flippande på en båt, kan inte bli bättre =)
det är nu 12 dagar kvar tills jag får en egen lägenhet i 1 månad, och 37 dagar kvar tills jag fyller 18!!!!!!
J A G L Ä N G T A R ! ! ! ! !
ska fira den i mellbystrand, halmstad, med mina nära och kära vänner, hoppas bara på fint väder!!

ska gå och göra nudlar nu, sen glo en till film antagligen..höhöhöhö....livet är bra nice, speciellt när Gud pissar på oss just nu, låter så mysigt när det slår mot fönstret.
tjooooooollaaahoppppsansaaaaaaaaaaaaa

long time agoo


haaaaaaaaaha

KUUKEN

OKEJ det är jäätte mysigt när det regnar, men nu får det här jävla fittvädret ta och ge sig!! seeeeeeriöst!!!!!!

måndag

så sköna, sega kvällar det har varit. det är faktiskt jätte skönt.
till skillnad från förra sommarn då man festade heela tiden, men orkar inte det längre. nu är det härligare att bara slappa och glo film typ, och vara ute när det är fint väder.

var igår hemma hos marris, dajje lagade god italiensk kyckling gryta, sen kom marina förbi också och vi kollade på Step Up, jätte mysigt.
idag vaknade jag vid 4, föör sent ju, men har haft sån jävla mensvärk så jag knappt kunnat ställa mig upp, har legat i sängen / soffan hela eftermiddagen & kvällen, bara kollat tv med mami.
& hon är en Ä N G E L!
jag hade värsta paniken över hur jag skulle betala mat för en månad när jag redan ska betala hyra, alkohol och cigg då jag bor i alles lägenhet, men mamma erbjöd sig att dra med mig och handla massa mat och att hon betalar.
TACK!

# 18:30 Joey
# 19:00 Vänner
# 20:00 The Simpsons
# 20:30 The Simpsons
# 21:00 2 1/2 män
# 21:30 2 1/2 män
# 22:00 Unhitched
# 22:30 My name is Earl
# 23:00 My name is Earl
# 23:30 Scrubs
# 00:00 Scrubs

yes, så har min kväll och kommer min kväll att se ut. efter scrubs ska jag nog ta en promenix hem till marris, där hon och dajje degar. glo film med dom sen sova gott höhöhö, orkar inte va hemma hela tiden, blir lätt uttråkad då.
ringde min chef imorse också och sa att jag vill jobba mer och han skulle fixa det, höra av sig när jag behövdes
(med tanke på att så dum som jag är har tagit ledigt till den 27e men jag ska få jobba ändå)

och det tackar jag honom för. i neeeeeed the moneyyyy!!!!!!

15(?) juni

yes, ska ha alles lägenhet all by myself 5 juli - 10 augusti, fett skönt.
får en inneboende iofs på köpet, marris höhöhö, vi kommer ha sååå nice =)
ska ta med datan också så man har bra musik att lyssna på, orkar inte bränna massa skivor innan som jag ändå aldrig kommer att använda sen så bäst att packa ner skiten + högtalarna, så kan vi ha sköna kvällar!

annars e de fett tråkigt.. iaf eftersom att vädret är som det är. tänker ringa min chef när jag vaknat och fråga om jag kan jobba några dagar, behöver ändå inte va ute i det "fina vädret" så ingen förlust att jobba några timmar och få extra cash istället.

ska lägga mig och läsa nu innan jag deckar, tjoho

knasigt

heeeeeelt flippat igår fan..
o natta.. jag har skrapat upp mina knän för att jag dök efter din mobil 2 gånger hahahah och sprang efter den nerför heela läängsta rulltrappan.. du och mobiltelefoner går inte ihop..
...plus att jag pratade med en smygbög för din skull.......haha


shit vilken tur vi haft

nattaa

jag kom precis på att natta pratade verkligen med finska zigenare igår :o hahaha .. förr var det kineser, nu går hon över till zigenare istället.... nathalie, du är en väldigt konstig människa..

kanske?!



emelie påstår att hon har finare ögon än mig..............HAHA.............

