riktig chillare



älskar färger! haha jag e lite nörd jag vet men jag blir så glad av glada färger.
marris skickade precis BarberShop till mig, så ska vrida skärmen, lägga mig i sängen med mina snytpapper till min förkylda näsa, se på filmen och hoppas på att jag kommer få en skön sömn så småningom.

första advent

det är ju första advent idag, helt galet hur fort tiden har gått. har inte ens hunnit reagera riktigt på att sommarn är över. jag "firade" iaf advent med att jobba, bli hemskickad 30 minuter innan jag skulle slutat för jag var så sjuk, åkte hem och har sovit. vaknat av att jag måste snyta mig vad 5e minut, nästan hostat ut mina lungor och i min hals känns det som att jag har svalt knivar.

vaknade av att mamma var inne på min dator och knappade högt på tangentbordet, kände mig lagom utvilad efter 6 timmars sömn, så har suttit här nu och kollat runt lite och ska snart lägga mig och kolla på film. ska tatuera mig imorgon också.. mamma vill inte att jag gör det för att jag är så pass sjuk men jag tror nog att min kropp pallar det *håller tummarna*

får se hur jag mår imorn också om jag går till skolan innan. aja, jag hatar iaf att vara sjuk och jag hatar att vara hemma och inte göra ett skit för att man inte kan för man mår så j*vla dåligt!



lämnar er med jr Kelly som inte kan bli sönderlyssnad!


och så har det dragit igång

skulle på bio idag, jag och my mötte upp natta marica och mary utanför sergel biografen, står och pratar lite men ändrar oss direkt. de ville dricka och jag ville hem och sova. så vi rörde oss mot sollentuna, jag taggade hem, fastnade framför tvn med en film på 6an: final destination. riktig hjärnskadarfilm, om dödens spel och grejer. jag blir helt knäpp när jag börjar tänka på sånt så jag har bestämt för att inte gå in på det.

så sitter nu här och ska snart gå och sova, ska upp imorgonbitti och jobba. fick ett mail från URF och man känner att tiden har gått rätt fort för de har redan (sen nu, 30 november) börjat sälja biljetter till 2009's festival. OM jag ska gå! känner hur det pirrar i magen bara jag tänker på det. så gott folk, in på hemsidan och beställ era biljetter för ett billigare pris, dock utan information om vilka artister som kommer att uppträda i år, men om man ser tillbaka på festivalerna från tidigare år så kan ju inte människorna ha blivit besvikna, de gör sin grej ordentligt!

http://www.uppsalareggaefestival.se

nu är det sängen som gäller så jag orkar med några timmar på jobbet imorn
sov så gott you partypeople

i love saturdays

sitter vid datorn nu, helt mörkt i rummet, medan my ligger och sover i min säng här bredvid mig. igår hade vi faktiskt kul, var på vääärsta haket i medis, gröne jägaren tror jag det hette, men fyfan vad kul. massa karaoke, rätt så billig öl, och härligt folk. det var ett hammarby ställe tror jag, iaf "back in the days" men eftersom att jag inte är hammarbyare sponsrade jag inga pengar åt dom. och så måste jag tillägga att när jag kom till centralen påväg till medis skulle jag köpa comviq kompis 150:-, ett tuggummipaket samt ett paket cigg. ja, det blev 168:- och jag fattade ingenting? tog kvittot gick därifrån och så visade det sig att hon hade glömt att slå in ciggen, wohoo, gratis cigg till mig alltså. visst är jag en hederlig människa men någonstans går gränsen

#1 (fy vad less jag blir på folk som inte ens försöker förändra sina liv uusch)

och klara försvann igen som hon alltid gör, drar hem utan att säga ngt, så jag och my pallade inte bry oss så vi åkte till centralen och tog nattbussen, som nice nog kom efter 10 min, hem till mig, lagade feeeetaste portionerna mat, drog till med lite avokado och fetaost, en stoor kanna saft sen la oss i min säng och satte på en film. fattade Ingenting av filmen men var ändå för upptagen med min mat så kunde inte brytt mig mindre

idag måste jag städa mitt rum, mamma håller seriöst på att bli olycklig. men jag oooorkar inte. jag börjar plocka på golvet men det slutar med att jag lägger mig i sängen och pillar i naveln typ, fett tråkigt att städa. men snart börjar det väl krypa ohyra här så får nog ta och skärpa mig. ikväll händer det nog ingenting, jag håller på att bli sjuk och jag hatar det! men men, nu ska jag försöka väcka myysan så vi kan ta tag i våra liv HAA DET

efter kryssningen

kryssningen var jävligt nice, började festa i hytten, spelade kort och mådde riktigt bra. drog sedan ut på "clubbarna" på båten, träffade riktigt sköna människor. kvällen är lite svart, har inte så mycket minne av vad jag gjorde(?) men my berättade att hon och jag inte var något alls nästan med varandra under kvällen som gick så jag undrar Vart Fan Var Jag?! i have no idea. skönt dagen efter iaf att vi hade TV i hytten så vi softade järnet, gick bara ner till tax freen några gånger och köpte litervis läsk. jag vaknade på morgonen vid 10-halv 11, gick ut fortfarande lite småfull för att köpa cola i automaten som fanns vid hissen, blev jävligt förbannad för den tog bara emot Euro, gick tillbaka till hytten och muttrade för mig själv "jävla kukautomat tar bara emot fitteuro", som my vaknade av och undrade vad fan jag höll på med? men jag var UTTORKAD!!

(fler bilder kommer, vi lyckades ragga upp folk med DIGITALKAMERA)



1. Jag och My. 2 . samma 3. Jag och My, livet börjar bli lite suddigare
4. My och Jag, försökte pissa i lugn och ro men den planen gick åt helvete. 5. Våra godsaker. 1 flak lapin kulta, två påsar chips, ett cigg paket, en feeet påse godisnappar för 210 kronor, jag kände mig hemma!
6. vi fick något ryck och mördade våran spegel (även alla människor som festade i våran hytt, vi var jävlarna med stereon) men fick panik dagen efter då det ropades ut i högtalarna att bäddning av hyttarna hade börjat, vi Flög upp ur sängarna och ställde oss och skrubbade spegelj*veln och plocka och pilla i hytten (när hon som skulle bädda sängarna väl kommer in i vårat rum tyckte hon att vi skulle röjja upp.. om jag var hon hade jag då inte velat se hur hytten såg ut innan.. nu tyckte iaf vi att den var Städad!).

ikväll blir det utgång. senare blir det fest hos cassie, drar nog förbi där och kollar läget hon bor ändå bara 5 minuter ifrån mig så det blir inga problem. och nu måste jag städa här hemma då mamma har fått ryck på mig.

måste bara tillägga den goda gärningen för idag:
jag har en grusväg en liten bit från mig som är påvägen till tågstationen och den är ca 2 minuter lång och på vintrarna är det bara is där, ingen sandning. så när jag är påväg till skolan idag står en tant där på 90 år och är jätte rädd att gå den vägen men kan inte heller vända då hon har gått en liten bit. så jag tar armkrok med henne och leder henne förbi all is. mitt hjärta sitter på rätt sida, jag vet.

have a niicee evening folks'

kryssning!

HA DET BRA, nu drar vi på kryssning!! hörs om ett dygn! ja, snäll som jag är ska jag festa för er med, och framför allt för dig Isa, du kommer parta med oss i våra tankar haha :D

haha man kan ju bara skratta

Anonym om summerjam 2009:
som att du vet vilka 95 % av vilka dom är
IP: 83.241.158.2


2cool4u om emelie, jag trodde att det var torsdag idag:
operera hjärnan när du ändå är i farten
IP: 83.241.158.2


hmmm sammanträffande? haha det är roligt med dessa hatare, och det som är så roligt är att det är samma person. fortsätt skicka disskommentarer i don't give a fuck =)

vet ändå till 99% vem det är, har alla ip-adresser från forna vänskaper sparade och dylikt, så du är inte så anonym som du tror att du är. keep hating, det är du som förlorar på det inte jag! ciaaao

from me to you

jag förstår inte varför jag svär så mycket i min blogg? har läst igenom den och jag svär ju nästan i varenda mening. tänkte bara tala om för er där ute att jag är inte så grov i munnen som det kan verka här - bara när jag blir förbannad.

imorgon blir det en impulskryssning, Galaxy. båten avgår 19.10 från stockholm, och anländer igen 24 timmar senare så jag hoppas på ett skönt dygn.

summerjam 2009



okej folket, summerjam 2009, frestande eller Vad?! visserligen hålls festivalen i Tyskland men det är galet värda pengar, några av artisterna som visade sig där på årets festival (2008) var ingen mindre än:

Alaine, Alborosie, Alpha Blondy, Busy Signal, Cecile, Cocoa Tea, Collie Buddz, Common, Culcha Candela, Derrick Morgan, Dub Inc, Etana, Jah Cure, Ken Boothe, Ky-Mani Marley, Lady Saw, Luciano, Mighty Crown, Mr Vegas, Patrice, Pow Pow, Pressure, Queen Ifrica, Sentinel, Shaggy, Stephen Marley, Tarrus Riley, The Black Seeds, Voicemail, Ziggi

helt galet! så, VILKA ÄR PÅ?!

en månad kvar till julafton..

