HIV/aids

idag på folkhälsokunskapen började vi arbeta om sex och samlevnad, och nu ska vi arbeta om könssjukdomar. vi hade en genomgång om alla och sedan en artikel om HIV/aids, och frustrationen och ilskan började bubbla i kroppen. smitthälsoskyddet vill att det inte ska anses som brottsligt att bära på HIV/aids och ha oskyddat sex med någon utan att tala om det för de tycker att ex en tjej får "skylla sig själv om hon inte är smart och använder kondom". WHAAAAAAAT?!?!?!?!
självklart att man helt på måfå frågar "har du AIDS?!" ..moodkiller eller vad. tänk om man har ett förhållande med en kille, som har HIV, men som är någon psykosjävel (som man ej är medveten om ÄN), får man då skylla sig själv för att man blev kär och inte utgick från att alla människor är smittade med HIV?

som jag och min lärare sa i mun på varandra när det sades att de som smittar med HIV/aids idag blir dömda för grovmisshandel borde bli dömda för DRÅP! eller vållande till någon annans död, om man blir smittad väntar man ju bara på döden. ett liv är förstört.

okej att man har hört korkade och idiotiska saker, stått massa saker i tidningar som man undrar hur FAN människan tänker, men det här?? UNDER ALL KRITIK!

Kommentarer
Postat av: Isa

"åååhh ahhh baby hårdare... mmmmmm............ VÄNTA, HAR DU HIV?!!!!!" doooink.......snoppen ligger nere..

2008-11-07 @ 00:25:55
URL: http://isabellatomaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0