Silence

tidernas skönaste låt!!


YRROL

JAG HAR ÄTIT PANNKAKA!!!!



...och jag lever upp till det!!  hahaha natta du  e bäst når du e full :D

GAH!

JAG HATAR VERKLIGEN FOLK IBLAND!!!

sommarlov!

och sverige, som jag självklart visste skulle hända, vann med 2-0 över de stolta grekerna. MOHAHAHA

jag fick sommarlov idag..& jag försov mig verkligen till avslutningen.... hehehe...kom hem vid halv 4 inatt efter att ha druckit sig lite, deckade direkt..och vaknade kl 14.00, när jag egentligen skulle gått upp kl 7!! jag är sämst.. aja, har lov iaf.. slapp gå till äckliga skolan =) hatar vilunda över hela mitt hjärta, förlåt, men jag gör verkligen det. och fittväsby ska självklart bygga om där när jag gått ut! horor.

ikväll vet jag inte vad som händer, väntar just nu på att mamma ska komma hem med sushi till mig för att hylla mig eftersom att jag inte hoppat av skolan hoho, och sen ska vi skissa upp en tatuering som vi ska göra tillsammans =)

lööwww

EM!

jag har verkligen tagit ut sommarlovet i förväg. får ju inte lov förns på torsdag, men har inte varit i skolan nu på en vecka, och innan det har jag bara varit i skolan ca 2 dagar / vecka i en månads tid. ska upp till skolan imorgon för vi har ett jätte viktigt prov i matte, men jag kan verkligen inte sova..
jag är inte trött nånstans. kan iofs ha något att göra med att jag sov till klockan 3 ungefär idag, så är lagom utvilad. har fuckat mitt dygn, menmen har ju ledigt från jobbet också tills den 27e, så behöver inte oroa mig ännu för att behöva gå upp tidigt på mornarna..

..väntar nu på att Dharma & Greg ska börja, bara ca 20 minuter kvar sen är det dubbelavsnitt...lalala.. åååhhh imorgon är det Sverige - Grekland!!!!!!!!!!!!

GREEEEEEKLAAAAND KOMMMER FÅÅ III SIIIIG :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D

hoppas att my får ledigt från jobbet, lider grovt med henne annars om hon missar matchen. är i annat fall inte speciellt intresserad av fotboll
MEN EM ÄR ETT MÅSTE!!
i caaaaaaaaaant waaaaaaait!!

mensa

jag har inte tillräckligt högt IQ för att vara med i mensa...attans


helgen

fan vilken skööön helg det här har varit. mamma åkte ju ner till halmstad i onsdags och kommer hem sen idag, så jävlar vad jag har städat..
(och tack my för att du diskade efter alla sen i lördags)
ska ner och tvätta också för allt e kaos här hemma..
hade folk här i lördags, eller aa det började med att jag och tjejerna satt och drack och hade mysigt på min balkong med fullt med tända ljus och filtar och sådär, sen började det komma folk hit. och jag var så full så jag hade inte koll på nånting..

fick höra dagen efter att när folk hade sagt att "sia du e fett full haha" hade jag svarat: "neej jag är inte full, jag är bara glaaad!:D" ..hmm....friskt

dagen efter har jag nog aldrig mått sämre.. jag och natta gick till hägges och käkade medan my och marris stannade kvar för jag hade gjort pannkakor till dom hahah eller aa värmt dom i ugnen........
....var på hägges och käkade, fast mådde så illa så inget gick ner..tog med maten hem istället hoho, gick hem till mig igen sen gick vi till badberget och softade

hahahah och på vägen heeeeeeeeeeeeeeeeeem jag döööööööööööööööör. jag skrattade så jag inte kunde stå och jag grääät som en beeebis hahahah
my fick något ryck att hon skulle känna på brännäslor, eftersom att kvällen hos mig hade natta och my gått ut och ramlat och rullat runt i brännäslor och hon mindes ej hur det kändes.. så då iaf tog hon tag i en nässla och ..aa haha det gåår inte att förklara jag har aldrig sett något roligare i hela mitt liiiiiv.