..& jag är klar med alla julklappar! stort plus till mig

var i skolan idag, tog 7.37 tåget imorse, har nog aldrig hänt att jag tagit ett så tidigt tåg.. iaf inte under min tid i barn och fritid. hade nationella och räknade med förseningar men helt otroligt var tåget bara 2 minuter sent. gjorde provet sen åkte jag och kimp till stan för jag skulle hämta min lön. var och köpte fiina julklappar, till mamma och min bror. kan ej berätta vad det är då jag tror att de tjuvkikar på min blogg ibland(?) och unnade även mig själv lite fina grejer. jag har lyckats göra några goda gärningar idag,

jag mulade en kaxig carro.
jag bjöd en hungrig och fattig kimp på lunch i kungshallarna, den grekiska resturangen & å så gott det var.
jag köpte 3 ciggpaket till min bror som jag var "skyldig" honom, hade gått och nallat från hans limpa..
jag hann under timmen i kungshallarna bli med i Rädda Barnen (som jag har velat jag vet inte hur länge) och kommer nu att ge 100 kronor i månaden så länge jag lever till deras projekt att bygga skolor och utbilda barn i fattiga delar av världen, land som har varit med i krig och liknande - med andra ord hjälpa till att ge barnen en framtid.
jag köpte även Situation Sthlm som är en tidning av hemlösa som säljs av hemlösa. 50% av priset på tidningen går direkt till säljaren och jag gav även lite extra pengar till honom (växeln)

så tänk på det gott folk, ingen kan inte göra allt men alla kan göra något! ha en trevlig kväll för det ska jag ha tillsammans med desperate houswives.

& njut av låten med denna kvinna som har en otrolig röst!

jag har inget bättre för mig

en tröttsam sysselsättning lagom till läggdags

Namn:
Sia Braa
Piercingar: näsan, tungan. + öronen?
Tatueringar: yes, mina älsklingar!
Längd: 172 cm
Hårfärg: just nu? svart
Är du kär i någon: kär i kärleken kanske men ingen person sådära
Önskar du att du bodde någon annanstans: absolut
Tänker du på självmord: ahaha neeeej lifes toooo good
Vad är du rädd för: läskiga människor
Gillar du att tvätta: de e inte så farligt. skönt med rena kläder sen
Gillar du Berg-och-Dalbana: inte i livet

SENASTE...
Film du hyrde: im a downloader ffs..
Film du köpte: säkert askungen eller ngt liknande
Låten du lyssnade på: uncommon valor
Låten du hade på hjärnan: den där kuklåten från kniven i hjärtat som MY gick och sjöng på. fan
Låten du laddade ner: The Building
Personen du ringde: mamma
TV program du tittade på: minns inte ahha mitt minne
Personen du tänkte på: tänker inte på människor WAHAH
Bok du läste: snabba cash. LÄS DEN
Personen du fick mail av: ngt virus från tahiti typ
Personen du fick brev av: har nog aldrig hänt
Personen du fick sms av: emelie och äänki
Gången hela din familj åt middag tillsammans: det har nog aldrig hänt

FAVORIT...
Mat: mormors sydländska mat namnam
Låt: har ingen favoritlåt
Sak att göra: det skulle du allt vilja veta va;) haaaaaaha neeejmen seriöst nu så måste jag nog ta sova
Sport: volleyboll e feett kul
Dryck: te
Kläder: sköna och slappa kläder.. mjukisar.. mmmmm....
Film: har ingen
Bil: vem bryr sig kommer ändå inte ha råd med den

ANTAL...
Gånger du varit kär: 1 gång bara som jag var KÄR men då var jag 11 år höhöö
Gånger ditt hjärta brustit: 1 gång, då, av HANNES hahahaha (ja han vet redan om det)
Hjärtan brustit på grund av dej: 1 gång
Gånger ditt namn varit med i tidningen: roligt att du tror att jag är känd o grejer
Ärr du har på kroppen: neeejnej det går vi inte ens in på, en never ending story

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: skola och jobbat
Var det kul: jag ska inte klaga
Hur tidigt stiger du upp: 7.. halv 8.. beror på hur trött jag är
Gillar du att slåss: aamen inte seriously, såhär gå ut o slåss utan bara på låtsas =)
Vad ska du göra ikväll: decka feett skööönt

Är du seriös: om vi säger så här: jag KAN vara seriös
Vad är du allergisk mot: ingenting (än?)
Använder du hårspray: neee
Kan du stå på händer: ja
Favorit serie: famliy guy, simpsons, scrubs.. desperate..

ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: socker
Gillar du ketchup: beror på till vad
Är du glad nu: a men heelt dööd
Var du glad igår: aaa
Känner du någon som jobbar på sjukhus: aa kimps mami =)
Vad dansar du till: bra musik! no techno, house, rock shit stå och dunka med huvudet

Stockholm är: åt helvete med fuckade system. meeeeen jag känner mig hemma här
Göteborg är: troru jag är ngn stockholmare som hatar göteborgare så har du grovt fel
Kan du sjunga: HAHAHAHAHA NEEEEEEEEEEEEEJ
Mer värt än guld: mamma, värd allt i världen
Spaghetti eller makaroner: makaronies
Ett land jag helst vill besöka: jag SKA till Jamaica!
Ska bli skoj: på kort sikt: helgen. på lång sikt: sommaren.

Ska inte bli skoj: att gå upp tidigt imorgon och ut i den kalla vintern
Sparar till: en resa till i sommar
Väntar på: att den här texten ska ta slut
Pålägg som gäller: turkeysandwich (haha marris)
Dagens dryck: pimplat vatten på jobbet

spanska lektion

intervjuat anki och vi lallar runt och ska renskriva. lite saker ni kanske inte visste om henne(?):


Como te llamas?

Me llamo Angelica Breton Alonso.


Cuantos años tienes?

Tengo diecisiete años.


Dondé vives?

Vivo en Helenelund.


Hablas Español?

NO!


De dónde eres?

Soy de España y Suecia.


Pero no hablas español?

No, soy descapacitado.


Erhhh... cuántos hermanos tienes?

Tengo dos hermanos y una hermana, Daniel, Cristian y Tatiana.

hahahaha anki es descapacitado du erkänner det själv hahah jag dööööööör..
JAG FÖDDES MED TORR HUMOR NOO SHIIIT MUTTAFUCKA.

FÖRST OCH FRÄMST SL! jag börjar bli riktigt trött på det här. riktigt jävla trött. 1½ timme, vad är problemet?? jag hade kunnat sova i en och en halvtimme extra imorse pga era fuckade tåg! noll tollerans. vaaarje år samma j*vla problem.

back to spanish class wosaah

PEACE OUT


bara från tomma intet

lär dig att jag har inte den här bloggen för att avslöja hemligheter och bli någon slags "gossip girl" så sluta förvänta saker, du blir bara besviken. min blogg jag gör vad jag vill med den och lägger in vad jag vill när jag vill hur jag vill!



lämnar er med förra årets sönderlyssnande låt (av mig iaf) så ska jag krypa ner i soffan med mamma och min kopp te och kolla på något skit på tv, bye

it's all about music

..and if you don't like it, get the F*CK out of here



kicka sig livlös

i fredags var vi hemma hos cassie på mer chillfest sådär skönt. hade bestämt mig för att inte dricka men vi gick ner till haket här ett tag och ägarna har känt mig sen jag var 4 år, så dom bjöd (som vanligt) på vodka redbull och jag menar man kan ju inte tacka nej till den som vill bjuda.. (a) hemma hos cassie igen bjöds det på tequila och 80% absint.. wööhööwww.. innan jag gick hem följde jag med packet till statoil och nedas och jag hade snöbollskrig. fan vad jag garvaa jag älskar att leka i snön haha. jag blev söndermulad! såg ut som ett snömonster när jag ställde mig upp. kaxig som jag är ska jag försöka mula honom men klen som jag också är blev jag totalmulad igen. jag känner mig som 10 år igen när snön kommer, det har sin charm iaf med vinter.

på lördagen jobbade jag, efter jobbet rullade jag till my och vi låg bara i sängen och kollade på film hela kvällen, gick ut en stund för att möta två muppar sen drog vi tillbaka och kollade på en riktigt keff skräckfilm. jag deckade och lyckades försova mig till jobbet, men det löste sig. efter jobbet drog jag till mary och degade i sängen hahah jag vet att jag inte har ngt liv men jag måste njuuuuta när jag är ledig. kollade runt på hennes dator och hittade en bild på oss som är tagen för lite mer än ett år sen, och shit vad man förändras på bara 1 år! SKIT SAMMA på jullovet iaf blir det kryssning, jag och my iaf sen får man se vilka som vill följa med. ärligt talat så skiter jag i om det bara blir vi, vi kommer ha fett kul ändå plus att det är skönt att slippa sollentuna för ett dygn och vara ute till havs.


