tattoo!

det har varit en väldigt minnesfull dag med Jasmine.
vi åkte till stan tidigt på eftermiddagen för att ta tåget till enköping för att tatuera oss. vi kommer in till centralen och ska gå och hämta ut våra biljetter vid central stationen (SJ). först står det en tidningsutdelare, svart, och ger mig en tidning. han ser mitt armband som jag har och skriker efter mig:
"RAAAAAAAASTAAAAA!!! du ar söt..." och står och vinkar glatt. erh okej?
när vi åker rulltrappan ner kommer en norrman fram till oss, full som en kastrull, utan en enda skråma, och berättar att han tidigare har suttit nere vid tågen och druckit kaffe, då heelt plötsligt taklampan hade ramlat på hans huvud. vi tittar lite konstigt på honom och går vidare in i pressbyrån för att köpa lunch då Jasmine tappar sin peng och skriker då:
"FITTKALAS"
precis då går en man förbi och säger:
"sa du till mig!?"
Jasmine svarar då leendes:
"nää jag sa till pengen!"
han ställer sig bakom henne i kassan och böjer sig fram mot hennes öra och säger/skriker:
"KUK!"
Jasmine vänder sig om och svarar:
"japp jag håller fullständigt med!"
manen svarar då väldigt surt:
"nej asså jag sa till påsen!!"

vi hade då väldigt trevligt påväg till tåget och resan dit gick väldigt snabbt. jag, som var väldigt nervös, har fått höra att tatueraren har låtit sin 7åriga son tatuera in en snopp på hans vad. vi står utanför studion, tatueraren står och röker, det är första gången jag träffar honom, och säger utan att tänka mig för:
"jag har hört att du har en kuk vid benet, JAG VILL SE!"
han tittar förvånat på mig, och Jasmine börjar asgarva. jag förklarar mig och säger att jag är jätte nervös och att jag menar självklart att jag vill se tatueringen som hans son har gjort!
(jag fick se den senare och skrattade mycket)

nåja, jag tatuerade mig iallafall, och var jätte duktig hihi.. satt stilla hela tiden, gjorde någon min lite ibland då han gjorde på känsliga ställen, annars gjorde det inte ont! och Jasmine var väldigt duktig, hennes sjunde(?) tatuering, som hon gjorde klart. stolt över henne HAH!
bilder på tatueringarna kommer upp inom kort för de som vill se.

image85image87

till vänster: Jasmines phoenix fågel. till höger: min fjäril!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0