Så vad är på gång

Jag totalstrejkar idag!! Är äntligen ledig några dagar så Nej jag ska inte lämna min lägenhet idag. Möjligen för att köpa pizza.. Men har faktiskt hunnit städa hela lägenheten, min uteplats och rabatterna! Tung e jag!

Gick av mitt nattpass igår morse kl 11, hann åka hem och byta om sen bar det av till Malmvägen för att fixa naglarna hos Sandra. Bästa tjejen i stan, tro mig!! Gjorde korall-orange fallande glitter, såå snyggt!! Jag rekommenderar verkligen henne. Hon brukar ha bra erbjudanden och hon gör ett Grymt jobb!! www.Sandrasnaglar.se

Sen luffade jag och Marijuana i centrum, hem till mig för att sen ta oss hem till henne. Sen cyklade jag till mamma och åt en födelsedags middag med henne och brorsan. Fick mina presenter på plats - en jätte fin vattenpipa, massvis med smink med ett bra märke så inga skitgrejer längre (älskar att få sånt som man ofta inte kan lägga pengar på själv), ett armband, CHOKLAD MMMMM och lite smått och gott. Hade i veckan också fått cash att handla kläder för så har jag världens bästa mamma eller Whaat? Hade nöjt mig med pengarna men hon är så go´ och bäst helt enkelt.

Sååå.. imorgon fyller jag 21.. la familia och dom allra närmsta kommer hit på eftermiddan för fika och mys, senare kommer resten så ska vi inviga vattenpipan och föra innan vi rör oss till Stockholmsstads nattnöjen.. Ser inget speciellt med att fylla år längre, utom en bra ursäkt att få träffa alla nära och kära och ha en mysig kväll.

Nu ska jag fortsätta min fredagsstrejk genom att ligga på soffan och bara Vaaa i mitt rena hem.

Fredens alla som inte läser min blogg hahaha Ciao.

(btw Kapten Röds nya album - LYSSNA)

33000 ord i bilder.

Har jobbat sönder mig hela sommaren, vilket jag kommer fortsätta med, men visst har jag hunnit med en hel del.. så här kommer lite bilder för att sammanfatta min sommar hittills. Då snackar vi orten, Tyskland, Summerjam, Wolfpacket, Rålis och olika platser under Stockholms nattliv. Enjoy!













RSS 2.0