jag & mary 2007, de e ba' käärlek!

sound of the police


tyst och lyssna


bitch please,

kom inte och lek att du är smartare än jag, bättre än jag, att jag ska tro på den skiten som kommer ur din mun. du vet att jag har hjärna, att jag kan föra en diskussion och få 100 poäng till mig. jag kan argumentera, få fram min åsikt så som du aldrig kommer kunna. jag står alltid för min åsikt, ger inte vika för att någon tycker annorlunda. jag tofflar inte för människor, jag gör som jag själv vill, skiter i vad folk tycker och tänker. till skillnad från dig som anpassar dig efter person till person. jag står på mina egna ben, jag klarar av att knäcka dig och dina ord så fort att din tröga hjärna inte ens hinner fatta vad som har hänt.
# du vet att du är min hund och att jag förevigt kommer att ha dig i koppel.

jag kommer sitta högst upp på tronen!

för det är min tur nu, ni alla ska få se SEN kan ni komma och snacka! drottningen av alla drottningar är här och ni alla människor där ute kommer ångra allt ni någonsin har gjort. VINDEN HAR VÄNT!!


mot alla odds





aaaaaarhhh jag älskar hans röst! och texterna. jag mår så bra av musik..

burn down the system



burn down the system, keep the fire burning. teach the youths what they need to be learning. burn down the government, keep the fire blazing. whole world’s gone crazy

jag har ingen jävla rubrik

deckade igår kl 19, fett skööönt vaknade till vid 5 imorse, fått typ 20 sms där folk trott att jag dött eller ngt. somnade om till kvart över 7, klädde på mig och så sen gled till tåget och för en gångs skull tackar jag SL för deras förseningar. om det inte hade varit några minuter sent hade jag missat tåget.

seg dag i skolan, som alltid. gick till 12 bara sen satt och spelade kort ett tag. har skaffat några kortvänner hahah iaf åkte till marris sen så sitter här nu och hon ligger i sängen och käkar sitt godis och innan hade hon tryckt i sig en hamburgertallrik, hon får i sig fett mkt mat för att vara så liten.

det slog mig ORDENTIGT idag att det är fan vinter nu. jag vill gå i ide, vintern är en helt onödigt årstid. verkligen. så trött på den här kylan. pallar knappt gå ut att röka för händerna fryser till is. okej det är kanske bra men mitt humör sjunker om jag inte röker och då tar jag ut de på andra som är heelt oskyldiga. får väl ta ut det på moder jord.

det blir nog en lugn helg iaf, mathilda har permission så henne ska man träffa ikväll iaf, sen imorn blir det jobb och även på söndag. plus att jag måste plugga spanska, så kommer vara lagom utvilad till på måndag. ha det gött

ooh thuursdaay

kom precis hem efter ikea med anki, fritidsledare + två riktigt hjärndöda (korkade, brist på hjärnceller, IQ-befriade - vad du vill) killar från min skola. ska äta middag snart men vette faaaan om jag är så sugen på det efter att min ÄCKEL KLASS har suttit på facebook och skickat mail till alla så de blir som en chatt och skickat vidrigaste bilderna jag någonsin sett. ÄCKEL NI ÄR FYFAN OCH NI TYCKER DET ÄR KUL OCKSÅ TWIII..

har fått hem mina omdömen nu.. och det var värre än jag trodde, DAMN IT!

too bad soo damn sad

`` Rastafarians eller rastas kallas anhängarna av en religiös riktning som grundades av Marcus Garvey på Jamaica på 1910-talet. Från början var det en politisk rörelse. Den är fortfarande både politisk och religiös. Den grundläggande tanken var att de svarta skulle flytta tillbaka från Amerika till sin egen kontinent Afrika. Efter kröningen av kejsar Haile Selassie i Etiopien år 1930 såg man honom som en gud och Etiopien som de svartas hemland. Namnet rastafarians kommer av Haile Selassies namn före kröningen som var Ras Tafari. Han kallas också The Lion of Judah och Jah (=gud), som kommer av gamla testamentets namn på gud som är Jahve.

Mortimer Planno
Mortimer Planno, rastaledare med stor betydelse för bl.a. Bob Marley

Olika riktningar har vuxit fram inom rastfarianismen genom årens lopp. I alla finns regler för vilken mat man får äta och bruk av marijuana, på Jamaica kallat ganja eller kaya. Rastas har vanligen oklippt långt hår, ofta vaxat, s.k. dreadlocks. De har också ett språk med egna uttryckssätt, där bl.a. ordet "I" (engelskans "jag") också står för det gudomliga. Ordet "rastafari" uttalas ofta "rastafarai". En rasta kallar sig själv ofta för "I and I" för betona att han/hon består både av kropp och själ.

Rastas musik innehåller sång och trummor, s.k. burro drums. Den är en av grundstenarna i reggae. Med reggaen och framför allt Bob Marley och hans musik spreds rastakulten eller delar av den över världen. ´´

lite väl "you could see it comming" om jag skriver om Jamaica och reggae.. och tror nog att min klass full av rock och andra musikstilar skulle bli rätt uttråkad.


så sitter man i skolan igen

sitter i skolan nu, vi ska göra ett "arbete" som vi ska hålla tal om 10 minuter i små grupper. 10 min, det är en jävligt lång tid, hur ska det gå ihop.. har inte ens kommit på vad jag ska skriva om. om man vill få högre än godkänt måste man skriva om ngt som man inte vet ngt om, det blir ju lite svårt jag menar jag vet ju AAALLT hahaha

sov ju hos min älskling inatt, eeeemelie, åå så mysigt vi hade det. importen själv kläcker ur sig en kommentar som var jävligt rolig. dock har mitt minne svikit mig än en gång så kan ej dela med mig av glädjen.

om ni har ngt förslag på ngt, vad som helst, att skriva om så lägg gärna en kommentar behöver sköna tips. tänk bara på att de som lyssnar inte ska bli uttråkade så inget skit om djur eller tennis, då kommer folk decka och mitt betyg kommer sjunka

vem bryr sig

the operation gick bra, är fortfarande bedövad och hör ingenting i höger öra. när folk i skolan har pratat med mig har jag bara nickat och hållt med, inte pallar bry mig vad jag håller med om. jag är fett glad att jag inte är döv. tänk att aldrig få höra musik.. (ja, på tal om ingenting)

ska till min älskling och sova inatt, och plugga lite.. om jag/vi orkar. åååh vad nyfikna alla blev nu vem som är min älskling HAHAHA tugga på dina naglar du. imorgon är det prov i natur-kuk-kunskap, helt onödigt men ett måste. sen ska jag och anki med fritidsledaren i skolan + 2 grabbar och handla soffor på IKEA, vi ska välja dom skööönaste så man har någonstans att softa på rasterna/håltimmarna. svär kommer ockupera dom

wellwell ska fortsätta färga mitt hår och tvätta mina underbara byxor

emelie, jag trodde att det var torsdag idag

tjena kexet, har vart en fett lugn och skön dag på jobbet. började med att jag och min chef tjaffsade för jag skulle jobbat igår(?) men vi hade kollat på olika scheman och det slutade med att vi pratade om vinterdepprission och om kärlek bara såhär allmänt och om folk som bara tar och tar utan att någonsin ge. att man aldrig någonsin kommer veta vem som hugger en i ryggen. and thaat's true. jag tror inte att någon någonsin kommer förstå vilken underbar chef jag har, jag ser verkligen upp till honom. han har blivit som en bror till mig, ärligt! kan berätta i princip allt för honom och han ger en råd och säger hur man ska och inte ska göra i en situation

imorgon är det grupprov, hoppas att det går bra och att jag inte sviker gruppen. ska kolla scrubs nu, plugga lite sen decka. opererar örat imorn ju. kommer kännas gudooomligt att höra bra igen! sleep tight, don't let the bedbugs bite

en vanlig dag som alltid

skulle opererat örat ju men när jag kommer till löwet så har dom bokat om tiden till imorn utan att säga till mig. bra.. jätte bra.. jag som krigade mig dit med horSL igen som hade tåg som var upp till 1½ timme sena. pga signalfel. fuckat system. är i skolan nu, tror att jag är tröttast i världen. somnade på lektionen, sov fett skönt tills patrik den jäveln började peta på mig. förstör min sköna sömn va, det är en dödssynd.