sen åkte vi till solstugan och dom satt och drack lite, jag drack min cola =) bäst dagen efter.. sen åkte jag hem, senare kommer my till mig och vi låg vakna till klockan 6 imorse för vi tittade på alla avsnitt av Tila Tequila och det är sååå braaa hahah jag tillochmed drömde om det inatt.....höhöhö....
...ska ner och tvätta snart iaf, my står i duschen och jag dricker nyponsoppa..ska ut sen i det fina vädret, det är fan sommar!!! så svårt att förstå :O

<3

jag har världens finaste vänner :D



Härligt!!

har haft en skit mysig långhelg tillsammans med bla my, klara, marris, natta, dajje, kimberly och alla min små älsklingar =)
var i onsdags i tanto och satt och drack, chillade till musik och hade skit mysigt!!




sen igår var vi i edsbergsparken och gjorde samma sak, åkte sen och träffade diyo, mher, alex och soufian, njuter verkligen av det härliga vädret!!
har precis kommit hem från jobbet sen blir det ut i det fina igen =)
var på studentmottagning igår också innan utgång, Grattis Rasmus!!!!!,
shit vad avundsjuk man blir!! var iaf där och drack och åt god mat, har haft det jätte trevligt =)


haha han är skit lycklig, och som jag skrev på kortet: "idag redlöst full, imorgon arbetslös".. Grattis igen fining =)

20.48 mannen

har hunnit vara ute i solen lite extra länge med tanke på att jag inte jobbat idag, har bränt mig lite grann om kinderna, och tittade mig precis i spegeln..och mina fräknar..det kryllar av dom!!
jag har fräknar i pannan, hela näsan, kinderna, hakan, ja överallt! jag har bara trott att jag har på näsan.. konstigt värre faaan..

jag har verkliigeeeen, 20 år senare, fastnat för den här låten!!! tyckte första gången jag hörde den att den var lite.. ja.. inte så bra (fråga mig inte varför jag inte tyckte om den för i annat fall gillar jag verkligen beenie man)..
men nu spelas den heeeelaa tiden här hemma. niiceeeeeee



aahhhh snart börjar desperate houswives!! måste hinna dricka kaffe (så jag ej somnar) och röka en cigg (så behovet minskar) innan det börjar,

tjooollahoppsanhejsanfalleralleraaa

BF!

Vi har nu börjat sakta men säkert att få reda på vad för slutbetyg vi fått på våra kurser, och jag är riktigt nöjd!
hade iofs velat ha MVG på alla, men jag får väl kämpa mer nästa år. förut blev jag överlycklig av ett G men jag satsar mer nu och då vill man verkligen ha det betyg som man känner att man gett ifrån sig.
men jag har inte satsat fullt ut, skippat lite för många lektioner, och det räknas ju också in i betyget..
missad lektion = missad information = sämre betyg
.

Mina betyg i Barn & Fritids kurserna:

Hälsopedagogik - VG
Arbetssätt och lärande - G
Barn, kultur- och fritidsverksamhet - MVG
Utveckling, livsvillkor och socialisation - VG

braaaaaaaaaaaaadär!?

fucking snorunge som ringer och snackar massa skit och vägrar säga vem det är. hur gammal e du mannen, 12 år eller?????horunge

ett tag sen

image111

jag såg fett annorlunda ut för 1½ år sen :S

små barn

en liten text från mig till er.
snälla väx upp? vad får ni ut av era små patetiska liv, med era vänner och era utseenden? och ingen bryr sig om ni tycker att ni är för stora, för smala, för fula. så håll bara käften och sluta klaga.
ni är smuts och är inte mer värda än mitt bajs
jag ber er, från djupet av mitt hjärta.. låt det inte gå ut över folk i allmänheten.
jävla barn!


ciao

RSS 2.0