ska jobba idag också, jag paaaaallar inte längre. jobbar alldelles för mycket jag har aldrig tid att bara va hemma och slappa eller att umgås med vänner. har tänkt på det att enda gångerna jag träffar mina vänner är på helgerna om ens det för att jag har så mycket i skolan och på jobbet. längtar som faan tills studenten. synd att jag bytte linje, 1½ år kvar istället för ½. men men what you gonna doooo mannen

ska dricka upp mitt kaffe som kära fritidsledaren bjöd mig på wooho sen rulla till stationen ciao

damdamdaam

imorgon opererar jag örat och hör bra igen så slipper jag SKRIKA NÄR JAG PRATAR.
sho

för synd fan



kolla bara vad vintern gör med mig, EJ OKEJ!!
..& jag hatar chris brown

helt jävla onödigt

den här fucking vinterdeprissionen kommer alltid ikapp en VARFÖR!? jävla kukvinter, mörka kvällar, mörka dagar, allt e bara svart o fucking deppmusik som spelas. KNULLA VINTERN

låt oss bara chillnani

jobbade igår sen drog jag och my till nivå och drack, jenny kom dit också. så träffade vi folk där man kände, minns inte så mycket från kvällen, drack rätt fööööör mycket. blev utslängd iaf för jag rökte där man tydligen inte fick röka wahah men toff som jag är och har contactination med ägaren så släppte han in mig. (woho stolt över att få komma in igen på fattighaket) men de e chill, slapp stå ute och frysa och blåsa bort fler hjärnceller för just den kvällen.

sen drog jag marris o jenny o träffade bumbibjörn 1 och bumbibjörn 2 sen gick vi, alla förutom #2, hem till mig och sov. somnade vid 7, gick upp kl 9 för att åka och jobba & på jobbet såg jag den första snön för i vinter falla. åt helvete rent utsagt. kom hem till marris vid 4 i eftermiddags och vi har myyst i hennes säng och inte gjort ETT PISS. så jävla niiceee nu ska jag ut o röka sen back to bed

fred ut


kniven i hjärtat


ska man skratta eller gråta?



och hääär kan man inte sluutaaa skraaaaattaaaaaa aaaaahahah

en rullande målning


om du fick välja mellan att bo i ett palats eller i den här kungliga husvagnen - räck upp en hand om du känner som jag.
LÄTT att glida runt i den här, creds till den som har skapat denna vackra målning.

bilderna hämtade från: URF

read and learn

ni som skickar kommentarer där ni gör reklam för någon gratiskampanj eller what the fuck där ni får poäng för att värva folk - det tjänar inget till att skicka dom för ingen läser ändå min blogg. waste of time

HAHAHA JAG DÖÖÖÖR


hahahaha scchhh



booomshakalaka


HUMOOOOR på HÖG nivå! för er som ej förstår, jag förstår mig inte på ERAN humor så tyst.
det som är riktigt pinsamt med bilden är att my tror att hon pimp? wahahha KÄRLEK

fredag än en gång

riktigt seg fredag. somnade vid halv 3, vaknade vid 7-8 någon gång. är fortfarande helt seg i kroppen, tog ett niicee varmt bad så piggare blev man inte. hemma kväll blir det alltså, sällskap får jag av my via telefonen. natta bjöd in mig för att spela på hennes X-box, får se om jag orkar - det är en kamp mellan mina jag.

imorgon blir det jobb ändå, min chef ringde och frågade om jag kunde och eftersom att han ställer upp för mig känner jag att jag måste ställa upp för honom också. efter jobbet blir det utgång med my, vi drar till nivå och dricker lite sen blir det antingen att dra vidare eller hem och sova - jobbar på söndag också. och måndag, tisdag, onsdag och torsdag. jag är i stort behov av pengar.


googlade lite bara för att och hittade bilder på cafét där jag jobbar, COOLT!
you'll se me at sveavägen 98, eftermiddags/kvällstid. förvänta ingen gratis mat.


jag som skulle gått och fixat mina skor och min tröja idag får göra det imorn istället eftersom jag somnade. måste upp tidigt och fixa, ska in till jobbet vid 2. wellwell nu ska jag sluta för stunden att skriva fett ointressanta grejer. skriver inte för någon annans skull men till och med jag blir trött på mig själv av de här texterna. om du vill sussa sött - läs min blogg, sen deckar du för natten.

Ciao

tyst och lyssna!


irritations mama

hemma nu från en förjävligt seg dag i skolan. nationella gick väl bra, hoppas på det. historia är bara så jävla tråkigt, förstår inte varför man har det när man går barn och fritid?? samma med naturkunskap.. fan.
idag i matsalen blev jag så irriterad så det finns inte! ett gäng tjejer, 92or, i mina ögon riktigt små än så länge fortfarande i fjortisstadiet, går ifrån sitt bord utan att ta undan efter sig?
SEN I 6ÅRS FICK MAN LÄRA SIG ATT TA UNDAN SIN TALLRIK OCH SITT GLAS EFTER SIG VAD FAN GICK NI BAKÅT I UTVECKLINGEN?!?!?! OM NI HADE VARIT HEMMA HADE NI FÅTT EN TOFFLA I HUVUDET!!!
efter att jag snitchat på dom, endast för jag tycker att det inte finns på kartan att vara så pass respektlös, så efter om och men gick dom och tog undan. ni kanske var äldst i eran gamla skola innan ni började gymnasiet men nu är ni yngst igen så ingen ser upp till er och tycker att ni är häftiga. väx upp förfan.

jag förstår inte hur jag ska kunna gå med 93or sen? 3 år yngre.. eftersom att jag bara blir äldre och de blir yngre kommer jag att störa mig som fan. dom är som kycklingar, springer runt och skriker och tror att alla dör för dom. men med tanke på att jag precis skrev att jag blir äldre så måste jag lära mig att sluta störa mig på såna människor, det kommer alltid att finnas saker man stör sig på men man kan inte alltid yttra sig omdet. men lets face the hard truth - you ain't shit!

jag och min blandade musiksmak älskar 2pac

why am I fighting to live if I'm just living to fight, why am I trying to see when there aint nothing in sight, why am I trying to give when no one gives me a try? why am I dying to live if I'm just living to die?



nej jag är inte i någon såkallad vinterdepression, jag bara älskar deep shit.


bok efter bok efter bok

kom hem precis efter en hård dag på jobbet + en kort dag i skolan efter 2 timmars sömn inatt. var helt död på jobbet, men hann bli pigg på tåget hem så nu sitter jag här igen pigg som efter 25 red bull och 5 koppar kaffe och har ångest inför hur jag ska kunna sova inatt så att min hjärna fungerar som den ska på nationella provet imorgon i engelska.

börjar få lite småpanik också eftersom jag måste tenta upp matten. får sluta jobba så mycket och plugga mer

JAJA shit the same. jag jenny och isa ska på gaykryssning iaf den 26 februari fett kul! om någon brud kommer fram och raggar så är jenny min flickvän för kvällen. ja, jag är heterosexuell men man måste ju få festa gärnet för det.

och i sommar har vi en stuga på gotland i en vecka, vi blir 9 pers som åker. samt att jag och marris har planer på att dra iväg till alanya i två veckor. och reggae festivalen kommer jag inte heller att missa!
jaa jag sitter här och drömmer mig bort till bättre tider - sommaren. då livet leker och alla är glada, ljusa nätter och sköna kvällar. den här sommaren som var gick allt för fort, hann aldrig njuta..

jag är ledig från jobbet både imorgon och på lördag, det var ett tag sen jag inte jobbade på en fredag sååå... mina kära vänner; någon som vill med ut och göra stockholms clubbar osäkra?! HAHA

NOG OM MIG ha det bra

ajajaj!

# 02:40 Kung av Queens
# 03:05 South Park
# 03:25 South Park

TUUNGT! sov gott allihopa, för det ska jag försöka göra! efter sista south park..

har ingen rubrik här heller

känner mig lite väl trött på livet nu. tråkigt att sitta uppe så här dags och inte göra någonting. skulle vilja gå och ta en cigg men mamma kommer halshugga mig om jag väcker henne. kanske borde leva lite farligt, skrev väl precis att jag var trött på livet?

sitter och kollar igenom gamla bilder och jag tycker att den här ser lite småball ut efter att jag redigerade den med min coola mobiltelefon. som dock är trasig och out of the picture. och nej det här är inget inlägg där jag skyltar med att jag röker, det är en riktigt jävla dålig vana. till er som kanske hamnar på min blogg och är i 13-15 års ålder och har planer på att börja röka för att det är "tufft"; för guds skull, det är inte ett dugg häftigt! det är äckligt, du stinker skit, jävligt beroendeframkallande och du DÖR av det! samt att du röker upp en förmögenhet.

ska sluta röka när min limpa är slut. kom att tänka på det här om dagen och har gått och grubblat på det ett tag och det känns som att det är dags. visserligen har jag bara(?) rökt i sisådär 6 år så det är väl inte lika svårt som för dem som har rökt i 50 tycker ni som inte vet hur det är att vara niktotin - och ciggarettberoende men fy i helvete vad svårt det är! det är inte bara ett beroende det är en livsvana. när man vaknar på morgonen - en cigg. när man väntar på tåget - en cigg. bussen - en cigg. när något / någon är försenat - en cigg. när man som nu inte har något annat att göra, vad gör man då? jo man tar en cigg.

tänkte inte skriva en bok som det nu blev, och om ingenting dessutom. men jag har inte tvingat dig att läsa det så klaga fan inte.

peace out

music is my drug

reggaen börjar komma in i media mer och mer;
som bredbands reklamen har vi våran Barrington Levy - Here I come och låten till nya säsongen av "Weeds" på kanal 3 är Richie Spice - Marijuana.

härligt att mediamänniskorna börjar lära sig vad bra musik är istället för att spela skit som ändå ingen lyssnar på. jag menar man kan väl under de här 7 minuters (ja, jag har tagit tid) långa reklamerna få bli glad när det dyker upp en låt som man gillar och få sjunga med till.

samma känsla kände jag en morgon förra veckan. jag hade vaknat helt på fel sida, dålig start på dagen, försovit mig, hittade inga rena kläder att ta på mig med tanke på min då stora hög smutstvätt som skräpade på golvet, radion var på med the voice inställd, gillar den stationen mindre och mindre för var dag som går, men då som ett ljus i mitt liv, en vändpunkt av den här än så länge dåliga morgon spelas Bob Marley - No woman no cry. med ett leende på läpparna gick jag till mitt tåg som var 30 minuter för sent. men för en gångs skull blev jag inte sur på SL för Bob Marleys underbara låt spelades om och om igen i mitt huvud.

och som slutet av detta inlägg måste jag tillägga Morgan Heritages sanna mening:
reggae bring back love in the heart of the people

Teddy Afro



inte nog med att den här låten av Teddy Afro är störtskön, utan videon är underbar! kan inte sluta le när jag ser Bob Marley. du lever vidare i din musik som ökar min livslust och mitt hopp om en bättre värld.

i am a highwayman

har inte fått ut speciellt mycket av den här dagen. startade två maskiner tvätt i tvättstugan sen tittade jag på ett öga rött med mamma som var på tv1000, var tvungen att springa fram och tillbaka till tvättstugan för att hänga upp tvätt och starta nya maskiner. det är helt galet hur mycket tvätt man har varje gång man tvättar, det slår mig varje gång hur mycket kläder jag har egentligen.

den stora frågan är bara hur jag ska kunna sova inatt då jag vakade vid 4-halv 5 idag? blir ju inte tröttare av att sitta vid datorn men det blir så långtråkigt att bara ligga i sängen och vänta på att bli trött. usch. får väl ta och se landet från längesen igen, eller 2an om den också finns på youtube! jag älskar youtube, bara kärlek till den sidan.



fick den här låten skickad till mig av min kära bror, gillar att få nya låtar som man kan spela sönder. tycker att den är riktigt härlig, skönt tempo i den.

touch the skyyy

JAG ÄLSKAR MIN BAS!! *DÖÖÖNK DÖÖÖNK DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNK*

and now it's time for `thöööö simpsööns´

peace sign



och Busta Rhymes med i låtar, han gör dom så mycket skönare. i love it!

ska äta middag snart, min kära mor och bror har äntligen kommit hem, har inte vetat vart dom har varit så har suttit ensam i mörkret.. haha okej inte suttit och stirrat men softat och lyssnat musik. man blir så otroligt seg av att vakna sent på dagen, känns som en helt onödig dag. ska träffa kimberly, och isac(?), sen antagligen, känner för att ta en promenad.

måste öppna matteboken också så jag kommer igång med det, en månad går fort, och eftersom att det är så jävla stort prov måste jag väl börja nån gång..

bloggkoll för dig


bara för att jag har tråkigt

Har du någonsin:

· blivit kysst? - ja
· haft sex? - japp
· ätit sushi? - jaaaaaa åå så gott det är!
· stått på scen? - jaaapp B-)
· varit med om en bilolycka? - tror inte det
· klättrat på berg? - berg och berg.. sten?
· dejtat en kompis? - nää
· blivit arresterad? - döndöndööön
· blivit kär vid första ögonkastet? - nää blir inte kär
· varit på tv? - ja, sollentuna tv!
· fått ditt hjärta krossat? - jag vet inte.. kanske, men inte riktigt haha
· sagt att du älskar någon utan att mena det? - nää
· busringt någon? - aa..


Antingen eller:
kallt/varmt
regn/snö
ull/bomull
rosor/
tusensköna
vår/höst
historia/kemi - inget av det..
matte/engelska

Motsatta könet:

· gillar du någon just nu? - nope
· vet personen ifråga om det? -
· gillar någon annan dig just nu? - inget jag vet om
· vad tittar du på hos killar? - ÖGON!! händer och LEENDE!!


Inom de närmsta 24 timmarna har jag:

· har du haft ett seriöst samtal med? - haha jag och marris, seriöst på vår nivå
· kramat någon? - maaamma
· varit sams med dina föräldrar? - jaa=)
· bråkat med en kompis? - näää

Gillar du att:

· kramas? - myyys
· ge massage? - njaää det funkar väl
· gå promenader i regnet? - det beror på om det är kallt eller inte haha


Övrigt:

· svär du för mycket? - nej
· när duschade du senast? - igårkväll
· vilken färg är det på dina byxor just nu? - gråa
· vad var det sista du sa? - "jag ringer sen puss hej" ..
· vad finns bredvid dig just nu? - armstödet
· hur ser ditt skrivbord ut just nu? - åt helvete
· hur är vädret just nu? - bäcksvart.. sen vet ej.. nerdragna persiener
· vem pratade du sist med på telefon? - Mary Jane
· vad gör dig glad? - roliga människor, bra musik!


vart skulle du åka för att...

för att shoppa? - jamaicaa (A)
för att festa? - skulle vilja testa alanya
för att få sommar? - planer på thailand ;)

· vill du ha barn? - ja, men absolut mycket längre i framtiden·
· vad ska dom heta? - bra fråga. något ovanligt iaf

Tio första:

· första bästa kompis? - kimberly =)
· första bil? - ...
· första kärlek? - inga namn nämda
· första husdjur? - katt
· första semester? - Seychellerna
· första jobb? - donken
· första köpta skiva? - säkert backstreet boys eller något
· första piercing? - öronen? sen tungan iaf


Åtta senaste:

· senaste alkoholhaltiga drycken? - bacardi breezer på haket
· senaste bilfärd? - oj jag minns inte
· senaste filmen du såg? - landet från längesen - lillefot =)
· senast ringda telefonsamtal? - Mary J
· senast mottaga telefonsamtal? - min bror
· senaste låten? - Matisyahu - King without a crown
· senaste måltiden - kebab mmmmmmm


Sju saker jag har på mig nu:
trosor,
mjuksar,
bobbantröja,
piercing,
3 tatueringar.

Sex saker du har gjort idag:
sovit
gjort kaffe
pratat i telefon
skickat sms
tagit emot sms
lyssnat(r) musik!

3 favoriter:
musik
tatueringar
musik


jag har ingen rubrik

vaknade nyss, och vilken CHOCK jag fick när jag tittade ut och det var bäcksvart ute! man har ju ingen aning om hur länge man har sovit när det aldrig är ljust på dygnet.

ska dricka mitt kaffe och ta något att äta, och hoppas på att kunna somna ikväll så att jag är pigg till skolan imorgon. och tandläkaren kl 9..

så var det den 12 november

kom precis hem efter att ha varit ute med mary, vi var först på statoil sen gick vi och satte oss i våran stuga vid tunberg och pratade och pratade, fett nice att prata av sig lite. gick ut kl 1 inatt så 3 timmar bara flöög förbi

ska kolla på film nu sen decka nån gång, är ju ledig imorgon niiiiiiiice =)

TUNG den är

hörde den här första gången för 4-5 år sen, blev kär första gången. älskar musik som man blir glad av och det här är, för mig iaf, en sådan låt!


så var det dags igen

somnade direkt efter första avsnittet av simpsons igår som slutar 20.30, sov tills halv 8 imorse så är pigg som en mört. kom till skolan, hade två lektioner sen slutade vi för dagen 11.20, och vi skulle slutat 15.20. imorgon är vi helt lediga för vi har 4 lektioner imorgon med sammanlagt två lärare och båda dom var sjuka idag och är det imorgon med, så jävla skönt!!

sitter i biblan nu med anki, ska göra något vettigt här tänkte jag innan vi går och pluggar i kultur. sen ikväll är det desperate houswives, veckans höjdpunkt!

har varit på teds idag och bokat tid för att fylla i min senaste samt för att göra min fjärde tatuering - så den 1/12 är det dags igen. jag har helt seriöst blivit beroende, har även två andra tatueringar på lager så efter denna ska jag boka tid för en till. den sista ska jag vänta med iaf några månader. om jag kan hålla mig...
jag och anki gick till pressbyrån sen och mitt lilla gulletroll bjöd på kaffe och lussebulle visst är hon snääll =)

have a nice day, like meeeee


it's a hardnock life for us

skulle egentligen jobbat idag men kom precis hem från skolan för alla som ska tenta upp ett ämne skulle vara i aulan idag kl 16.00 för att prata om det och träffa lärarna till just de ämnet de ska tenta upp.

så träffade matteläraren, fick papper på vad vi ska göra samt gå och hämta böcker som vi ska ha att arbeta efter. så om en månad, 10/12, ska vi ha ett prov om alla delar i matte A kursen, så det blir ett stort prov som hålls i 3 timmar tror jag att det stod.. kommer inte ha någon som helst fritid nu. jobb, plugg, massa prov innan höstterminen är slut, kuul..

ett desperat försök till någon som helst sysselsättning

jag verkligen avskyr söndagkvällar, från djupet av mitt hjärta. först och främst för att helgen är slut, men Framför Allt att det är sån jävla skit på tv! på vardagar är det skit bra saker, simpsons, family guy, my name is earl, scrubs, spin city, cheers. allt i en följd. då har man ingen ångest över att bara vara hemma för då har man iaf något att sysselsätta sig med. fy.

jag har druckit så jävla mycket vatten på jobbet och påvägen hem, så jag blir kissnödig utav helvete var 5e minut, hur F'N ska jag kunna sova med min lilla blåsa utan att pissa i sängen?! guud vad jag blev aggressiv nu och jag har ingen aning om varför. juste, jag har lingonvecka.. kan va därför.. och den här jävla värken man får på köpet. då är mitt humör icke att leka med.

FÅR LA PUMPA LITE TÖNG MUSIK I HÖGTALARNA ISTÄLLET DÅ!

såja, genast bättre. nej nu du ska jag ner till tvättstugan och hänga upp lite tvätt, SHO

söndag som förra veckan

har precis kommit hem från jobbet efter en lugn och sköön dag. jag älskar mitt jobb! fast det kan vara för segt ibland, tiden står still..

hade nästan inga batterier på mp3n men den kämpade sig från jobbet och innanför dörren här hemma tills den la av, Tack älskling. finns den något bättre än att lyssna på en skön låt? om och om igen.. tills man byter till nästa sköna.. jag skulle dö om det inte fanns musik, det lyfter upp min dag. om jag är på dåligt humör och slår på mp3n så mår jag genast bra igen och humöret är på topp. sen finns det inget sämre än en riktigt dålig låt, en sån som man bara blir irriterad över. usch.

här har ni en skön låt iaf, enjoy


den är ju så underbar

ett lejon blev upptränat av dessa två personer fram tills att de blev tvungna att skicka lejonet tillbaka till afrika. efter ett år åkte dom dit för att hälsa på lejonet och det sades att det inte fanns någon chans att han skulle komma ihåg dom, att han nu av sin natur och sina instinkter var som vilket annat lejon som helst..


folk..

..dom vet inte vad musik är för något

man tröttnar ju aldrig på den



full och glad som jag är lyssnar jag på denna ljuvliga låt av vår kära collie buddz.
ikväll var jag hos nikola med de vanliga och kollade på tv, då min kära bror ringer och vill att jag ska komma till krogen i häggvik och dricka öl, så jag my och patrizia drar dit där mina två av tre bröder är, plus några av deras vänner. min ena bror bjuder på tequila shots, bacardi och annat smått och gott, plus mina två öl jag drack innan han började bjuda, så jag blev kalaaaaas.
efter stängning sa vi hejdå, följde patrizia till tåget, jag, my och en av mina bröder gick till nattbussen för att vänta med mysan då det kommer fram maaassa roliga göteborgare och pratar med oss. jag älskar trevliga människor, finns inget bättre!

och nu sitter jag här hemma min musik och mitt te och bara njuuuter av livet. ska snart sova för att orka jobba imorgon. puss och kram (första gången jag skrivit det här)

jävla stadsbor

och än en gång måste jag detta ur mig :
ni människor som på morgonen är skit stressade till jobbet, som blir irriterade när någon går för långsamt för att de inte håller tempot, hur FAN tror ni att vi känner då, som ska jobba efter skolan? när ni chillar med livet så mycket ni kan när ni går, TÄNK PÅ OSS SOM JOBBAR EXTRA! klockan 16.00 är det dags för oss, när ni är påväg hem för att sova. så skynda er hem lika mycket som ni skyndar er från hemmet på morgonen! TACK!!!

sen har vi den här då som hände i förrgår på jobbet :
en man hade beställt säkert 70 pastasallader så jag skulle hjälpa honom att bära ut dom till bilen. och ni som inte vet om det här så i hela storstockholm finns det cykelväg precis bredbid bilvägen. iaf, så jag har precis lagt in pastasalladerna i bilen och stängt dörren då jag hör ett "WOWOWOWOWOWOWOWOOOOOO"
jag vänder mig om och då 10 cm ifrån mig är en cykist, han väjer undan lite grann men kör över min fot, sen rakt in i en cykel som står "parkerad" vid en stolpe och FLYYGER 5 meter!! shiit vilken panik jag fick och jag var skit skraj fan, var skit läskigt mitt hjärta slog ända upp i halsen.

jag frågade om allt gick bra men han sa bara "its ok, it ok", han kunde inte svenska. efteråt hade jag fett dåligt samvete men som min chef sa som hade sett "händelsen" att om man kör hur fort som helst mitt i stan, utan att kunna stanna för hinder som alltid kan dyka upp så får man skylla sig själv, plus att han inte hade några bromsar.

...hoppas det gick bra du där ute


lördag hela veckan

igår var en skön dag på jobbet, de första 4 timmarna kom det ca 10 personer bara men sista timmen innan stängning kom det in fett mycket människor så blev lite stressad, hade trott att inga fler skulle komma så man kunde blir klar fort med städning och sådär men så blev det inte. och en av dom människorna som kom när det var som lugnast var ju kära Paul Haukka från the voice! så lustigt hur man kan känna igen känt folk men de har ingen aning om vem man själv är.

mary kom till mitt jobb, fick muta henne med morotskaka och hallonpaj, och hjälpte mig när jag moppade, hon bar runt på hinken och gjorde jobbet enklare haha, tack!

jag drack 5 stycken red bull igår, så skoja inte om jag var helt skakis och pratade hur fort som helst, när jag kom hem blev mamma nästan lite osäker på om jag hade tagit något? iiaf, jag och marris var hos mig ett tag sen åkte vi till akalla och träffade bumbibjörnar ett tag sen åkte vi hem till marris och käkade, kollade på filmer bla "get rich or die trying" med 50 cent. vad ball han leker i den filmen i slutet när han tar av sig sin skyddsväst... de e inte ballt att vara korkad! "im always right, even when im wrong because i could have been right, and i was right about that and thats why im always right" confusion..

jag och mary somnade vid 7-8 någon gång i morse, och vaknade för en halvtimme sen och jag tittade på klockan och fick värsta chocken av att klockan var kvart i 4! aja idag blir det bara chill skulle jag tro, kolla på vädret fan..,

äntligen fredag!

kom inte iväg till skolan imorse, har sovit tills nu, så jääävla skönt!! så snart bär det av till jobbet och är hemma igen vid 11 ikväll, men jag är ju en kämpe 8-)

i like it

uuh jag diggar min flashiga bandspelare ahah, så typiskt mig. ska dra mig mot sängen nu, ciao

min nya fina

så vad tycks om fina blogg som min kära isa har kirrat åt mig?
tycker att den blev riktigt nice, precis efter mina önskemål, shes a good girl =) håller på att fixa musik nu till min blogg för att uppdatera lite men får se ifall den fuckar sig IGEN som den alltid gör precis när jag kämpat i 2 timmar med låtarna. men har inte suttit så länge nu, bara lagt till ca 30 låtar, får kriga mer någon annan dag.

börjar bli trött nu, har ändå varit i skolan och jobbat direkt efter - kom hem vid 11 tiden. borde deckat för länge sen men jag och isa har nog samma problem, det finns roligare saker att göra än att sova, som att luffa på internet. too bad sooo sad!! aja ska fixa klart musiken sen glo en film eller ngt tills jag deckar

(detta är mitt 400ade inlägg.. jag menar WOW)

bye

sista för nu


one world, one love, don't you never forget that.


ska försöka nanna kudde nu så att jag orkar med skola och jobb imorgon, utan hemskickning pga trötthet.
och jag vet att jag ändrar min blogg 24/7 men det blir lätt så när man inte kan sova. då måste man sysselsätta sig på något sätt eftersom att det bara är skit på tv såhär dags. så nästa natt byter jag väl igen;) (och tack Isa för din hjälp med länkarna!) snart är det helg!! sov gott

vad vet du om kvinnors sexlust?

1. Bristande lust hos kvinnor är ett av de vanligaste sexproblemen i samhället.
SANT
fakta: Upp till var fjärde kvinna upplever att hon har problem med lusten när de svarar på undersökningar. Vad som inte alltid framgår är om kvinnor upplever sin lust som låg för att dom jämför med en partner som vill ha sex oftare, eller om hon verkligen har bristande sexlust. Vilket är skillda saker.

2. En normal välanpassad kvinna har stark sexlust
FALSKT
fakta: I likhet med alla andra personliga egenskaper varierar sexlusten. Även om den avtar under perioder innebär det inte att hon har en sexuell disfunktion.

3. Det är normalt att ha sex flera gånger i veckan

FALSKT
fakta: Det är omöjligt att säga vad som är normalt när det kommer till lusten bland par. Snittet ligger på en till två gånger i veckan, vissa har sex varje dag.
Under ett förhållande kan lusten gå upp och ner i perioder beroende på vilken fas man är i.

4. I ett kärleksfullt och tryggt förhållande kan man ha sex sällan
SANT
fakta: Det finns många anledningar att man inte har sex så ofta, Olika faser i livet, ett hektiskt arbetsliv eller helt enkelt att man inte tycker sex är så viktigt.
Förhållandet kan vara lika bra för det.

5. Sund sexlust innebär att känna ett häftigt passionerat begär efter sex
FALSKT
fakta: Kvinnors sexualtitet är sällan som den är porträtterad på film. I början i ett förhållande kan passionen vara överväldigande men det innebär inte en okontrollerad drift.

6. Många kvinnor känner sexlust först efter att förspelet satt igång
SANT
fakta: Många kvinnor upplever inte att dom blir sexuellt upphetsade förrän förspelet satt igång. Det är normalt och inte ett tecken på låg sexlust. Känner hon att hon inte blir tänd under förspelet är det helt enkelt inte läge för sex!

7. Det bästa sättet att tända en kvinna är att ta henne på brösten eller mellan benen
FALSKT
fakta: Det kan fungera om hon redan är avslappnad tillsammans med sin partner eller under förspelet. Men annars bör den första fysiska beröringen inte vara riktad direkt mot bröst och underliv.

8. Vissa kvinnor tappar lusten när dom känner att dom måste få orgasm.
SANT
fakta: Kvinnors förmåga att få orgasm variera och om hon känner press kan det verka avtändande. Det är inte alltid sexigt när sex är en prestation.

9. Kvinnor med dålig sexlust behöver få testosteronbehandling för problemet.
FALSKT
fakta: Tillskott av testosteron har visat sig effektivt hos 50 procent av kvinnor med dålit sexlust i samband med övergångsbesär. Brist på testosterorn är sällan orsaken till bristande sexlust.

10 En kvinnas lust är beroende på både det som sker i och utanför sovrummet.
SANT
fakta: Det må låta som en kliché men kvinnors övriga liv verkar påverka sexlivet mer än vad det gör hos män.

he's a PIMP

170 barn Den nigerianske 84-åringen Muhammed Bello Abubakar råder andra män att inte följa hans exempel - att gifta sig med 86 kvinnor och avla drygt 170 barn med dem.

"En man med tio fruar skulle kollapsa och dö, men jag har fått min kraft av Gud. Det är förklaringen till att jag lyckats hålla ordning på 86 fruar", säger han till brittiska BBC.
Han uppger sig inte vara någon aktiv Don Juan – de många kvinnorna, vissa en fjärdedel så gamla som han, ska ha sökt upp honom.

"Jag är nu den lyckligaste kvinnan i världen. Om du gifter dig med en man som har 86 fruar så vet man att han kan ta hand om dem", säger en av hans äkta hälfter.


..han kan ju knappast hålla koll på vad alla fruar och barn heter

HIV/aids

idag på folkhälsokunskapen började vi arbeta om sex och samlevnad, och nu ska vi arbeta om könssjukdomar. vi hade en genomgång om alla och sedan en artikel om HIV/aids, och frustrationen och ilskan började bubbla i kroppen. smitthälsoskyddet vill att det inte ska anses som brottsligt att bära på HIV/aids och ha oskyddat sex med någon utan att tala om det för de tycker att ex en tjej får "skylla sig själv om hon inte är smart och använder kondom". WHAAAAAAAT?!?!?!?!
självklart att man helt på måfå frågar "har du AIDS?!" ..moodkiller eller vad. tänk om man har ett förhållande med en kille, som har HIV, men som är någon psykosjävel (som man ej är medveten om ÄN), får man då skylla sig själv för att man blev kär och inte utgick från att alla människor är smittade med HIV?

som jag och min lärare sa i mun på varandra när det sades att de som smittar med HIV/aids idag blir dömda för grovmisshandel borde bli dömda för DRÅP! eller vållande till någon annans död, om man blir smittad väntar man ju bara på döden. ett liv är förstört.

okej att man har hört korkade och idiotiska saker, stått massa saker i tidningar som man undrar hur FAN människan tänker, men det här?? UNDER ALL KRITIK!

dygnsfuckande

och nu är det illa, shiit. okej att man somnar en stund efter skolan men nu har jag sovit fram till nu vilket är 7 timmar, det man brukar få ut av en natt. jag lyckas AAAALLTIIIIIIIDDD

förskola, skola & fritidshem

sitter i skolan nu på FFS lektion tillsammans med min grupp. vi har arbetat med att göra ett eget dagis jag vet inte hur länge, det tar aldrig slut. vi ska skriva om aktiviteter på dagarna, om utflykter, maten, uppdelning på dagiset, rita en skiss, skolmat och så vidare.. ganska roligt faktiskt, speciellt när man har folk i sin grupp som man kommer bra överens med.

fick reda på provet idag ju, och jag fixade ett MVG kompis! tung jag äär. trodde inte att jag skulle få det så min dag flyter på precis som den ska. först att obama blev vald och att jag ryser så fort man nämner hans namn och nu betyget. hoppas dagen fortsätter såhär, då kommer jag vara RIKTIGT nöjd sen!

back to work

presidentvalet är över..

..och till min förväntan och förvånan om detta inte hade hänt, så vann kära OBAMA valet! vilken otrolig händelse för USA, vilken dag! inga fler Bush-kopior.

fick gåshud under hela talet, och grät lite däremellan.. jag är så glad!

nanna kudde

idag har varit en skön dag, skolan gick fort, sen efter det åkte jag till natta och drack kaffe och det bjöds på kladdkaka då hennes bror fyllde 20 och dom firade honom, sedan hem för dusch, vila och sen tillbaka till natta för att som alltid på tisdagar se på desperate houswives vilket är ett måste. jag har ingen aning om varför jag gillar det så mycket men man lever sig in i det och pratar om personerna som att man känner dom och att dom finns påriktigt. softade ett tag till hos henne sen gick jag hem och har precis kollat klart på shan atcis nya, tung han är! kan inte sluta skratta.

tänkte gå och sova nu.. snart.. så jag orkar upp imorgon. mamma jobbar dygn och kommer hem imorgon vid 1 på eftermiddagen så det är ju ett problem med tanke på att jag bara vaknar till min väckarklocka ca 30% av de gånger som den ringt. och imorgon får vi reda på resultaten till provet innan lovet.. i can't wait..

aaa juste detta är en påminnelse till mig själv:
GÅ TILL TEDS OCH FYLL I TEXTEN! IMORGON

aja gå och sov

ett gott skratt förlänger livet

å herregud vilken söt! det är så härligt med barns skratt för de är så ärliga och man blir så glad!


Barack Obama


vad vore bättre för USA än att ha en första afro-amerikansk president som står på den demokratiska sidan!
- en man som anser att kvinnor har rätten att bestämma själva om de vill behålla ett barn eller inte - rätten att kunna göra abort. tänk de som blir utsatta för våldtäckt, ska de vara tvugna att bära på och föda ett barn som kan ha kommit till under våldtäckten? eller en 16 årig flicka som absolut inte är redo för ett barn - ska hon inte få chansen att kunna göra abort?
- en man som vill få ett slut på kriget i Irak, som anser att U.S.A inte hade någon rätt alls att invadera ett land.
- och en man som tycker att det ska krävas licens för att kunna köpa vapen, en man som vill få slut på våld och mord.
en man som förtjänar, och som jag hoppas vinner valet inatt!

like 2pac himself sad

why am I dying to live when I'm living to die


myter om sex

1. Om din kille är otrogen så älskar han dig inte
FALSKT
Om du och din partner kommit överens om att leva i ett monogamt förhållande är det klart att det inte är bra att vara otrogen. I så fall är otroheten ett tecken på att din partner inte respekterar er överenskommelse.
Tänk på: En affär behöver inte automatiskt betyda att killen inte älskar eller är kär i dig. Det finns par som tar sig igenom en otrohetsaffär.

2. Lyckliga par har alltid bra sex
FALSKT
För det första finns det inga par som är lyckliga jämt. Alla har sina motgångar. För det andra är det är sällsynt med par som år efter år har hänsynslöst och ohämmat sex varje kväll. Livet är fullt av "måsten" och "borden", det finns inte tid eller ork till att ha passionerat sex hela tiden.
Tänk på: Definitionen på "bra sex" varierar från person till person. Vissa ser bra sex som att ha samlag en gång i veckan medan andra tycker att en gång varannan månad är ultimat.

3. Mörkhyade män har störst penisar
SANT
Det är faktiskt sant. En studie har visat att asiatiska killar har de minsta penisarna medan afrikansk-amerikanska killar har större, längre och tjockare lemmar.
Tänk på: Det bekanta ordspråket "storleken har ingen betydelse", eller var det har betydelse.

4. Planerat sex är ett tecken på att något är fel
FALSKT
De flesta håller nog med om att förhållanden oftast är som mest passionerade i inledningsfasen. Men med tiden dalar lusten och det är inget konstigt med det så länge känslorna finns kvar. Och det betyder inte att tiden för passion är förbi.
Tänk på: Det finns en sexuell laddning i att längta, planera och se fram emot om sex. Det kan leda till ett minst lika bra sex som ett spontant samlag.

5. En gång otrogen alltid otrogen
FALSKT
Alla kan göra misstag, vi är ju ändå bara människor. Men vi har en tendens att döma otrohet mycket hårdare än om vi gör misstag på andra områden i livet. Till exempel innebär det ju inte automatiskt att en 15-åring som snattar en gång blir en tjuv. Detsamma gäller otrohet.
Tänk på: En gångs snedsteg behöver inte betyda att han/hon kommer att göra det igen.

6. Är du grym i sängen ska du kunna tillfredsställa alla
FALSKT
Självklart är en person som haft flera sexuella förbindelser mer erfaren än någon som haft sex en gång eller aldrig. Men en person som legat med många är automatiskt ingen sex-gud/gudinna som kan tillfredsställa alla. Grymt sex för någon kan uppfattas som värdelöst av en annan.
Tänk på: Bra sex bygger på att prata med din partner och ta reda på vad ni båda gillar. Det handlar inte bara om den fysiska närheten, utan även om en fungerande och framförallt öppen kommunikation.

denna text är tagen ur en tidning, ej mina påståenden.

i love my boss

efter 2 timmars jobbande idag tittade min chef på mig och sa att jag måste åka hem och sova, mina ögon kunde knappt öppnas och de var helt rödsprängda. han offrade sin lediga kväll för att jag skulle åka hem och sova och att han skulle stänga istället för mig. har jag världens snällaste chef eller VAAD

en tid att tänka

måste tillängna en del av detta inlägg till mitt hat mot sl.
jag krigade mig upp ur sängen imorse efter 2-3 timmars sömn så jag skulle komma i tid till min historia lektion, och allt gick som smort fram tills jag stod på stationen i väntan på tåget som självklart ska vara sent. vad är det för jävla fasoner att man ska betala för ett kort så att man kan åka med sl när de inte ens kan hålla sina fucking tidtabeller?? om ni vet att det blir problem med tågen när det börjar bli kallt ute varför gör ni inte något åt saken? och jävla bortförklaringar med tanke på hur mycket förseningar och problem det har varit med alla tåg både vinter och sommartid.

inför ett system som fucking fungerar, har man en tid att passa så har man, samma sak för alla människor som ni fuckar för när tåget rullar in 20 minuter sent.

iaf, sitter på historia lektion nu och min dator fuckar så kan inte söka på de här 50000 ord vi har fått att "översätta". kan skolan satsa mer på bättre skolmaterial än ombyggnad på en helt annan plats för framtidens gymnasieelever, som kommer vara klar om 5 år, vad hände med dagens studerande, är vi bortglömda?


jag plågar mig själv

jag skulle inte ha gjort såhär, skulle verkligen inte gått in och kollat bilder för när jag precis släppt tankarna ifrån det så blir jag påmind och längtar ännu mer; både tillbaka och till nästa sommar. blir knäpp på hösten och vintern, helt onödiga årstider! KÖR SOMMAR ÅRET RUNT vafan!





















hade inte ens bangat på att gå på de där äckligaste "toaletterna" jag varit med om i hela mitt liv för att vara där just nu, snälla vrid tillbaka tiden? men komigen? kan ha en sån hemma. inte? SKIT I DET DÅ!

festivalen har fortfarande mina tankar

sängen blev det absolut inte, såg på uppsala reggae festivalens hemsida att de har lagt upp bilderna från 2008, så fastnade där och jag har bara en sak att säga: man såg iaf vilka som kom från campingen och inte!



cilla och nadja, samt smutsiga jag och marris i bakgrunden. det var härligt att dyka i lera - samt sova i den! myys

den 3e november nu

hade helt glömt bort nu för stunden, eller de senaste två timmarna, att jag har skola imorgon. har kollat på moulin rouge, kollat runt på internet, pillat på bloggen.. ja det mesta förutom att gå och sova.. har blivit pigg igen, var trött för en timme sen men tänkte att jag behöver inte sova än för jag kan sova ut imorgon..
vilket känns jätte konstigt att jag tänkte med tanke på att mitt tidigare blogginlägg handlade om mina lektioner och vad jag ska göra imorn i skolan? ajaa retarted jag ska gå och borsta tänderna nu sen försöka sova

ciaaooo nörrrd

den 2a november, i had no idea

gårdagen var rätt chiill, var hemma hos mary och gjorde INGENTING så jävla sköönt. låg i soffan från kl 19 till 22, gick sen till gravarna och var sedan tillbaka i soffan från 23 till 03.30 då jag blev trött som jag vet inte vad så gick vi och sov. vaknade idag igen vid 3, låg och deeegade gick sen till donken i rotebro, köpte hem fett mkt mat och låg sedan i soffan igen fram tills nu när jag kom hem. riktigt skönt med softar-helg, bara återhämta sig från festande, plugg och jobb.

imorgon är det skola igen, har sköna lektioner ändå, historia sen spanska sen är det jobb till kl 22, hemma vid 23 på kvällen.. tempooo men de e skönare än att vara hemma och inte göra ett piss, då tjänar jag hellre pengar


söndagar är alltid sega, fast det är lördag idag..

det är helt sjukt hur fort det här lovet har gått, i övermorgon är det back to school och allt pluggande.. vi borde få en vecka på köpet så man kan vila ut sig ordentligt och hinna njuta av lovet innan det är över igen..

iofs är det bara 1½ månad ungefär tills det blir jullov och direkt efter lovet går vi ut på praktik i 6 veckor, kommer bara vara i skolan på måndagar så det kommer bli feett skönt att slippa skolan ett tag. och jag ska ju praktisera på en fritidsgård här så kommer ha sovmorgon och nära varje dag, tööngt

åååååååååh feeeett sköööönt bad jag tagit nyyss, så vaarmt och skönt jag älskar det. synd bara att det är dåligt för miljön att bada annars hade jag gjort det heela dan varje dag! ska orka klä på mig snart, ta mitt pick och pack och även marris grejer som hon lämnat här och röra mig till henne för att chilla där istället, skönare med sällskap så har man inte en helt patetiskt och onödig dag. sen ska vi till kyrkogården, ska tända ljus på pappas-farfar-farmors grav, dom bor tillsammans =) och även morfars och min kusins. shit, fett många ljus jag måste ha med mig, bra att jag kom på det. det är så himla mäktigt med alla helgona, så VACKERT på kyrkogården! ALLA gravar är tända, och minneslunden är helt underbar. att en kyrkogård kan vara så vacker är svårt att tro tills man går dit och ser den med egna ögon.

ska mysa in mig i min härliga kofta som jag köpte igår..åh... mössa och vantar.. på ett sätt är det ändå mysigt med hösten.. och nu ångrade jag mig direkt att jag skrev det där, ge mig sommar! haha BODJAAAAA

vem bryr sig?

vad är det folk gillar att läsa egentligen? kända och stora bloggare skriver ENDAST om "vad jag har gjort idag:", och hur jävla kul är det att läsa? kan ingen bloggare börja skriva om intressanta och roliga saker, diskutera ett ämne och lägga lite ner lite tanke i sina inlägg?
kom igen vafaaan

alla helgons dag idag

tjohej i kastrullen vad kalas det var igår då! vi var hos mig och drack, jag dajje my och mary sen gick jag my o mary till hägges för att träffa packet ett tag, vi var där i en timme och jag hann sjunga två karaoke låtar, dricka två shots, två öl och bli kalaasfull för det var ju grädden på moset på vinet jag drack innan.
sedan åker jag och mary till stan för att gå ut, hon hade dajjes leg så jag kunde ta med henne på sin alldelles första utekväll :D, vi drog till K2 och drack draack drack och dansa och marris var gaaaalen, så jävla nice!

fett skönt på bussen påväg hem också att träffa folk man kände, som lånade ut sin mp3 under resan så jag kunde decka på bussen. och så sitter man här inte alls lika pigg som gårdagen och anser att alkohol är gift för kroppen och kvällar som denna ej ska upprepas..

...tills helgen därefter

RSS 2.0